خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
من بر خلاف نظر دوستان، اتفاقا این حرکت سونی رو مثبت میدونم:دی

کلا مدل قرارداد سونی با KP فاجععه مطلقه! هم هزینه ساخت بازی رو میده، هم انجین رو در اختیارشون میزاره، هم تیم فنی میده، ولی صاحب هیچی نیست، و خروجی حتا پول خودشوم در نمیاره! این هزینه رو صرف استدیوهای خودش بکنه، خیلی خیلی بهتره.

به عنوان فن کوجیما خوشحالم که بازی جدید استاد صاحب جدید داره، عرضه میشه و ما بازی میکنیم، اما چنین قراردادهایی واقعا به کار سونی نمیاد! این همه رو کوجیما سرمایه گذاری کردن، الان چی گیرشون امده؟ آیا صاحب Death Stranding هستن؟ خیر! آیا بازی خیلی خفن و پرفروشی شد؟ خیر! آیا خیلی محبوب بود و جایزه برد؟ خیر! عملا پول و وقتشون رو ریختن تو جوب آب!

کلا سونی در این چند سال اخیر شروع کرد به سرمایه گذاری های عجیب غریب رو انواع و اقسام گیم های بدرد نخور. DS هم به نظر من به اندازه کانکورد بد بوده. به کوجیما چک سفید امضا دادن تا بازی خودشو بسازه و صاحبت همه چی باشه و سونی جز ضرر مالی هیچی عایدش نشده. دلیل نداره این همکاری ادامه پیدا کنه!

مایکروسافتم حالا داغه نمیفهمه، اونا هم بزودی از همکاری با استاد پشیمون میشن:دی پر واضحه هم OD شکست تجاریه هم Physint:دی بوک مارک کنید بعدا وقتی مایکروسافت هم گفت شکر خوردم کشید بیرون در این خصوص بیشتر بحث میکنیم:دی
Physint خیلی فرق داره کنکورد و فیرگیمز و ماراتن و … اونا پحث مالیشون توی اینکه هزینه ساختش چقدر بوده و چقدر فروخته خلاصه میشد ولی کوجیما یه آیکون توی صنعت گیم اسمش کنار هر برندی باشه پرستیژ برای اون برند میاره فقط دو دو تا چهار تا فروش نیست ، کوجیما یه سری طرفدار cult پشتش داره که برای تجربه بازیش هر کنسولی میخرن جدا از اینکه کوجیما یه پل بین مدیوم گیم و سینما هست ، norman reedus یه مصاحبه داشت گفته بود خودش پشماش ریخته چقدر افرادی توی صنعت سینما بهش گفتن که با کوجیما آشناشون کنه .

با این منطق بازی خودت که قراره ۶ ساله عرضه بشه هم نباید فاندینگ بگیره چون یه بازی ایندی ساید اسکرولینگ عه چی گیر ناشر میاد با انتشار ناصر؟ :D آیا قراره ۱۰۰ تا جایزه بگیره برا ناشر یا مثلا مرزهای صنعت رو جابه جا کنه؟ کلا بی نهایت غیرمنطقیه که اینهمه ملت نگران جیب شرکت بیلیون دلاری هستن که ۳.۶ بیلیون برا بانجی خرج کرد که نتیجه اش اخراج ۵۰۰ نفر و ماراتن بود که رو استیم ۹۰۰ نفر پلیر داره.از قدیم صنعت با همین ریسک ها اومد جلو. وگرنه همون ۳۰ سال پیش هم منطقی نداشت رو مگس ۱ اونهمه خرج کنن. چیزی که تو میگی نتیجه اش میشه ۶۰۰ تا بازی اوپن ورلد /لایوسرویس/گاچا. به جایی رسیدیم هزینه کردن برا بازی جدید کوجیما شده ریسک و ما باید نگران جیب سونی باشیم.

واقعا ربط دادن Naser به کوجیما از گودرز به شقایق هم بدتر بود!

اول اینکه Naser سلف فاندد هست و هزینه اش توسط خود استدیو تامین میشه و از کسی پول گرفته نشده. ناشر هم کار مارکت رو انجام میده نه بیشتر. دلیل اینکه هم ناشر و هم سرمایه گذار امدن روشم اینه که فکر میکنن یه منطق اقتصادی داره.

اینکه Physint برای سونی جذاب نبوده که کشیده کنار، ربطی به نگرانی من برای جیب شرکت بیلیون دلاری نداره. صحبت از منطق تولیده. هر همکاری باید یه بده بستون منطقی داشته باشه. سونی میاد به کوجیما هزینه ساخت + تکنولوژی ساخت + نیروی فنی رو میده. در ازاش چی بدست میاره؟ آیا صاحب IP و متعلقاتش میشه؟ خیر. تنها سود حاصل از فروش رو داره + اعتبار مارکتینگ. اگه این سود و اعتبار مارکتینگ براش به اون هزینه اولیه بصرفه ادامه میده، نه کنسل میکنه. تو DS که ظاهرا به سود نرسیده، اینجا هم یحتمل همین خطر رو حس کردن کشیدن کنار.

حالا اگه شما فکر میکنید همه باید نظرشون این باشه که باید هرطور شده پول میداد و خرج میکرد و میساخت و ... و هرکی غیر این فکر کنه نگران جیب سونیه، که اصلا هیچی، این منطق ماقبل بحثه. کانتر آرگیوش اینه که شما ها هم نگران جیب کوجیما هستید و دلتون میخواد اون پول در بیاره! ولی کلا این مقوله از بیخ و بن غلطه. آدم ها درباری منطق یه چیز باید صحبت کنن، نه حواشی زاده ذهن خودشون.

در کل به نظر من سونی کار درستی کرد، زمان نشون میده که درست میگم یا نه.

آخرین ویرایش:
Physint خیلی فرق داره کنکورد و فیرگیمز و ماراتن و … اونا پحث مالیشون توی اینکه هزینه ساختش چقدر بوده و چقدر فروخته خلاصه میشد ولی کوجیما یه آیکون توی صنعت گیم اسمش کنار هر برندی باشه پرستیژ برای اون برند میاره فقط دو دو تا چهار تا فروش نیست ، کوجیما یه سری طرفدار cult پشتش داره که برای تجربه بازیش هر کنسولی میخرن جدا از اینکه کوجیما یه پل بین مدیوم گیم و سینما هست ، norman reedus یه مصاحبه داشت گفته بود خودش پشماش ریخته چقدر افرادی توی صنعت سینما بهش گفتن که با کوجیما آشناشون کنه .

کوجیما یه برند خفنه، قبول دارم. اما باید ببینی آیا این برند، به هزینه ای که میخواد براش بشه میچربه یا نه. اگه منطق داشت سونی کنسل نمیکرد، اما یحتمل دیدن نسبت چیزی که میدن به چیزی که میگیرن برابر نیست. به نظر منم این نوع همکاری ها کلا به درد سونی نمیخوره. برخلاف شما من صرفا به کوجیما نگاه نمیکنم، لانگ شات تر و کلیت بیزنس رو مد نظر قرار میدم، یعنی اینکه آیا سونی بازی میسازه که صاحبت اون IP باشه یا نه؟ اگه IP بازی Physint میرسید به سونی منم میومدم این سمت بهشون فحش میدادم، میگفتم یه برند خوب رو از دست دادن... ولی وقتی اون برند از ابتدا برای سونی نباشه این نوع همکاری به کارش نمیاد.

واقعیت اینه که سونی از کوجیما خیلی بزرگ تره و الان با توجه به این شرایط بازار نیازی نداره پول بده که اسمش رو بدست بیاره. الان سونی بجای اسم افراد، که واقعا دیگه مثل قبل اهمیت نداره، نیازمند IP و فرنچایزهای بزرگ و بفروشه. سونی تو مرحله رشد نیست که بخواد از اسم این و اون استفاده کنه خودشو بکشه بالا! سونی به ثبات برندینگ رسیده. الان باید سودش رو ببره بالا. برای این کار هم نیاز داره فرنچایزهای بزرگ و بفروش داشته باشه. اینکه کلی هزینه کنه تهش به هیچ IP ـی نرسه بدرد نمیخوره. حتا به نظر من سرمایه گذاری برای انحصاری کردن بازی های مثل FF هم دیگه برای سونی فاقد ارزشه. یه زمان اینارو برای کله کردن Xbox و اینا انجام میداد، الان کاربردی براش دیگه نداره.

سونی باید هزینه کنه، فرنچایز بسازه، پول در بیاره، سود رو ببره بالا. اسم کوجیما به کارش نمیاد.

• Like
Reactions: Solidsnake_1
همون بهتر رابطه سونی با کوجیما قطع شد، لاقل مطمئنیم عناصر ووک و لگبت تو بازیش نیست
چه بسا سر همین موارد جدا شدن، سونی مثلا گفته چرا شخصیت اصلی زن یا سیاه و... نیست احتمال قریب به یقین خودم همینه بر عکس ماکان خان که سر این قضیه داره اشتباه میزنه:دی
وقتی طرف به بازی مارولشم این چیزا رو میچپونه، احتمال اولو باید همین گذاشت.

اول اینکه Naser سلف فاندد هست و هزینه اش توسط خود استدیو تامین میشه و از کسی پول گرفته نشده. ناشر هم کار مارکت رو انجام میده نه بیشتر. دلیل اینکه هم ناشر و هم سرمایه گذار امدن روشم اینه که فکر میکنن یه منطق اقتصادی داره.

اینکه Physint برای سونی جذاب نبوده که کشیده کنار، ربطی به نگرانی من برای جیب شرکت بیلیون دلاری نداره. صحبت از منطق تولیده. هر همکاری باید یه بده بستون منطقی داشته باشه. سونی میاد به کوجیما هزینه ساخت + تکنولوژی ساخت + نیروی فنی رو میده. در ازاش چی بدست میاره؟ آیا صاحب IP و متعلقاتش میشه؟ خبر. تنها سود حاصل از فروش رو داره + اعتبار مارکتینگ. اگه این سود و اعتبار مارکتینگ براش به اون هزینه اولیه بصرفه ادامه میده، نه کنسل میکنه. تو DS که ظاهرا به سود نرسیده، اینجا هم یحتمل همین خطر رو حس کردن کشیدن کنار.

حالا اگه شما فکر میکنید همه باید نظرشون این باشه که باید هرطور شده پول میداد و خرج میکرد و میساخت و ... و هرکی غیر این فکر کنه نگران جیب سونیه، که اصلا هیچی، این منطق ماقبل بحثه. کانتر آرگیوش اینه که شما ها هم نگران جیب کوجیما هستید و دلتون میخواد اون پول در بیاره! ولی کلا این مقوله از بیخ و بن چرت و پرت و خزعبلی هست. آدم ها درباری منطق یه چیز باید صحبت کنن، نه حواشی زاده ذهن خودشون.

وفتی یه شرکت میاد ویدیو میده برا معرفی فایسینت و اونو نسل بعد ژانر مخفی کاری معرفی میکنه و ۲-۳ سال بعد سیاست های شرکت به کل شیفت میشه رو لایو سرویس و حتی کار به جایی به پیش میره که بازی لایوسرویس رو میده استدیو ریمستر ریمیک ساز میسازه و بعد میزنه منفجر میکنه استدیو رو خب یه معادله خیلی ساده اس و میشه فهمید کجا میره سیاست های شرکت. ولی خب نه دیگه مقصر سازنده اس و سونی مقدس هیچ خطایی نکرده این. بعد به من هیچ ربطی نداره سونی صاحب چی میشه. کوجیما نرفت تفنگ بذاره سر هرمن هالست بیا بازی منو بگیر یا ویدیو بساز برا بازی من. قطعا همه اینارو قبلا صحبت کردن که کار به قرار داد و معرفی رسمی بازی کشید.سونی امروز دوست داره بیلیونی خرج لایوسرویس کنه تا بازی سینگل پلیر خب فکته این. همین بازیایی که که دارن میان ۵-۶ ساله دست ساختن و گندهایی که نسل بعد قراره بزنه هم دیدن داره.جوری هم دلشون میسوزه برا سونی که هیچ ایپی گیرشون نیومد از این قرار داد که انگار ارث مونده سونی براشون. سونی خیلی شیک اومد با اون همه هایپ بازی رو معرفی کرد چند سال پیش و الان داره در قبال سیاست های سینگل پلیرش کم کم ۱۸۰ درجه میزنه. ولی خب اره نگران سودهی این شرکت باشین. بعد سونی فکرمیکنی صبح پاشد بدون فکر زنگ کوجیما که بیا قرار داد ببندیم برا فایسینت بدون هیچ بحثی در مورد بودجه یا تایم لاین ساخت؟

بحث پول پرستی نیست، بحث اقتصاد و منطق سرمایه گذاریه. بازی های کوجیما بخاطر علاقه اش به آوردن تمام سلبریتی ها و کلا پروداکشن های عظیم و موسیقی خفن و ... بسیار گرون و پرخرجن. و البته به سودآوری هم نمیرسن، همین دلیل باعث شد کونامی بیخیالش بشه، سونی هم یه زمان باهاش این قرداد ترکمنچای رو بست، چون میخواست از برندش استفاده کنه و الان دیگه ادامه این همکاری براش منطق نداره.

واقعا متوجه نمیشم چرا باید پول بدی به یه نفر بازی بسازه و تو صاحب هیچی نباشی؟ بدتر اینکه انجین انحصاریت رو بدی و اونا تکنولوژیتو داشته باشن بتونن رو پلتفرم های دیگه هم بدن!

مایکروسافتم الان دنبال بازگردوندن اعتباره، برای همین امده سراغ کوجیما. وگرنه اونا هم میدونن از این پروژه ها یه سنتم گیرشون نمیاد و دارن پولشون رو میریزن تو جوب آب.

ماکان
حالا من کاری ندارم که اگه بخوای پاشنه ات رو روی بحث اقتصادی فقط بچرخونی تهش میشی مایکروسافت. قصه ای به عمق تاریخه این قضیه

ولی اگه این جوریه چرا بعد DS2 اینا با کوجیما دوباره قرارداد بستن؟ بالاخره دو تا بازی با هم ساختن، هم رو میشناسن. چیز خاصی هم که از 2025 تا الان تغییر نکرده که.
چرا نینتندو با میازاکی قرارداد بست و تو توسعه بازی هم کمکشون کرد وقتی آیپی داسک بلادز عملا دست خود میازاکیه و هیچ تصمینی نیست رو پلتفرم های دیگه هم نیاد؟
چرا سونی باید دوباره کیلزون رو زنده کنه وقتی آخرین نسخه اش هیچ فروش خاصی نداشته؟ آمار خاصی دارن از محبوبیت آیپی به لحاظ اعداد ارقام که ما نداریم؟
چرا سونی هنوز ساختمون بانجی رو با 6 تن بمب منفجر نکرده؟
چرا نینتندو وقتی بایونتا 1 قدر ارزن رو دو تا پلتفرم نفروخت تصمیم نبوغ آمیز گرفت که دو تا بایونتا دیگه بسازه بدون این که آیپی رو تصاحب کنه؟ مالکیت آیپی دست سگاست هنوز
چرا مایکروسافت که عین این تجربه رو قبلا با کامیا سر Scalebound داشته دوباره اومده سمت یه سازنده ژاپنی دیگه که تیغ اش بزنن؟ (البته این رو میتونی بذاری رو حساب این که یه احمق میتونه دو بار تو یه چاه بپره :دی)

آخرین ویرایش:

کلا مدل قرارداد سونی با KP فاجععه مطلقه! هم هزینه ساخت بازی رو میده، هم انجین رو در اختیارشون میزاره، هم تیم فنی میده، ولی صاحب هیچی نیست، و خروجی حتا پول خودشوم در نمیاره! این هزینه رو صرف استدیوهای خودش بکنه، خیلی خیلی بهتره.

به عنوان فن کوجیما خوشحالم که بازی جدید استاد صاحب جدید داره، عرضه میشه و ما بازی میکنیم، اما چنین قراردادهایی واقعا به کار سونی نمیاد! این همه رو کوجیما سرمایه گذاری کردن، الان چی گیرشون امده؟ آیا صاحب Death Stranding هستن؟ خیر! آیا بازی خیلی خفن و پرفروشی شد؟ خیر! آیا خیلی محبوب بود و جایزه برد؟ خیر! عملا پول و وقتشون رو ریختن تو جوب آب!

کلا سونی در این چند سال اخیر شروع کرد به سرمایه گذاری های عجیب غریب رو انواع و اقسام گیم های بدرد نخور. DS هم به نظر من به اندازه کانکورد بد بوده. به کوجیما چک سفید امضا دادن تا بازی خودشو بسازه و صاحبت همه چی باشه و سونی جز ضرر مالی هیچی عایدش نشده. دلیل نداره این همکاری ادامه پیدا کنه!

مایکروسافتم حالا داغه نمیفهمه، اونا هم بزودی از همکاری با استاد پشیمون میشن:دی پر واضحه هم OD شکست تجاریه هم Physint:دی بوک مارک کنید بعدا وقتی مایکروسافت هم گفت شکر خوردم کشید بیرون در این خصوص بیشتر بحث میکنیم:دی
DS رو خودشون بعد از ۵ سال به کوجیما فروختن

همون بهتر رابطه سونی با کوجیما قطع شد، لاقل مطمئنیم عناصر ووک و لگبت تو بازیش نیست
چه بسا سر همین موارد جدا شدن، سونی مثلا گفته چرا شخصیت اصلی زن یا سیاه و... نیست احتمال قریب به یقین خودم همینه بر عکس ماکان خان که سر این قضیه داره اشتباه میزنه:دی
وقتی طرف به بازی مارولشم این چیزا رو میچپونه، احتمال اولو باید همین گذاشت.

مگه DS2 ووک بود؟:دی بابا بیخیال، هرچیزی رو به هرچیزی ربط ندید:دی

به نظر من قطع همکاری خوب بود، استدلالم رو گفتم و حرف بیشتری ندارم فعلا. دلیلش اینه که سونی صاحب Physint نمیشد! سونی کلا یه زمان فقط ناشر بازی هایی بود که IP مال خودش باشه، الان بیان هزینه کنه، یه بازی بسازه که End of the Day حتا صاحب IP هم نیست به نظرم با توجه به این ساختار و شرایط فعلیش نمیخوره.

از طرف دیگه کوجیما هم بازیش فاند شد، یه نفر دیگه پول ساختشو میده، و همه بازی میکنیم لذتشو میبریم:دی

اینکه Physint برای سونی جذاب نبوده که کشیده کنار، ربطی به نگرانی من برای جیب شرکت بیلیون دلاری نداره. صحبت از منطق تولیده. هر همکاری باید یه بده بستون منطقی داشته باشه. سونی میاد به کوجیما هزینه ساخت + تکنولوژی ساخت + نیروی فنی رو میده. در ازاش چی بدست میاره؟ آیا صاحب IP و متعلقاتش میشه؟ خبر. تنها سود حاصل از فروش رو داره + اعتبار مارکتینگ. اگه این سود و اعتبار مارکتینگ براش به اون هزینه اولیه بصرفه ادامه میده، نه کنسل میکنه. تو DS که ظاهرا به سود نرسیده، اینجا هم یحتمل همین خطر رو حس کردن کشیدن کنار.

حالا اگه شما فکر میکنید همه باید نظرشون این باشه که باید هرطور شده پول میداد و خرج میکرد و میساخت و ... و هرکی غیر این فکر کنه نگران جیب سونیه، که اصلا هیچی، این منطق ماقبل بحثه. کانتر آرگیوش اینه که شما ها هم نگران جیب کوجیما هستید و دلتون میخواد اون پول در بیاره! ولی کلا این مقوله از بیخ و بن چرت و پرت و خزعبلی هست. آدم ها درباری منطق یه چیز باید صحبت کنن، نه حواشی زاده ذهن خودشون.

من کلی با نظرت موافقم که اصلا بهتر اینه که کوجیما مستقل بشه و ناشر ثردپارتی بگیره و بازیهاش انحصاری کنسولی نباشه و...

ولی در مورد اینکه حفظ کوجیما توسط سونی اعتبار مارکتینگ براش نیاورده رو کاملا مخالفم.
سونی درسته که سود آنچنانی با DSها نداشت ولی تو بحث تبلیغات و... برند کوجیما براش خیلی کار کرد.
اصلا تو اون E3 که کوجیما تو نمایش سونی از پله ها اومد پایین و DS 1 رو معرفی کرد بزرگترین برد تبلیغاتی سونی طی اون سالها بود.
حتی همین نمایشهای فوق خفن DS2.

به نظرم مشکل از جایی شروع شد که کوجیما رفت سمت اینکه همزمان یه بازی هم برای مایکرو بسازه (OD) و اینجا دیگه اون بحث تبلیغاتی که کوجیما فقط برای سونی بازی انحصاری میسازه قبحش شکست.(حداقل تو سال اول که انحصاری زمانیه)
این دیگه برای سونی آورده تبلیغاتی نداشت و وقتی دیدن که بازیهاش فروش آنچنانی که نداره ، بحث تبلیغاتی هم که قرار نیست عامل تعیین کننده باشه، پس قطع همکاری میکنیم.

ماکان DS توی سالی که اومد بیشترین تعداد گوتی رو برنده شد:دی فروشش در ابتدا خیلی خوب نبود ولی به مرور اوضاعش بشدت بهتر شد و در مجموع چیزی بین ۶ تا ۱۰ میلیون فروش داشته و حدود ۲۷ میلیون پلیر:دی برای یه بازی توی چنین ژانر عجیب غریبی آمار خوبیه. قطعا هم DS1 به سود مناسبی رسیده بوده که خود سونی دوباره شماره دومش رو گرین لایت کردش که اتفاقا به نظر اکثریت بازی بهتری از شماره اولش هم بود.
اونموقع هم که سونی و کوجیما با هم اون قرارداد عجیب رو بستن، سونی بدنبال خرید اعتبار بودش و همین اعتبارها امپراتوری دوران ps4 رو براش ساخت! الانم داره با همون سرعت اعتبارش رو از دست میده:دی
قیاس DS هم با آشغالی مثل کنکورد از بیخ فوله:دی

اینکه Physint برای سونی جذاب نبوده که کشیده کنار، ربطی به نگرانی من برای جیب شرکت بیلیون دلاری نداره. صحبت از منطق تولیده. هر همکاری باید یه بده بستون منطقی داشته باشه. سونی میاد به کوجیما هزینه ساخت + تکنولوژی ساخت + نیروی فنی رو میده. در ازاش چی بدست میاره؟ آیا صاحب IP و متعلقاتش میشه؟ خیر. تنها سود حاصل از فروش رو داره + اعتبار مارکتینگ. اگه این سود و اعتبار مارکتینگ براش به اون هزینه اولیه بصرفه ادامه میده، نه کنسل میکنه. تو DS که ظاهرا به سود نرسیده، اینجا هم یحتمل همین خطر رو حس کردن کشیدن کنار.

حالا اگه شما فکر میکنید همه باید نظرشون این باشه که باید هرطور شده پول میداد و خرج میکرد و میساخت و ... و هرکی غیر این فکر کنه نگران جیب سونیه، که اصلا هیچی، این منطق ماقبل بحثه. کانتر آرگیوش اینه که شما ها هم نگران جیب کوجیما هستید و دلتون میخواد اون پول در بیاره! ولی کلا این مقوله از بیخ و بن غلطه. آدم ها درباری منطق یه چیز باید صحبت کنن، نه حواشی زاده ذهن خودشون.

منطقت یه ایراد داره. اگه دلیل این بوده، روز معرفی بازی مگه قرارداد نبسته بودن. قرارداد سفید که نبستن و سونی میدونسته داره چه بازی و با چه بودجه ای رو چه پللتفرمایی و چه شرایطی دریافت میکنه
این حرفت دلیل نیست.شاید بشه گفت 2.5 سال از معرفی گذشته و هنوز بازی تو فازی هست که داره نویسنده و کانسپت آرتیست میگیره و روند کنده ولی انحصار نبودن و ... دلیل نمیشه
Careers EN | Kojima Productions
حتی من میدیدم کوجیما تو سایتش تو بخش product هنوز physint رو نیاورده بعد 2.5 سال از معرفی

منطقت یه ایراد داره. اگه دلیل این بوده، روز معرفی بازی مگه قرارداد نبسته بودن. قرارداد سفید که نبستن و سونی میدونسته داره چه بازی و با چه بودجه ای رو چه پللتفرمایی و چه شرایطی دریافت میکنه
این حرفت دلیل نیست.شاید بشه گفت 2.5 سال از معرفی گذشته و هنوز بازی تو فازی هست که داره نویسنده و کانسپت آرتیست میگیره و روند کنده ولی انحصار نبودن و ... دلیل نمیشه
Careers EN | Kojima Productions
حتی من میدیدم کوجیما تو سایتش تو بخش product هنوز physint رو نیاورده بعد 2.5 سال از معرفی
زمان ساخت هم مطمئنا تو قرارداد بوده و گفتن از چه تاریخب شروع خواهد شد و برای عرضه تو جه سالی در نظر گرفته شده و ...

کلا یک سری صحبتا مثل فروش نداشتن بلزی های قبل، پر هزینه بودن، انحصاری نبودن و ... اینا همش قبل از نوشتن قرارداد حتما صحبت شده بوده

---

کوجیما در حال حاضر برآورد تبلیغاتی هم نداشته باشه، این خبرش مسلما سو تبلیغ خواهد بود، مثل چند ماه گذشته شون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or