آخرین ویرایش:
شده عین قضیه ی یوتی.الان قیافه ی آتسو خوشگل نبود و یه قیافه ی معمولی داشت آیا به بازی و داستانش ضربه زده؟اصلا چه لزومی داشت تو اون موقعیت خوشگل میبود؟خوشگل بودن آتسو چه موهبتی برا بازی فراهم میکرد؟غیر از این بود که باور پذیریش رو کمتر میکرد؟
خب منم میگم بازی برا خودشه و قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟اینسامنیاک با طراحی کرکترهایی شبیه ادمای عادی میخواد همون تفکر چپ رو عادی سازی کنه که قهرمان ها و ادم های خفن، لزوما ادمای خاصی نیستن و همه میتونن مثه اونا باشن و .... که بنظرم تو دنیای بازی و مخصوصا بازیهای ابرقهرامین جواب نمیده
خب منم میگم بازی برا خودشو قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟
چقدر این جمله یه جوریه... امیدوارم دیگه نشنومش حس خیلی بدی پیدا کردم.عبارت "بازی خودشو، پس هرکار دوست داره میکنه، تو هم ناراضی نخر" ادامه همون تفکر "هرکی دوست نداره جمع کنه از ایران بره" است!
تو این مورد حق مالکیت شخصی رو با حقوق شهروندی قاطی کردی.من منظورم اینه که به سازنده هم یه ذره حق بدید تو آثارش تفکرات خودشم بزاره.در نهایت بازار آزاد تعیین میکنه کارش چقدر درست بوده.من اینجا از تفکری دفاع نمیکنم بلکه میگم ملت دیگه خیلی دارن فشار میارنآقا نزنید این حرفو جدی! عبارت "بازی خودشو، پس هرکار دوست داره میکنه، تو هم ناراضی نخر" ادامه همون تفکر "هرکی دوست نداره جمع کنه از ایران بره" است!
خب منم میگم بازی برا خودشو قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟
هر چند نمیشه صفر و یک یه تفکری رو چپ یا راست دونست.همین اعتراضی که ملت به بازی میکنن و انتظار دارن نظرشون لحاظ بشه یه تفکر چپی هستش و تصمیم سونی بر اینکه به چیزشم نباشه و کار خودش رو بکنه یه عمل راستی هستش

نظر من اینه که اینا خودشونم دوست ندارن همچین شخصیتایی طراحی کنن و به خورد مردم بدنتمام شخصیت های خانوم ولورین زشت و در بهترین حالت معمولی هستن. حالا ممکنه یه نفر با این قضیه اوکی باشه، که خوب به ما چه، ولی دیگه حقیقت رو که نمیشه کتمان کرد!
یعنی تمام کاری که ولورین کرده، درست یا غلط، اینه که شخصیت های خانوم سکشوآل و جذاب و زیبا به اون معنا نبوده و برعکس معمولی و عادی باشن. خواست سازنده دقیقا اینه، و بهشم رسیده. اینکه یه نفر بیاد بگه نه خیلی خوشگل و این حرفا شوخیه و زیر سوال بردن کاری که اصلا سازنده کرده و حاضر شده بخاطر انجامش این همه ام فحش بخوره!
من هدف و ایده آل Insomniac رو درک میکنم، ولی شخصا باهاش موافق نیستم اصلا. به نظرم ساخت چهره های معمولی و عادی برای آدم های سوپرهیرو، اونم تو یه گیم خلاف فانتزیه. نه اینکه اروتیک باشن، باید جذاب تر باشن. این جذابیتم الزاما حتا از زیبایی بصری زیاد یا لباس نیمه برهنه و اندام برجسته (همون اروتیزم اغراق شده) نمیاد، از ماهیت جذاب کارکترها نشات میگیره که این ها فاقد اون هستن. حداقل تو نمایش های اولیه. مثلا جین گری انگار متصدی بادجه بانک سپه، شعبه ملاصدرا ـه که لباس سبز پوشیده، یا اون چینی ماننده که اصلا فاجعه است بهش میخوره از این پرچم بدست هایی باشه که تو چهار راه فردوسی ترافیک درست میکنن.
باز نظر شخصی من اینه که همه این ها حرکت رو ترند بازار، و یه چیز منفیه. هیچ کاربردی هم نداره جز اینکه یه سری جریان چپ گرا براشون کف بزنن. نه در عمل چیزی رو نشون میده، یعنی اخلاقی درش هست، نه ترویج فرهنگی درستیه و نه هیچ چیز دیگه. ترند روزه و بس. همین. شخصیت های SM1 رو نگاه کنید واقعا جذاب تر بودن و این اپروچ تازه جز حاشیه درست کردن بیمورد و به قهقرا بردن خود بازی و اونچه باید بهش پرداخت بشه فایده دیگه ای نداره.
اینجا یک نکته اساسی رو داری عزیزم فاکتور می گیریخب منم میگم بازی برا خودشو قطعا هر کس دوست داره طرز فکرش رو روی اثرش هم نشون بده.چه ایرادی داره همچین مفهومی رو از طریق بازی خودش انتقال بده؟مگه جرمه؟
هر چند نمیشه صفر و یک یه تفکری رو چپ یا راست دونست.همین اعتراضی که ملت به بازی میکنن و انتظار دارن نظرشون لحاظ بشه یه تفکر چپی هستش و تصمیم سونی بر اینکه به چیزشم نباشه و کار خودش رو بکنه یه عمل راستی هستش![]()
View attachment Home - X.mp4بازی نکته مثبت یا منفی دیگه نداره برا بحث؟! فقط قیافه؟
اصلا بازی مگه اومده ما خبر نداریم؟!