Kingdom Hearts 4

من داستان kh3 رو خوندم، kh1 و ۲ رو هم خودم رفته بودم
باز نفهمیدم چی به چیه:دی

مشکل اصلی داستان KH به جز این کپی های متعدد شخصیت ها از همدیگه، و شباهت هاشون، اینه که هر نسخه فرعی که ساختن داستانش کنون بوده و همین پراکندگی باعث پیچیده شدنه. مثلا Unchained χ برای اندروید و iOS امده و یحتمل بخش اصلی کامیونتی بازی نکنن، یا شاید اصلا دسترسی نداشته باشن، اما مهم ترین وقایع داستان و کلید درک KHIII رو اخمخا اینجا گذاشتن! و کلا اگه کسی ندونه داستان دوره Fairy Tale چیه، عمرا آخر داستان رو درک نمیکنه! اونم چیزی که واقعا سنگین و پیچیده است، و باز یه سری شخصیت بازی رو پیوند میده به هزاران سال پیش:دی

حالا من قرار بود داستان کل KH رو بنویسم که تنبلی کردم ننوشتم:دی یعنی درگیر یه کاری بودم نشد واقعا، ولی این آخر هفته تمومش میکنم میزارم اینجا، یه کتاب شد رسما:دی اونو بخونید کامل متوجه میشید داستان چیه:دی ولی نکته اینجاست که وسط خوندن یادتون میره:دی

یعنی من خودم که داشتم مینوشتم خوب خیلی جاها رجوع میکردم به یوتوب تا یادم بیاد یه سری چیزها، یا تو اینترنت میخوندم و ... بعد موقع نوشتن قاطع میکردم دارم چیکار میکنم:دی موندم خود نومورا چطور تونسته بنویسه اینو:دی

و بعد سوال همیشگی من اینه که چطور میشه یه داستان انقدر پیچیده خلق کنی و باز ملت دوستش داشته باشن؟:دی جادو کردن واقعا! روی کاغذ هیچ کس نباید به KH نگاهم کنه! از ذات عجیب غریبش، یعنی ترکیب دنیای FF گونه نومورایی با دنیای فانتزی کودکانه دیزنی بگیر تا روایت یه داستان مافوق پیچیده و خر تو خر، که تو N تا نسخه اصلی و فرعی پراکنده شده... هرکس دیگه ای اینکارو میکرد با کله میخورد زمین، ولی اینا ترکوندن!:دی

گفتی دیگه:p الان انتظار میره اکثرش تکراری باشن:p

نه یکی از دنیاهاییه که دوست دارم باشه، اتفاقا همین صبحی با یکی از بچه ها صحبت میکردیم و میگفت نه تنها دوست داره مارول باشه، که چندین دنیای متتوع هم ازش بدن...
و گفت یکیش اصلا میتونه فضا و اینا باشه، بهش گفتم بخوایم بریم فضا سیاره گنج رو داریم از انیمیشن ها خیلیم خوبه:-" (تازه استار وارز ترجیح میدم از فیلما:-" گرچه اون منظورش کلیت مارول بود، کمیک، انیمیشن ، MCU و ... )
، سوپرهیرویی هم شگفت انگیزان داریم ...

کلا یه عالمه انیمیشن هست که میتونیم تو KHها داشته باشیم:-" جای مارولی که رنگارنگ ازش بازی میاد سالانه:-"

و باز تاکید کنم...از استار وارزم رنگارنگ بازی نیاد، ولی فن بویم و میخوام:))
من عاشق سیاره گنجم. نمیدونم چندین بار دیدمش بچگیم :D استاروارز خیلی جوابه ولی مارول رو نیستم خیلی. همین کارای اورجینال دیزنی و کارای خود اسکوئر باشه کافیه.
Encanto هم خوراک کینگدام هارتزه حتما باید بذارنش. البته coco رو از مکزیک داریم نمیدونم اوکی باشه اینم بیارن یا نه.

مشکل اصلی داستان KH به جز این کپی های متعدد شخصیت ها از همدیگه، و شباهت هاشون، اینه که هر نسخه فرعی که ساختن داستانش کنون بوده و همین پراکندگی باعث پیچیده شدنه. مثلا Unchained χ برای اندروید و iOS امده و یحتمل بخش اصلی کامیونتی بازی نکنن، یا شاید اصلا دسترسی نداشته باشن، اما مهم ترین وقایع داستان و کلید درک KHIII رو اخمخا اینجا گذاشتن! و کلا اگه کسی ندونه داستان دوره Fairy Tale چیه، عمرا آخر داستان رو درک نمیکنه! اونم چیزی که واقعا سنگین و پیچیده است، و باز یه سری شخصیت بازی رو پیوند میده به هزاران سال پیش:دی

حالا من قرار بود داستان کل KH رو بنویسم که تنبلی کردم ننوشتم:دی یعنی درگیر یه کاری بودم نشد واقعا، ولی این آخر هفته تمومش میکنم میزارم اینجا، یه کتاب شد رسما:دی اونو بخونید کامل متوجه میشید داستان چیه:دی ولی نکته اینجاست که وسط خوندن یادتون میره:دی

یعنی من خودم که داشتم مینوشتم خوب خیلی جاها رجوع میکردم به یوتوب تا یادم بیاد یه سری چیزها، یا تو اینترنت میخوندم و ... بعد موقع نوشتن قاطع میکردم دارم چیکار میکنم:دی موندم خود نومورا چطور تونسته بنویسه اینو:دی

و بعد سوال همیشگی من اینه که چطور میشه یه داستان انقدر پیچیده خلق کنی و باز ملت دوستش داشته باشن؟:دی جادو کردن واقعا! روی کاغذ هیچ کس نباید به KH نگاهم کنه! از ذات عجیب غریبش، یعنی ترکیب دنیای FF گونه نومورایی با دنیای فانتزی کودکانه دیزنی بگیر تا روایت یه داستان مافوق پیچیده و خر تو خر، که تو N تا نسخه اصلی و فرعی پراکنده شده... هرکس دیگه ای اینکارو میکرد با کله میخورد زمین، ولی اینا ترکوندن!:دی
به نظرم کامیونیتی بازی خیلی به خودشون سخت گرفتن :D یعنی هم باعث شده خودشون درست داستانو تجربه نکنن چون میگن کلی عنوان فرعی با داستان کنون هست که باید بازی کنیم هم باعث شدن نیوکامر ها گیج بشن و خیلیا اصلا بیخیالش شن به طور کل چون واقعا نمیشه بشینی کل اونارو بازی کنی حالا دسترسی پذیریشون به کنار.

من چند وقتیه دارم بازیش میکنم اگر کسایی که میخوان تازه شروع کنن نظرمو بخوان توصیم اینه قسمت اول رو شروع کنن بازی کردن اگر خوششون اومد که ادامش بدن اگر هم دیدن گیم پلی کلانکی و کهنه ای داره تا تا دنیای آلیس و هرکول بازیش کنن که وارد جو و فضای داستان و بازی بشن همونم 5-6 ساعت طول میکشه کاافیه واسه استارت قضیه بعدش میتونن برن کاتسین هاشو فقط ببینن همینطور Chain of Memories رو هم میتونن کاتسین ببینن. تجربه اصلی بازی از قسمت دومش شروع میشه که به نظرم کاملا اوکی و خفنه هنوزم. اونو کامل بازی کنن بعدش میرسن به 358/2 Days که اونم فقط کاتسین کافیه ببینن اصلا خود اسکوئر تو کالکشن هایی که داده چند تا بازی رو فقط کاتسین هاشونو گذاشته یعنی خودشونم توصیشون به دیدن کاتسینه نه اینکه حتما بشینی بازیشون کنی. بعد از اون Birth by Sleep هستش که اونم چیز خوبیه بازیش کنن. بعد از اون Re:coded هستش که اونم باز کاتسینه فقط.
یعنی تو کالکشن اول اگر میخواید چیزی رو بازی کنید فقط شماره دوم و Birth by Sleep کافیه. بقیه رو میشه فقط کاتسین هارو دید چون تقریبا 99 درصد روایت داستان بازی تو کاتسین هاس و گیم پلیشون قرار نیست تجربه متفاوتی بهتون بده.
تو کالکشن بعدیش Dream Drop Distance هستش که میتونن بازی کنن اوکیه و بعد از اون میرسیم به X که گفتی که باز اونم اسکوئر کات سین گذاشته و انتظاریم نداشته بشینیم بازیش کنیم :D البته فکر کنم متفاوت تر از Unchained χ ـه ولی حتما اوکیه که همینو گذاشتن :D بعد از اونم که میرسیم 0.2 Birth by Sleep که دیگه مدرن و خفنه.

یعنی در کل واسه تجربه کامل سری تا برسیم به قسمت سوم اگر 0.2 Birth by Sleep رو فاکتور بگیریم که خیلی کوتاهه، فقط کافیه 3 یا 4 تا از عناوینش رو بازی کنیم نه هرچی منتشر شده. کلا اسکوئر اگه عقل داشت با همون است ها و گیم پلی شماره سوم برمیداشت تو 3 شماره یه ریمیک درست حسابی از سری درست میکرد که هم گیم پلی مدرن و خفنی داشته باشه هم یه روایت منسجم و درست.

درمورد خود بازیم بخوام بگم واقعا دارم لذت میبرم :D من کلا انیمیشنای کلاسیک دیزنی رو خیلی دوست دارم از کارای ژاپنیم خیلی خوشم میاد ترکیب این ها خود بهشته.
یه چیزیم که خیلی برام جالب بود اینکه ورسوس دقیقا یه کینگدام هارتز تو دنیای فاینال فانتزی بود. یعنی اون رویال آرم های نوکتیس دقیقا همون کی بلید های کینگدام هارتز بودن. اسکوئر اگه بعد همون شماره دومش بعد از FF12، نومورا رو میذاشت هد پروژه فاینال فانتزی که به کل فرنچایز نظارت کنه و تو ساختشون دخیل باشه وضعیت فاینال خیلی چیز متفاوت تر از الان بود.

آخرین ویرایش:
من عاشق سیاره گنجم. نمیدونم چندین بار دیدمش بچگیم :D استاروارز خیلی جوابه ولی مارول رو نیستم خیلی. همین کارای اورجینال دیزنی و کارای خود اسکوئر باشه کافیه.
Encanto هم خوراک کینگدام هارتزه حتما باید بذارنش. البته coco رو از مکزیک داریم نمیدونم اوکی باشه اینم بیارن یا نه.
هنوز مدرسه نمی رفتم، خونوادم همزمان سی دی نمو و سیاره گنج رو برام گرفتن،
تو همه جا تب نمو بیداد می کرد... انصافا هم اونو دوست داشتم...ولی برای من سیاره گنج یک چیز دیگه بود...مخصوصا که خونوادمم بخاطر خاطرات خودشون کلا سمت کارای سه بعدی کمتر می رفتن... همین می شد که خانوادگی بارها و بارها سیاره گنج رو ببینم و خاطرات خوشی هم رقم زد...

برخلاف کیفیت فوق العاده کار، اثر بدجوری شکست تجاری خورد... و خب مارکتینگ بد دیزنی+همون ترند شدن انیمیشن های سه بعدی، باعث شد اونطور که باید و شاید دیده نشه!!!

بودجه کار 140میلیون بود
که فقط 109 میلیون تو گیشه فروخت(برای اینکه یک فیلم شکست تجاری نخوره میگن باید بیش از دو برابر بودجه اش فروش کنه(نصف پول بلیط هارو سالن سینماها برمی دارن)برای همین به صورت کلی سوددهی یک اثر جهت تخمین زدن تو سینما اینطوره که 2.5برابر بودجه اش بفروشه!!!!)
.
.
خارج از بحث تاپیک و موضوع دیزنی...
2004 یک انیمه ای اومد steamboy،که تلویزیون خودمون هم زیاد نشونش می داد... شاید از لحاظ داستانی چیز عجیب غریبی نبود، ولی از نظر جزئیات واقعا دیوانه وار بود!!!!هنوزم کمتر اثر سینمایی می تونه تو جزئیات باهاش رقابت کنه،یکسری از فریم هاش که اصلا نظیر نداره...
این عنوان بدبختم 26 میلیون بودجه اش بود... ولی 19 میلیون تو گیشه فروخت!!!!

شاید اینکه الان چینی ها پر قدرت وارد انیمه شدن و ژاپنی ها جزئیات قدیم رو ندارن،سر همین شکست تاریخی این اثر بود و چشمشون خلاصه ترسید!!!!

حالا امیدوارم در آینده به کمک AI استدیو باز برن سراغ آثار دستی!!!

• Like
Reactions: He!n3ger
Encanto رو ندیدم، ولی فکر نکنم بزارن...حقیقتا اونقدر برام آشنا نبود حتی اسمش:-"

بین کارهای جدید Moana به نظرم جزو کاندیداهای احتمالا میتونه باشه، همیشه یه بازی ساحلی داریم:دی کارائیب، پیتر پن یا نوارد دیگه:-"
اینم دو نسخه و لایو اکشن گرفته، محبوبه دیگه حتما ...

زوتوپیا رو خیلی دوست دارم ببینیم، چون دوست دارم تغییر شکل سورا رو داشته باشیم:دی

شاهزاده و قورباغه هم وایبشو خیلی دوست داشتم، مخصوصا که جزو آخرین آثار موزیکال و دو بعدیه ... ولی اینو خود دیزنی هم فراموش کرده:( (ایضاً پوکاهانتس هم به عتوان یکی از کارای محبوبم هیچ حضوری نداشته هیچوقت:-" )

wreck-it ralph میتونه حضور پررنگ تری داشته باشه، به عنوان مینی گیمی چیزی حداقل، نه صرفا سامن

به طور خلاصه از هر دنیایی که طراحی کاراکترها تغییر کنه بیشتر حمایت میشه، و اگر تغییر به خصوصی نمیکنند، حداقل لباس و اینا عوض بشه:-" ( یا کاستومایز محدود مثل 0.2 بزارن:دی )

• Like
Reactions: He!n3ger
خیلی از ماها اینجا دقیقا از نسل کوزکو و سیاه گنج دیزنی ایم که البته خاطره های عمیقی با کلاسیک های دیزنی هم داریم.

متاسفانه این بخش از دیزنی خیلی مورد علاقه خود دیزنی نیست :دی

• Like
Reactions: m.a.t and He!n3ger
هنوز مدرسه نمی رفتم، خونوادم همزمان سی دی نمو و سیاره گنج رو برام گرفتن،
تو همه جا تب نمو بیداد می کرد... انصافا هم اونو دوست داشتم...ولی برای من سیاره گنج یک چیز دیگه بود...مخصوصا که خونوادمم بخاطر خاطرات خودشون کلا سمت کارای سه بعدی کمتر می رفتن... همین می شد که خانوادگی بارها و بارها سیاره گنج رو ببینم و خاطرات خوشی هم رقم زد...

برخلاف کیفیت فوق العاده کار، اثر بدجوری شکست تجاری خورد... و خب مارکتینگ بد دیزنی+همون ترند شدن انیمیشن های سه بعدی، باعث شد اونطور که باید و شاید دیده نشه!!!

بودجه کار 140میلیون بود
که فقط 109 میلیون تو گیشه فروخت(برای اینکه یک فیلم شکست تجاری نخوره میگن باید بیش از دو برابر بودجه اش فروش کنه(نصف پول بلیط هارو سالن سینماها برمی دارن)برای همین به صورت کلی سوددهی یک اثر جهت تخمین زدن تو سینما اینطوره که 2.5برابر بودجه اش بفروشه!!!!)
.
.
خارج از بحث تاپیک و موضوع دیزنی...
2004 یک انیمه ای اومد steamboy،که تلویزیون خودمون هم زیاد نشونش می داد... شاید از لحاظ داستانی چیز عجیب غریبی نبود، ولی از نظر جزئیات واقعا دیوانه وار بود!!!!هنوزم کمتر اثر سینمایی می تونه تو جزئیات باهاش رقابت کنه،یکسری از فریم هاش که اصلا نظیر نداره...
این عنوان بدبختم 26 میلیون بودجه اش بود... ولی 19 میلیون تو گیشه فروخت!!!!

شاید اینکه الان چینی ها پر قدرت وارد انیمه شدن و ژاپنی ها جزئیات قدیم رو ندارن،سر همین شکست تاریخی این اثر بود و چشمشون خلاصه ترسید!!!!

حالا امیدوارم در آینده به کمک AI استدیو باز برن سراغ آثار دستی!!!
سیاره گنج مخصوصا با اون دوبلش :D کلا انیمیشنای کلاسیک قدیمی رو من بخوام ببینم همیشه دوبله میبینم. تنها استثنا شیرشاهه که معمولا انگلیسی میبینم.

کلا اوایل 2000 قربانگاه انیمیشنای دو بعدی بود. سندبادم ترکید :D واقعا کارای با کیفیتی اون سالا اومد که هیچکدوم موفق نشدن به اون صورت کارای پرهزینه هم که شکست خوردن. استیم بوی فکر کنم اون زمان که اومد پرهزینه ترین انیمه تاریخ بوده. منم تو تلویزیون دیدم اولین بار. ولی کلا زیادم کار خفنی نبود یعنی فقط خرجش کردن خروجی معمولی بود با اینکه کارگردان شاخی داشت.

Encanto رو ندیدم، ولی فکر نکنم بزارن...حقیقتا اونقدر برام آشنا نبود حتی اسمش:-"

بین کارهای جدید Moana به نظرم جزو کاندیداهای احتمالا میتونه باشه، همیشه یه بازی ساحلی داریم:دی کارائیب، پیتر پن یا نوارد دیگه:-"
اینم دو نسخه و لایو اکشن گرفته، محبوبه دیگه حتما ...

زوتوپیا رو خیلی دوست دارم ببینیم، چون دوست دارم تغییر شکل سورا رو داشته باشیم:دی

شاهزاده و قورباغه هم وایبشو خیلی دوست داشتم، مخصوصا که جزو آخرین آثار موزیکال و دو بعدیه ... ولی اینو خود دیزنی هم فراموش کرده:( (ایضاً پوکاهانتس هم به عتوان یکی از کارای محبوبم هیچ حضوری نداشته هیچوقت:-" )

wreck-it ralph میتونه حضور پررنگ تری داشته باشه، به عنوان مینی گیمی چیزی حداقل، نه صرفا سامن

به طور خلاصه از هر دنیایی که طراحی کاراکترها تغییر کنه بیشتر حمایت میشه، و اگر تغییر به خصوصی نمیکنند، حداقل لباس و اینا عوض بشه:-" ( یا کاستومایز محدود مثل 0.2 بزارن:دی )
جزو کارای درجه 1 دیزنی به حساب نمیاد چیز معمولی ای بود ولی یه آهنگش واقعا یکی از بهترین های دوران سه بعدی دیزنی بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or