Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

این قسمت موشوکو عالی بود، اما قسمت بعد قراره همه چیز خفن بشه.
دو قسمت آینده ریزیرو هم همینطور:دی
هولی شت این قسمت انیمه وانپیس اینقدر توی مانگا خفن نبود، توی انیمه شاهکار درست کردند. واقعا مانگای وانپیس رو نخونید.:دی

عجب کلیف هنگری ریزیرو داشت. هولی شت شاید بگم از شوکه کننده ترین ها بود.

مثل اینکه هم موشوکو و هم ریزیرو هفته دیگه بهترین قسمت های خودشون رو دارند. هر دو هم در یک هفته.

آخرین ویرایش:

مثل اینکه هم موشوکو و هم ریزیرو هفته دیگه بهترین قسمت های خودشون رو دارند. هر دو هم در یک هفته.
موشوکو به قیافش نمیخوره قسمت بعدی چیز بدرد بخوری باشه :D مگر اینکه یهو بخواد غافلگیر کنه.

1000026708.jpg

اپیزود ۸۲ ناروتو شیپودن بدون شک یکی از بهترینا بود؛ از اون قسمت‌هایی که از ثانیه اولش می‌فهمی جدیت حاکم شده و شرایط دیگه مثل قبل نیست. کلاً همه‌چیز رنگ می‌بازه و شیکامارو که تا اینجا مشخصاً درونگرا، باهوش، استراتژیک و شایسته هست، لایه‌های عمیق‌تری ازش به نمایش در میاد و رشد می‌کنه.
درسته آسوما ساروتوبی هم شخصیت باحالی بود، اما یه جورایی مرگش نقطه عطف شد تا فضای انیمه جدی‌تر بشه؛ چون مهم‌تر از خود مرگ، اتفاق بعد از اون بود. چیزی که دقیقاً باید ازش استفاده می‌کردن و واقعاً هم استفاده کردن.

من یادمه این قسمت های بلیچ در مانگا خیلی ابدوع خیاری بود. اینقدر تغییرش دادند؟:دی عجب! واقعا اقتباس از هرچیزی مهم تره.
کلیت داستان همونه که تو مانگا بود یعنی سیر اتفاقات داره کماکان به سمت همون اندینگ میره منتها یه سری جزییات اضافه شده و یه اتفاقاتی که عملا باز تهش به هیچ جا نمیرسه :D قسمت پنجم و قسمت هفتمی که امروز پخش شد کلا تو مانگا نبود.

کلیت داستان همونه که تو مانگا بود یعنی سیر اتفاقات داره کماکان به سمت همون اندینگ میره منتها یه سری جزییات اضافه شده و یه اتفاقاتی که عملا باز تهش به هیچ جا نمیرسه :D قسمت پنجم و قسمت هفتمی که امروز پخش شد کلا تو مانگا نبود.

حقیقتا مشکل بلیچ هیچ وقت پایانش نبوده.
یعنی سر و ته این آرک اون قدره مشکل دار نیستن
اتفاقا وسطشه که شخصیت ها رژه میرفتن رو مخت تو مانگا و یه سری مبارزات "هار هار هار، تکنیک من درآوردی من که یهو از ناکجا آباد پیدا شد از تکنیک من درآوردی تو که از ناگجا آباد پیداش شد قوی تره" رسما به شعورت به عنوان مخاطب توهین می کرد.

این که یه کاراکتر تو یه مانگای شونن یه قدرت خفن از خودش رو کنه و به نوعی اون "لحظه درخشان" شو تجربه کنه خیلی خفنه. ولی این که حس کنی پشت هم و با کیفیت زباله و با پترن خیلی مشابه با هم داره این اتفاق می افته بد میرفت رو مخت تو مانگا

به نظر من تغییرات فعلی انیمه تا این جا به این قضیه کمک کرده واقعا. نمیگم کامل رفعش کرده، نهایتا چه چپ بریم چه راست بیاییم، این حجم از شخصیت های اضافه ای که پشت هم تو این آرک از جبهه کوئینسی ها ظاهر شدن بالاخره مسبب این مرض می شه.
من حتی در این مورد برای وان پیس هم خیلی سخت گیرم و هنوزم معتقدم این که شخصیت کوئین تو آرک وانو جدا از دانشمند بودنش، یه تانک قدرتمند بود واقعا اشتباه محض بود! اون 6 تا خدمه میانی کایدو تو اون آرک هم نمیگم نباید وجود میداشتن، ولی خیلی شیک میگم اودا تو مدیریت روند داستان و فایت نصف شون رسما زده بود جاده خاکی.
فرقش اینه اودا بعد اون آرک وانو کلا ساختار آرک های بعدی رو خیلی روون تر کرد از این لحاظ ولی بلیچ به عنوان انیمه داره هنوز با اون اسکلت کهنه آرک نهایی مانگاش سر و کله میزنه تا درستش کنه.

که شخصیت کوئین تو آرک وانو جدا از دانشمند بودنش، یه تانک قدرتمند بود واقعا اشتباه محض بود!
نه واقعا، آقا توی انیمه یک قسمت خوانندگی داشت خیلی خدا بود. توی انیمه خیلی خوب درش آورده بودن.

نه واقعا، آقا توی انیمه یک قسمت خوانندگی داشت خیلی خدا بود. توی انیمه خیلی خوب درش آورده بودن.

ممد نمیگم کوئین نباید وجود میداشت
اصن هم بحث پیسینگ مانگا و برتری انیمه تو یه سری صحنه ها نیست (قبول دارم خیلی هاشون تو انیمه عالی اند)

میگم نباید این جوری میشد که هم چوپر با سم اش درگیر می شد هم سانجی باهاش فایت میداد. خیلی داستان تمرکز رو کاراکتری گذاشت که اورآل نچسب بود.
کوئین تو اون آرک به نوعی یه Foil هم برای چوپر بود به واسطه بی رحمی اش تو استفاده از سلاح های بیولوژیکی
و هم یه Foil بود واسه سانجی به واسطه رابطه عشق و نفرتی اش نسبت به جرما و استفاده ابزاری از آدما برای ساخت سلاح

مشکل این جاست اینا رو کاغذ قشنگه :دی
وسط آرک واقعا میخواستی این یارو حذف شه از داستان این قدر خط داستانی شلخته ای داشت.

میگم نباید این جوری میشد که هم چوپر با سم اش درگیر می شد هم سانجی باهاش فایت میداد. خیلی داستان تمرکز رو کاراکتری گذاشت که اورآل نچسب بود.
اتفاقا اون قسمت چوپر خوب بود، بعد مدت ها یکی بازم مرام دکتری چوپر رو به چالش کشید. بعد حرکتی هم چوپر در آرک زد. از تم هم به بابای سانجی و وگاپانک که آرک بعد سرنوشتش با سانجی گره میخوره نزدیکه!

والا من که خودم خوشم اومد. وانو نصف شخصیت های داخل کشور رو میشد شوت کرد بعد گیر دادی به کویین که کرکترش در داستان به دردی میخوره. تازه بابای فرنکی هم هست.:دی

حقیقتا مشکل بلیچ هیچ وقت پایانش نبوده.
یعنی سر و ته این آرک اون قدره مشکل دار نیستن
اتفاقا وسطشه که شخصیت ها رژه میرفتن رو مخت تو مانگا و یه سری مبارزات "هار هار هار، تکنیک من درآوردی من که یهو از ناکجا آباد پیدا شد از تکنیک من درآوردی تو که از ناگجا آباد پیداش شد قوی تره" رسما به شعورت به عنوان مخاطب توهین می کرد.

این که یه کاراکتر تو یه مانگای شونن یه قدرت خفن از خودش رو کنه و به نوعی اون "لحظه درخشان" شو تجربه کنه خیلی خفنه. ولی این که حس کنی پشت هم و با کیفیت زباله و با پترن خیلی مشابه با هم داره این اتفاق می افته بد میرفت رو مخت تو مانگا

به نظر من تغییرات فعلی انیمه تا این جا به این قضیه کمک کرده واقعا. نمیگم کامل رفعش کرده، نهایتا چه چپ بریم چه راست بیاییم، این حجم از شخصیت های اضافه ای که پشت هم تو این آرک از جبهه کوئینسی ها ظاهر شدن بالاخره مسبب این مرض می شه.
من حتی در این مورد برای وان پیس هم خیلی سخت گیرم و هنوزم معتقدم این که شخصیت کوئین تو آرک وانو جدا از دانشمند بودنش، یه تانک قدرتمند بود واقعا اشتباه محض بود! اون 6 تا خدمه میانی کایدو تو اون آرک هم نمیگم نباید وجود میداشتن، ولی خیلی شیک میگم اودا تو مدیریت روند داستان و فایت نصف شون رسما زده بود جاده خاکی.
فرقش اینه اودا بعد اون آرک وانو کلا ساختار آرک های بعدی رو خیلی روون تر کرد از این لحاظ ولی بلیچ به عنوان انیمه داره هنوز با اون اسکلت کهنه آرک نهایی مانگاش سر و کله میزنه تا درستش کنه.
منم مشکلی با اندینگش ندارم. شوننه دیگه به هر حال ته همشون به همین ختم میشه همیشه :D این جزییاتی هم که کوبو تو انیمه اضافه کرده واقعا تاثیر مثبت داشته. مخصوصا از نظر داستانی که اصلا یه سری مسائل رو تو مانگا نفهمیده بودم من چی به چیه. منتها اینکه میگه این نسخه اصلی مانگا بوده به نظرم داره دروغ میگه یه جورایی :D
قسمت پنجم یا همین قسمت هفتم رو ببینی قشنگ این حس رو بهت میده اومده اینو همینطوری اضافه کرده چون عملا قسمت با یه سری اتفاق جدید شروع میشه و ته قسمت دوباره همه چیز کاملا ریست میشه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده بوده از اول.

یه هفته ملت داشتن کلیپ میساختن هایپ بودن سر آیزن ترول اساسی ای بود خلاصه :))
===============

درمورد وان پیس به نظر من کلا آرک وانو کلا آرک ضعیفی بود. یعنی تو اون اوج مبارزات من یهو به خودم اومدم دیدم به زور دارم چپترارو میخونم که فهمیدم اوضاع خرابه :D ولی بعد اون واقعا جبرانش کرد چه آرک اگ هد چه الباف آرکای به شدت با کیفیتی بودن. آرک الباف که اگه نگم بهترین، یکی از بهترین آرک های وان پیسه.

درمورد وان پیس به نظر من کلا آرک وانو کلا آرک ضعیفی بود. یعنی تو اون اوج مبارزات من یهو به خودم اومدم دیدم به زور دارم چپترارو میخونم که فهمیدم اوضاع خرابه :D ولی بعد اون واقعا جبرانش کرد چه آرک اگ هد چه الباف آرکای به شدت با کیفیتی بودن. آرک الباف که اگه نگم بهترین، یکی از بهترین آرک های وان پیسه.
یکم طولانی برای من بود، ولی اکت سوم واقعا خفن ترین لحظات وانپیسی بودند. خیلی عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or