Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
بازى يكم باس راش طور ميشه يه جاهايي.
تناسب سختى اكسپلور و باس فايت هم نداره.
خيلى خيارى واسه خودت ميرى مياى و يهو عه باس فايت :D
درجه سختی رو هم بالا ببری تنها فرقی که میکنن دشمن ها بولت اسپانجی تر میشن ، فرقی تو حرکاتشون یا اگرسیوتر شدنشون نمیکنه. (اما باسها تغییرات دارن)
این رو باید یه دستی روش بکشن چون تو درجه سختی بالاتر هم اینها اصلا کمکی به جذابیت بیشتر بازی نمیکنن و بعد از مدتی این مناطق بین باس ها که با دشمنهای معمولی سر و کله میزنیم خیلی خسته کننده میشه.

درجه سختی رو هم بالا ببری تنها فرقی که میکنن دشمن ها بولت اسپانجی تر میشن ، فرقی تو حرکاتشون یا اگرسیوتر شدنشون نمیکنه. (اما باسها تغییرات دارن)
این رو باید یه دستی روش بکشن چون تو درجه سختی بالاتر هم اینها اصلا کمکی به جذابیت بیشتر بازی نمیکنن و بعد از مدتی این مناطق بین باس ها که با دشمنهای معمولی سر و کله میزنیم خیلی خسته کننده میشه.

خستهنندگيش به كنار، اون شارپ بودنت و رشد مهارت هاى پلير رو هم از بين ميبره اين نبود چالش محيطى.

دوستان این بازی مثل سکیرو هستش ؟ میکن سولز واقعیه درسته ؟
به هیچ وجه.
شبیه به فنتوم بلید هم نیست.

تصور کن رزیدنت ایول با شمشیره ، حالا کمبو ، قدرتهای خاص ، Parry و... رو هم بهش اضافه کن.
فقط تو باسها کمی سخت تر میشه ، اونهم چون بیس بازی آسونه ، همین.

نه والا. سکیرو خیلی سخته. این جلوی سکیرو در حد یکیرو هم نیست چه برسه سکیرو.
انصافا بنده اوایل مراحل سکیرو خیلی برام سخت بود و پیش خودم کفتم سخترین بازی واقعی رو تا حاال تو عمرم دارم بازی میکنم ...پیش خودم کفتم شاید اصلا نتونم برم ... اسکیل ها و سکه ها همش برنیگشتن در صورت شکست ... باس های نفس گیری داشت مخصوصا استاد غضب شده سکیرو همون مجسمه سازه که رفتم رو دیوار و از دستش راحت شدم و سقوط کرد :D ...تمرکز بالایی میخاس ...

انصافا بنده اوایل مراحل سکیرو خیلی برام سخت بود و پیش خودم کفتم سخترین بازی واقعی رو تا حاال تو عمرم دارم بازی میکنم ...پیش خودم کفتم شاید اصلا نتونم برم ... اسکیل ها و سکه ها همش برنیگشتن در صورت شکست ... باس های نفس گیری داشت مخصوصا استاد غضب شده سکیرو همون مجسمه سازه که رفتم رو دیوار و از دستش راحت شدم و سقوط کرد :D ...تمرکز بالایی میخاس ...
تمومش کردی سکیرو رو؟ اگه آره، که دمت گرم :D
من که تمام سولزها رو همون اول بازی شصت بار میمیرم و بعد از بیست دقیقه پاک میکنم:D

به نظرم قرار دادن ساید کوئست های یوبی سافتی و محیطی که گشت و گذار توش جذاب نیست و فقط با دشمن های معمولی پر شده، پاشنه آشیل بازی هست. از همه بدتر اینکه مواد مورد نیاز برای آپگرید کردن هم از همین گشت و گذار و ساید کوئست بدست میان

من که تمام سولزها رو همون اول بازی شصت بار میمیرم و بعد از بیست دقیقه پاک میکنم:D
تو سولز ها هر وقت دیدی بیش از حد داری میمیری یعنی مسیر اشتباهی رفتی. :D مسیر درست اونقدرا مرگ و میر توش نداره. خودت متوجه میشی یکم بیشتر دقت و تمرکز کنی میتونی پیشروی کنی توش. اما وقتی میبینی خیلی غیرممکن به نظر میرسه یعنی اشتباه رفتی.
سکیرو استثناس. در هر صورت سرویس میکنه آدمو :D

من کامنتم تو همین تاپیک هست که وقتی دمو رو بازی کردم گفتم ایول که اکسپلوریشن خاصی نداره و کاملا خطیه و تمرکز روی داستان و مبارزاته. الان می بینم که می گید کوئست فرعی بدردنخور داره، خودم دیدم مپ داره با کلی مسیر و کلی آیتم مایتم انداخته گوشه و کنار و آپگرید رو هم وابسته به همینا کرده.
وقتی بازی سولزلایک نیست اگه اکسپلور کردن به سبک اونا توش قرار بگیره به تجربه ی آدم ضربه می زنه.
بهتر بود کاملا خطی و سرراست می بود و قرار نبود آیتم هیل و آپگرید رو از چنگال انمی های زپرتی بدست آورد. حداقل می گذاشتنشون تو همون خط اصلی داستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or