Nintendo The Legend of Zelda: Ocarina of Time Remake

آخرین ویرایش:
پیش خرید شد :دی

IMG_20260910_130636958.jpg

منم به کمپین پیوستم :دی

من هیچوقت نسخه اصلی رو نزدم و همیشه حسرت می‌خوردم ملت این بازی رو حتی در رده بهترین بازی تاریخ می‌دونن و یه فن بیس بسیار متعصب و وفادار داره واسه همین با اینکه از نظر مالی سخت بود ولی خب انجام شد :D

View attachment 421492

من هیچوقت نسخه اصلی رو نزدم و همیشه حسرت می‌خوردم ملت این بازی رو حتی در رده بهترین بازی تاریخ می‌دونن و یه فن بیس بسیار متعصب و وفادار داره واسه همین با اینکه از نظر مالی سخت بود ولی خب انجام شد :D
جزو مورد انتظارترین بازی هاست. حتی تو شرق ملت از gta بیشتر منتظر این بازین :دی

پیش خرید شد :دی

View attachment 421492

angry-angry-kid.gif

منم خریدمش ولی ظرفیت 2 .انصافا کامل خریدن یه بازی الان خیلی درد داره :D WOLVERINEوGTA هم هست واقعا بی پول شدم این ماه
عه مگه روی سوییچ هم میشه ظرفیتی خرید؟
نمیدونستم.
خوبه لااقل این گزینه رو داره پس.

• Like
Reactions: Rohshen
نمیدونستم.
آره ماکان جان.ظرفیت 1 2 3 4 داره.یکیش رو اکانت خودت میتونی بازی کنی یکیش باید آنلاین باشی و یکیش باید آفلاین باشی.مثل PS.این مدت من بیشتر ظرفیتی میگرفتم.

• Like
Reactions: Z-fan and m.d.makan
نمیدونستم.

میشه ظرفیتی خرید. البته فرق داره سیستم اش.

اساسا یه نفر اکانت اصلی رو داره. اون باید تا حد ممکن آفلاین بازی کنه بازی رو.
سه نفر دیگه ظرفیت مهمان رو میگیرن. که اونا باید یه آنلاین چک کنن که کس دیگه (مخصوصا صاحب اصلی اکانت) تو بازی نباشه، اون وقت بازی ران میشه. بعدش بهتره آفلاین کنن کنسول رو. خود کنسول هر چند ساعت یه بار یه چک آنلاین دیگه میره. ولی خب دوباره میشه آنلاین شد و اگه چک اش موفق بود دوباره آفلاین بازی کرد.
اگه ساعت بازی کسی به اون یکی نخوره هر 4 نفر میتونن آنلاین بازی کنن مشکلی نداره ولی خب چون دو نفر همزمان نمی تونن تو بازی با هم باشن، موقع لانچ این قضیه تقریبا نشدنیه.

چنل های وطنی البته به سبک سابق (چون مشتری ها باهاش آشنا تر اند) همون ظرفیت 1 و 2 و 3 و اینا رو میفروشن البته :دی

میشه ظرفیتی خرید. البته فرق داره سیستم اش.

اساسا یه نفر اکانت اصلی رو داره. اون باید تا حد ممکن آفلاین بازی کنه بازی رو.
سه نفر دیگه ظرفیت مهمان رو میگیرن. که اونا باید یه آنلاین چک کنن که کس دیگه (مخصوصا صاحب اصلی اکانت) تو بازی نباشه، اون وقت بازی ران میشه. بعدش بهتره آفلاین کنن کنسول رو. خود کنسول هر چند ساعت یه بار یه چک آنلاین دیگه میره. ولی خب دوباره میشه آنلاین شد و اگه چک اش موفق بود دوباره آفلاین بازی کرد.
اگه ساعت بازی کسی به اون یکی نخوره هر 4 نفر میتونن آنلاین بازی کنن مشکلی نداره ولی خب چون دو نفر همزمان نمی تونن تو بازی با هم باشن، موقع لانچ این قضیه تقریبا نشدنیه.

چنل های وطنی البته به سبک سابق (چون مشتری ها باهاش آشنا تر اند) همون ظرفیت 1 و 2 و 3 و اینا رو میفروشن البته :دی
پس یه جورایی بیشتر شبیه به شیرینگ روی استیم میمونه که حتما باید آفلاین موند.
پس اگه اینطور باشه بچه ها جمع بشن و دور هم بخرن فکر کنم به صرفه تر باشه ، میتونن با هم هماهنگی کنن که کی چه وقت بازی کنه و چرخشی یکی روی اکانت اصلی بازی رو بخره.

• Like
Reactions: Rohshen and Z-fan
پس یه جورایی بیشتر شبیه به شیرینگ روی استیم میمونه که حتما باید آفلاین موند.
پس اگه اینطور باشه بچه ها جمع بشن و دور هم بخرن فکر کنم به صرفه تر باشه ، میتونن با هم هماهنگی کنن که کی چه وقت بازی کنه و چرخشی یکی روی اکانت اصلی بازی رو بخره.

دقیقا
این کاریه که ما میکردیم با رفقا
یکی مون هم اشتراک آنلاین داشت که بازی آنلاین ها رو روی اکانت اون بخریم (اون اکانت اصولا من بودم :دی)
البته تا موقع ریلیز سوییچ 2

الان زیر خرید کنسول زاییدیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or