خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
PC که خیلی قودرتمنده همه چیز از بقیه بهتره ارزون تره ماد داره فریم ریت 1000 بازی های درجه یک دیگه نیازی به به بازی های مایکروسافت و سونی که نداره . اونا به PC نیاز دارن مگه همیشه اینو نمیگید ؟
گدرتمند بدون بازی مثل مردی میمونه که اونی که باید رو لولو برده :D
به درد دکور اتاق و نورپردازی میخوره.
هرکی این رو گفته نباید میگفته :D

زمان ساخت هم مطمئنا تو قرارداد بوده و گفتن از چه تاریخب شروع خواهد شد و برای عرضه تو جه سالی در نظر گرفته شده و ...

کلا یک سری صحبتا مثل فروش نداشتن بلزی های قبل، پر هزینه بودن، انحصاری نبودن و ... اینا همش قبل از نوشتن قرارداد حتما صحبت شده بوده

---

کوجیما در حال حاضر برآورد تبلیغاتی هم نداشته باشه، این خبرش مسلما سو تبلیغ خواهد بود، مثل چند ماه گذشته شون...
منم همینو نوشتم پس میدونستن چی بستن, پس اگه دلیل به عاملی مثل این موارد مربوط بشه, تغییر سیاست کلی سونی هست و نکته مهم میتونه بند درآمد و ... باشه ولی نه بند انحصاری چون لغو قرارداد در بحث کمی و کیفی متفاوته, میتونی بگی اگه فلان بازیت فلان قدر نفروخت میتونم قراردادو لغو کنن ولی بحث پلتفرم صفر و یکی هست و همون آغاز مشخص میشه البته تو لیک اینسومنیاک قراردادهای ولورین و اسپایدر pc در اونها بود و سونی نخواد منتشر کنه که بنظر سیاستشعوض شده باید به مارول جریمه ای بده همونطور که گفته بودن فیبل رو ایکس باکس نده رو ps باید جریمه سنگینی بده برا همین میگم احتمالا دلیل لغو تو بندی غیر از پلتفرمهای مقصد بوده که جریمه ای نداشته و تونسته لغو کنه همبن الان kena و چند تا بازی ترد پارتی دیگه سونط رو پی سی ناشرشون هست. تمام شایعات تا برهه دو ماه اخیر در معرض تغییر قرار داره ولی من بودم رو physint شرط میبستم تا fairgames یا اون هورایزن هانترز.
___
بهر حال بازی تو مراحل اولیه یا حتی کانسپته و تا ۲۰۳۰ تو بهترین حالت نمیبینیمش ولی باید دید سیاستهای دو شرکت چگونه هست و چقدر تغییرات قراره بدن

حالا همچین اتفاق بغرنجی هم رُخ نداده! مهم اینه که یک پروژه از Hideo Kojima عزیز کنسل نشه یا روی زمین نمونه که خب خدا رو شکر، مایکروسافت کار رو جمع کرده. این وسط هم برای سونی، ماجرا از دو حالت خارج نخواهد بود؛ یا Physint بسیار موفق میشه ولی دیگه هیچ اعتبار و افتخاری از اون به سونی نمی‌رسه (که در این صورت، خطاب به Nishino و Hulst باید گفت: خلایق هر چه لایق) یا اینکه Physint عملکردی ضعیف‌تر از حدّ انتظار خواهد داشت که خب، چون با یک اثرِ کوجیمایی طرفیم و نتیجه نهایی قطعا کالت و خاص خواهد بود، همین که بازی به کمکِ مایکروسافت یا هر ناشر دیگه ساخته و منتشر شده، برای کسی مثل من که همزمان Kojima Fan و PS Fan هست، کافیه.

تنها نکته منفی این اتفاق، خداحافظی پروژه با انجین شاهکاری مثل DECIMA و احتمالاً کوچ اجباری به UE5 ـه و این موضوع، به شدت افسوس برانگیزه! ای کاش، این یک مورد رو سونی با کوجیما راه می‌اومد و طیّ یک توافق با سود دو طرفه، اجازه می‌داد ادامه پروژه با انجینِ دسیما پیش بره.

دنباله معنوی MGS اخه چه ربطی به DS داره کوروش کبیر جون؟
هر قدر Zone of Enders (دیگر ساخته کوجیما که بازی مکا و ربات بازیه) مثلا به MGS ربط داره این دو تا هم به ربط دارن
قبول سونی گند زده رفته
من نسل هفت سونی هیچ انحصاری مهمی نداشت جز انچارتد۱ (که تازه از شماره بعدی یعنی ۲ ترکوند با اینکه ۱ش خیلی خوب بود) و دیسک دموی GT5 فقط بخاطر MGS4 خریدمش یادمه MGS4 اومد جوی ایجاد شد خیلیا که تا اون زمان 360 داشتن فورا PS3 خریدن یهو فروش دستگاهش بالا رفت. حالا سونی میاد چنین حماقتی میکنه دست از ادامه معنوی MGS میکشه که خرج بازیهای ووک و لگبت دربیاد. جز تیم اسانو هیچ نداره همین گوریلا داره چیکار میکنه دست اوردش چیه؟ هورایزون کلیشه ای که اصلا بازی همه پسندی نیست؟ ادامه ندادن کیلزون با اون پتانسیل عظیم شاید؟
حقیقت اینه سونی نسل بعدی هیچ شانسی نداره با این روند. دیگه از قدیم گفتن وای به حال کاروانی که کاروان سالار آن هرمان هالست باشد البته!
هرمن تنها دلیل ساخته شدن physint :D دلیل کنسل شدن physint رفتن / در شرف اخراج بودن هرمن هالست

دو راه وجود داشت
سونی قرار بود 0 تا 100 بودجه / روند ساخت بازی تامین کنه و در نهایت بازی به صورت مولتی پلتفرم عرضه میشد ( قبلا مالکیت IP به استاد کوجیما داده بودن )

مثل الان سونی نقشی در ساخت بازی نداره اما در نهایت روی PS6 هم عرضه می شه

طبیعیه که مدیران جدید PS راه دوم انتخاب می کنن

ایکس باکس نمیتونه انحصاریش کنه.
اصلا کوجیما رگ انحصاری شدن نداره.
تهش برای مایکرو آورده تبلیغاتی داره که خب مهمه واقعا.

من واقعا برای سونی نگرانم ، با این شکل و اخبار منفی میخوان برن به استقبال نسل جدید؟
به نظرم یکسری تغییرات و جابه‌جایی تو بحث مدیریت نیاز دارن که حرفهای جدیدی بزنه و پلیرها رو با خودش همراه کنه و پشتش با معرفی چندتا بازی خوب و... دل پلیرها رو به دست بیاره.

من تا خاطرم هست یادم میاد که سونی برام نماد این نوع رفتار بود ، واقعا چرا به همچین روزی افتاده که تا این مخالف و ناراضی پیدا کرده؟
واقعا عجیبه.

شرایط امروز پلی استیشن hangover مستی نسل 8
نتیجه اعتماد 100 درصدی به استودیو هاست / ما فقط بودجه بدیم و خود استودیو ها خروجی شاهکار خواهند داد
نتیجه سیاست فاجعه چیدن تمام تخم مرغ ها در سبد استودیو های غربیه

نسل قبل سونی 100 میلیون به اینسامنیاک داد مرد عنکبوتی 1 ساخت / 100 میلیون به سانتا مونیکا داد GOW 2018 ساخت / 100 به ناتی داگ داد انچارتد 4 ساخت / 45 میلیون به گوریلا داد هواریزون ساخت

درخواست گیمر ها چی بود ؟ بودجه و امکانات بیشتری در اختیار استودیو ها قرار بدین
سونی چیکار کرد ؟ بودجه تمام استودیو های غربی 3 تا 4 برابر کرد :-t
نتیجه چی شد ؟

هر بازی که با بودجه 3 تا 4 برابری ساخته شده معرفی شد ملت شروع کردن به فحش دادن :))
LAUFEY معرفی شد فحش میدن
Intergalactic معرفی شد فحش میدن
همین الان شلنگ گرفتن روی ولورین

مثل روز روشن بود که روند نابودگری که 2016 از هالییود شروع شده به صنعت گیم هم سرایت می کنه ( تو همین فروم N بار گفتم این اتفاق می افته )
الان مشکل ملت چیه ؟
مشکل ملت طراحی فاجعه شخصیت هاست
مشکل ملت داستان / شخصیت پردازی بی منطق و سیاست زده است
مشکل ملت عدم خلاقیت

این ها هیچ ربطی به سونی نداره :-??تنها کاری که از دست سونی برمیاد بودجه و امکانات بیشتر که اون هم در بالاترین سطح فراهم کردن

انتظار دارین مدیران سونی از ژاپن پرواز کنن بیان روی طراحی شخصیت استودیو ها نظارت کنن ؟ برای بازی ها داستان بنویسن ؟ طراحی مرحله انجام بدن ؟
پس این هزاران کارمندی که استخدام کردن چه خاصیتی دارن ؟

به هر حال این روند فحاشی متوقف نخواهد شد و سونی فعلا گرفتار باتلاق استودیو های غربی شده / راه خروجی هم نداره ....... البته راه خروج هست ( بستن تمام استودیو های غربی ) هیچ کس جرات انجام اش نداره :D

با اینکه DS2 از نظر من یک شاهکار به تمام معنا بود ولی فکر میکنم کوجیما اشتباه کرد قسمت دوم رو بلافاصله بعد از قسمت اول ساخت. هدف DS2 این بود که مخاطب های عام تری از قسمت اول به دست بیاره بدون دست زدن به کور گیم پلی قسمت اول که با اینکه هدف جاه طلبانه ای بود ولی به هر دلیلی به این هدف نرسید. و توی این صنعت مخصوصا برای یه استودیوی مستقل و این حجم بودجه این جور شکست ها عواقبی دارن. ما خوش شانس بودیم که این عواقب باعث نشد حتی پروژه بعدی کنسل بشه یا حتی کوجیما پروداکشنز به کل ورشکست بشه که این رو مدیون این هستیم که اینجا کوجیما عقلش کار کرد و تونسته دست کنه تو جیب سونی و باهاش بازی بسازه (چون جای اون پولا تو جیب کوجیما قطعا امن تر بوده).
الان هم به نظرم کوجیما یه فرصت طلایی داره و شاید آخرین فرصت کارنامه هنریش و اونم اینه که فیزینت و OD بتونن همونجوری که MGSV و P.T توجه گرفتن عمل کنه که با توجه به شخصیتی که من از کوجیما میشناسم قطعا این مسئله باعث تلاش بیشترش برای موفق شدن بازی های بعدیش میشه. بنابراین اینجا اگر دو تا بازی بعدیش بتونن خوب عمل کنن از نظر محبوبیت و فروش که روسیاهیش برای سونی میمونه اگر هم نه که میشه گفت سونی تصمیم درستی رو گرفت. به هر جهت توپ تو زمین کوجیماست و این به نظرم اتفاق خوبیه.

هیچ شکی نیست دلیل مالی بوده . سونی نسل ها قبل دو رنج بازی می‌ساخت یکی اونهایی که بحث مالی مطرح نبود و قرار بود تبلیغات باشن و پرستیژ برای برند تا اعتبار نشون بده از خودش بین گیمرها و یه رنج هم بازی های که برای سوددهی مالی ساخته میشدن.
در واقع یک سری ای پی ها ماشین چاپ پول بودن / یک سری هم از همون اول معلوم بود سوددهی بالایی ندارند ولی اسم برای برند می‌آوردن ( نه اینکه کلا ضرر باشن این بحثش جداست)

اما سونی الان بفکر کسب درآمد بالاست. برنامه ریخته شدن ده ها گس و بعد پر پر شدن تک تک اونها برای همین هدف فود.
بسته شدن تیم ها و استودیو ها مختلف برای همین روند بود.
چراغ سبز ندادن به دستینی۳ برای همین روند بود .

کاملا از روند که کوجیما داره میشد حدس زد physint فوق العاده بودجه میبلعه و احتمالا نهایت شاید ۵ درصد سود بیشتر نکنه .

و سونی هم که الان تمام تمرکزش درآمد حداکثری هست دیگه برنامه هایش با روندی که کوجیما داره نمی‌خورد و محترمانه از هم خداحافظی کردند.

البته که در ها هنوز باز هستن. ولی بنظر نمیاد دیگه کوجیما وقتی برای سونی داشته باشه. هنوز توسعه OD درگیر هست و physint یه فول پروداکشن نرسیده. بعد از اون هم معلوم نیست کوجیما حال و حوصله ای برای بازی سازی داشته باشه و احتمالا صرفا ناظر خواهد بود و کارگردان های جوانتر روی بازی ها کار خواهند کرد.

در هر صورت ... چیزی که الان سونی نیاز نداره خرج بودجه برای یک بازی تبلیغاتیه. اون ها سود بالا می‌خوان. این چیزی هست که ذهنیت مدیران فعلی هست .

مایکروسافت ؟ حرکت تبلیغاتی میخواد. فن سرویس میخواد. وقتی طبق اخبار رسمی و شایعات ۵ نسخه مختلف فالوت در دست ساخت هست که برای جذب فن بیس اون که الان با سریال بیشتر هم شده دارن استفاده میکنند قطعا کوجیما رو هم می‌خوان.

آیا کوجیما الان از سونی ناراحته و مثل کونامی فحش نثارش می‌کنه ؟ شاید ... ریتوییت کردن پست توکیو گیم شو اکس باکس بلافاصله بعد این ماجرا شاید نشون بده تو دلش چی میگذره

ولی چیزی که مهمه این هست که برای فن بیس کوجیما بلایی که سر PT اومد سر بقیه پروژه ها نباید و نیمه کاره رها نشن. همینکه کوجیما بازی بسازه بسه ‌.. مهم نیست سونی پشتش باشه یا یوبیسافت یا مایکروسافت و ... .

نمیدونم بین بحث ها اشاره شد یا نه. اساسا دلیلی که باعث شد کوجیما بره سمت ایکس باکس، این بود که سونی میخواسته بازی رو کنسل کنه.
خود کوجیما میگه این پروژه هم برای شخص خودش و هم استودیوش مهم بوده و به هر قیمتی میخواسته ادامه ش بده.

koj.jpeg
koj1.jpg

حالا همچین اتفاق بغرنجی هم رُخ نداده! مهم اینه که یک پروژه از Hideo Kojima عزیز کنسل نشه یا روی زمین نمونه که خب خدا رو شکر، مایکروسافت کار رو جمع کرده. این وسط هم برای سونی، ماجرا از دو حالت خارج نخواهد بود؛ یا Physint بسیار موفق میشه ولی دیگه هیچ اعتبار و افتخاری از اون به سونی نمی‌رسه (که در این صورت، خطاب به Nishino و Hulst باید گفت: خلایق هر چه لایق) یا اینکه Physint عملکردی ضعیف‌تر از حدّ انتظار خواهد داشت که خب، چون با یک اثرِ کوجیمایی طرفیم و نتیجه نهایی قطعا کالت و خاص خواهد بود، همین که بازی به کمکِ مایکروسافت یا هر ناشر دیگه ساخته و منتشر شده، برای کسی مثل من که همزمان Kojima Fan و PS Fan هست، کافیه.

تنها نکته منفی این اتفاق، خداحافظی پروژه با انجین شاهکاری مثل DECIMA و احتمالاً کوچ اجباری به UE5 ـه و این موضوع، به شدت افسوس برانگیزه! ای کاش، این یک مورد رو سونی با کوجیما راه می‌اومد و طیّ یک توافق با سود دو طرفه، اجازه می‌داد ادامه پروژه با انجینِ دسیما پیش بره.
ترکیب مایکروسافت (کوالیشن) و کوجیما به نظر من اصلا از این نظر جای نگرانی نداره
OD هم با آنریل ۵ داره ساخته میشه ولی خروجیش هیچ شباهتی با بازی های استودیو های تنبل نداره و خیلی بعید میدونم مشکلات فنی آنریل ۵ زو داشته باشه

نمیدونم بین بحث ها اشاره شد یا نه. اساسا دلیلی که باعث شد کوجیما بره سمت ایکس باکس، این بود که سونی میخواسته بازی رو کنسل کنه.
خود کوجیما میگه این پروژه هم برای شخص خودش و هم استودیوش مهم بوده و به هر قیمتی میخواسته ادامه ش بده.

View attachment 421532
View attachment 421533
بازی کوجیما رو کنسل کنه بازی سوپر هیرویی لگبت بسازه! گاد اف وار نن جون ادیشن! گس اشغال! سونی به چه روزی افتاده!!!! تفو بر تو ای چرخ گردون تفو!!! اینجا تازه توجیحم میکنن یه عده گویی که این بار اوله سونیه!!!
امیدوارم بازیش بترکونه و دنیای گیم رو تکون بده بعد چهره مدیرای سونی رو ببینیم. به هر حال بازی سینگل پلیر داستانیم باشه، اگه ایده ش ناب باشه و همه چیش قطعا میفروشه...

من کلا با هیچ کدوم از بازی های کوجیما حال نکردم و احتمالا از عناوین بعدی هم خوشم نیاد :Cheesygrin:

ولی فکر میکنم دلیل کنسل شدن این بازی توسط سونی خسارت هایی هست که بقیه استدیو ها مخصوصا بانجی وارد کرده:Punish:

معمولا تیم های مدیریتی تا یه جایی فرصت دارن زمان و بودجه بگیرن برای پیش بردن اهدافشون و اگه این برنامه ها در عمل نتیجه ندن مجبورن پروژه هایی کنار بزارن که ریسک شکست تجاری داشته باشن:Whistling:

در نتیجه من فکر میکنم خیلی از دلایلی که مطرح میشه مثل فروش پایین DS2 یا مولتی پلتفرم بودن و حق مالکیت IP دلیل این موضوعات نیست:boo:

اینم در نظر داشته باشید قرارداد های انتشار کاملا توافقی هستن و ممکنه بودجه رو ناشر تامین کنه ولی 80 درصد سهم فروش بازی برای خودش برداره با اینکه مالک IP هم نیست:Smoke1:

۲۴ ساعت اخیر، برای SONY خعلی مهیب بوده. حس می‌کنم آشا جادوگری کرده😁🤣

کاش MS یه قرارداد با کوجی زادوری ببنده، بیاد ناظر استودیو‌های بدردنخورش بشه. کادمنداشون یه مشت مفت خور که نصف‌شون اخراج شدن، نصف دیگه‌شون هم باید فلک بشن بعد برگردن سرکار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or