مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان یه سوال نصب عمودی GPU از نظر پرفورمنس و هوادهی آیا تاثیر مثبتی داره ؟ یا صرفا برای زیبایی کیس ـه ؟
همچنین باعث افت راندمان نمیشه (به دلیل اون براکت PCI ؟)

View attachment 420243
مشکل خاصی نداره اگه برند درست بخرید من تنها برندی که دیدم درست جواب می ده لیانلی هست
کمی دما بهتر می شه
افت هم نه نداره مگه می گم جنس نادخ بخرید
بسته به کارت هم از نسل 3 تا 5 داره 5 فقط برای 5090 کارایی داره الباقی 4 کاملا جوابه

بنده ۹۰۷۰xt دارم چندین ماهه براحتی همه بازی ها رو میاره روان و عالی روی 2k بدون کوچکترین مشکلی
ریتریسینگ هم من استفاده میکنم فوق العاده روون اجراش میکنه
دیگه گذشت اون زمان های قدیم که گرافیک های amd بهینه نبودن
بنده هم چندین مدل کارت انویدیا دارم اما در کنارش این امکان رو داشتم که کارتهای ای ام دی رو هم تست کنم. واقعا کارتهای با کیفیت و قوی ای هستن. یعنی اگر برتری اندکی که انویدیا در قضایای هوش مصنوعی و ابزارهای مربوط به اون رو کنار بزاریم در بقیه موارد پایینتر نیستن. اتفاقا RX9070XT رو روی سیستم ادیت گزاشتیم و بچه ها کاملا ازش راضی بودن (من تو داستانای ادیت اطلاعاتم کمه ، ممکنه برنامه ای که کار میکنن استثنائا با ای ام دی سازگارتر باشه). حتی در مورد ابزارهای کمکی [جهت تقویت پرفرمنس بازی] حداقل از دید من که کیفیت FSR 4 کمتر از DLSS 5 نبوده !
اتفاقا امروز یه ویدیو تو کانال Hardware Unboxed (که احتمالا باید معرف حضور دوستان سخف افزار باز باشه) دیدم ظاهرا در ممالک فرنگ هم اوضاع قیمتها از سوی انویدیا صدای اونا رو هم در آورده و مثلا داشت از نظر قیمتی RTX 5060ti 16Gig رو با RX 9070XT که مثکه بهاشون خیلی بهم نزدیک شده بررسی میکرد. برای ما در ایران که اوضاع بدتر هم هست واقعا پیشنهاد میکنم تا صد در صد مطمئن نشدید که حتما به کارتهای انویدیا نیاز دارید پول بابتشون ندید.

من خودم تقریبا 6 ساله amd داشتم قبل اون نزدیک 12 سال انویدیا داشتم :/ اخرین کارت انویدیام 970 بود بعدش 980 یک مدت هم 1080 داشتم بعدش رفتم رو 5700XT و بعدش 6800XT الان هم در حال حاضر هم 6800XT دارم هم 5070 معمولی
6800XT واقعا یک غول به تمام معنا هست یعنی خدا شاهده تا الان اختلاف سر گیم ها اندازه 3/4 فریم بوده با 5070 البته من بیشتر رو 1080 بازی میکنم نمیدونم شاید بعد اون رزلوشون فرقی ایجاد بشه
ولی واقعا بی انصافی هست که اگه نگم فرق انویدیا با AMD همش بر میگرده به ری ترسینگ رو AMD پدر گرافیک رو در میاره دما بشدت بالا فریم داغون میشه ولی رو همون کیفیت رو 5070 بعدش فعال شدن ری تریسینگ هیچ افتی مشاهده نمیشه میشه نه به اندازه AMD که کارت به فنا بره تو چند بازی انصافا چک کردم 5070 راحت هندل میکنه یکی الن ویک 2 یکی هم سایبرپانک ولی AMD نه...نمیدونم 9070XT چطوری هست ولی وقتی بصورت خام 6800XT همچین قدرت انکار ناپذیری داره ( همه بازی ها رو 4K شخم میزنه فریم بالای 60 با FSR یا رزولوشن اصلی) ببین 9070XT چه غولی هست الان من برگردم عقب 9070XT میخرم دوباره بجای 5070

من خودم تقریبا 6 ساله amd داشتم قبل اون نزدیک 12 سال انویدیا داشتم :/ اخرین کارت انویدیام 970 بود بعدش 980 یک مدت هم 1080 داشتم بعدش رفتم رو 5700XT و بعدش 6800XT الان هم در حال حاضر هم 6800XT دارم هم 5070 معمولی
6800XT واقعا یک غول به تمام معنا هست یعنی خدا شاهده تا الان اختلاف سر گیم ها اندازه 3/4 فریم بوده با 5070 البته من بیشتر رو 1080 بازی میکنم نمیدونم شاید بعد اون رزلوشون فرقی ایجاد بشه
ولی واقعا بی انصافی هست که اگه نگم فرق انویدیا با AMD همش بر میگرده به ری ترسینگ رو AMD پدر گرافیک رو در میاره دما بشدت بالا فریم داغون میشه ولی رو همون کیفیت رو 5070 بعدش فعال شدن ری تریسینگ هیچ افتی مشاهده نمیشه میشه نه به اندازه AMD که کارت به فنا بره تو چند بازی انصافا چک کردم 5070 راحت هندل میکنه یکی الن ویک 2 یکی هم سایبرپانک ولی AMD نه...نمیدونم 9070XT چطوری هست ولی وقتی بصورت خام 6800XT همچین قدرت انکار ناپذیری داره ( همه بازی ها رو 4K شخم میزنه فریم بالای 60 با FSR یا رزولوشن اصلی) ببین 9070XT چه غولی هست الان من برگردم عقب 9070XT میخرم دوباره بجای 5070
6800xt ایت یک چیزیش هست نباید داغ کنه. خمیرش خشک نشده؟
چنده دماش؟

• Like
Reactions: Paradise Lost
وقتی که ری ترسینگ رو اجرا میکنم داداش xD مثلا رو الن ویک 2 میشه 28 فریم و بیشتر داغ میشه گرافیک

اون کارت 2 نسل پیش هست که AMD اصلا روی RT متمرکز نبود

به جز سری 9000 بقیه مدل های AMD روی RT عملکرد جالبی ندارن

البته روی کارت های سری 3000 برند Nvidia هم RT فعال کنید افت پرفرمنس محسوسه ولی به شدت کارت های AMD نیست :bash:

• Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or