جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

dlss5 هرچی هست قطعا از فناوری ری تریسنگ بهتره این فکته از نظر من اون روزی که rt معرفی شد باید میرفتی جلوی اینه یا پنجره ماشین تا فناوری بفهمی این ولی خیلی مشخص گرافیک میبره بالا تا دیگه گیمر ارضا بشه رسما نمیدونم دیگه دنبال چی هستن دوستان :D

از نظر من همه اینا الکی و بیخوده . نسل قبل آنچارتد ، بتمن و Red Dead و غیرو بدون همه این تکنولوژی های مسخره و ری تریس و dls و این خزعبلات با هزینه های کمتر ، گرافیک های قشنگ تر و بهتری از بازی های این نسل داشتن . حداقل تصویر شفاف و تمیز بود . الان که به لطف این چیزا دوربین رو میاری رو صورت کرکتر فقط artifact و شیمرینگ و موهای وزوزی و تصویر خط و خشی میبینی که تنها هنرش اینه که 120 فریمه .
هم هزینه ساخت بازی ها رفته بالاتر که معلوم نیست سر چیه هم گرافیک و انیمیشن ها تغییری نکرده حالا هم که developer ها قراره تنبل تر بشن همین آشغال های این نسل هم برامون خاطره میشه . یه گرافیک آشغال با فریم 120 میسازن یه افکت ai هم میندازن روش به اسم واقع گرایانه میکنن تو پاچه ملت .
ببین ما واقعا به یه لیمیتی خوردیم که دیگه خیلی مسیر پیشرفت در حالت سنتی وجود نداره.
نه فقط بازی، بلکه فیلما هم زمان ساختشون محدوده و یکی از دلایل اینکه VFX پیشرفت نمیکنه و حتی خیلی بدترم شده (اهِم Marvel اهِم :دی) همین کمبود زمانه. (منبعم یکی از VFX کارایی که رو فیلم Flash کار کرده بود)
تو قضیه بازی هم همینطوره، همه مثل راکستار دستشون باز نیست بشینن 13 سال رو یه بازی کار کنن و 10000 درصد مطمئن باشن قراره تو همون پیش فروش هزینه ساختش در بیاد، برا همین مجبورن بودجه و تایم رو کنترل کنن پس نمیشه همه رو با راکستار و ناتی داگ مقایسه کرد.

وقتی بحث بازیای باز تر مثل اپن وردایی که نورپردازی ریل تایم دارن میشه بشدت دست بسته میشه، باید شیدرا تو حالت عادی به قدری قوی باشن که تو هر شرایط نوری نتیجه مطلوب بده که بشدت کار سختیه و هر انجینی هم از پسش برنمیاد.
حالا حل مشکل این قضیه دوم چیه؟ Ray tracing! چون میاد شیوه بازتاب نور و سایه زنی رو کمی به رندر ریل تایم نزدیک تر میکنه!

خب حالا ما از راکستار بالاتر داریم؟؟
دیجیتال فاندری میگه نمایش آخر GTA 6 هم از Ray traced Global illumination استفاده کرده هم از Ray traced reflection.
دیگه وقتی گنده ترین بازیساز دنیا هم از ری تریسینگ استفاده میکنه مشخصه سیستم سنتی داره از بین میره و نمیتونه بدون RT نتیجه بهتر از RDR2 ارائه بده.

در مورد DLSS هم بصورت کلی فک کنم خیلی تاحالا باهاش کار نکردی چون دقیقا برعکس این چیزیه که میگی!
من خودم خیلی رو قضیه شارپنس و Clarity حساسم، حاضرم یه بازی با گرافیک 2010 بازی کنم که همه چیش شارپ باشه ولی یه بازی پرگرافیک با رزولوشن 1080 رو تلویزیون بازی نکنم دیگه.
اما آپسکیلر DLSS تو نسخه های آخر به قدری خوب شده که تو حتی روی حالتای پایینش هم به 4k آپسکیل کنی یه تصویر بشدت شفاف و خوب میده. قشنگ کارتای 2000 و 3000 رو نجات داد این تکنولوژی، ینی اگه نمیبود احتمال زیاد مجبور میشدم 3080 امو بفروشم و برم سراغ سری 5000 اما به لطف DLSS دارم رو 60 فریم تلویزیون 4k شارپ ترین تصویرو میگیرم.

در مورد DLSS 5 NR هم بدبخت تازه ریلیز شده، تمام فوتیجایی که ازش میبینی مال لیکش هست که مردم روی کارتایی که اصلا ساپورتش نمیکنه دارن استفاده میکنن، میگن تازه سری 6000 ممکنه نقطه عطف این تکنولوژی باشه چون بر پایه همین ساخته میشه.
وقتی این تکنولوژی به پیک خودش برسه به جرئت میتونم بگم هرچی ریمستر و ریمیک قدیمیه رو هم تو جیبش میکنه :دی حتی Path tracing رو هم بنظرم ممکنه کلا از ریشه نابود کنه.

بلوری برفکی که فدای ری تریسینگ و 60 فریم و 120 فریم و این چیزا شده رو چشمام نمیدید
در مورد این بخش از حرفت ولی باید بگم 60 فریم "باید" استاندارد باشه، اصلا تو بگو شارپنس تصویر چشاتو بسوزونه اما حداقل 60 فریم نباشه واقعا عذابه.
تنها حالتی که میشه با 30 فریم بودن کنار اومد اینه که کلی پای PS3 و PS4 نشسته باشی چشت عادت کرده باشه وگرنه واقعا هرچی زیر 60 باشه حال بهم زنه بنظرم.

همین GTA ام اگه تایید بشه که قرار نیست حالت 60 فریم داشته باشه صبر میکنم رو پی سی میرم. (گرچه حدس میزنم نداشته باشه تا راکستار مردمو مجبور کنه دوباره نسخه PC و نسل 10 ـیشو بخرن علاوه بر ps5/seriesX)

آخرین ویرایش:
واقعا حرف زیاده راجب NR Rendering که بزنم. نمیدونم از کجاش بگم‌ . سه شبه تا صبح دارم این تکنولوژی واقعا عجیب رو تست میکنم . کارتم 4080s هست و cpu amd 7600x و رم 32 و بوسیله متدهای مختلف مثل Renodx و SF و DFC تاحالا بازیها را باهاش تست کردم‌ . از بازیهای جدید بگیر تا بازیهای PS2.
بنظرم واقعا گیمینگ رو از نظر گرافیک نورپردازی به ته چیزی که باید باشه می‌رسونه. یعنی دیگه از الان حتی ایندی ترین بازیها حتی بازی ساخت یک نفر هم میتونه گرافیک بشدت فوتورئالستیک داشته باشه و دیگه واقعا محدودیتی نخواهند داشت. آره میدونم فعلا DLSS5 قیافه ها را خوب در نمیاره و خیلی هم سنگینه و مشکلات زیاد داره ولی آخرش بهینه میشه.
دوتا نکته بگم :
۱. چیزی که خود سازنده ها فعلا بیرون میدن اصلا در حدی که با ماد میشه درآورد نخواهد بود. مقایسه های NBA2K رو ببینید فقط مقدار کمی روی چهره ها تاثیر گذاشته. این در برابر حالتی که شما با ماد تا حتی 3X هم می‌تونید NR کنید.
من Tlou part 2 و Mafia رو به عنوان تست بهتون نشون میدم. فریم ریت حدود میانگین ۲۰ فریم . البته روی 2x رندر کردم یعنی عملا دوبار dlss5 اجرا میشه . حالا تصور کنید چقدر میتونه سنگین باشه ولی ولی خروجی گرافیک نهایی چطور بگم رسما فیلمه. حتی از فیلم هم بهتر و شاید از واقعیت هم بهتر.
👇👇👇👇👇👇👇

یه سری تست دیگه هم رو بازیها زدم بصورت عکس میفرستم. جذاب ترینش واسه خودم GTA 4 هست که با ترکیب DLSS5 + Path Tracing میشه گفت لایف لایک واقعی شده.

تست بازی Red Dead Redemption 1

تست بازی GTA 4

تست بازی Assassin's Creed BF Resynced

تست بازی Assassin's Creed Shadows

تست بازی Forza Horizon 6

تست بازی Assassin's Creed Unity

تست بازی Tlou Part 2

تست بازی Spider Man 2

تست بازیهای PS2
PES6 و Midnight Club و Call of Duty 3

تست Mafia

خلاصه حرفام اینکه دیگه از نسل های آینده صحبت سر ترافلاپس و فلان بازی گرافیکش بهتره و اینا دیگه تمومه چون همه بازیها به سقف گرافیکی خودشون میرسن. اون چیزی که نسل بعدی و نکست لول بودن خودشو اثبات میکنه بازی با گیمپلی نوآورانه ، جزئیاتی که به زنده بودن و ایمرژن بازی اضافه می‌کنه، npc ها و داستان سرایی و شخصیت پردازی و در نهایت فیزیک بازی هست. چیزایی که فعلا AI از عهده اش خارجه بتونه چیز با کیفیتی ارائه بده.

آخرین ویرایش:
ببین ما واقعا به یه لیمیتی خوردیم که دیگه خیلی مسیر پیشرفت در حالت سنتی وجود نداره.
نه فقط بازی، بلکه فیلما هم زمان ساختشون محدوده و یکی از دلایل اینکه VFX پیشرفت نمیکنه و حتی خیلی بدترم شده (اهِم Marvel اهِم :دی) همین کمبود زمانه. (منبعم یکی از VFX کارایی که رو فیلم Flash کار کرده بود)
تو قضیه بازی هم همینطوره، همه مثل راکستار دستشون باز نیست بشینن 13 سال رو یه بازی کار کنن و 10000 درصد مطمئن باشن قراره تو همون پیش فروش هزینه ساختش در بیاد، برا همین مجبورن بودجه و تایم رو کنترل کنن پس نمیشه همه رو با راکستار و ناتی داگ مقایسه کرد.

وقتی بحث بازیای باز تر مثل اپن وردایی که نورپردازی ریل تایم دارن میشه بشدت دست بسته میشه، باید شیدرا تو حالت عادی به قدری قوی باشن که تو هر شرایط نوری نتیجه مطلوب بده که بشدت کار سختیه و هر انجینی هم از پسش برنمیاد.
حالا حل مشکل این قضیه دوم چیه؟ Ray tracing! چون میاد شیوه بازتاب نور و سایه زنی رو کمی به رندر ریل تایم نزدیک تر میکنه!

خب حالا ما از راکستار بالاتر داریم؟؟
دیجیتال فاندری میگه نمایش آخر GTA 6 هم از Ray traced Global illumination استفاده کرده هم از Ray traced reflection.
دیگه وقتی گنده ترین بازیساز دنیا هم از ری تریسینگ استفاده میکنه مشخصه سیستم سنتی داره از بین میره و نمیتونه بدون RT نتیجه بهتر از RDR2 ارائه بده.

در مورد DLSS هم بصورت کلی فک کنم خیلی تاحالا باهاش کار نکردی چون دقیقا برعکس این چیزیه که میگی!
من خودم خیلی رو قضیه شارپنس و Clarity حساسم، حاضرم یه بازی با گرافیک 2010 بازی کنم که همه چیش شارپ باشه ولی یه بازی پرگرافیک با رزولوشن 1080 رو تلویزیون بازی نکنم دیگه.
اما آپسکیلر DLSS تو نسخه های آخر به قدری خوب شده که تو حتی روی حالتای پایینش هم به 4k آپسکیل کنی یه تصویر بشدت شفاف و خوب میده. قشنگ کارتای 2000 و 3000 رو نجات داد این تکنولوژی، ینی اگه نمیبود احتمال زیاد مجبور میشدم 3080 امو بفروشم و برم سراغ سری 5000 اما به لطف DLSS دارم رو 60 فریم تلویزیون 4k شارپ ترین تصویرو میگیرم.

در مورد DLSS 5 NR هم بدبخت تازه ریلیز شده، تمام فوتیجایی که ازش میبینی مال لیکش هست که مردم روی کارتایی که اصلا ساپورتش نمیکنه دارن استفاده میکنن، میگن تازه سری 6000 ممکنه نقطه عطف این تکنولوژی باشه چون بر پایه همین ساخته میشه.
وقتی این تکنولوژی به پیک خودش برسه به جرئت میتونم بگم هرچی ریمستر و ریمیک قدیمیه رو هم تو جیبش میکنه :دی حتی Path tracing رو هم بنظرم ممکنه کلا از ریشه نابود کنه.

در مورد این بخش از حرفت ولی باید بگم 60 فریم "باید" استاندارد باشه، اصلا تو بگو شارپنس تصویر چشاتو بسوزونه اما حداقل 60 فریم نباشه واقعا عذابه.
تنها حالتی که میشه با 30 فریم بودن کنار اومد اینه که کلی پای PS3 و PS4 نشسته باشی چشت عادت کرده باشه وگرنه واقعا هرچی زیر 60 باشه حال بهم زنه بنظرم.

همین GTA ام اگه تایید بشه که قرار نیست حالت 60 فریم داشته باشه صبر میکنم رو پی سی میرم. (گرچه حدس میزنم نداشته باشه تا راکستار مردمو مجبور کنه دوباره نسخه PC و نسل 10 ـیشو بخرن علاوه بر ps5/seriesX)
مرسی ازت چقدر عالی و قشنگ توضیح دادی .
اگه واقعا کمک میکنه بازی ها شفاف و تمیز تر باشن و در کنارش سریع تر و بهتر ساخته بشن که عالیه وگرنه من مشکلم دو تا چیزه یکیش همون کیفیت تصویر داغون و شیمر و آرتیفکت و رزولوشن بده یکی هم همین AI طور بودن تصاویره همینا که الان تو نت پر شده یا عکساش رو صفحه قبل امین گذاشت افتضاح هستن عین این کلیپ های داغون اینستا که ایرانی ها با هوش مصنوعی درست میکنن . تحمل تصاویر فیک هوش مصنوعی برا من یکی که خیلی سخته .

با کمرنگ تر شدن بحث گرافیک هنری بازی ها، بنظر میرسه نسل بعد هر استودیویی که میخواد بازیش از نظر ظاهری تفاوت داشته باشه بره سراغ Motion Scan. (چون دیگه فقط motion capture خالی جواب نیست)

DLSS5 عملا چند نسل بحث گرافیک رو پوش کرد انصافا.

واقعا چیه این DLSS 5؟ واقعا بده. بو هم میده. پیف پیف
با DLSS
View attachment 420980
بدون DLSS
View attachment 420981

با DLSS
View attachment 420982

بدون DLSS
View attachment 420983
با DLSS
View attachment 420985

بدون DLSS
View attachment 420986

با DLSS
View attachment 420987

بدون DLSS
View attachment 420988

یحتمل سال بعد هم که NEURAL TEXTURE COMPRESSION بیاد، شاهد بامبول جدید خواهیم بود :)) 8-|
خیلی خفنه. کی گفته بده؟

تنها داستانش این است، یکم دیگه روش کار شه، همه چیز رو خروجی خفن بده. البته یه چیزش بده. خیلی داره مرز رو به واقعیت نزدیک می‌کنه.

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or