بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
اخه هر چند وقت یه بار خوب میشه بعد یهو میترکه! الان که مشتری هاشون کم شده هم سر گرونی ها هم سر این پشتیبانی بد که خیلی ها دیگه تمدید نکردن، احتمالا اوضاع خوب شده و تند تند دارند رسیدگی میکنن ولی می ترسم باز روز از نو بشه !!!
چون هزینش رفته بالا خیلیا یا تمدید نمیکنن و مشتری جدیدم کمتر از پس خریدش برمیاد. اینطوری تعدد مشتریا کم میشه و به نفع اونایی که اشتراک دارن میشه سر کیفیت پشتیبانی. مهمم الانه وگرنه چندماه دیگه که کسی بخواد بترسه روزی از نو بشه یا نشه که اصلا معلوم نیست زنده هستیم یا نه یا نت داریم یا نه.
ولی به صورت کلی تا مهر و ابان که از اشتراکم مونده و کلی بازی میاد عیار اینا مشخص میشه. من که راضیم و احتمال زیاد تمدید میکنم. یسال ۳۰ تومن ۳تا بازی ظرفیت ۲ بهت بدن می ارزه با این شرایط. ظرفیت دوم فقط بلاد و اونیموشا روی هم میشه ۱۶ تومن از شاپ معتبر. دست دومم بگیم باز بالای ۱۰ ۱۱ درمیاد.
ولورین
سایلنت هیل
کنترل ۲
ریمیک ریمن
ایس کامبت ۸
همینا که تا آبان فقط میاد رو با قیمت امروز بخوای ظرفیت ۲ بخری کنار بلاد و اونیموشا بالای ۳۰ تومن باید هزینه کنی. نخل حالا ۲ ۳ روز اینور اونور اینارو بهت میده تا یسال دیگشم اکثر بازیارو توی سرویسش میذاره. کاملا می ارزه.

آخرین ویرایش:
اساتید ظرفیت یه سوال داشتم، من و پسر خالم gta رو قانونی رو یه اکانت که تازه درست کردیم خریدیم، من میخوام اون اکانتو ادد کنم ولی رو اکانت خودم بازی کنم این میشه ظرفیت 2؟
پسر خالم با بازی رو همون اکانت مشکلی نداره اون اکانت رو میزنیم رو دستگاه اون چه ظرفیتی میشه؟ دوستان میگن میشه ظرفیت 3 مشکل همیشه آنلاین بودن داره اونم
الان یعنی یکی که بازی رو خرید رو اکانت خودش و به کسی هم نده ظرفیتاشو توو هرجای دنیا نمیتونه آفلاین بازی کنه؟

اساتید ظرفیت یه سوال داشتم، من و پسر خالم gta رو قانونی رو یه اکانت که تازه درست کردیم خریدیم، من میخوام اون اکانتو ادد کنم ولی رو اکانت خودم بازی کنم این میشه ظرفیت 2؟
پسر خالم با بازی رو همون اکانت مشکلی نداره اون اکانت رو میزنیم رو دستگاه اون چه ظرفیتی میشه؟ دوستان میگن میشه ظرفیت 3 مشکل همیشه آنلاین بودن داره اونم
الان یعنی یکی که بازی رو خرید رو اکانت خودش و به کسی هم نده ظرفیتاشو توو هرجای دنیا نمیتونه آفلاین بازی کنه؟
شما اون اکانتی که حاوی بازی هستش رو روی کنسولت لاگین میکنی و پرایمری رو هم enable میکنی و restore license هم میکنی میشه ظرفیت 2 میتونی هم افلاین هم انلاین بازی کنی
رفیقت اکانت رو لاگین میکنه ولی پرایمری رو enable نمیکنه فقط restore license میکنه و توی همون اکانت همیشه آنلاین میتونه بازی کنه

• Like
Reactions: jdepp
همینکه دوست بالایی گفت، فقط در مورد سوال اخرت چرا می تونه همینجوریه اصلا، اگه ظرفیت هاشو به کسی ندی می تونی آفلاین هم بازی کنی.

چون هزینش رفته بالا خیلیا یا تمدید نمیکنن و مشتری جدیدم کمتر از پس خریدش برمیاد. اینطوری تعدد مشتریا کم میشه و به نفع اونایی که اشتراک دارن میشه سر کیفیت پشتیبانی. مهمم الانه وگرنه چندماه دیگه که کسی بخواد بترسه روزی از نو بشه یا نشه که اصلا معلوم نیست زنده هستیم یا نه یا نت داریم یا نه.
ولی به صورت کلی تا مهر و ابان که از اشتراکم مونده و کلی بازی میاد عیار اینا مشخص میشه. من که راضیم و احتمال زیاد تمدید میکنم. یسال ۳۰ تومن ۳تا بازی ظرفیت ۲ بهت بدن می ارزه با این شرایط. ظرفیت دوم فقط بلاد و اونیموشا روی هم میشه ۱۶ تومن از شاپ معتبر. دست دومم بگیم باز بالای ۱۰ ۱۱ درمیاد.
ولورین
سایلنت هیل
کنترل ۲
ریمیک ریمن
ایس کامبت ۸
همینا که تا آبان فقط میاد رو با قیمت امروز بخوای ظرفیت ۲ بخری کنار بلاد و اونیموشا بالای ۳۰ تومن باید هزینه کنی. نخل حالا ۲ ۳ روز اینور اونور اینارو بهت میده تا یسال دیگشم اکثر بازیارو توی سرویسش میذاره. کاملا می ارزه.
اتفاقا مشکل دقیق میفته اون سمتی که مشترک کم بشه چون دقیقا همین جاست که سیستم زیر بار مالی که برای خودش ایجاد کرده میزاد و یهو پوووووف میشه !
ولی خوب اگر سیستم شون پاسخگویی درست و خوبی داشت با هر متر و معیاری به صرفه و خوب بود

شما کنسول شیرینگ اون اکانت رو روی دستگاه خودت اینیبل میکنی و میری با اکانت خودت میشه ظرفیت دو
پسرخاله ات هم با همون اکانتی که درست کردید باید بره و انلاین به نت وصل باشه

بهترین کار این بود که روی اکانت خودتون میخردید بعد ظرفیت دو رو میدادید نفر دیگه و روی اکانت خودتون چون اکثرا انلاین اید باش راحت بازی میکردید هر وقت هم میخواستید سوییچ میکردید

البته اون یکی حرکت تون به درد فروش بعدا میخوره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: arshia78
شما کنسول شیرینگ اون اکانت رو روی دستگاه خودت اینیبل میکنی و کیری با اکانت خودت میشه ظرفیت دو
پسرخاله ات هم با همون اکانتی که درست کردید باید بره و انلاین به نت وصل باشه

بهترین کار این بود که روی اکانت خودتون میخردید بعد ظرفیت دو رو میدادید نفر دیگه و روی اکانت خودتون چون اکثرا انلاین اید باش راحت بازی میکردید هر وقت هم میخواستید سوییچ میکردید

البته اون یکی حرکت تون به درد فروش بعدا میخوره
واکنش کاربر کوت شده:

View attachment 1000035486.mp4

واکنش کاربر کوت شده:

View attachment 420507
یه بار دستم به پیام دادن بند بود، یادم رفت چک کنم، ببین چی شد :|
سگ این در دنیای دنی :| :D ( پست )

صرف اف تاپیک‌نباشه

دوستان کسی جدیدا سمت پلاس های‌اوکراین رفته؟
میشه اکانت رو شارژ کرد و بعدا بخری یا از ایناست که دنگ و فنگ وی پی ان و اینا داره !؟ فقط کد و کارت اعتباری میشه زد ؟

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: jdepp
اول بگو چند دکتر، تا حرف من اثبات بشه :D

بذار فعلا یه کاراکتر‌ توی الدن رینگ بسازم بعد کووووو تا بیام شل های مورتال شل رو عوض بدل کنم :D

لیست که خیلی بلند بالاست ولی دست مالی کوتاه ست :|:(

نخل هم هی داره تبلیغ میزنه و ملت فحشش میدن :D
دکتر بیا چهارتا فحش اون مگا استور نخل مارکت رو بده و گرنه ادمیزاد میگه به جای ۱۰ تومن اکانت نو میرم ۲۰ تومن میدم یک سال بازی میگیرم :D
نخل مارکت الان به خودش میگه مگااستور، دیگه فقط بازی و کنسول نمیاره و اینکه تو این هجوم تبلیغاتی اخیرش هم با کامنت های مات سلحشور و همیشه در صحنه همراه شده و همه دارن به خدمتش میرسن :| :D

ولی کاش یکی یه انتحاری میزد ببینیم هنوز همونجور دو سه هفته طول میده تا اکانت تحویل بده و داغون‌هست یا نه !:D

فك كنم ٤ تومن.
تو كلا زياد تر از چيزى كه هست مسائلو فاجعه بار ميكنى و واسه خودت مصيبت ميتراشى رها كن :D

در مورد نخل هم آزموده را آزمودنى خطاست.
الانم كه خيلى گرونتر شده و قطعا با هر بندرى دلار گرون ترش ميكنن.
و دقت كنيد الان با قيمت جديد يكم به وضعيت ارزى نزديكه و طى چند ماه دوباره عقب ميمونن از قيمت دلار و قطعا پشتيبانيشون داغون تر ميشه.
اون حركتشونم موقع قطعى نت هم يادتون نره.

تو اكانت روزشمار هم چه يه روز معطلى و چه يه هفته،اگه تو اون مدت روزشمار قفل نشه كلاهبرداريه!

• Like
Reactions: NERO 7
فك كنم ٤ تومن.
تو كلا زياد تر از چيزى كه هست مسائلو فاجعه بار ميكنى و واسه خودت مصيبت ميتراشى رها كن :D

در مورد نخل هم آزموده را آزمودنى خطاست.
الانم كه خيلى گرونتر شده و قطعا با هر بندرى دلار گرون ترش ميكنن.
و دقت كنيد الان با قيمت جديد يكم به وضعيت ارزى نزديكه و طى چند ماه دوباره عقب ميمونن از قيمت دلار و قطعا پشتيبانيشون داغون تر ميشه.
اره دکتر متاسفانه اینو‌قبول دارم :|
نمیدونم اقتضای این زمانه کوفتی یا مریض بودن خودم :|

الان حدود پنج شش ماه دیگه پلاس دارم ولی افتادم تو فکر پلاس :|
هی اینقدر سختش میکنم که میترکم :|

اره دکتر متاسفانه اینو‌قبول دارم :|
نمیدونم اقتضای این زمانه کوفتی یا مریض بودن خودم :|

الان حدود پنج شش ماه دیگه پلاس دارم ولی افتادم تو فکر پلاس :|
هی اینقدر سختش میکنم که میترکم :|

پلاس كاتالوگشو بازى كن و ول كن :D
يه وقتى ديدى يه ماهى خيلى بازيا خوبى توش اومد يه ماهه شارژ كن برو دانلودشون كن.

• Like
پلاس كاتالوگشو بازى كن و ول كن :D
يه وقتى ديدى يه ماهى خيلى بازيا خوبى توش اومد يه ماهه شارژ كن برو دانلودشون كن.
اره دکتر واقعا خوبه ولی الان اکسترا همونم حدود ۱۵-۲۰ شده :(
بعد این وسوسه بازی های جدید که میدونم رو پلاس نمیان ادم رو جر میده :|

حالا من دیگه فیتیله رو خیلی وقته کشیدم پایین و فقط سالی نهایت یکی دوتا بازی تو نظرم باشه ولی همون ها هم جر میده :|
امسال فقط همین فانتوم زیرو بوده و هست و پارسال مثلا فقط گوست او یوتی بود

نخل بد سوزونده و بعید میدونم یه جای کارش باز لنگ نزنه با این قیمت های دلاری و گرنه ۲۰ تومن بدی ده تا بازی بکنی بد نیست واقعا اما خودش مشکل داره یا پیدا خواهد کرد

اره دکتر واقعا خوبه ولی الان اکسترا همونم حدود ۱۵-۲۰ شده :(
بعد این وسوسه بازی های جدید که میدونم رو پلاس نمیان ادم رو جر میده :|

حالا من دیگه فیتیله رو خیلی وقته کشیدم پایین و فقط سالی نهایت یکی دوتا بازی تو نظرم باشه ولی همون ها هم جر میده :|
امسال فقط همین فانتوم زیرو بوده و هست و پارسال مثلا فقط گوست او یوتی بود

نخل بد سوزونده و بعید میدونم یه جای کارش باز لنگ نزنه با این قیمت های دلاری و گرنه ۲۰ تومن بدی ده تا بازی بکنی بد نیست واقعا اما خودش مشکل داره یا پیدا خواهد کرد

ماهى ١٥-٢٠ تومن كه نيست چرا انقد جو ميدى بابا
كسي خبر نداشته باشه ميگرخه :D

• Smile

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or