PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
به نظرم مشکل اصلی دیزاین ها، اینه که بیش از حد معمولی و واقع‌گرایانه شدن.
نباید فراموش کنیم که اینا شخصیت‌های کامیک‌ بوکی هستن. توی کمیک‌ها شخصیت‌ها ذاتاً خیلی stylized هستن؛ بدن‌های عضلانی، چهره‌های جذاب، لباس‌های عجیب، سیلوئت‌های مشخص و در کل یه جور جذابیت اغراق‌شده.
الان من جین گری رو میبینم آخرین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ایشون یه ابرقهرمانه.
این مشکل توی Marvel's Avengers هم بود که نتونسته بودن یه بالانس خوب بین آرت اسایل و واقع گرایی در بیارن و نتیجه شده بود یه سری Cosplayer تا سوپرهیرو. مقایسه هاش با Marvel's Rivals عمق فاجعه رو نشون میداد.

marvel-rivals-vs-marvels-avengers-cosmetic-comparison-v0-izyiqaqfziae1.jpg

marvel-rivals-vs-marvels-avengers-cosmetic-comparison-v0-w72u3kqfziae1.jpg

marvel-rivals-vs-marvels-avengers-cosmetic-comparison-v0-bj6e6lqfziae1.jpg

marvel-rivals-vs-marvels-avengers-cosmetic-comparison-v0-3z9j7bqfziae1.jpg

شده عین قضیه ی یوتی.الان قیافه ی آتسو خوشگل نبود و یه قیافه ی معمولی داشت آیا به بازی و داستانش ضربه زده؟اصلا چه لزومی داشت تو اون موقعیت خوشگل میبود؟خوشگل بودن آتسو چه موهبتی برا بازی فراهم میکرد؟غیر از این بود که باور پذیریش رو کمتر میکرد؟
اصلا بحث خوشگل و یا زشت بودن نیست، به نظرم باید قیافه به کاراکتر و داستان بازی بخوره نه اینکه به هر قیمتی خوشگلش کنی و یا زشتش کنی.قیافه ی کاراکتر(حتی صداش) جزو شخصیتش هست و کافیه فقط به اون نزدیک باشه
اگه سریال افسانه ی شجاهان رو دیده باشید دقیقا مو به مو اینا رو رعایت کرده.حتی تو دوبله هم وحشتناک رعایت کردن

شده عین قضیه ی یوتی.الان قیافه ی آتسو خوشگل نبود و یه قیافه ی معمولی داشت آیا به بازی و داستانش ضربه زده؟اصلا چه لزومی داشت تو اون موقعیت خوشگل میبود؟خوشگل بودن آتسو چه موهبتی برا بازی فراهم میکرد؟غیر از این بود که باور پذیریش رو کمتر میکرد؟​
بچه ها منظورشون این نیس که کرکتر باید فقط خوشگل یا نیمه برهنه باشه، بلکه باید جذاب باشه.
تو یه دنیای ابرقهرمانی و هیرویی و ..... آدم دوست داره شخصیت ها از هر لحاظ جذاب و یونیک باشن و فرم قیافه، مو و طراحی لباسشون مثه کارمند یا همسایه محله:D نباشه

اینسامنیاک با طراحی کرکترهایی شبیه ادمای عادی میخواد همون تفکر چپ رو عادی سازی کنه که قهرمان ها و ادم های خفن، لزوما ادمای خاصی نیستن و همه میتونن مثه اونا باشن و .... که بنظرم تو دنیای بازی و مخصوصا بازیهای ابرقهرمانی جواب نمیده

.​

آخرین ویرایش:
اینسامنیاک با طراحی کرکترهایی شبیه ادمای عادی میخواد همون تفکر چپ رو عادی سازی کنه که قهرمان ها و ادم های خفن، لزوما ادمای خاصی نیستن و همه میتونن مثه اونا باشن و .... که بنظرم تو دنیای بازی و مخصوصا بازیهای ابرقهرامین جواب نمیده​
خب منم میگم بازی برا خودشه و قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟
هر چند نمیشه صفر و یک یه تفکری رو چپ یا راست دونست.همین اعتراضی که ملت به بازی میکنن و انتظار دارن نظرشون لحاظ بشه یه تفکر چپی هستش و تصمیم سونی بر اینکه به چیزشم نباشه و کار خودش رو بکنه یه عمل راستی هستش :)

آخرین ویرایش:
خب منم میگم بازی برا خودشو قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟

آقا نزنید این حرفو جدی! عبارت "بازی خودشو، پس هرکار دوست داره میکنه، تو هم ناراضی نخر" ادامه همون تفکر "هرکی دوست نداره جمع کنه از ایران بره" است!

مطلق اشتباهه! مطلق، مطلق، مطلق! نمیدونم شما چرا انقدر علاقه دارید حق خودتون در قبال همه چیز رو نادیده بگیرید! اگه من علاقه مند به یه محصول هستم، به یه تیم، به یه برند، یعنی به اندازه خودم در این محصول باید سهیم باشم، و به دلخواه من مخاطب ساخته بشه، یا پیش بره. اینکه یه نفر بگه بازی منه، پس هرکار دلم میخواد میکنم، تو ام ناراضی نخر، اصلا اینجا مصداق نداره که! شاید سازنده یه بازی ایندی اکسپریمنتال با پیش بینی فروش 10 هزار نسخه بتونه اینجوری فکر کنه، اما هیچ بازیساز بزرگی این نیست تفکرش. هیچ مخاطبی هم نباید اینجوری فکر کنه.

کلا رابطه بین ارایه دهنده/خریدار یه چیز تعاملی و پویاست. باید رو هم دیگه تاثیر داشته باشن، باید مطابق با همدیگه رشد کنن، وگرنه خروجی میشه یه چیز منفک و افتراغ عظیمی که تو کشور خودمون شاهدش هستیم یه نوعش رو. اینجوری نیست که سازنده بیاد بگه چون بازی منه، پس من دلم میخواد مثلا مهران رجبی رو بزارم در نقش ولورین، چون دوست دارم بگم مردهای مایه خال با دماغ شیری هم میتونن سوپر هیرو باشن، و تو ام اگه ناراضی هستی لطف کن یا برو به جهنم یا بمیر! برعکس اگه میخواد زنده بمونه، بفروشه، ورشکست نشه، که چهار روز دیگه مثل استیدوهایی مثل کامپولشن و دابل فاین نیفته به دریوزگی باید اتفاقا ببینه من مشتری چی میخوام، همونو درست کنه.

حالا من اینجا با Ins خیلی کار ندارم، به نظرم سختگیری زیادی روشه. اتفاقا با بچه ها صحبت میکردیم اونور، میگفتم همین الانش مثلا SM2 که فحش میدن بهش چرا قیافه شخصیت هاش داغونه و داستان فولانه و بهمان، از فیلم هاش که تو هالیوود میسازن خیلی بهتره! از همه نظر. من اون مری جین زشت شده رو از بیخ و بن به زندیا ترجیه میدم:دی کلا به این مساله خیلی داره صفر و یکی نگاه میشه. یا یه سری از بیخ و بن میزنن، یا یه جفتش غلطه.

Last edited by a moderator:
عبارت "بازی خودشو، پس هرکار دوست داره میکنه، تو هم ناراضی نخر" ادامه همون تفکر "هرکی دوست نداره جمع کنه از ایران بره" است!
چقدر این جمله یه جوریه... امیدوارم دیگه نشنومش حس خیلی بدی پیدا کردم. :D
منم با طراحیا موافق نیستم ولی بازی رو روز اول میگیرم چون به دست پخت INSOMNIAC اعتماد دارم.این طراحی ها هم تصمیم گروهی INSOMNIAC نیست و بیشتر دستور از بالاس.

آقا نزنید این حرفو جدی! عبارت "بازی خودشو، پس هرکار دوست داره میکنه، تو هم ناراضی نخر" ادامه همون تفکر "هرکی دوست نداره جمع کنه از ایران بره" است!
تو این مورد حق مالکیت شخصی رو با حقوق شهروندی قاطی کردی.من منظورم اینه که به سازنده هم یه ذره حق بدید تو آثارش تفکرات خودشم بزاره.در نهایت بازار آزاد تعیین میکنه کارش چقدر درست بوده.من اینجا از تفکری دفاع نمیکنم بلکه میگم ملت دیگه خیلی دارن فشار میارن

خب منم میگم بازی برا خودشو قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟
هر چند نمیشه صفر و یک یه تفکری رو چپ یا راست دونست.همین اعتراضی که ملت به بازی میکنن و انتظار دارن نظرشون لحاظ بشه یه تفکر چپی هستش و تصمیم سونی بر اینکه به چیزشم نباشه و کار خودش رو بکنه یه عمل راستی هستش :)
بله صاحب اثر میتونه افکارش رو تو اثرش منعکس کنه، ولی مشتری هم حق داره واکنش نشون بده. این واکنش هم شامل اختیار در خریدن محصول و هم واکنش های اجتماعی میشه. پس همونطور که اینسامنیاک از زمان SM2 راه خودشو میره مشتری هم میتونه واکنش های خودشو داشته باشه و حقشه.
چپ و راست هم تعریف خودشو داره و سلیقه ای نیس و این حرکت های اینسامنیاک مصداق چپه(بیشتر از این وارد این بحث نمیشم که نامربوطه به تاپیک)

در نتیجه هر چقدر یه عده انتقاد کنن از این مساله به نظرم مشکلی نیس و اینم حق مشتریه، همونطور که کلی ادم هم دارن تعریف میکنن از بازی و احتمالا اصن این مسایل کلا دغدغشون نباشه

.​

میگم کاش تاپیک Tlou Part 2 هم بخاطر این رنگین کمونی بازیها اینطور انتقاد میکردین.

آدم طرفدار های EA میوفته وقتی میان "وطن وطن" میکنن ;))/:)

اگر مخالف چیزی هستین مثل مرد همیشه مخالفش باشین! الان طرف میاد میگه ما تاپیک Intergalactic به اندازه کافی انتقاد کردیم. پ ن پ اتفاقا میومدی از کله کچل دختره طرفداری میکردی :D:|

پ.ن: ببینید مشکل انتقاد نیست. مشکل اینه شما فقط دوشنبه ها حس اعتراض دارین و بقیه هفته خوابین این اعتراض هم هیچ معنایی نداره. صرفا بحث چون اعتقادی پشتش نیست ریشه اش از فنبویسم میاد.

کلا دیگه بحث سر کلیاته
یادتون رفته سونی زمان کشته شدن او برادر و عشق خیلیا سیاهپوست جوانمرد،😅 چطوری یووروتمه سواری کرد اسپایدر من مایلییی رو ۱ ساعت بیشتر گیم پلی نداشت
جای بازی کامل بهمون انداخت
هورایزن یادتون که رفته؟؟؟ کاراکتر معلوم نبود زنه مرده چیه ....
نه اقا همش حق با شرکت
ما برده اینا بودیم کنسولشون رو بخریم
بعد هرچی خواستن به ما بندازن
مام بگیم چشم
اون از نتفلیکس با بیشتر اثار رنگین کمونیس
اینم تو صنعت بازی از سونی
خیلی طرفدارشید برید بخرید پول خودتونه
من چون برای پولم زحمت میکشم
یا دلار ۲۳۰ تومان پول میدم بازی میخرم
برای وقت و چشام ارزش قائل هستم
حق هم دارم خیلیام مثل من هستن
بلی بازی باید کاراکتراش معقول زیبا و در خور خریدار باشته
چون بازی در مورد ابر قهرمانه نه موش قهرمان در درون اندرونی😂
هرکیم مخالفه به خش سی دیه پوولی استیشن
😁😁😁😁😁😁

• Like
Reactions: Unfolding Cube
تمام شخصیت های خانوم ولورین زشت و در بهترین حالت معمولی هستن. حالا ممکنه یه نفر با این قضیه اوکی باشه، که خوب به ما چه، ولی دیگه حقیقت رو که نمیشه کتمان کرد!
یعنی تمام کاری که ولورین کرده، درست یا غلط، اینه که شخصیت های خانوم سکشوآل و جذاب و زیبا به اون معنا نبوده و برعکس معمولی و عادی باشن. خواست سازنده دقیقا اینه، و بهشم رسیده. اینکه یه نفر بیاد بگه نه خیلی خوشگل و این حرفا شوخیه و زیر سوال بردن کاری که اصلا سازنده کرده و حاضر شده بخاطر انجامش این همه ام فحش بخوره!

من هدف و ایده آل Insomniac رو درک میکنم، ولی شخصا باهاش موافق نیستم اصلا. به نظرم ساخت چهره های معمولی و عادی برای آدم های سوپرهیرو، اونم تو یه گیم خلاف فانتزیه. نه اینکه اروتیک باشن، باید جذاب تر باشن. این جذابیتم الزاما حتا از زیبایی بصری زیاد یا لباس نیمه برهنه و اندام برجسته (همون اروتیزم اغراق شده) نمیاد، از ماهیت جذاب کارکترها نشات میگیره که این ها فاقد اون هستن. حداقل تو نمایش های اولیه. مثلا جین گری انگار متصدی بادجه بانک سپه، شعبه ملاصدرا ـه که لباس سبز پوشیده، یا اون چینی ماننده که اصلا فاجعه است بهش میخوره از این پرچم بدست هایی باشه که تو چهار راه فردوسی ترافیک درست میکنن.

باز نظر شخصی من اینه که همه این ها حرکت رو ترند بازار، و یه چیز منفیه. هیچ کاربردی هم نداره جز اینکه یه سری جریان چپ گرا براشون کف بزنن. نه در عمل چیزی رو نشون میده، یعنی اخلاقی درش هست، نه ترویج فرهنگی درستیه و نه هیچ چیز دیگه. ترند روزه و بس. همین. شخصیت های SM1 رو نگاه کنید واقعا جذاب تر بودن و این اپروچ تازه جز حاشیه درست کردن بیمورد و به قهقرا بردن خود بازی و اونچه باید بهش پرداخت بشه فایده دیگه ای نداره.
نظر من اینه که اینا خودشونم دوست ندارن همچین شخصیتایی طراحی کنن و به خورد مردم بدن
استدیوهای سونی همه زیر مجموعه خود سونی هستن دیگه یعنی باید به دستوراتی که از بالا بهشون دیکته میشه گوش بدن

از اون طرفم خود سونی احتمالا زیر فشار و دستورات بالایی ها هست ، که خوب مثل اینکه قدرت زیادی هم دارن سونی هم باید به حرفشون گوش کنه تا کله پا نشه

بین گرفتن بودجه از این موسسه ها و تفکرا و یا مبارزه با این موسسه ها و تفکرا ، خوب راه اول رو انتخاب کرده

اینجا یک نکته اساسی رو داری عزیزم فاکتور می گیری
اگه بحث این عناوین مارولی هست... خالق اینا نیستن!!!
اما در مورد مالکیت!!! حقیقت امر اینه بازی برای اینا هم نیست... افرادی از اینسامنیاک جدا بشن یا تعدیل بشن، ایا مالکیت این ip ها عوض میشه و خودشون می برن؟!

دو سال پیش تد پرایس فاندر اینسامنیاک بازنشسته شد، ایا به عنوان یکی از خالقین اصلی فرنچایز رچت رو با خودش برد؟

حرف شما در مورد یک استدیو ایندی اونم به صوزت خصوصی کاملا درست هست!!! ولی تو بحث کمپانی های هلدینگی!!! واقعیت امر اینه که فرنچایز در انتها دست کمپانی هست! حالا مهم نیست کی اول دخیل بوده یا در آینده کی مدیریت برند رو به عهده می گیره!!!

الان مثلا دیزنی یکسری حرکات بد برای استاروارز می زنه!!! ایا اینایی که الان رو این فرنچایزن خالق این اثر محسوب می شن؟! خیر تهش گند بزنن اینا جدا می شن و فرنچایز باز برای کمپانی هست...
که تو موردی مثل پلتفرم هولدار ها سهامی عام هستند!!!!

دیگه وقتی یک کمپانی سهامی عام هم باشه، همون شرکت وظیفه داره در مورد اون دارایی هاش گزارش ارائه بده... حالا مستقیم برای سهام دارانش. و غیر مستقیم این گزارش به دست افراد عادی هم می رسه... و تهش فضای عمومی جامعه می تونه رو ارزش سهام اون کمپانی تاثیر مستقیم بزاره!!!!

وضعیتی که پلی استیشن درش گیر کرده کاملا واضحه! یکسری IP هایی داره که توی این دوره سرنوشتشون به دست آدمای غلطی سپرده شده!!! در نهایت مخاطب حق داره اعتراض کنه، فردا یه اتفاقی برای ND بیوفته،من مخاطب هم آسیب می بینم!!! یکی یک تصمیم اشتباهی می گیره، یک فرنچایزو تو حاشیه می بره... جوری که یا فرنچایز نابود بشه یا خاک بخوره... از اونطرفم با آینده شغلی چند صد نفر بازی بشه!!!!

من به عنوان مخاطب یک کمپانی سهامی عام، انتظار دارم سونی بهتر عمل کنه!!!
مثلا همین گوریلا گیمز!!! ایا می دونستی 2تا فاندر داشته، یکیش همون 2004 بعد از فروش استدیو میره... اون یکی از سال 2012 میره... حالا دو سال دیگه عده ای بیان تو گوریلا تصمیم بگیرن کیلزون رو فورتنایت استایل با تم رنگی بنفش و صورتی بسازن... تهش اینجا هم می گی بازی برای این افراد هست؟! خیر، بازی برای گوریلا هست که باز اونم مالکش سونی هست!!!

پس راحت نباید گزاشت یک عده هر بلایی سر فرنچایز بیارن... بعد بگن سازنده اش دوست داشته!!!!!!!!!!!
فرنچایز های بزرگ اصلا اینطوری جلو نمی رن!!! گاهی برای مصلحت یک فرنچایز کمپانی پا می زاره روی خالقش، چه برسه افرادی که طی چندین دوره استخدامی و خروج،تو یک استدیو چرخیدن و نقشی اصلا در زمان ابتدای خلق اون فرنچایز نشدن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or