سرخط خبرها

AMD قطعا چیزی بر پایه Neural Rendering رو در آینده منتشر می‌کنه، ولی مشکل این شرکت فقط چند سال عقب بودنش نیست. به جز FSR 4 که بالاخره به DLSS نزدیک شده، بقیه فناوری‌های AMD اصلا در حد فناوری‌های مشابه NVIDA نیستند. برای مقابله با Reflex اومدند و +Anti-Lag رو عرضه کردند که نه‌تنها لگ رو به خوبی فناوری انویدیا پایین نمیاره، بلکه توی بعضی از بازی‌های آنلاین هم ازش نمیشه استفاده کرد. فریم جنریشن مبتنی بر هوش مصنوعی AMD بعد از این همه مدت همچنان مشکل frame pacing داره و عملا غیر قابل استفاده است. Ray Regeneration هم برخلاف Ray Reconstruction اصلا بازی رو upscale نمی‌کنه.

این ویدئو Digital Foundry رو اگه تماشا کنید، می‌بینید که یه کارت ضعیف‌تر NVIDIA چطور می‌تونه با ترکیب فریم جنریشن و Reflex از کارت قوی‌تر AMD هم فریم بیشتری بگیره و هم latency کمتری:

Nvidia Reflex Does Much More Than We Give It Credit For

Hideki Kamiya کارگردان Resident Evil 2 گفته عناوین جدید سری، خیلی ترسناک هستن و کپکام باید گزینه ای رو برای بازیکن قرار بده تا بتونن میزان ترس و وحشت رو کاهش بدن.
استودیوی Clovers Inc. هم که ایشون تاسیس کرده، در ماه مارس پستی گذاشته بود که در حال بازی عنوان Requiem بودن و ایشون غر میزد و میگفت یه مود غیر ترسناک هم باید بسازن.

res1.jpg
res2.jpg
View attachment res.mp4

https://www.videogameschronicle.com...have-lost-sight-of-how-scary-their-games-are/

Hideki Kamiya کارگردان Resident Evil 2 گفته عناوین جدید سری، خیلی ترسناک هستن و کپکام باید گزینه ای رو برای بازیکن قرار بده تا بتونن میزان ترس و وحشت رو کاهش بدن.
استودیوی Clovers Inc. هم که ایشون تاسیس کرده، در ماه مارس پستی گذاشته بود که در حال بازی عنوان Requiem بودن و ایشون غر میزد و میگفت یه مود غیر ترسناک هم باید بسازن.

View attachment 420585
View attachment 420586
View attachment 420584

https://www.videogameschronicle.com...have-lost-sight-of-how-scary-their-games-are/
دیگه به درد نمیخوره ، خیلی پیر شده.

دیگه به درد نمیخوره ، خیلی پیر شده.
استاد از همون سر اویل ۲ با بازی های ترسناک مشکل داشت همین اکشن تر شدن اویل ۲ و کمتر ترسناک بودنش نسبت به اویل ۱ فکر کنم به همین دلیل بود.کلا کامیا توی اکشن ساختن بی نظیره اگه ریمیک دویل می کرای بهش بدن احتمال خیلی زیاد شاهکار تحویل میده دوباره

شایعه: کمپانی Nexon در حال مذاکره با بلیزارد برای خرید IP سری StarCraft می باشد
View attachment 420625
دستشون درد نکنه.
وقتی خودشون عرضه ساختن ندارن بهتره که بدن به یکی دیگه براش هیجان داره و بازارش رو هم به راحتی میشناسه.
فقط امیدوارم نکسون سنگ تموم بزاره و استعدادهای خفن این سبک رو جذب کنه ، مخصوصا سازنده های بخش ai رو که بعد از SC2 عملا این بخش دیگه هیچ پیشرفت خاصی نکرده.

شایعه: کمپانی Nexon در حال مذاکره با بلیزارد برای خرید IP سری StarCraft می باشد
View attachment 420625
تیتر مقاله منبع به‌روزرسانی شده و خبر اینطور شد که Nexon به دنبال گرفتن حق ساخت برای توسعه نسخه بعدی از StarCraft است.

استودیوی Bit Reactor سازنده Star Wars Zero Company اکثر کارمندهاش رو قبل از انتشار بازی مرخص کرده. چون پولی برای پرداخت دستمزد نداره.

View attachment 420648
جالبیش اینه بازیش رو من توی توییچ دیدم، هم خوش ساخت و‌خوب بود و هم معلوم بود روش کار کردن
امتیازش هم که بالاست
ولی اخر سر باید شونصد میلیون کپی از کلون مدرن وارفر ۲۰۱۹ فروخته بشه :|

• Like
Reactions: Tatsumaru
جالبیش اینه بازیش رو من توی توییچ دیدم، هم خوش ساخت و‌خوب بود و هم معلوم بود روش کار کردن
امتیازش هم که بالاست
ولی اخر سر باید شونصد میلیون کپی از کلون مدرن وارفر ۲۰۱۹ فروخته بشه :|
هیشکی به استدیوها خرید بازیشونو بدهکار نیست. سازنده و ناشر باید تلاش کنن در کنار ساخت یه بازی با کیفیت از نظر مارکتینگ هم قوی عمل کنن تا بتونن بازیشونو به مخاطب بفروشن. اینکه به هر دلیلی نتونستن ضعف عملکردی خودشونه نه حماقت مخاطب.

به طور کلی هم احساس میکنم برند استاروارز تو این سال ها شدیدا ضعیف شده. کلا چه تو فیلم و سریال چه تو ویدیوگیم پشت هم دارن فیل میشن.

هیشکی به استدیوها خرید بازیشونو بدهکار نیست. سازنده و ناشر باید تلاش کنن در کنار ساخت یه بازی با کیفیت از نظر مارکتینگ هم قوی عمل کنن تا بتونن بازیشونو به مخاطب بفروشن. اینکه به هر دلیلی نتونستن ضعف عملکردی خودشونه نه حماقت مخاطب.

به طور کلی هم احساس میکنم برند استاروارز تو این سال ها شدیدا ضعیف شده. کلا چه تو فیلم و سریال چه تو ویدیوگیم پشت هم دارن فیل میشن.
اینم باید اضافه کرد که بدموقع داره میاد! قطعا یکی از بهترین بازیای امساله شکی توش نیست ولی وسط سیل این همه AAA کله گنده حماقت کردن که عرضش کردن. توی همین فروم بجز تک و توک معدود، کی از این بازی اصلا خبر داشت؟ همینو ربط بدین به مخاطبای دنیا.

• Like
Reactions: He!n3ger

ببین حرفت درسته
ولی از همون طرف هم فردا پس فردا وقتی ای پی جدید یا متفاوت نبود کسی نباید بیاد بگه چرا صنعت گیم به پشمک افتاده

من طرف حرفم کمتر به خودمون حساب میشه چون اصلا بازی خریدن یه مدل عذاب الهی شده و از دسترس خارج

• Like
Reactions: He!n3ger
استودیو دابل فاین یه Kickstarter رو شروع کرده که اگه ۱۰۰ میلیون دلار از سمت طرفدارا جمع آوری بشه ساخت Brutal Legend 2 رو آغاز میکنن! اول این قضیه جدی گرفته نشد ولی استودیو اعلام کرده که کاملا جدی هستن و ساخت این دنباله زمان و بودجه زیادی نیاز داره و اگه هزینش جمع بشه تمام تمرکزشون رو معطوف این پروژه میکنن.

30900.jpg

https://www.purexbox.com/news/2026/...l-legend-2-if-they-can-fundraise-enough-money

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or