امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
من با نمایش چند وقت پیش گیم پلی بازی خیلی توی ذوقم خورد ، بیشتر یه عنوان با لول دیزاین نسل قبلی به نظرم میومد که منسوخ شده ولی خب امیدوارم بودم اشتباه کنم .

فکر میکردم عنوان عالی نشه اما نه به این شکل ، با استاندارد های سونی و اینسامنیاک واقعا انگار فاجعه شده ..

نمرات SM2 هم باید در همین حد میشد:دی
THIS
خب DownFall سینگل پلیرهای سونی هم شروع شد . این نمره واقعی یوتی و هورایزن و ساروس و اسپایدرمنه . ظاهرا دیگه قرارداد سونی با مدیاهای چپول هم تموم شده و دیگه کیلویی نمره نمیدن به بازی هاش چون هندی و لز و لاتینو و Fugly فرو میکنه توشون .
سیلی خوردی سونی جان ؟ حالا برگرد تو آغوش ما تا دیر نشده و برو سراغ کیلزون و رزیستنس و بلادبورن .
پ.ن : جوردن کچل هم قیافش رو درست کن .

کلا سونی باید به اینا یه استراحت میداد، میکشیدن بیرون از مارول، یه بازی جدید میساختن، ولورین رو با حوصله برای PS6 میساختن، وقتی که واقعا برای بازی ایده داشته باشن، نه اینکه بیان یه ساختار مشخص رو عین به عین کپی پیست کنن. طبیعی بود گند میزنه.

متاسفانه با توجه به اینکه پروژه های بعدی ام باز مارولن فکر کنم این روند نزولی ادامه پیدا کنه، چون من شخصا بعید میدونم ونومم حرفی برای گفتن داشته باشه و صرفا با Asset های SM2 و همون گیم پلی مکنیک ها داره میره جلو...

THIS
خب DownFall سینگل پلیرهای سونی هم شروع شد . این نمره واقعی یوتی و هورایزن و ساروس و اسپایدرمنه . ظاهرا دیگه قرارداد سونی با مدیاهای چپول هم تموم شده و دیگه کیلویی نمره نمیدن به بازی هاش چون هندی و لز و لاتینو و Fugly فرو میکنه توشون .
سیلی خوردی سونی جان ؟ حالا برگرد تو آغوش ما تا دیر نشده و برو سراغ کیلزون و رزیستنس و بلادبورن .
پ.ن : جوردن کچل هم قیافش رو درست کن .
مگر اینجوری توجیه کنی

یوتی و هورایزن بی نظیرن

کنسول ندارم و نخواهم داشت . فن سونی نیستم . فقط حقیقت می گم

go woke go broke
انصافا اینجا این شعار جاش بود:دی
ووک بودن، صرفا برای یک اثر نیست... فرهنگ کاری...کارمندا...آرتیستا... همه چیزو تحت تاثیر قرار میده...
و الان می بینیم... شد آنچه شد!!!!!

ووک فقط این نیست که کاراکتر عجیب بزارن... ووک فاجعه اش اینه جای افراد خبره... دیزاینر های ریتارد رو اجبارا میاری رو پروژه های چند صد میلیونی!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or