نمایشگاه/رویداد Blizzcon 2026 - [بیلیزارد در حال Tease کردن از نسخه (های) جدیدی از Star Craft هستش]

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
HRF_HtBXsAAFDP3.jpg

زمان بندی دقیق رویداد BlizzCon 2026 به وقت ایران

روز اول: شنبه 21 شهریور 1405 - September 12, 2026

• 19:30 - بازگشایی ورودی سالن ها
  • 21:00 تا 22:15 - مراسم افتتاحیه (Opening Ceremony - رونمایی ها و معرفی های اصلی)
  • 22:30 تا 23:15 - پنل رونمایی بزرگ / پروژه جدید (Unannounced Panel)
  • 23:30 تا 00:15 - پنل نقشه راه World of Warcraft
  • 00:45 تا 01:30 (بامداد یکشنبه) - پنل توسعه دهندگان Diablo IV
  • 01:45 تا 02:30 (بامداد یکشنبه) - پنل و استریم اختصاصی Overwatch
  • 03:15 تا 05:30 (بامداد یکشنبه) - برنامه Community Night (مسابقات کاسپلی، هنر و استیج اصلی)

روز دوم: یکشنبه 22 شهریور 1405 - September 13, 2026

• 19:30 - شروع برنامه های روز دوم
  • 22:00 تا 23:00 - ویژه برنامه 30 سالگی Battle.net
  • 22:30 تا 03:30 (بامداد دوشنبه) - فینال مسابقات جهانی Overwatch World Cup و MDI
  • 04:30 تا 05:30 (بامداد دوشنبه) - مراسم اختتامیه و اجرای زنده

===========================================================

بلیزارد در حال تیز کردن عنوان جدید از سری Star Carft هستش . وقتی داخل سایت بازی میرید شروع به گلیچ کردن میکنه :

View attachment Pirat_Nation-2095608243120722154-01-20260903.mp4

پیام مخفی داخل سایت :

HRUK1QibQAA9GS7.jpg

سه پروژه شایعه شده در دنیای StarCarft :
  • پروژه شوتر سوم‌شخص StarCraft: بازی اکشن داستانی به رهبری دن حی (مدیر سابق Far Cry).
  • StarCraft Infantry: عنوان لو رفته برای یکی از پروژه‌های شوتر در جهان استارکرفت.
  • پروژه StarCraft با همکاری Nexon: بازی شوتر یا اسپین‌آف با لایسنس شرکت نکسون.
پروژه اول رو جیسون شرایر گزارش داده و از همه متحمل تر ـه . بلیزکان امسال، 12 و 13 این ماه بعد غیبت طولانی باز میگرده . داخل مراسم امسال یک برنامه زمانی نامشخص به مدت 45 دقیقه وجود داره که احتمال میره پروژه (های) جدید در اونجا معرفی بشه.

آخرین ویرایش:
همیشه حسرت کنسل شدن StarCraft Ghost به دل هوادارای بلیزارد مونده. امیدوارم این دفعه یه شوتر خوب از SC ببینیم، به شدت امیدوارم یه پروژه‌ی جاه‌طلبانه و پرخرج باشه که وایب Spacemarine 2 رو با کیفیت و وسعت بیشتر زنده کنه.

امیدوارم حداقل یکی از پروژه‌ها مربوط به SC باشه. فکر کنم آخرین استراتژی که بازی کردم همین SC II بود و بعدش هم دیگه برای همیشه پی سی رو گذاشتم کنار و کامل رفتم سمت کنسول :دی البته پی سی سه چهار ساله دوباره به میادین برگشته! :-" خلاصه هر چیزی از SC نشون بدن عالیه، فقط آنلاین و MMO و اینا نباشه یه وقت :دی

همیشه حسرت کنسل شدن StarCraft Ghost به دل هوادارای بلیزارد مونده. امیدوارم این دفعه یه شوتر خوب از SC ببینیم، به شدت امیدوارم یه پروژه‌ی جاه‌طلبانه و پرخرج باشه که وایب Spacemarine 2 رو با کیفیت و وسعت بیشتر زنده کنه.
هوادارهای بلیزارد به جای خود، من که هیچ‌وقت نسبت خاصی با بلیزارد نداشتم (به جز The Lost Vikings و The Death and Return of Superman! :دی) هم خیلی منتظر StarCraft: Ghost بودم و حس می‌کردم چیز جالبی از آب درمیاد، ولی آرزو به دل شدیم و خبری ازش نشد! :(
الآن یه سرچی کردم و دیدم به جز بحث‌های مرحوم بازیدات، توی بازیسنتر هم پست از سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ در مورد این بازی دارم و بعد از ۲۰ سال هنوز خبری نشده! :دی

قضیه این Starcraft : Ghost چی شد ؟ بالاخره برای کنسولهای الآن میاد یا نسل بعد ؟ فکر کنم چهار سالی میشه که اولین خبرهاش اومده ولی انگار پروژه اش پکید !
یعنی چی به سر Starcraft Ghost اومد ؟!
4628.gif

آخرین ویرایش:
هوادارهای بلیزارد به جای خود، من که هیچ‌وقت نسبت خاصی با بلیزارد نداشتم (به جز The Lost Vikings و The Death and Return of Superman! :دی) هم خیلی منتظر StarCraft: Ghost بودم و حس می‌کردم چیز جالبی از آب درمیاد، ولی آرزو به دل شدیم و خبری ازش نشد! :(
الآن یه سرچی کردم و دیدم به جز بحث‌های مرحوم بازیدات، توی بازیسنتر هم پست از سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ در مورد این بازی دارم و بعد از ۲۰ سال هنوز خبری نشده! :دی
اون زمان خود سارا کریگان هم خیلی موضوعیت داشت، سرنوشت تراژیکش و جذابیت ظاهریش باعث شد همه منتظر اسپین آف کریگان باشن که نشد متاسفانه :دی

sarah-kerrigans-different-forms-throughout-the-course-of-v0-b75hx6eirtua1.jpg

بنر StarCraft بیرون ساختمان Blizzcon

View attachment 420905
SC III رو بدن ، اینترنت میترکه.
امیدوارم طبق لیکهایی که هست همه عناوین شوتر نباشن و یه نیم نگاهی به دوران پر افتخار خودشون داشته باشن و نسخه اصلی همون RTS باشه. [-o< [-o<

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or