PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
من همش فکر میکردم تصویر چپی ادیت هست تا اینکه خود اینسامنیاک پستش کرد!!

View attachment 421073
همین خودش 2 نمره مثبت داره از نظر منتقد ها مخصوصا Media های چپول مثل IGN و جی اسپات و بقیه دارو دسته شون . مثلا تو بازی های چینی و کره ای خیلی مهمه کرکتر NPC دیالوگش چند خطه و چی میگه اگه زیر 60 خط دیالوگ فلسفی بگه -5 امتیاز کسر میشه ولی وقتی میرسیم به استودیو محبوب چپی ها یعنی اینسامنیاک ( که 70 درصد کارمنداش زن های چاق مو بنفش هستن ) دیالوگ های لوس تینیجری مارولی آب دوغ خیاری خیلی هم جذابه و باید براش 4 نمره در نظرگرفت . فوتو مود رو باز کنی تو بازی عکس بگیری مطمئنم همزمان یه چینی یه لاتینو یه لز یه سیاه و یدونه ناتوان یا ناشنوا تو تصویر میبینی .

آخرین ویرایش:
من همش فکر میکردم تصویر چپی ادیت هست تا اینکه خود اینسامنیاک پستش کرد!!

View attachment 421073
همین کاراکتر هفت نمره براش از IGN کنار میذاره.

اوضاع اینقدر در دیزاین خرابه که اینسامنیاک اومده اسم و فامیل کامل رو داده تا ملت بفهمن این کدوم کاراکتره! IMG_3129.jpeg

این چه موجوداتیه طراحی کردن؟ واقعا این دولپر های غربی دارن به ته چاه فرو میرن هر بار بعد شرقیا میان هر چی در و دافه میکنن شخصیت اصلی
حالا با گفتن این موضوع به جان فدایان ووک و صنعت چپ بر میخوره ولی واقعیته. شرقیا دارن همه چیو میگیرن دستشون، فقط یه راک استار مونده
اشتیاقم برا بازی کردنش صفره.

بگیم ووک مولتی یوزرا که صبح با یه اکانتن شب با یه اکانت و گاهی با اکانت های خودشون در جبهه مخالف خودشون نظر میدن میان میگن تو نمیفهمی معنی ووک چیــه !! ما رفتیم بازی کردیم لذتشو بردیــم !:))
بعد از ghost of yotei همه چیز مشخص شد ، برای من این انحصاری ارزش خرید و ظرفیتی هیچی نداره حالا اونا برن بازی کنن لذتشو ببرن:)) لذت وصف نشدنی از انحصاری رو:cool1:
اینم عفونتیه که همه جا پخش شده بدبختی از مُد افتاده اینکارا آبرو براشون نمونده معلوم نیست اینا هدفشون چیه
ایکس من 2003

HRdB79_bYAAPkgD.jpg
HReUlzNacAAOSLA.png
اقلیت ووک جامعه جهانی خوب اینجا جولان میدن و ماله میکشن رو همه بازی ها
HRei9c-aEAAUaM9.png HRejXEOaYAATTWx.jpg HRejeo7bkAAXclm.png

آخرین ویرایش:
ببخشيد ولى داريد مزخرف ميگيد و هيت الكى ول ميدين.
تو همين تريلر ٣ تا شخصيت زن نشون داد كه ٢ تاشون خيليم زيبا بودن.
اون يكيم نه كچل بود نه سياه پوست.
طرف سر گوست اف یوتی رفته از یه جایی خرید کرده و کردن توی پاچش کلا کینه کرده از استودیوهای بازیسازی بعد با دشمن فرضی جنگ داره توی تاپیکا! ولورین چه سنمی داره به اکانت ظرفیتی گوست اف یوتی خدا میدونه! بقیه حرفاشم که کلا فقط هیت بیخوده.
قبل عرضه از این هیتا زیاد میبینیم. بازی که بیاد و خود گیمرا بشینن پاش و خوششون بیاد و تاپیک با کامنت اونا پر بشه، بساط اینام جمع میشه.
از روز اوله دارن به ولورین بدبخت هیت میدن خب نیان توی تاپیکش و بازیش نکنن. مخ مارو سرویس کردن با این خزعبلات! جالبترین خزعبلشونم این بود که مدل حرکتی ولورین یه زنه! :))

این که اینسامنیاکه و شخصیت اصلی لوگان، شما ببین شخصیت‌های فرعی هرتیک چه رخی خواهند داشت :دی

من یه کشف رمزی کردم خودم، و نتیجه گرفتم ممکنه یه شخصیت قابل بازی دیگه ام داشته باشه که یه مرد سیاه پوسته:دی

• Raised Eyebrow
Reactions: Thundersky
این که اینسامنیاکه و شخصیت اصلی لوگان، شما ببین شخصیت‌های فرعی هرتیک چه رخی خواهند داشت :دی
هرتیک زیبا یا زشت هزار لول از این بهتر خواهد بود چون که اوریجیناله ادم میتونه کنار بیاد . توی این کیس سایکو های زامبی مغز با هزاران مشکل روحی روانی که به چهار تا پیکسل هم حسودی میکنن رفتن چیزی که یک منبع و اوریجین مشخص داره رو زشت کردن تا دل مریض خودشون خنک شه پس ما هم اگه سهامداران سونی و اینسامنیاک ناناعت نمیشن هیت میدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or