اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ممنون از توضیح.باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.بیشتر دنبال اینم ببینم 5000 که خریدم چقدر مزیت داره از نظر سخت افزاری و تکنولوژی های هوش مصنوعی نسبت به سری 4000 .چون فعلا بجز مولتی فریم جنریشن همه کاراشو سری 4000 هم داره انجام میدهبالاتر نوشتم. الان بصورت fp8 اجرا میشه سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ جفتشون از fp8 بصورت سخت افزاری پشتیبانی میکنن. تو شرایط فعلی نه مزیت خاصی نداره ولی امکانش هست که تو ریلیز اصلی بصورت fp4 باشه که در اون صورت سری ۴۰۰۰ سخت افزاری پشتیبانی نمیکنه و ۵۰۰۰ پشتیبانی میکنه و احتمالا پرفورمنس بهتری میده رو ۵۰۰۰. کلا همش حدسه فعلا
اگه نسخه اصلی همین باشه و محدود به ۵۰۰۰ کنن صرفا برای مارکتینگ و فروش کارتای جدیدتره این محدودیت ولی اگه تغییرات داشته باشه ممکنه رو سری ۵۰۰۰ پرفورمنس بهتری بده و رسمی یا غیر رسمی به همین شکل که الان هست (البته بازم با یکم پرفورمنس بهتر نسبت به این ریشید) رو ۴۰۰۰ اجراشه. درکل رو ۴۰۰۰و۵۰۰۰ میدونیم قابل استفادس ولی کارتای قدیمی تر فعلا نه مگر خود کامیونیتی یچیز نسبتا مشابه یا راه حل دیگه ای برای قدیمیا پیدا کنه
آخه نباید یه فرقی بین بازی سنگین و سبک باشه؟باگ نیست نیاز به ساپورت سخت افزاری fp8 داره که فقط سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ دارن البته دارن رو پرفورمنسش برای سری ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ هم کار میکنن ولی درکل مشکلی که داری باگ نیست بخاطر کارتته
یه فرقی که باید بین این دوتا باشه.یه نسل فاصلس دیگهممنون از توضیح.باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.بیشتر دنبال اینم ببینم 5000 که خریدم چقدر مزیت داره از نظر سخت افزاری و تکنولوژی های هوش مصنوعی نسبت به سری 4000 .چون فعلا بجز مولتی فریم جنریشن همه کاراشو سری 4000 هم داره انجام میده
یکم صبر کن یه نسخه اپتیمایز شده برای کارتای 2000 و 3000 بیاد همینکه 25 فریم بهت داده هم خوبهآخه نباید یه فرقی بین بازی سنگین و سبک باشه؟
مثلا Halo 2 رو حالت اورجینالش حدود 450 فریم میده، کافیه dlss 5 ـو روشن کنی میاد قفل میشه رو 25، نه پایین میره به اون صورت نه بالا، بعضی وقتا هم شانسی بجا 25 رو 20 لاک میشه!
بعد یه بازی مدرن که حالت عادی 60 فریم میده هم میاد رو همون 25 قفل میشهیه فرقی که باید بین این دوتا باشه.
تازه فرقی نداره چه تنظیماتی بدی به dlss 5، چه همشو تا ته بکشی بالا و بزاری رو سینماتیک چه تا ته بکشی پایین که کلا هیچ ردی از dlss 5 توش نباشه بازم رو همون 25 لاکه.
برا همین میگم شاید باگی چیزیه که قابل حل باشه بالاخره یه زمانی.
من نمیدونم کدوم قسمت رو اشتباه میرم ؟آقا الان اینایی که رو یوتوب بازیا قدیمی غیر dlss رو دارن DLSS 5 میزنن چطوریه پس؟
--
ادیت: از توی گایدای دیسکوردشون پیدا کردم، نیازمند Dlss Feeder هست.
روی دوتا بازی قدیمی تست کردم، Titanfall 2 و Halo 2 Anniversary جفتشون به خوبی عمل کردن اما Halo 2 واقعا خوب شد، هم حالت Anniversary هم اورجنیالش:
خاموش:
View attachment 420502
روشن:
View attachment 420503
قشنگ گرافیک بازی زنده میشه بدون اینکه یه ذره آرت استایل خراب شه.
چهره ها هم خیلی خوب شده بود ولی لعنتیا فرار میکردن مگه میشد زوم کرد روشون
فقط مشکلی که هست حداقل روی 3080 ـی که من دارم تست میکنم مهم نیست سایبرپانک باهاش بزنی یا قدیمی ترین بازی دنیا میاد رو 20 یا 25 فریم لاک میشهفک کنم باگی چیزیه و فعلا فقط با فریم جنریشن تونستم قابل بازیش کنم تا وقتی یه فکری به حالش کنن.
طریقه نصب روی بازی های قدیمی تر که DLSS ساپورت نمیکنن:
- ReShade (ورژن ادآن) را اجرا کنید (https://reshade.me)، فایل .exe بازی را به آن معرفی کنید، Direct3D 10/11/12 را انتخاب کنید و تیک «Enable loading of add-ons» را بزنید.
- فایلهای dlss5-feed.addon64 و DLSS5_Feed.fx را از Release دانلود کنید. فایل dlss5-feed.addon64 را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید و DLSS5_Feed.fx را داخل پوشهی reshade-shaders\Shaders\ بریزید.
- LumeniteFX را دانلود کنید (از Code ▸ Download ZIP). پوشهی Shaders آن (شامل فایلهای lumenite_*.fx و پوشهی include) را داخل reshade-shaders\Shaders\ کپی کنید و فایل Textures\lumenite_bluenoise256.png را داخل reshade-shaders\Textures\ قرار دهید.
- فایل renodx-dlss5.addon64 (نسخهی v4.55 — هشدار بالا را ببینید) و nvngx_dlssnr.dll را از RenoDX Discord دریافت کنید. هر دو را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید. همچنین یک nvngx_dlss.dll هم قرار دهید (میتوانید آن را از هر بازی دارای DLSS یا از DLSS Swapper تهیه کنید).
- برای باز کردن پنل ReShade کلید Home را بزنید، DLSS5_Feed.fx را انتخاب کنید، در Preprocessor definitions مقدار DLSS5_MV_PROVIDER = 3 را تنظیم کنید و افکتها را Reload کنید.
- داخل بازی: «LUMENITE: Kernel 2.0» را فعال کنید، سپس DLSS 5 Feed را که زیر آن قرار دارد فعال کنید و بعد در پنل DLSS 5 Neural Rendering گزینهی neural rendering را روشن کنید. قابلیت MSAA/SSAA خود بازی را خاموش کنید.
هر کاری کردم روی re2 remake اجرا نشد

الان اینی که بچه ها بصورت دستی وارد میکنن رو Nvidia تو تاریخ ۳ سپتامبر بصورت رسمی قراره منتشر کنه؟
اون پایینِ پایینه تنظیمات ارورشو میزنه میفهمی مشکل از چیه.من نمیدونم کدوم قسمت رو اشتباه میرم ؟هر کاری کردم روی re2 remake اجرا نشد
ولی روی سایبرپانک عجب چیزیه
View attachment 420576View attachment 420575
تفاوت تصویر در تنظییمات به ترتیب از چپ به راست
off, natural , default , cinematic
View attachment 420577View attachment 420578View attachment 420582View attachment 420579

نسخه رسمی که روز جمعه منتشر میشه انویدیا اعلام کرده که فقط برای کارتهای سری 5000 هست. نسخه لیک شده در واقع کل محیط و کاراکترهارو به صورت یکپارچه تحت تاثیر قرار میده ولی نسخه رسمی که جمعه میاد توسط دولوپرهای هر بازی به صورت مخصوص کاستومایز شده که اولین بازی هم NBA 2K27 هست. منظور از کاستومایز این هست که شما میتونید انتخاب کنید که این تاثیر فقط روی کاراکترها، محیط، اشیاء یا همگی با هم باشه و این مواردی هست که در نسخه لیک شده بهش دسترسی نداریم، چون هر بازی جداگانه باید توسط سازنده ها تنظیماتش اعمال بشه. همونطور که تو ویدیو نشون دادن.نکته جالب اینکه گرافیکی که چندین سال انتظار داشتیم که صنعت گیم بهش برسه رو تو DLSS 5 میبینیم
الان اینی که بچه ها بصورت دستی وارد میکنن رو Nvidia تو تاریخ ۳ سپتامبر بصورت رسمی قراره منتشر کنه؟
من امروز میخواستم تست کنم ولی این خبر دیدم، اگه اینطوره که تا جمعه صبر کنم نسخه بدون باگ و رسمی خود Nvidia بریزم
توی ویدیو مهندس انویدیا میگه که روی مدلای قدیمی هم همچنان کار میکنیم و اونارو هم بهینه میکنیم
من نمیدونم کدوم قسمت رو اشتباه میرم ؟هر کاری کردم روی re2 remake اجرا نشد
ولی روی سایبرپانک عجب چیزیه
View attachment 420576View attachment 420575
رفیق، یعنی برای سری ۴۰ هم ممکنه رسمی عرضه بشه؟توی ویدیو مهندس انویدیا میگه که روی مدلای قدیمی هم همچنان کار میکنیم و اونارو هم بهینه میکنیم

با RE ENGINE کلا مشکل داره انگارمن نمیدونم کدوم قسمت رو اشتباه میرم ؟هر کاری کردم روی re2 remake اجرا نشد
![]()
من رو تمام بازیهای سیستمم اجراش کردم. ولی هر کاری کردم اویل ریکویم پیاده نشد.(هرکاری بگی کردم)