آخرین ویرایش:
همین خودش 2 نمره مثبت داره از نظر منتقد ها مخصوصا Media های چپول مثل IGN و جی اسپات و بقیه دارو دسته شون . مثلا تو بازی های چینی و کره ای خیلی مهمه کرکتر NPC دیالوگش چند خطه و چی میگه اگه زیر 60 خط دیالوگ فلسفی بگه -5 امتیاز کسر میشه ولی وقتی میرسیم به استودیو محبوب چپی ها یعنی اینسامنیاک ( که 70 درصد کارمنداش زن های چاق مو بنفش هستن ) دیالوگ های لوس تینیجری مارولی آب دوغ خیاری خیلی هم جذابه و باید براش 4 نمره در نظرگرفت . فوتو مود رو باز کنی تو بازی عکس بگیری مطمئنم همزمان یه چینی یه لاتینو یه لز یه سیاه و یدونه ناتوان یا ناشنوا تو تصویر میبینی .

لذت وصف نشدنی از انحصاری رو
طرف سر گوست اف یوتی رفته از یه جایی خرید کرده و کردن توی پاچش کلا کینه کرده از استودیوهای بازیسازی بعد با دشمن فرضی جنگ داره توی تاپیکا! ولورین چه سنمی داره به اکانت ظرفیتی گوست اف یوتی خدا میدونه! بقیه حرفاشم که کلا فقط هیت بیخوده.ببخشيد ولى داريد مزخرف ميگيد و هيت الكى ول ميدين.
تو همين تريلر ٣ تا شخصيت زن نشون داد كه ٢ تاشون خيليم زيبا بودن.
اون يكيم نه كچل بود نه سياه پوست.

این که اینسامنیاکه و شخصیت اصلی لوگان، شما ببین شخصیتهای فرعی هرتیک چه رخی خواهند داشت![]()
هرتیک زیبا یا زشت هزار لول از این بهتر خواهد بود چون که اوریجیناله ادم میتونه کنار بیاد . توی این کیس سایکو های زامبی مغز با هزاران مشکل روحی روانی که به چهار تا پیکسل هم حسودی میکنن رفتن چیزی که یک منبع و اوریجین مشخص داره رو زشت کردن تا دل مریض خودشون خنک شه پس ما هم اگه سهامداران سونی و اینسامنیاک ناناعت نمیشن هیت میدیماین که اینسامنیاکه و شخصیت اصلی لوگان، شما ببین شخصیتهای فرعی هرتیک چه رخی خواهند داشت![]()
من همش فکر میکردم تصویر چپی ادیت هست تا اینکه خود اینسامنیاک پستش کرد!!
View attachment 421073عالیههههه![]()
من یه کشف رمزی کردم خودم، و نتیجه گرفتم ممکنه یه شخصیت قابل بازی دیگه ام داشته باشه که یه مرد سیاه پوسته![]()
امیدوارم مری جین و مراحلش هم تو این بازی باشند.من یه کشف رمزی کردم خودم، و نتیجه گرفتم ممکنه یه شخصیت قابل بازی دیگه ام داشته باشه که یه مرد سیاه پوسته![]()
ننه بزرگ صمده؟ چه وضع سسشری شده