جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

این dlss 5 چه قدر hardware demanding ئه؟
یعنی میشه باهاش همون فریم ریتی رو گرفت که با ۴.۵ و FG می گیریم؟
شدیدا فریم رو میاره پایین. و جالبه هرچقدر پریست ها رو تغییر بدی تفاوتی نمیکنه. تنها چیزی که فریم رو حسابی بالا میبره تغییر رزولوشن هست. مثلا سایبرپانک 2k من ۴۴ فریم می گرفتم، ولی گذاشتم ۱۰۸۰ و شد ۶۸ فریم.
ولی این پایین آوردن رزولوشن کاملا ارزشش رو داره.
خلاصه که بریز و حالشو ببر :D

آخرین ویرایش:
ماد DLSS 5 Autopilot با قابلیت Neural Upstream آپدیت شده که Neural Rendering رو قبل از upscale اعمال می‌کنه و درنتیجه با استفاده از بخش upscaler فناوری DLSS میشه به فریم بالاتری رسید. من خودم هنوز تستش نکردم که ببینم از لحاظ کیفیت چقدر با نسخه قبلی فرق داره، اما لینکش رو می‌ذارم تا دوستان امتحان کنند:

DLSS 5 Autopilot

یه نفر تونسته DLSS Frame Generation رو ، روی کارت های سری ۳۰ فعال کنه و بر خلاف ماد های قبلی صرفا dlss رو با FSR جایگزین نمیکنه و این خود DLSS FG ه ک ران میشه:
dlssg_for_sm86/README.en.md at main · sdli1995/dlssg_for_sm86
جالبه ک تا 4x هم ساپورت میکنه و نتایجی که ملت گرفتن خیلی خوب بوده.
تو DLL جدید به نظر خود انویدیا تغییراتی ایجاد کرده و شاید به صورت رسمی ساپورت سری ۳۰ اضافه بشه.

یه نفر تونسته DLSS Frame Generation رو ، روی کارت های سری ۳۰ فعال کنه و بر خلاف ماد های قبلی صرفا dlss رو با FSR جایگزین نمیکنه و این خود DLSS FG ه ک ران میشه:
dlssg_for_sm86/README.en.md at main · sdli1995/dlssg_for_sm86
جالبه ک تا 4x هم ساپورت میکنه و نتایجی که ملت گرفتن خیلی خوب بوده.
تو DLL جدید به نظر خود انویدیا تغییراتی ایجاد کرده و شاید به صورت رسمی ساپورت سری ۳۰ اضافه بشه.
اگر بشه خیلی اتفاق مهمیه. من dlss5 رو تست نکردم اما بدون frame generation استفاده از path tracing روی سری ۳ غیر ممکنه
من روی ۳۰۸۰ تی آی، آلن ویک رو تست کردم و توی رنج ۲۰ فریم به نظرم می چرخید
با ۴اکس فکر کنم ۲۰ به نزدیک ۶۰ برسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or