جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اون پایینِ پایینه تنظیمات ارورشو میزنه میفهمی مشکل از چیه.

اگه بگه Waiting for NGX Module و از اینجور چیزا ینی Dlss feeder به درستی کارشو انجام نداده.
اون افکتایی که میگه رو فعال کردی قبلش؟

اتفاقا تو پچ نوت نسخه های قبلش زده بود ساپورت RE Engine اضافه شده پس باید کار کنه.

---
رو سکیرو هم تست کردم با دقیقا همون فایلا:
View attachment 420588 View attachment 420589
View attachment 420590 View attachment 420591

ریمستر بازی شما فقط در 30 ثانیه :>

پ.ن: دوباره همون داستان لاک 24-25 فریم :|
بازیای فرام سافت یکی از بدترین نور پردازی هارو دارن dlss5 از ریمستر هم بهتر روشون عمل میکنه سری سولز به کنار، طرفدارای بلادبورن فک کنم کف خون قاطی کنن چون رو اونم عالی شده :D (تستاش هست) به عنوان یه سولز فن گذاشتم در آینده یه تایم خیلی خیلی آزادی تو زندگیم باز شد کل سری سولز و بلادبورن رو دوباره با این ریپلی بدم :D
فکر کنم صدای یه سری سازنده ها دربیاد چون برگ برنده هایی مثل ریمستر همین بلاد و بازیای دیگه که با یه تغییر ریز تو تکسچر و نورپردازی که میتونستن دوباره بفروشن از بین رفتن (البته فقط رو پی سی) هرچند نکته مثبتش اینه که دیگه احتمالا ریمستر آبکی کمتر میبینیم. من عاشق تمام ریمیکا هستم و هرچی ریمیک میدن بیرون میرم ولی از ریمستر متنفر بودم و هستم. بجز یکی دو مورد خیلی خاص مثل همین ریمستر ویچر 3 که خیلی فراتر از ریمستر هست بقیه واقعا داغونن
دیروز انویدیا امبارگو dlss5 رو تغییر داد و یه سری یوتیوبرا ویدئو هاشونو منتشر کردن کسایی مثل ltt که انتظار داشتم اینو بکوبن هم نظر مثبتی داشتن
نکته جالب اینکه گرافیکی که چندین سال انتظار داشتیم که صنعت گیم بهش برسه رو تو DLSS 5 میبینیم

الان اینی که بچه ها بصورت دستی وارد میکنن رو Nvidia تو تاریخ ۳ سپتامبر بصورت رسمی قراره منتشر کنه؟
من امروز میخواستم تست کنم ولی این خبر دیدم، اگه اینطوره که تا جمعه صبر کنم نسخه بدون باگ و رسمی خود Nvidia بریزم
متاسفانه مشخص بود هیچوقت قرار نیست با قدرت خام مثل قدیم جهش گرافیکی شدید ببینیم خیلی وقته از محدودیتای سخت افزاری عبور کردیم و تو طولانی شدن روند ساخت بازیا و محدودیت بودجه گیر کردیم ملت ایراد میگیرن که بدون اینا هم بازیا میتونن واقعی باشن متوجه نمیشن سالهاست میتونیم به همچین چیزی برسیم ولی همین باعث شده زمان ساخت بازیا از یک نسل کنسولی هم فراتر بره
اون نسخه رسمی هم برای nba هست نگفتن میشه مستقیم از اپ انویدیا رو قدیمیا فعالش کرد یا نه ولی خب منتشر بشه قطعا این غیررسمیا هم ازش کمک میگیرن و بهتر میشن درکل الان کاملا همین غیر رسمیش قابل استفادس ولی اگه عجله نداری میتونی یه چند روز صبر کنی یه نسخه بی دردسر تری رو استفاده کنی

نسخه رسمی که روز جمعه منتشر میشه انویدیا اعلام کرده که فقط برای کارتهای سری 5000 هست. نسخه لیک شده در واقع کل محیط و کاراکترهارو به صورت یکپارچه تحت تاثیر قرار میده ولی نسخه رسمی که جمعه میاد توسط دولوپرهای هر بازی به صورت مخصوص کاستومایز شده که اولین بازی هم NBA 2K27 هست. منظور از کاستومایز این هست که شما میتونید انتخاب کنید که این تاثیر فقط روی کاراکترها، محیط، اشیاء یا همگی با هم باشه و این مواردی هست که در نسخه لیک شده بهش دسترسی نداریم، چون هر بازی جداگانه باید توسط سازنده ها تنظیماتش اعمال بشه. همونطور که تو ویدیو نشون دادن.

We only know of a single DLSS 5 game so far: NBA 2K27. That's all NVIDIA talked about in their briefings, and it launches on Friday.

یک خوبی DLSS 5 هم این هست که تو مدت 6 ماه 5 برابر از لحاظ عملکرد بهبود پیدا کرده که با آپدیت بعدی که آخر سال 2026 میدن این احتمال میره که اون Performance hit 50% 60% کاهش پیدا کنه.

NVIDIA was refreshingly open about how performance of the technology has improved, and the numbers are impressive. They started out needing dual RTX 5090s, and have made the model five times faster since, through a combination of kernel optimization, hardware co-design, and model-side research. Edward's summary was that the model shown today is smaller, faster, more realistic and more controllable than the one at GTC.

Asked whether the model is NVFP4 quantized, given that it is Blackwell-exclusive anyway, the answer was "not yet," so improved performance seems on the horizon.

View attachment 420592
این تکنولوژی قطعا تا 2 سال دیگه پخته تر میشه و با سری 6000 به شدت میدرخشه. همونطور که ray tracing با سری 2000 شروع شد و با سری 3000 درخشید.
اگه وقت کردید همون مقاله Review از Techpower up رو بخونید که به صورت کامل توضیح داده.
البته این 5 برابر بهتر شدن پرفورمنس چرتو پرت محض برای مارکتینگه. مدلای هوش مصنوعی رو همیشه تو ابعاد بزرگ آموزش میدن بعد روش تغییرات میدن و کوچیکترش میکنن که نیاز سخت افزاریش کاهش پیدا کنه این 5 برابر بهتر شدنش تا حد زیادی به همون دلیله. یچیزی هم که ظاهرا دیده میشه انگار اینا میخواستن بصورت fp4 باشه که هم محدودش کنن به کارتای 5000 هم پرفورمنس بهتری بده هم رو کارتای amd خوب اجرا نشه ولی انگار مدل تو اون حالت مشکلات داشته و خوب اجرا نمیشده که fp8 منتشرش کردن. با این شرایط فعلی صرفا بی دلیل محدودش کردن به 5000 و الان تو لینوکس بدون ریشید هم اجراش کردن احتمالا یه مدت دیگه برای کارتای amd پورت میشه و اونا هم میتونن استفادش کنن. ولی خب از اون طرف نشون میده پتانسیل کم شدن پرفورمنس هیت داره در آینده و خصوصا نسل بعدی کارتا.
به عنوان چیزی که تازه منتشر شده اونم بصورت لیک و بدترین حالتش فوق العادس. هرچقدرم ملت ایراد بگیرن انگار یادشون نیست یه زمانی تکنولوژی جدید معرفی میشد یکی دوتا بازی اجراش میکردن بعدم میمردن. تکنولوژیای سنتی از phyx گرفته تا nvidia harwork و تکنولوژیایی که برای دود, سایه, آتیش و... بودن همه تقریبا مردن و ری تریسینگ هم سالیان سال طول کشید تا قابل استفاده و همه گیر بشه (مقایسه کنید با زمان معرفی سری 2000 یادمه یکی دوتا بازی کلا ری تریسینگ داشتن همونم تقریبا غیرقابل استفاده بود) تکنولوژیای ai از اپسکیل و فریم جن و rr گرفته تا الانم nr هزار برابر بهتر از سنتیا هستن و خیلی سریع هم اپتیمایز میشن

اونطوری که من فهمیدم انویدیا میخواد محدود به سری ۵۰۰۰ بده که مسخرس واقعا مگه کارتی مثل ۴۰۹۰ نمیتونه از این قابلیت استفاده کنه من الان دستی نصب کردم با روشی که دوستان گذاشتن اویل ۹ مثل فیلم سینمایی پخش میشه فریم خیلی پایین اومد که اونم با روشن کردن fg اوکی شد یه مسئله دیگه اینکه فقط رو بازیای خاصی اول میخواد ارائه بده خلاصه که بیشتر دنبال فروختن کارت های ۵۰۰۰ هست با همین روش دستی کار خیلیا راه افتاده و نیازی به انویدیا نیست دستشون درد نکنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or