Nintendo The Legend of Zelda: Ocarina of Time Remake

آخرین ویرایش:
قبل اینکه درمورد خود بازی بگم از نحوه پرزنتیشن بگم که عالی بود. به این فرمت میگن نمایش. تریلر پخش کردن نمایش نیست. نحوه صحیحش هم اینطوریه که یکی از عوامل اصلی ساخت که کارگردان یا تهیه کنندس میاد درمورد بازی حرف میزنه نه یه آدم بدردنخور که یه تایتل کامیونیتی منیجر زدن تنگ اسمش که بتونن تو نمایش جاش بدن و گند بزنن به اعصاب همه.

درمورد خود بازی حقیقتش با این فرم بچه طور کاراکترا زیاد ارتباط نمیگیرم. اول هم اون نمایش گیم پلی رو دیدم که کلش همین فرم بود اما تو تریلری که دادن دیدم یه فرم بزرگسال هم داره تو بازی که عکسشم گذاشتین. اون خیلی بهتره. حالا نمیدونم چطوریه قضیش ولی خیلی خوشم اومد از اون :D

گیم پلی و گرافیک و اتمسفر و این ها هم که عالی بود. خیلی یاد اون تیزر زلدایی افتادم که میخواستن واسه WiiU بسازن. استایل گرافیکیش چیزی که یادم میاد خیلی شبیه اون بود.

1788886405510.png

مقایسه ساریا بین نسخه های مختلف

اگه به من بگن نوستالژیک ترین شخصیت سری کیه، من همیشه انگشتم میره سمت ساریا. این که تو بازی وقتی قطعه اوکارینا شو میخونی باهات از دور حرف میزنه خیلی دوست داشتنیه، امیدوارم کلی دیالوگ بهش اضافه کرده باشن. :x

حجم بازی گویا 27 گیگ ـه رو سوییچ 2
و طبق تریلرها انگار 60 فریم داره اجرا میشه (WTF)
همون جور هم که قبل دایرکت عملا لو رفت قیمت بازی رو eshop میشه 60 دلار و به صورت فیزیکی هم میشه 70 دلار

==============

مقایسه Great Deku Tree ها طی سه نسخه بازی

1788887545024.png

آخرین ویرایش:
ااوه شعط :دی
این یارو قراره تو آرت استایل فعلی چی بشه :دی

View attachment 421275

+ و این که امیدوارم Redead هم کماکان به همون ترسناکی و کثافتی نسخه N64 باشن. خیلی کابوس بودن لعنتی ها
فرض کن حماسه Gloom Hands توی TotK رو بتونن تکرار کنن باهاش برامون :))
یادش بخیر، دفعه اول که بهشون خوردم داشتم تو اتاقم جیغ می‌کشیدم و فرار میکردم :))

• Like
Reactions: Sam Drake and Z-fan
ماه نوامبره و کنسول های رقیب مشغول بازی کردن GTA 6 هستن و کسایی که کنسولت رو خریدن نمیتونن اونو بازی کنن؟ اشکال نداره! میام بهترین بازی تاریخم رو ریمیک میکنم و توی نوامبر ریلیزش میکنم طرفدارا برن عشق کنن :D

پ.ن: جالبه ریمیک به این خفنی رو نینتندو ۶۰ دلار قیمت زده ولی زنوبلید رو یه آپدیت سطحی زده روش داره ۷۰ دلار تو پاچه ملت می‌کنه :D

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or