من خودم کل زندگیم کنسول گیمر بودم ولی یه سال گذشته رو پی سی بیشتر بازی کردم.جدای dlss سر قیمت گذاری کنسولای نسل بعد، احتمال دیجیتالی شدنشون (استیمم دیجیتالیه ولی تفاوت قیمت ریجنای این کجا و کنسولا کجا)، قیمت پی اس پلاس و امثالهم که نمی صرفه و هرروز قانون من دراوردی میکنن تو پاچه کاربر کلا دیگه کنسول اون جایگاه و ارزش سابقش رو نداره اصلا. خیلیا از نسل بعد کوچ میکنن سمت پیسی.
کنسول راحت هست ولی به چه قیمتی؟ اشتراکایی که مجبوری بخری تا بتونی انلاین بازی کنی و هر چندماه گرون میشه! سیاستای ضدمشتری که انگار سر لج برداشتن! سر نمایش بازیاشون شفاف نیستن و معلوم نیست استودیوهاشون چه غلطی میکنن! حتی دیگه تخفیفات درست و حسابیم نمیزنن روی بازیا. قیمت کنسولای نسل بعدم که ممکنه سر به فلک بشه.من خودم کل زندگیم کنسول گیمر بودم ولی یه سال گذشته رو پی سی بیشتر بازی کردم.
به جز مواردی مثل بازی انلاین رایگان و انواع قیمت پایین استیم ولی بازم برا کنسول دلم تنگ شده. به چند دلیا. یک اینکه راحت وصلش میکنم به یه تی وی بزرگ میخوابم رو مبل گیم میزنم بدون دغدغه فریم ریت و اسکرین های کوچیک مانیتور در مقابل تی وی.
هر موقع میخوامرو پی سی بازی کنم انقدر درگیر تنظیمات گرافیکی و ماد زدن میشم که دیگه حال ادامه بازی رو ندارم
یعنی منظور کلیم اینه کنسول همیشه مشتریشو داره چون خیلیا به اون ستینگ راحتش عادت دارن.
به نظرم الکی داری گارد میگیری.قطعا نظرم تغییری نکرده
هیچوقت به چنین فجایعی نمیشه گفت ریمیک. هروقت حالتی ایجاد شد که بتونه جدای از تکسچر، نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن و فیزیک رو هم محاسبه کنه اونوقت میتونم به چشم یه تکنولوژی بدرد بخور بهش نگاه کنم و ازش لذت ببرم.
در حال حاضر اون ماد های درپیتی یوتیوبی به نظرم کارایی بیشتری از لحاظ بصری دارن.
من فکر کنم این مدل ai رو بر مبنای یه سیاره ای جز زمین ترین کردن چون نورپردازی و سایه زنی روی کاراکتر ها حداقل مربوط به این سیاره نمیشه![]()

انویدیا در حال حاضر ارزشمند ترین شرکت دنیاست و به این چندرغاز پول اشتراک نیازی نداره واقعا. درامدش از ai و تکنولوژیای خارج از گیمینگ اینقد فضایی زیاده که بعید میدونم وقت داشته باشه با گیمرا در بیوفته و بخواد ازشون ماهی ۱۰ دلار بگیره.یه چیزی که دوستان در پس این dlss5 نمی بینن اینه که احتمالا انویدیا با این حجم عظیم استفاده و سواستفاده و اینده اش و غیره، میاد حق اشتراکی یا عضویتی یا نمیدونم افزایش قیمت کارتی چیزی میزنه روش
فرض کن یه شرکتی بازی زده سال ۲۰۱۰ و حالا ریسمتر و ریمیک و هر چیزی هم بخواد بزنه روش به پای این dlss نمیرسه ! خوب اون شرکت بدبخت میشه چون نسخه ۲۰ سال پیشش داره اندازه یه نسخه امروزی خروجی میده
یه بویی اخرش از این بلند میشه چون واقعا خوبه
هر چند اون uncanny valley رو واقعا داره ولی بازم خیلی جاها عالی کار میکنه
کنسولا که بر پایه Amd هستن.روی نت پر شده از DLSS5 طرف انچارتد 4 تست میکرد چقدر تغییر میکنه تصویر رسما ریمستر بازی میشه . اگر بتونند همچین چیزی روی کنسول هم اجرا کنن مخصوصا بازی های قدیمی واقعا بدرد بخوره
اینا به اسم ریمستر پلاس میاد تو بازار
انویدیا در حال حاضر ارزشمند ترین شرکت دنیاست و به این چندرغاز پول اشتراک نیازی نداره واقعا. درامدش از ai و تکنولوژیای خارج از گیمینگ اینقد فضایی زیاده که بعید میدونم وقت داشته باشه با گیمرا در بیوفته و بخواد ازشون ماهی ۱۰ دلار بگیره.
کنسولا که بر پایه Amd هستن.
Amd هم معلوم نیست چن سال نیاز داره تا به یه تکنولوژی مشابه این برسه و روی کنسول پیادش کنه. مگر اینکه کنسولی بر پایه انویدیا منتشر بشه.

حالا یه ۲ دقیقه جنبه منفی هر چیزی رو نبین بذار بابتش خوش باشیم!چرا فکر میکنی نداره
الان سرویس های ابری گیمینگ و همین فناوری هارو پس مرض داشت ایا که سیستم چید براشون
اینا همه اش دونپاشی برای اینده است و جاپایی که باید نگه داشت برای بعد
الان سونی و مایکرو به این شندرغاز پلاس و گلد و التیمیت محتاج اند؟ نه ولی یه پول اضافه است به علاوه اینکه طرف رو گیر می اندازی تو لوپ خدمات و سرویس اشتراکی
کااااااملا صحبت درستی بود و منفی نگری خودم در این ابواب رو قبول دارمحالا یه ۲ دقیقه جنبه منفی هر چیزی رو نبین بذار بابتش خوش باشیم!![]()

Amd هم معلوم نیست چن سال نیاز داره تا به یه تکنولوژی مشابه این برسه و روی کنسول پیادش کنه. مگر اینکه کنسولی بر پایه انویدیا منتشر بشه.
Nvidia یکی از کمپانیهایی خواهد بود که دچار افت شدید ارزش و سهام میشه. همین الان بازار هوش مصنوعی رو به اشباع شدن هست. حداقل دیگه مثل قبل چیپ انویدیا رو نمیخوان! که هم برای خودشون گرونه، هم برای کاربر. هم مصرف بالایی داره و تولید هر توکن گرون و کندتر هست.انویدیا در حال حاضر ارزشمند ترین شرکت دنیاست و به این چندرغاز پول اشتراک نیازی نداره واقعا. درامدش از ai و تکنولوژیای خارج از گیمینگ اینقد فضایی زیاده که بعید میدونم وقت داشته باشه با گیمرا در بیوفته و بخواد ازشون ماهی ۱۰ دلار بگیره.
قطعا نظرم تغییری نکرده
هیچوقت به چنین فجایعی نمیشه گفت ریمیک. هروقت حالتی ایجاد شد که بتونه جدای از تکسچر، نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن و فیزیک رو هم محاسبه کنه اونوقت میتونم به چشم یه تکنولوژی بدرد بخور بهش نگاه کنم و ازش لذت ببرم.
در حال حاضر اون ماد های درپیتی یوتیوبی به نظرم کارایی بیشتری از لحاظ بصری دارن.
من فکر کنم این مدل ai رو بر مبنای یه سیاره ای جز زمین ترین کردن چون نورپردازی و سایه زنی روی کاراکتر ها حداقل مربوط به این سیاره نمیشه![]()
سونی و مایکروسافت تا خرخره با Amd قرارداد بستن و محاله که وسط اخرین گام های نهایی طراحی کنسولهای نسل دهمیشون یهو بیان کنسل کنن و کلی ضرر کنن و قرار باشه کلی غرامت هم پرداخت کننانویدیا در حال حاضر ارزشمند ترین شرکت دنیاست و به این چندرغاز پول اشتراک نیازی نداره واقعا. درامدش از ai و تکنولوژیای خارج از گیمینگ اینقد فضایی زیاده که بعید میدونم وقت داشته باشه با گیمرا در بیوفته و بخواد ازشون ماهی ۱۰ دلار بگیره.
کنسولا که بر پایه Amd هستن.