اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
شدیدا فریم رو میاره پایین. و جالبه هرچقدر پریست ها رو تغییر بدی تفاوتی نمیکنه. تنها چیزی که فریم رو حسابی بالا میبره تغییر رزولوشن هست. مثلا سایبرپانک 2k من ۴۴ فریم می گرفتم، ولی گذاشتم ۱۰۸۰ و شد ۶۸ فریم.این dlss 5 چه قدر hardware demanding ئه؟
یعنی میشه باهاش همون فریم ریتی رو گرفت که با ۴.۵ و FG می گیریم؟
اگر بشه خیلی اتفاق مهمیه. من dlss5 رو تست نکردم اما بدون frame generation استفاده از path tracing روی سری ۳ غیر ممکنهیه نفر تونسته DLSS Frame Generation رو ، روی کارت های سری ۳۰ فعال کنه و بر خلاف ماد های قبلی صرفا dlss رو با FSR جایگزین نمیکنه و این خود DLSS FG ه ک ران میشه:
dlssg_for_sm86/README.en.md at main · sdli1995/dlssg_for_sm86
جالبه ک تا 4x هم ساپورت میکنه و نتایجی که ملت گرفتن خیلی خوب بوده.
تو DLL جدید به نظر خود انویدیا تغییراتی ایجاد کرده و شاید به صورت رسمی ساپورت سری ۳۰ اضافه بشه.
یه نفر تونسته DLSS Frame Generation رو ، روی کارت های سری ۳۰ فعال کنه و بر خلاف ماد های قبلی صرفا dlss رو با FSR جایگزین نمیکنه و این خود DLSS FG ه ک ران میشه:
dlssg_for_sm86/README.en.md at main · sdli1995/dlssg_for_sm86
جالبه ک تا 4x هم ساپورت میکنه و نتایجی که ملت گرفتن خیلی خوب بوده.
تو DLL جدید به نظر خود انویدیا تغییراتی ایجاد کرده و شاید به صورت رسمی ساپورت سری ۳۰ اضافه بشه.
الان رو 3080 تستش کردم و به طرز عجیبی قویهاگر بشه خیلی اتفاق مهمیه. من dlss5 رو تست نکردم اما بدون frame generation استفاده از path tracing روی سری ۳ غیر ممکنه
من روی ۳۰۸۰ تی آی، آلن ویک رو تست کردم و توی رنج ۲۰ فریم به نظرم می چرخید
با ۴اکس فکر کنم ۲۰ به نزدیک ۶۰ برسه

ولی خب چون اینپوت 20 فریم بیشتر نبود تو سرعت بالای ماشین شیمرینگ میگرفت که طبیعیه.
تقریباً هر مدل هوش مصنوعی رو میشه با کاهش دقت وزن ها یا تغییر متغیر وزن هاش روی سخت افزار چند سطح ضعیف تر از اونی که پیشنهاد میشه، اجرا کردالان رو 3080 تستش کردم و به طرز عجیبی قویه
حالا من کارت سری 5000 نداشتم بدونم مولتی فریم رو اونا چجوری کار میکنه اما اینجا نتیجه فوق العاده بود.
فورتزا هورایزن 6 روی 4x گذاشتم نزدیک 300 فریم تقریبا بدون اینپوت لگ و گوستینگ.
اون روش قبلی که تا الان استفاده میکردم (جا زدن FSR بجا DLSS) که خوبم بود اما فقط 2x رو جواب میداد که اونم کمی گوستینگ داشت (رو 3x به بالا که اینقد اینپوت لگ میداد غیر قابل بازی میشد) اما این تا 4x مثل آب خوردن اجرا میکنه
حتی DLSS 5 NR ـم زدم روش اومد 20 فریم بعد 3x زدم شد 60 هنوز مثل کره اجرا میشدولی خب چون اینپوت 20 فریم بیشتر نبود تو سرعت بالای ماشین شیمرینگ میگرفت که طبیعیه.
حالا من فقط رو مافیا و فوتزا تست کردم نمدونم بقیه بازیا هم همینقد خوب باشن ولی ینی چرت و پرت میگفت کل این مدت انویدیا در مورد انحصاری بودنش؟![]()
درموردش توضیح داده بودن من دقیقا یادم نیست پستشم پیدا نمیکنم الان. مثل اینکه یه تفاوتایی داره و رو سری ۵۰۰۰ بازم بهتر اجرا میشه ولی درکل اینکه چرا رسمی ساپورت نمیکنن که سادس دلیلش فروش کارتای جدیدتره وقتی رقیبی وجود نداره همینکه اینارو ده برابر شدیدتر لاک نمیکنن جا شکرش باقیهالان رو 3080 تستش کردم و به طرز عجیبی قویه
حالا من کارت سری 5000 نداشتم بدونم مولتی فریم رو اونا چجوری کار میکنه اما اینجا نتیجه فوق العاده بود.
فورتزا هورایزن 6 روی 4x گذاشتم نزدیک 300 فریم تقریبا بدون اینپوت لگ و گوستینگ.
اون روش قبلی که تا الان استفاده میکردم (جا زدن FSR بجا DLSS) که خوبم بود اما فقط 2x رو جواب میداد که اونم کمی گوستینگ داشت (رو 3x به بالا که اینقد اینپوت لگ میداد غیر قابل بازی میشد) اما این تا 4x مثل آب خوردن اجرا میکنه
حتی DLSS 5 NR ـم زدم روش اومد 20 فریم بعد 3x زدم شد 60 هنوز مثل کره اجرا میشدولی خب چون اینپوت 20 فریم بیشتر نبود تو سرعت بالای ماشین شیمرینگ میگرفت که طبیعیه.
حالا من فقط رو مافیا و فوتزا تست کردم نمدونم بقیه بازیا هم همینقد خوب باشن ولی ینی چرت و پرت میگفت کل این مدت انویدیا در مورد انحصاری بودنش؟![]()
اره 2 بار اونماین dlss 5 چه قدر hardware demanding ئه؟
یعنی میشه باهاش همون فریم ریتی رو گرفت که با ۴.۵ و FG می گیریم؟
با اجازتون مولتی فریم غیر از انویدیا حتی 2x ش اشفال محضه فقط وقتی می فهمید که کنار هم مقایسه ش کنیددرموردش توضیح داده بودن من دقیقا یادم نیست پستشم پیدا نمیکنم الان. مثل اینکه یه تفاوتایی داره و رو سری ۵۰۰۰ بازم بهتر اجرا میشه ولی درکل اینکه چرا رسمی ساپورت نمیکنن که سادس دلیلش فروش کارتای جدیدتره وقتی رقیبی وجود نداره همینکه اینارو ده برابر شدیدتر لاک نمیکنن جا شکرش باقیه
کامیونیتی پی سی گیمینگم کلا در نوع خودش جالبه تاکسیک ترین کامیونیتی هست بنظرم. تا قبل اومدن NR یه کلمه میگفتی خوشت میاد ترورت میکردن بعد که اومد و سری ۴۰۰۰ هم تونستن تستش کنن همه کف خون قاطی کردن که چقد خوبه. این مولتی فریم جن هم هرجا میگفتی خوبه و کاربردیه حالا یه محدودیتایی داره ولی بازم عالیه همه میخواستن جرت بدن که نه آشغاله و انقدر input lag داره که اصلا قابل بازی نیست الان که برا کارتا قدیمی قابل استفاده شده انگار همه نظرشون عوض شدهکل نت پر شده ازینکه مولتی فریم جن خوبه ظاهرا ملت قبلش همون fsr fg رو استفاده میکردن فحششو به انویدیا میدادن.
درکل کارتای ۳۰۰۰ راحت یه چندین سال به عمرشون اضافه شد با اومدن این mfg
منم همینو گفتم دیگه برادر یا شما بد خوندی یا من بد نوشتم.اره 2 بار اونم
برای سری 5000 فریم نصف می شه دقیقا که البته با مد جدید کمی از کیفیت می زنه فریم 50 درصد افت می کنه
برای سری 4000 به مراتب بدتر فریم می ده
برای سری 3000 به ماقبل عملا غیر قابل استفاده هست
با اجازتون مولتی فریم غیر از انویدیا حتی 2x ش اشفال محضه فقط وقتی می فهمید که کنار هم مقایسه ش کنید
خود مولتی انویدیا هم فقط تا 3x ش قابل استفاده هست بعد از اونش هم ارتیفکت می ده هم انپوت لگ به شدت بالایی می ده
اما fsr یا بقیه ی مدل ها 3x شم اصلا قابل استفاده نیست مگه دیگه خیلی کژوال گیمر باشید
من منظورم کلی بود چون بارها تستشون کردم کلا 2x 3x چیز خوبیهمنم همینو گفتم دیگه برادر یا شما بد خوندی یا من بد نوشتم.![]()