حالا من که رمان رو خونده بودم اون موقع، برقام پرید وقتی داستان به اون جا رسید. ولی کلا حس می کنم تو فضای فعلی اینترنت رسما غیرممکنه همچین پلات پوینت هایی رو اسپویل نشی
حالا من که رمان رو خونده بودم اون موقع، برقام پرید وقتی داستان به اون جا رسید. ولی کلا حس می کنم تو فضای فعلی اینترنت رسما غیرممکنه همچین پلات پوینت هایی رو اسپویل نشی
منم اسپویل نشده بودم ولی اون ویدیو فن انیمیشنه رو دیدم که فکر کنم واسه اواخر این فصل باشه. خیلیم کامل درست کرده بودن همه چی داشت صداگذاری و موزیک و همه چی
من اگه یه قرون پول به ازای هر شخصیت اصلی ای که این هفته تو یه چهارچوب خیلی تیره و تلخ مجبورن دفترچه خاطرات خودشون رو بخونن می گرفتم، الان دو قرون پول داشتم، خیلی پول زیادی نیست، ولی عجیبه تو یه هفته
=============
این فصل واقعا خیلی خفن شده.
حالا موشوکو و ری:زیرو به کنار
جادوگر و Sayaonara Lara هم کارهای جدید فوق العاده ای اند.
ولی چیزی که بیشتر منو تا الان سورپرایز کرده فصل دوم Saga of Tanya است. من فصل اول رو یه مدت بعد پخشش اون دوران دیدم، خوشم اومد، ولی خیلی به نظرم کار خاصی نبود. سینمایی بعدش از یه لحاظ هایی بهتر بود ولی اورآل همون فرمول رو داشت. با این حال نمیدونم چطور توضیح بدم. اینا این فصل واقعا یه چیز خیلی خاص از حیث روایت و شخصیت پردازی دارن میدن بیرون که من رو به شخصه خیلی غافلگیر کرد.
الان رسیدم به اخرین قسمت پخش شده 15ری زیرو ولی فعلا چیزی نمیگم تا اخر فصل ولی یچیزی برای قسمت بعدی بگم قرار ببینمیش بزودی اونم اینکه:
همیشه یه شخصی بوده (مخصوصا دختر مورد علاقه) سوبارو بوده که بهش دلداری بده ولی الان وضعیت جوریه که هیچکس جز خودش دیگه نمیتونه بهش کمک بابت این فروپاشی روانی که توشه و اماده یکی از بهترین اپیزودهای ری زیرو و نقطه climax انیمه باشیددد