Uncharted Legacy of Thieves Collection
انچارتد 4 رو درجه سختی هارد تموم کردم، ده سال پیش رو پلی 4 معمولی فکر کنم 30 فریم بود بازیش کرده بودم
بازی به نسبت به لست پارت 1 پورت بهتری داشت خیلی راحت 165 فریم گرفتم با کم کردن یک سری جزءیات
از نظر گیم پلی با یکی از روان ترین و بشدت تمیز ترین و لذت بخش ترین گیم پلی های تاریخ گیم طرفیم
شوتینگ بازی بی نهایت لذت بخش، هر سلاح به دقت طراحی شده و صدا گزاری شده
مبارزات تک به تک واقعا خدا بود
مخفی کاری؟ اصلا نگو بهترین سیستم فینیشر تمام ادوار تاریخ گیمینگ رو داره
طراحی مراحل؟ اینقدر تو این بازی صحنه اکشن و لذت بخش هست فکر نکنم داخل فیلم های سریع و خشن باشه
پلتفرم؟ اساسین یونیتی دربرابرش هیچی
از لحاظ فنی و فیزیک راه رفتن کارکتر ها و دویدن هاشون و تخریپ پذیری محیط و صحنه های اکشن و کیفیت صورت کارکتر ها لامصب فیلم بود
و اما واقعا بازی طولانی بود نزدیک 22 تا چپتر بود اونم رو هارد نزدیک 35 ساعت طول کشید برام، محیط ها بشدت بزرگ شدن نمیه جهان باز طراحی خیلی خدایی دارن
بافت گیاهی بازی واقعا معرکه بود اون جیپ هندلینگش فیزیکش خدا بود
معاما های اصلی خیلی خوب بودن
از لحاظ داستانی با یکی از بهترین داستان های گیمینگ طرفیم، اصلا کاری کرد عاشق دزدان دریایی بشم، این نسخه از انچارتد 4 بنظرم مکمل بازی اساسین کرید بلک فلک هست حالا از لحاظ داستانی ربطی به هم ندارن ولی این همه اطلاعات در مورد دزدان دریایی و پیدا کردن گنج و اون قسمت اخر بازی که نمیکم اسپویل نشه برای منی که اصلا از بلک فلک خوشم نیومد الان دوست دارم وجب به وجبش رو شخم بزنم xD
در کل شخصیت نیتن دریک بشدت شخصیت جالبی داشت، همیشه خنده رو، شوخ طلب و النا همسرش و صد البته بیشتر شخصیت پردازی بازی برای سم بود و این شخصیت چه شخصیت پردازی خدایی داشت . بیشتر داستان بازی محور تلاش این عزیز هست!
امیدوارم این سری ادامه داشته باشه و همین الان هم واقعا خیلی دارم له له رو بزنم سه گانه قبلی رو بازی کنم
مرحله ماداگاسکار بازی بهترین طراحی مرحله تاریخ گیم از نظر من هست .
واقعا عقده این بازی رو با موس کیبرد داشتم اصلا لذتش قابل مقایسه با دسته نیست این گیم پلی نرم و روان و تر و تمیز با فریم بالای 100 و موس و کیبرد اصلا یک چیز ماورای خیال هست! شوتینگ های ناتی داگ واقعا خیلی لذت بخش هستن...
نمره من به این بازی
Uncharted: The Lost Legacy
از لحاظ گیم پلی و صحنه های سینمای دست کمی از نسخه اصلی نداره، تو این نسخه چپتر 4 که یک محیط بشدت بزرگ داره حکم اون مرحله ماداگاسکار نسخه 4 رو داره بازی برایم من نزدیک 6.5 ساعت طول کشید
داستان بازی قابل قبول بود، گرافیک و گیم پلی بازی همون نسخه 4 هست مرحله اخر بازی هم واقعا خیلی سینمایی بود و بشدت لذت بخش
یک نمره از بازی کم میکنم چون نور پردازی بازی و طراحی محیط های بازی غیر از چپتر 4 به انچارتد 4 نمیرسید با وجود این که بعد از اون اومده.
9/10