دیگه به درد نمیخوره ، خیلی پیر شده.Hideki Kamiya کارگردان Resident Evil 2 گفته عناوین جدید سری، خیلی ترسناک هستن و کپکام باید گزینه ای رو برای بازیکن قرار بده تا بتونن میزان ترس و وحشت رو کاهش بدن.
استودیوی Clovers Inc. هم که ایشون تاسیس کرده، در ماه مارس پستی گذاشته بود که در حال بازی عنوان Requiem بودن و ایشون غر میزد و میگفت یه مود غیر ترسناک هم باید بسازن.
View attachment 420585
View attachment 420586
View attachment 420584
https://www.videogameschronicle.com...have-lost-sight-of-how-scary-their-games-are/
استاد از همون سر اویل ۲ با بازی های ترسناک مشکل داشت همین اکشن تر شدن اویل ۲ و کمتر ترسناک بودنش نسبت به اویل ۱ فکر کنم به همین دلیل بود.کلا کامیا توی اکشن ساختن بی نظیره اگه ریمیک دویل می کرای بهش بدن احتمال خیلی زیاد شاهکار تحویل میده دوبارهدیگه به درد نمیخوره ، خیلی پیر شده.
دستشون درد نکنه.شایعه: کمپانی Nexon در حال مذاکره با بلیزارد برای خرید IP سری StarCraft می باشد
View attachment 420625
تیتر مقاله منبع بهروزرسانی شده و خبر اینطور شد که Nexon به دنبال گرفتن حق ساخت برای توسعه نسخه بعدی از StarCraft است.شایعه: کمپانی Nexon در حال مذاکره با بلیزارد برای خرید IP سری StarCraft می باشد
View attachment 420625
جالبیش اینه بازیش رو من توی توییچ دیدم، هم خوش ساخت وخوب بود و هم معلوم بود روش کار کردناستودیوی Bit Reactor سازنده Star Wars Zero Company اکثر کارمندهاش رو قبل از انتشار بازی مرخص کرده. چون پولی برای پرداخت دستمزد نداره.
View attachment 420648

هیشکی به استدیوها خرید بازیشونو بدهکار نیست. سازنده و ناشر باید تلاش کنن در کنار ساخت یه بازی با کیفیت از نظر مارکتینگ هم قوی عمل کنن تا بتونن بازیشونو به مخاطب بفروشن. اینکه به هر دلیلی نتونستن ضعف عملکردی خودشونه نه حماقت مخاطب.جالبیش اینه بازیش رو من توی توییچ دیدم، هم خوش ساخت وخوب بود و هم معلوم بود روش کار کردن
امتیازش هم که بالاست
ولی اخر سر باید شونصد میلیون کپی از کلون مدرن وارفر ۲۰۱۹ فروخته بشه![]()
اینم باید اضافه کرد که بدموقع داره میاد! قطعا یکی از بهترین بازیای امساله شکی توش نیست ولی وسط سیل این همه AAA کله گنده حماقت کردن که عرضش کردن. توی همین فروم بجز تک و توک معدود، کی از این بازی اصلا خبر داشت؟ همینو ربط بدین به مخاطبای دنیا.هیشکی به استدیوها خرید بازیشونو بدهکار نیست. سازنده و ناشر باید تلاش کنن در کنار ساخت یه بازی با کیفیت از نظر مارکتینگ هم قوی عمل کنن تا بتونن بازیشونو به مخاطب بفروشن. اینکه به هر دلیلی نتونستن ضعف عملکردی خودشونه نه حماقت مخاطب.
به طور کلی هم احساس میکنم برند استاروارز تو این سال ها شدیدا ضعیف شده. کلا چه تو فیلم و سریال چه تو ویدیوگیم پشت هم دارن فیل میشن.
شایعه: کمپانی Nexon در حال مذاکره با بلیزارد برای خرید IP سری StarCraft می باشد
View attachment 420625
ببین حرفت درستههیشکی به استدیوها خرید بازیشونو بدهکار نیست. سازنده و ناشر باید تلاش کنن در کنار ساخت یه بازی با کیفیت از نظر مارکتینگ هم قوی عمل کنن تا بتونن بازیشونو به مخاطب بفروشن. اینکه به هر دلیلی نتونستن ضعف عملکردی خودشونه نه حماقت مخاطب.
به طور کلی هم احساس میکنم برند استاروارز تو این سال ها شدیدا ضعیف شده. کلا چه تو فیلم و سریال چه تو ویدیوگیم پشت هم دارن فیل میشن.