بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
دوستان باور بفرمایید این التیمیت این کوفتی این قدرها هم ارزش نداره :|
چرا دارید ناشرهارو قشنگ فید میدید که بیان بچاپن‌مون :| سونی اولین نمونه اش بود که بعد از حماسه عدم نشر فیزیکی گفت خوب جایی گیر اوردم ملت رو :|

خداوکیلی با اون سه چهار تومن اضافه اش برید بازی دیگه بخرید خیلی بهتره :|
قصدم دخالت در تصمیمات تون نیست ولی واقعا درک نمیکنم یه مغازه و چهارتا ماشین چه تاثیری میتونه داشته باشه جز اون جریان fofo بود چی بود :|
نمی‌تونم بگم باهات موافقم یا مخالف، چون ارزش هر نسخه با توجه به استفاده خود شخص بستگی داره، هر کسی رویه‌ای داره. برای خود من این موارد خیلی اهمیتی نداره و شاید سر بازیای میازاکی نسخه کامل‌تر یا ویژه‌تر رو بگیرم، اما این بازی هم قطعاً ارزشش رو داره و به نظرم برعکس خیلی از بازیا که بعد از پایان داستان عملاً کار باهاشون تمومه، این یکی هم مثل V و Red Dead سال‌ها می‌تونه سرگرم کننده باشه. یکمم بزرگ‌نمایی داره کامنتت :D الان اختلاف آلتیمیت با استاندارد ظ۲ یه چیزی حدود یک تا دو تومنه، ولی در آینده می‌تونه خیلی بیش‌تر از اون مبلغی که همین الان گفتی بشه. توصیه می‌کنم به عنوان یک ایرانی قبل از دلسوزی برای اون مبلغی که فعلا حدود دو تومنه، به این موضوع هم فکر کنید.

نمی‌تونم بگم باهات موافقم یا مخالف، چون ارزش هر نسخه با توجه به استفاده خود شخص بستگی داره، هر کسی رویه‌ای داره. برای خود من این موارد خیلی اهمیتی نداره و شاید سر بازیای میازاکی نسخه کامل‌تر یا ویژه‌تر رو بگیرم، اما این بازی هم قطعاً ارزشش رو داره و به نظرم برعکس خیلی از بازیا که بعد از پایان داستان عملاً کار باهاشون تمومه، این یکی هم مثل V و Red Dead سال‌ها می‌تونه سرگرم کننده باشه. یکمم بزرگ‌نمایی داره کامنتت :D الان اختلاف آلتیمیت با استاندارد ظ۲ یه چیزی حدود یک تا دو تومنه، ولی در آینده می‌تونه خیلی بیش‌تر از اون مبلغی که همین الان گفتی بشه. توصیه می‌کنم به عنوان یک ایرانی قبل از دلسوزی برای اون مبلغی که فعلا حدود دو تومنه، به این موضوع هم فکر کنید.
من‌ قبل از خرید جی‌تی‌ای ۱۵۰‌ شارژ کرده بودم‌ ، الان نسخه ۸۰‌ دلاری رو گرفتم‌ و ۷۰‌ مونده! اگه ۱۰۰ دلاری رو بگیرم ۵۰‌ میمونه که عملا باهاش فقط میشه آشغال پاشغال:دی یا نهایت ریمن رو از استور گرفت ! واسه من عملا فرقش ۷۰ دلاره!
حالا جدای از این حالت فرقش ۲۰ دلاره میشه چیزی حدود ۴.۵ ۵ تومن! چطوری میگی یکی دو تومن؟

من‌ قبل از خرید جی‌تی‌ای ۱۵۰‌ شارژ کرده بودم‌ ، الان نسخه ۸۰‌ دلاری رو گرفتم‌ و ۷۰‌ مونده! اگه ۱۰۰ دلاری رو بگیرم ۵۰‌ میمونه که عملا باهاش فقط میشه آشغال پاشغال:دی یا نهایت ریمن رو از استور گرفت ! واسه من عملا فرقش ۷۰ دلاره!
حالا جدای از این حالت فرقش ۲۰ دلاره میشه چیزی حدود ۴.۵ ۵ تومن! چطوری میگی یکی دو تومن؟
اختلاف قیمت نسخه های ظرفیتی رو فکر کنم حساب کرده بود

اینا هرروز سر خرید GTA VI یه قرتی بازی باید دربیارن! اول که قرار بود بیاد روی سرویسشون بعد زدن زیرش و اومدن ظریفیتیشو فروختن. حالا گفتن چون ممکنه زیر ۱۸ سال باشید تحت شرایط خاصی فروخته میشه که باید کامنت بذارید تا ما روششو براتون بفرستیم! احتمالا باید خریدار از خودش فیلم بگیره تایید هویت بشه! :D

View attachment 421165

اینا یا يه كلاهبردارى عظيمى قراره بكنن يا رو حماقت مشترياشون حساب كردن؛ وگرنه اينهمه كاراى نامتعارف توى يه بازار واقعا عجيبه.

تو این گروه ها هم بخوای بازی بفروشی خیلی عجیبه، بازی هنوز خواهان داره اما ۴۰ ۵۰ درصد زیر قیمت میزارن برای فروش، فقط هم یه نفر نیست، عرف انگار همینه
اگه ۲۰ درصد زیر قیمت باشه چرا من باید ریسک کنم و از شمایی که نمیشناسم بازی رو بخرم؟ خب میرم از فروشگاه میخرم دیگه

اگه ۲۰ درصد زیر قیمت باشه چرا من باید ریسک کنم و از شمایی که نمیشناسم بازی رو بخرم؟ خب میرم از فروشگاه میخرم دیگه
نکته منم همینه دیگه، خود سایت یا فروشنده وقتی مثلا 20 تا 25 درصد پایین تر داره قیمت میده چرا من برم به یکی دیگه 50 درصد ارزون تر بفروشم، در کل مشکل اصلی بی ارزش بودن پول ماست

نکته منم همینه دیگه، خود سایت یا فروشنده وقتی مثلا 20 تا 25 درصد پایین تر داره قیمت میده چرا من برم به یکی دیگه 50 درصد ارزون تر بفروشم، در کل مشکل اصلی بی ارزش بودن پول ماست
متوجه حرف شما نشدم، منظورت اینه خود فروشگاه بازی رو از خریدار ۲۰-۲۵ درصد کمتر از قیمت فروش برمیداره دوباره؟

تو این گروه ها هم بخوای بازی بفروشی خیلی عجیبه، بازی هنوز خواهان داره اما ۴۰ ۵۰ درصد زیر قیمت میزارن برای فروش، فقط هم یه نفر نیست، عرف انگار همینه
یه نفر دو نفر شاید دلشون بخواد آتیش بزنن به مالشون! شمام میخوای با اونا بسوزی؟
بارها شده یا طرف از روی نیاز فوری و یا واقعا حماقت، اکانتشو مفت گذاشته برای فروش و منم همون بازی رو میخواستم بفروشم. منتهی قیمت معقول گذاشتم که مفتم نباشه.
البته بماند که اکثر مواقع شاپی که اونا بازیشونو میفروشن یا معتبر نیست یا اشتراکی فروشه.
شما با پول فروش اون بازی قراره بذاری روش بازی جدید بخری. خودتو توی ضرر ننداز. شاید زمان ببره یکم ولی فروش میره. قیمت معقول بذار و عین اون جماعتی که تعدادشونم کمه آتیش نزن به مالت. اونا دارن اشتباه میکنن.

سلام . یه سوال داشتم میشه با اکانت من بازی مثلا انیموشا جدید اومده بخرم و همزمان روی دو کنسول بازیش کرد ؟ میشه ؟
بله شما باید با اکانت خودت بازی کنی و اون کنسول اکانت شما باید روش enable شده باشه تا با هر اکانتی روی اون کنسول بشه بازی کرد

بله شما باید با اکانت خودت بازی کنی و اون کنسول اکانت شما باید روش enable شده باشه تا با هر اکانتی روی اون کنسول بشه بازی کرد
شما گیفت کارت از کجا میخری ؟ من از ماتریکس گیم میخرم چند ساعت بعد میفرسته

آخرین ویرایش:
شما گیفت کارت از کجا میخری ؟ من از ماتریکس گیمز میخرم چند ساعت بعد میفرسته
من از ماتریکس گیم و giftcard98 میگیرم معمولا
یدفعه چندوقت پیش از ماتریکس گیم گرفتم دیدم درجا نفرستاد تو همون سایت پشتیبانی آنلاین داره پیام دادم سریع فرستاد برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• payot
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or