بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
الان من f 27 ظرفیت ۲ بگیرم میتونم با همون اسم تیم قبلیم بازی کنم یا باید تیم جدید بسازم؟
آره ظ2 میشه رو اکانت خودت بازی کنی و تیمت هم همون تیم خودته

ولی فکر کنم اگه نسخه التیمیت ادیشن و اون یکی جدیده رو بگیری جوایزش گیر ظ3 میاد.برای همین پول الکی برای نسخه التیمیت ادیشن نده

آقا کسی تا حالا از مون‌رنت (MoonRent) بازی کرایه کرده که بدونیم اعتبارش در چه حدیه؟ :دی
۴ سال پیش که تازه کانالش راه انداخته بود دو بار گیفت کارت و یبار اکانت گرفتم از کانال اصلیش اوکی بود پسر خوبیه ولی تاحالا ازش بازی کرایه نکردم ، چه بازی ای میخوای ؟ چون معمولا کرایه هاش گرون ترن از بقیه کانال ها

• Like
Reactions: u.s.a and Dinosaur
من یه بار از فروشگاه اصلیش (مون شاپ) یه اکانت خریدم. اوکی بود و مشکلی نداشت.
ممنون! :دی

۴ سال پیش که تازه کانالش راه انداخته بود دو بار گیفت کارت و یبار اکانت گرفتم از کانال اصلیش اوکی بود پسر خوبیه ولی تاحالا ازش بازی کرایه نکردم ، چه بازی ای میخوای ؟ چون معمولا کرایه هاش گرون ترن از بقیه کانال ها
تشکر! خیلی از بازی‌ها رو می‌خوام، به جز GTA VI که به درد کرایه نمی‌خوره. :دی

بازی های کرایه ش خیلی گرونه فکر کنم playco یا همچین چیزی بود قیمتاش بهتر بود .
اون رو نمی‌شناسم. :دی یدونه همین مون‌رنت رو دیدم و یکی اکسین که ازش بازی ظرفیتی خریدم و خوب بود، ولی در زمینه کرایه خیلی کم‌کاره. یکی هم توپیا هست که اون رو هم می‌خواستم در موردش بپرسم ولی یادم رفت! :دی
playco اگه منظورت playbox هست، سیستم کرایه‌ش خیلی پیچیده هست و یه بار رفتم قوانینش رو خوندم و مغزم داغ کرد!

اون رو نمی‌شناسم. :دی یدونه همین مون‌رنت رو دیدم و یکی اکسین که ازش بازی ظرفیتی خریدم و خوب بود، ولی در زمینه کرایه خیلی کم‌کاره. یکی هم توپیا هست که اون رو هم می‌خواستم در موردش بپرسم ولی یادم رفت! :دی
playco اگه منظورت playbox هست، سیستم کرایه‌ش خیلی پیچیده هست و یه بار رفتم قوانینش رو خوندم و مغزم داغ کرد!
بازی کرایه ای اگه میخوای از این بگیر. معتبره و بازیای روز رو هم میاره. پیچیدگی پلی باکس هم نداره.
PS DATA G@mes فروشگاه اینترنتی

اجاره اکسین خیلی گرونه نمی صرفه
پلی باکس قیمتاش خوبه ادمینش عرفان هم خوبه سیستمش هم سخت نگیر لول داره برو بازی های لول یکش رو ببین اونایی که بازی نکردی رو اجاره کن بعد همینطوری امتیاز میگیری میای بالا بازی های لول بالا میتونی بگیری این تازه جدای اون اشتراکشه که زودتر میتونی بازی لول بالا بگیری یه جورایی خودش یه بازی شده .

سلام دوستان خواستم بدونم اگه مثلا اکانت ظرفیت ۲ جی تی ای رو پیش خرید کنم
ولی فعالش نکنم فعلا
بخوام تا اون موقع (۲۸ ابان) که بازیش میاد دستگاه رو کپی خور کنم تا بازیایی که فعلا اومده بازی کنم بعدس دستگاه رو ریست کنم
میشه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
شدنش شدنیه
ولی خوب اعتماد به اون فروشگاه یا نفرات داری؟ مگر اکانت بسازی با pc یا با اکانت خودت و از طریق pc خرید بکنی و بعد دستگاه رو اپدیت کنی و با اکانت بری دانلود کنی

نمیدونم تاپیک مناسبی براش هست یا نه! ولی به هر حال!
شده قرض کنین بکنین ولی هرچی میخواین رو بخرین زودتر. قیمت گیفت کارتها و اکانتهای ظرفیتی رو روزانه چک میکنم واقعا وحشتناکه! شما الان اکانت بخری فردا سر فروشش سود میکنی! اکانت ظرفیتی همیشه موقع فروش باید با ضرر میدادی میرفت الان یه چیزیم میاد روی قیمت اکانتت که خنده داره حقیقتا! بماند که اون سوده دیگه ارزشی هم نداره.
دوستان توی تاپیک دیگه راحت دم از PS6 اواخر سال میلادی آینده میزنن. من یادش میفتم به عنوان یکی که از بچگی گیمر بوده تا الان موهای تنم سیخ میشه چون احتمالا نتونم دیکه کنسول بخرم!
ای کاش هر خراب شده دیگه بجز اینجا به دنیا میومدیم. توی تمام این سالای گذشته هر گندی به زندگیامون زده میشد ولی گیم رو داشتیم بهش پناه میبردیم. خیلی شیک و مجلسی با گیمم باید خداحافظی کنیم.

آخرین ویرایش:
نمیدونم تاپیک مناسبی براش هست یا نه! ولی به هر حال!
شده قرض کنین بکنین ولی هرچی میخواین رو بخرین زودتر. قیمت گیفت کارتها و اکانتهای ظرفیتی رو روزانه چک میکنم واقعا وحشتناکه! شما الان اکانت بخری فردا سر فروشش سود میکنی! اکانت ظرفیتی همیشه موقع فروش باید با ضرر میدادی میرفت الان یه چیزیم میاد روی قیمت اکانتت که خنده داره حقیقتا! بماند که اون سوده دیگه ارزشی هم نداره.
دوستان توی تاپیک دیگه راحت دم از PS6 اواخر سال میلادی آینده میزنن. من یادش میفتم به عنوان یکی که از بچگی گیمر بوده تا الان موهای تنم سیخ میشه چون احتمالا نتونم دیکه کنسول بخرم!
ای کاش هر خراب شده دیگه بجز اینجا به دنیا میومدیم. توی تمام این سالای گذشته هر گندی به زندگیامون زده میشد ولی گیم رو داشتیم بهش پناه میبردیم. خیلی شیک و مجلسی با گیمم باید خداحافظی کنیم.
اتفاقا ظهری یک لحظه اومد به ذهنم من بعد از gta6 برای تنها بازی ای که هایپم ویچر ۴ هست.
جی تی ای را که اکثرا پیش خرید کردیم رفت ولی روزی که ویچر بیاد چجوره قیمتش؟ روی اکانت خودمون بخریم صد میلیون ، ظرفیت ۲ بگیریم شصت میلیون ، ظرفیت ۳ هم چهل تومن ؟ لابد کرایش هم هفته ای دوازده میلیون !
بنظرم اگر کسی بعد از سال ۱۴۰۶ قصد موندن توی گیم داره فقط رو میاره به هکی .
در نهایت از کوتاهی ماست که دیوار بلند است.

اتفاقا ظهری یک لحظه اومد به ذهنم من بعد از gta6 برای تنها بازی ای که هایپم ویچر ۴ هست.
جی تی ای را که اکثرا پیش خرید کردیم رفت ولی روزی که ویچر بیاد چجوره قیمتش؟ روی اکانت خودمون بخریم صد میلیون ، ظرفیت ۲ بگیریم شصت میلیون ، ظرفیت ۳ هم چهل تومن ؟ لابد کرایش هم هفته ای دوازده میلیون !
بنظرم اگر کسی بعد از سال ۱۴۰۶ قصد موندن توی گیم داره فقط رو میاره به هکی .
در نهایت از کوتاهی ماست که دیوار بلند است.
شخصا امیدوارم تا اون موقع اگه فرجی نشد، زنده نباشم که بخوام چنین شرایطی رو حتی ببینم. گیمی که تا اون موقع بخوایم ده ها میلیون خرجش کنیم وای به حال باقی مخارج زندگی.
۸ ماهه عین آدم توی هیچ مسئله ای از زندگیم تمرکز ندارم. عذاب وجدان زنده بودن کم بود حالا هرروز باید غصه اون دلار وامونده رو هم بخورم که عین کش تنبون در رفته و هیچ دلسوزی راس کار نیست که عقل، شعور، وجدان و سواد کنترل اوضاع رو داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or