خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
همون بهتر رابطه سونی با کوجیما قطع شد، لاقل مطمئنیم عناصر ووک و لگبت تو بازیش نیست
چه بسا سر همین موارد جدا شدن، سونی مثلا گفته چرا شخصیت اصلی زن یا سیاه و... نیست احتمال قریب به یقین خودم همینه بر عکس ماکان خان که سر این قضیه داره اشتباه میزنه:دی
وقتی طرف به بازی مارولشم این چیزا رو میچپونه، احتمال اولو باید همین گذاشت.
البته کوجیما خودش به تنهایی و مستقل برای خوش رقصی و تو دید بودن و تو تیتر اخبار بودن حتی به بدنامی رو ترجیح داده و می ده...
1000028348.jpg
قبلا برای ماه پراید مستقل کنار ناشرای دیگه غرفه هم زده...
اگه باعث بشه دو نفر دیگه هم از هالیوود بیان سمتش اینکارو با استقلال تمام خودش انجام میده...

هیچ فشاری از سوی کسی نیست...
اگر چیزی از کوجیما دیدید، یحتمل با تصمیم خودش بوده!!
1000028361.jpg
1000028360.jpg 1000028357.jpg 1000028353.jpg 1000028352.jpg
1000028354.jpg

بحث پول پرستی نیست، بحث اقتصاد و منطق سرمایه گذاریه. بازی های کوجیما بخاطر علاقه اش به آوردن تمام سلبریتی ها و کلا پروداکشن های عظیم و موسیقی خفن و ... بسیار گرون و پرخرجن. و البته به سودآوری هم نمیرسن، همین دلیل باعث شد کونامی بیخیالش بشه، سونی هم یه زمان باهاش این قرداد ترکمنچای رو بست، چون میخواست از برندش استفاده کنه و الان دیگه ادامه این همکاری براش منطق نداره.

واقعا متوجه نمیشم چرا باید پول بدی به یه نفر بازی بسازه و تو صاحب هیچی نباشی؟ بدتر اینکه انجین انحصاریت رو بدی و اونا تکنولوژیتو داشته باشن بتونن رو پلتفرم های دیگه هم بدن!

مایکروسافتم الان دنبال بازگردوندن اعتباره، برای همین امده سراغ کوجیما. وگرنه اونا هم میدونن از این پروژه ها یه سنتم گیرشون نمیاد و دارن پولشون رو میریزن تو جوب آب.
هزینه ساخت DSها که قطعا از بازیهای سانتا و اینسامنیاک و ناتی داگ پایینتره. جلوتر هم گفتم که به نسبت ژانر و هزینه ساختش، فروش خوبی داشته، حداقل DS1 که اینطور بوده. اگه فروش خوب نبود یا سود کافی نداشت DS2 هم ساخته نمیشد با همین منطق. سونی هم از اول میدونسته فیزینت چیه و ابعادش چقدره و سبکش چیه. اینکه الان بیخیالش شده ربطی به میزان سود بازیهای کوجیما نداره، این سونیه که اولویتش عوض شده و دنبال آشغال گس و عناوین سیف راه افتاده.
همین چند وقت پیش خبر اومد که حتی از ناتی داگ هم ناراضیه یهو دیدی یه داستانی هم برا اونا کرد:دی انقد بزدله که فیر گیمز رو نگه میداره ولی نمیزاره سانتا چیزی غیر گاو بسازه و ما همچنان باید وایستیم ببینیم آی پی جدید کوری بارلاگ قرار هست روزی دیده بشه یا نه.
کپکام میره از یه آی پی نیچ و مرده مثل آنیموشا اونجوری خروجی میگیره ولی سونی تف تو قبر کیلزون هم نمیندازه:دی نتیجه اش هم میشه وضعی که الان داره.

دوستان ببخشید چون نقل قول ها زیاد بود، گفتم کلی جواب بدم.

ببینید اگه پست های اخیرو منو خونده باشید متوجه شدید شخصا دیگه طرفدار سونی نیستم. یعنی این سونی اخیر رو اصلا دوست ندارم. مدام داره اشتباه میکنه، تصمیمات ضد مشتری میگیره، و کلا با اون سونی دو دهه قبل که من دوست داشتم خیلی فرق کرده... ولی با این حال به نظرم این تصمیم در خصوص کنسل کردن Physint درسته. و اینو در راستای اصلاح کثافت هایی میدونم که در یک دهه قبل زده شده.

میگید سونی از اول میدونست شرایط چطور بود و با علم به اینکه چه قراردادی میبنده رفت سراغ کوجیما... بله دقیقا همینطوره. اینجوری نیست که تازه بیان قرارداد رو بخون بگن، عه! عجب کاری کردیما! نه، میدونستن مفاد قرارداد چیه، اما اونچه تغییر کرده نگاه سونی و استراتژی کلانشونه.

سونی با کوجیما برای ساخت این بازی ها قرارداد بست، همونطور که با Firewalk برای ساخت Concord قرارداد بست و استدیو رو خرید، همونطور که نزدیک 4 میلیارد داد بانجی رو گرفت، وکلی گس دیگه ساخت و استدیو جدید راه انداخت و همه از دم شکست مطلق شدن. در همه این موارد هم یه نفر با عقل سلیم رفت نشست یه برگه ای رو امضا کرد، و اونچه باعث شکست شد عدم اطلاع از مفاد قرارداد نبود، استراتژی غلط به فناشون داد و باعث شد اوضاع اونطور که فکر میکنن پیش نره.

من قرارداد با کوجیما رو به این شکل فعلی اشتباه میدونم. از اولم به نظرم هیچ منطقی نداشت سونی بیاد هزینه کنه، تکنولوژی و ساپورت فنی بده، بازی بسازه که صاحبش نیست. یه زمان سیاست سونی این بود که بازی هاش برای PC هم بیان، الان آدم شده دوباره برگشته به انحصار! خیلی ساده قرارداد با کوجیما میتونسته در تعارض با این سیاست باشه، چون نمیخواستن پول بدن و بازی بسازن بعد فرنچایزی داشته باشن که برای PC و یحتمل Xbox و باقی پلتفرم های موجودم میاد. این قسمت به نظر من اشتباهه! مایکروسافتم حتا متوجه این حمقات شده و سر همین E-Day رو انحصاری کرده.

اونچه به درد سونی میخوره، داشتن فرنچایزهای بزرگی هست که کنترل کامل دست خودشه. سرمایه گذاری رو IP های ترد پارتی اشتباهه، چون فقط کافیه اون ناشر تصمیم بگیره بازیشو برای باقی پلتفرم ها هم بده... اینا همه قدرتشون رو از دست میدن. مثل شرایطی که سونی 2006 داشت و یادتون نمیاد اکثرا اون موقع رو. چرا 360 یهو انقدر قدرت گرفت؟ یه بخش بزرگی از شکست سونی بخاطر این بود که همه تردپارتی ها ولش کردن و در کنترل سونی نبود.

عقیده شخصی من اینه که سونی باید بجای این کارها، بره IP های خودشو بسازه و فرنچایزهای بزرگ خلق کنه. من حتا موافق گس ساختنم، منتها میگم با استدیوهای جدید، نه اینکه سینگل پلیرهارو بندازه تو این سیاه چاله. سونی برای ادامه حیاتش نیاز به فرنچایز بزرگ و بفروش و پول ساز داره. این همه هزینه برای ساخت یه چیزی که تنها آورده اش یحتمل اعتبار اسم کوجیماست برای سونی الان دیگه کاربرد نداره. نظر من اینه و شما هم میتونید مخالفش باشید. ولی شخصا Physint با این شرایط رو خیلی چیز مفیدی برای سونی نمیبینم. اگه انحصاری کامل بود، همه چی فرق میکرد! یعنی اگه سونی پول و تکنولوژی و ساپورت فنی میداد و صاحب یه IP بزرگ با لیبل کوجیما میشد الان نفر اول فحش رو بسته بودم به جد و آبادشون، اما بازی که بعدا برای همه پلتفرم ها میاد.... باز میگم پول تو جوب ریختنه. مایکروسافت هزینه اش رو بده بهتره:دی اونا به این اعتباری که اسم کوجیما میاره برای بازسازی برند Xbox بیشتر نیاز دارن. سونی نه انصافا. از این مرحله عبور کرده.

• Like
Reactions: 779 and noctis-sm3
من بنظرم همون اتفاقات سر متالگیر ۵ برای کوجیما اینبار در قبال سونی افتاد. وسط پروژه به این جمع بندی رسیدن که دیگه هزینه بیشتر برای physint غیر قابل بازگشت هست و یه جور قرارداد رو فسخ کردند .
از اونورم بنظرم این پروژه هندونه سربسته ست مایکروسافت هم بخاطر اسم کوجیما هزینه های بازی رو تقبل کرده ولی میتونه به ضررش تبدیل بشه و مایکروسافت یک جورایی جوو زده هم عمل کرده .

در مورد بحث هایی در مورد نسل بعد هم که مایکروسافت کامبک بزنه و سونی وضعیتش مثل نسل هفتم بشه تا سر عقل بیاد هم باید بگم این وضعیت بعیده چون خیلیا دوست دارند نسل بعد کنسولی از برندی قبلا داشتن تهیه کنن بخاطر پروفایل و اچیونت و تروفی هایی از قبل گرفتن و بازیهایی که روی اون پروفایلشون خریدن و دوستانشون . سونی هم فعلا ۹۵ میلیون Ps5 فروخته و خیلی از اینا بازم کنسول سونی رو میخرن .حالا درسته اشا توی گیمزکام تایید کرد که هیلکس میتونه گیم های پی سی رو ران کنه ولی اینکه بتونه فن های سونی رو هم جذب کنه بنابه دلایلی گفتم بعیده خصوصا اونایی یک کنسول در هر نسل فقط تهیه میکنن . الان دیگه بیشتر مشتری های دو برند نسل زدی ها هستن و اصلا به این مسائل و برچیده شدن دیسک و چمیدونم رفتن به سمت گس و پروندن کوجیما اهمیت نمیدن ‌.

دوستان ببخشید چون نقل قول ها زیاد بود، گفتم کلی جواب بدم.

ببینید اگه پست های اخیرو منو خونده باشید متوجه شدید شخصا دیگه طرفدار سونی نیستم. یعنی این سونی اخیر رو اصلا دوست ندارم. مدام داره اشتباه میکنه، تصمیمات ضد مشتری میگیره، و کلا با اون سونی دو دهه قبل که من دوست داشتم خیلی فرق کرده... ولی با این حال به نظرم این تصمیم در خصوص کنسل کردن Physint درسته. و اینو در راستای اصلاح کثافت هایی میدونم که در یک دهه قبل زده شده.

میگید سونی از اول میدونست شرایط چطور بود و با علم به اینکه چه قراردادی میبنده رفت سراغ کوجیما... بله دقیقا همینطوره. اینجوری نیست که تازه بیان قرارداد رو بخون بگن، عه! عجب کاری کردیما! نه، میدونستن مفاد قرارداد چیه، اما اونچه تغییر کرده نگاه سونی و استراتژی کلانشونه.

سونی با کوجیما برای ساخت این بازی ها قرارداد بست، همونطور که با Firewalk برای ساخت Concord قرارداد بست و استدیو رو خرید، همونطور که نزدیک 4 میلیارد داد بانجی رو گرفت، وکلی گس دیگه ساخت و استدیو جدید راه انداخت و همه از دم شکست مطلق شدن. در همه این موارد هم یه نفر با عقل سلیم رفت نشست یه برگه ای رو امضا کرد، و اونچه باعث شکست شد عدم اطلاع از مفاد قرارداد نبود، استراتژی غلط به فناشون داد و باعث شد اوضاع اونطور که فکر میکنن پیش نره.

من قرارداد با کوجیما رو به این شکل فعلی اشتباه میدونم. از اولم به نظرم هیچ منطقی نداشت سونی بیاد هزینه کنه، تکنولوژی و ساپورت فنی بده، بازی بسازه که صاحبش نیست. یه زمان سیاست سونی این بود که بازی هاش برای PC هم بیان، الان آدم شده دوباره برگشته به انحصار! خیلی ساده قرارداد با کوجیما میتونسته در تعارض با این سیاست باشه، چون نمیخواستن پول بدن و بازی بسازن بعد فرنچایزی داشته باشن که برای PC و یحتمل Xbox و باقی پلتفرم های موجودم میاد. این قسمت به نظر من اشتباهه! مایکروسافتم حتا متوجه این حمقات شده و سر همین E-Day رو انحصاری کرده.

اونچه به درد سونی میخوره، داشتن فرنچایزهای بزرگی هست که کنترل کامل دست خودشه. سرمایه گذاری رو IP های ترد پارتی اشتباهه، چون فقط کافیه اون ناشر تصمیم بگیره بازیشو برای باقی پلتفرم ها هم بده... اینا همه قدرتشون رو از دست میدن. مثل شرایطی که سونی 2006 داشت و یادتون نمیاد اکثرا اون موقع رو. چرا 360 یهو انقدر قدرت گرفت؟ یه بخش بزرگی از شکست سونی بخاطر این بود که همه تردپارتی ها ولش کردن و در کنترل سونی نبود.

عقیده شخصی من اینه که سونی باید بجای این کارها، بره IP های خودشو بسازه و فرنچایزهای بزرگ خلق کنه. من حتا موافق گس ساختنم، منتها میگم با استدیوهای جدید، نه اینکه سینگل پلیرهارو بندازه تو این سیاه چاله. سونی برای ادامه حیاتش نیاز به فرنچایز بزرگ و بفروش و پول ساز داره. این همه هزینه برای ساخت یه چیزی که تنها آورده اش یحتمل اعتبار اسم کوجیماست برای سونی الان دیگه کاربرد نداره. نظر من اینه و شما هم میتونید مخالفش باشید. ولی شخصا Physint با این شرایط رو خیلی چیز مفیدی برای سونی نمیبینم. اگه انحصاری کامل بود، همه چی فرق میکرد! یعنی اگه سونی پول و تکنولوژی و ساپورت فنی میداد و صاحب یه IP بزرگ با لیبل کوجیما میشد الان نفر اول فحش رو بسته بودم به جد و آبادشون، اما بازی که بعدا برای همه پلتفرم ها میاد.... باز میگم پول تو جوب ریختنه. مایکروسافت هزینه اش رو بده بهتره:دی اونا به این اعتباری که اسم کوجیما میاره برای بازسازی برند Xbox بیشتر نیاز دارن. سونی نه انصافا. از این مرحله عبور کرده.
ترد پارتی‌ها رهاش نکردن. چطور مسئله‌ی مالی برای سونی مهم باشه برای ترد پارتی نباشه؟ ترد پارتی مسیر خودش رو میره. ادعا دین به کسی نداره. در مورد ترد مارتی که به نظرم کاملا اشتباه میگی، سونی ترسو شده و حاضر به انجام هیچ‌گونه ریسکی نیست! پول دوستی‌ش هم از حد منصفانه داره می‌گذره.

کلی پست قبلتر خبر ونوم اومد، حوصله تداشتم بحث کنم، مثل الان. بشخصه بعد از دو نسخه اسپایدرمن حاضر نیستم دیگه هیچ پولی برای بازی‌های سوپرهیرویی بدم. همه‌شون شدن شبیه بهم دیگه. انگار نولان سریال نود قسمتی بتمن درست‌کنه! رسما عمق و عظمت کاراکتر از بین میره و تبدیل میشه به ماشالا و هاشم تو سریالای ماه رمضون. اما دید سونی این نیست! میگه تا وقتی میفروشه بساز، همونطوری هم بساز، تغییرش نده و همون ترکیب برنده‌ی همیشگی.
این فضا تو بقیه استودیوها هم بوجود اومده. یکی GT میسازه، یکی GOW میسازه، یکی اسپایدرمن و دوستان میسازه و یکی Horizen، ناتی داگ هم احتمالا زیر بار ساختن ادامه TLOU نرفته و یک نسل هست خبری ازش نیست. چندتا بازی معمولی هم بین‌شون برسه.

کار MS تو حالت تصویر بزرگ اشتباه بود ولی بلاخره می‌تونه بازی‌هاش رو مالتی‌پلتفرم عرضه کنه یا شش ماه انحصاری نکه‌شون داره ولی سونی اگر بخواد با ترد پارتی هم به داستان بخوره، دیگه هیچی. XBOX نسل پیش پای خریت‌های یکی دیگه به باد رفت، این نسل هم طبیعتا بخاطر نسل قبل و بقیه خریت‌های جدید... یک درصد نسل بعد XBOX بیاد و به موفقیت برسه، رسما PS به فنا میره. میره میچسبه به تلویزیون و لپتاپ و موبایل و کلی چیز دیگه که سونی تعطیلش کرد.

از اون سمت یه دونه MS میمونه. اونم تبدیل میشه به سونی الان. تک قطبی شدن بجز بدبختی چیزی نداره. الان هم سونی "خر ورش داشته"
وقتی نسل بعد هزینه‌ی تولید بازی فراتر بره و چندتا شکست مثل این نسل بین بازی‌هاش باشه، اونجا می‌خواد چیکار کنه؟

MS که چند سال هست با کوجیما ارتباط گرفته، این ارتباط کمکی بهش نکرده. ولی نسل بعد می‌تونه طرفدارای PS رو بکشه سمت خودش. علت این خریت کیه؟ SONY

شاهکارهای سونی در یکی دوسال گذشته

PlayStation in 2026
End Destiny
End physical gaming forever End porting exclusives to PC Completely lose Hideo Kojima Attempt to cancel Kojima's next Metal Gear franchise
Kojima cuts ties entirely and goes to XBOX
Force your single-player studios to make live service games - Concord happens - Proceed to cancel most of them, losing years of development time and billions of dollars
C7S93NXe0aBfGxAQ.jpg
البته همش نیست 😁

دوستان همین DS2 متای ۸۹ گرفت (قابل توجه دوستان چرتکه انداز هم باشه)
یه چیزی نگید فردا بوکمارک ازتون رو کنن خدا نکرده
کوجیما بازی نصفه شم ترکوند خود من نوعی مخالف بودم اصلا GZ بازی کردم اول و گفتم این TPP هم‌ میگن نصفه‌ س حتما عین اینه و طولانی تر ولش کن چرا بازی ناتمام بزنم و دیگه TPP رو نزدم تا اینکه بعد چند سال تمومش کردم همون نظر منتقدا رو پیدا کردم.
حالا اینکه چطور روی فیل شدن OD و Physint شرط بستید خیلی عجیبه برام!

کلا از این حرکتا دوست دارم . انگار جنگ کنسولی زنده میشه دوباره فقط کاش مایکروسافت دکمه PC رو هم میزد اونقت حالش بیشتر میشد . PC که اصلا ککش نمیگزه ماشالا بهترین جا برای بازی کردن و فریم 600 و خلاصه عاللله . کنسول ها ولی جون میگرفتن سونی هم آدم میشد . خلاصه به نفع همه بود .

کلا از این حرکتا دوست دارم . انگار جنگ کنسولی زنده میشه دوباره فقط کاش مایکروسافت دکمه PC رو هم میزد اونقت حالش بیشتر میشد . PC که اصلا ککش نمیگزه ماشالا بهترین جا برای بازی کردن و فریم 600 و خلاصه عاللله . کنسول ها ولی جون میگرفتن سونی هم آدم میشد . خلاصه به نفع همه بود .
ezgif-63f2f66c13136ac9.gif

PC که خیلی قودرتمنده همه چیز از بقیه بهتره ارزون تره ماد داره فریم ریت 1000 بازی های درجه یک دیگه نیازی به به بازی های مایکروسافت و سونی که نداره . اونا به PC نیاز دارن مگه همیشه اینو نمیگید ؟

ترد پارتی‌ها رهاش نکردن. چطور مسئله‌ی مالی برای سونی مهم باشه برای ترد پارتی نباشه؟ ترد پارتی مسیر خودش رو میره. ادعا دین به کسی نداره. در مورد ترد مارتی که به نظرم کاملا اشتباه میگی، سونی ترسو شده و حاضر به انجام هیچ‌گونه ریسکی نیست! پول دوستی‌ش هم از حد منصفانه داره می‌گذره.

مساله همینه، شرکت ها هیچ دینی به سونی ندارن، قرار نیست بازی هاشون تا ابد انحصاری PS باشه، انحصاری کنن فروششون میاد پایین اصلا بدبخت میشن. همین SE عملکرد مالیش از وقتی مالتی پلتفرم شد کلی پیشرفت کرد. در نتیجه همه باید برن سمت انتشار حداکثری. سونی هم شرایطش مثل قدیم نیست پرسونا انحصاری کنه ملت بیان PS بخرن، کلا به ثبات رسیده و ملت کنسولش رو میگیرن. باید یکار کنه درآمدش بره بالا. البته فعلا که تصمیماتش یکی بعد از دیگری فاجعه است و سوشال میدیا رو خیلی بد داره میبازه.

دوستان همین DS2 متای ۸۹ گرفت (قابل توجه دوستان چرتکه انداز هم باشه)

مشکل اینجاست که یحتمل DS2 رو تو همین TGS برای Xbox ببینیم، مثل شماره قبل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or