Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

هولی شت Turning Point 4 موشوکو عجب پلات توییست خفنی بود.:دی
خیلی برای ریزیرو سخته قسمت شوکه کننده تر از این داشته باشه.:دی

ممد یه سوال
تا الان TP4 رو اسپویل نشده بودی؟ :دی

حالا من که رمان رو خونده بودم اون موقع، برقام پرید وقتی داستان به اون جا رسید. ولی کلا حس می کنم تو فضای فعلی اینترنت رسما غیرممکنه همچین پلات پوینت هایی رو اسپویل نشی

ممد یه سوال

حالا من که رمان رو خونده بودم اون موقع، برقام پرید وقتی داستان به اون جا رسید. ولی کلا حس می کنم تو فضای فعلی اینترنت رسما غیرممکنه همچین پلات پوینت هایی رو اسپویل نشی
نخیر واقعا.:دی
از ریزیرو بیشتر اسپویل شدم.:دی

اونم چند قسمت آینده زیاد نمیدونم چه اتفاقی قراره بیوفته.

نخیر واقعا.:دی
از ریزیرو بیشتر اسپویل شدم.:دی

اونم چند قسمت آینده زیاد نمیدونم چه اتفاقی قراره بیوفته.
سوال که ممکنه قسمت بعد رو اسپویل کنه:
یکی توی ردیت گفت شاید موقعی که میره زیرزمین سیلفی بره دفترچه خاطرات رو ببینه؟
فکر می کنم شبهه Anime Only ها اسپویلم کردن.

ممد یه سوال

منم اسپویل نشده بودم :D ولی اون ویدیو فن انیمیشنه رو دیدم که فکر کنم واسه اواخر این فصل باشه. خیلیم کامل درست کرده بودن همه چی داشت صداگذاری و موزیک و همه چی :))

سوال که ممکنه قسمت بعد رو اسپویل کنه:
یکی توی ردیت گفت شاید موقعی که میره زیرزمین سیلفی بره دفترچه خاطرات رو ببینه؟
فکر می کنم شبهه Anime Only ها اسپویلم کردن.
فکر کنم تاکید اینکه هی نوشتنشو نشون میداد واسه این بود که ببینیم داره ژاپنی مینویسه. قاعدتا کسی جز خودش و ناناهوشی نمیتونه بخونه اونو.

==================
ازونجایی که با اون انیمیشنه اسپویل شدم حس میکنم یه ربطی به اون پیدا میکنه قضیه زیرزمین. :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
دیالوگ هایی که میخونی صداشون تو ذهنت پخش میشه :دی

🦀 : Koyokoyo
🐌 : Arararagi-san
🐒 : Araragi-senpai
🐍 : Koyomi Onii-chan
🐈‍⬛ : Araragi-kun
🦇 : Geboku
🍩 : Waga Aruji-sama
🐝 : Nii-san
🐦🔥 : Onii-chan
💰: Araragi
❄️ : Oni no Onii-chan
🧢 : Koyomin

============

من اگه یه قرون پول به ازای هر شخصیت اصلی ای که این هفته تو یه چهارچوب خیلی تیره و تلخ مجبورن دفترچه خاطرات خودشون رو بخونن می گرفتم، الان دو قرون پول داشتم، خیلی پول زیادی نیست، ولی عجیبه تو یه هفته :D

=============

این فصل واقعا خیلی خفن شده.
حالا موشوکو و ری:زیرو به کنار
جادوگر و Sayaonara Lara هم کارهای جدید فوق العاده ای اند.
ولی چیزی که بیشتر منو تا الان سورپرایز کرده فصل دوم Saga of Tanya است. من فصل اول رو یه مدت بعد پخشش اون دوران دیدم، خوشم اومد، ولی خیلی به نظرم کار خاصی نبود. سینمایی بعدش از یه لحاظ هایی بهتر بود ولی اورآل همون فرمول رو داشت. با این حال نمیدونم چطور توضیح بدم. اینا این فصل واقعا یه چیز خیلی خاص از حیث روایت و شخصیت پردازی دارن میدن بیرون که من رو به شخصه خیلی غافلگیر کرد.

الان رسیدم به اخرین قسمت پخش شده 15ری زیرو ولی فعلا چیزی نمیگم تا اخر فصل ولی یچیزی برای قسمت بعدی بگم قرار ببینمیش بزودی اونم اینکه:
همیشه یه شخصی بوده (مخصوصا دختر مورد علاقه) سوبارو بوده که بهش دلداری بده ولی الان وضعیت جوریه که هیچکس جز خودش دیگه نمیتونه بهش کمک بابت این فروپاشی روانی که توشه و اماده یکی از بهترین اپیزودهای ری زیرو و نقطه climax انیمه باشیددد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or