سرخط خبرها

جدای dlss سر قیمت گذاری کنسولای نسل بعد، احتمال دیجیتالی شدنشون (استیمم دیجیتالیه ولی تفاوت قیمت ریجنای این کجا و کنسولا کجا)، قیمت پی اس پلاس و امثالهم که نمی صرفه و هرروز قانون من دراوردی میکنن تو پاچه کاربر کلا دیگه کنسول اون جایگاه و ارزش سابقش رو نداره اصلا. خیلیا از نسل بعد کوچ میکنن سمت پیسی.
من خودم کل زندگیم کنسول گیمر بودم ولی یه سال گذشته رو پی سی بیشتر بازی کردم.
به جز مواردی مثل بازی انلاین رایگان و انواع قیمت پایین استیم ولی بازم برا کنسول دلم تنگ شده. به چند دلیا. یک اینکه راحت وصلش میکنم به یه تی وی بزرگ میخوابم رو مبل گیم میزنم بدون دغدغه فریم ریت و اسکرین های کوچیک مانیتور در مقابل تی وی.
هر موقع میخوام‌رو پی سی بازی کنم انقدر درگیر تنظیمات گرافیکی و ماد زدن میشم که دیگه حال ادامه بازی رو ندارم:D
یعنی منظور کلیم اینه کنسول همیشه مشتریشو داره چون خیلیا به اون ستینگ راحتش عادت دارن.

من خودم کل زندگیم کنسول گیمر بودم ولی یه سال گذشته رو پی سی بیشتر بازی کردم.
به جز مواردی مثل بازی انلاین رایگان و انواع قیمت پایین استیم ولی بازم برا کنسول دلم تنگ شده. به چند دلیا. یک اینکه راحت وصلش میکنم به یه تی وی بزرگ میخوابم رو مبل گیم میزنم بدون دغدغه فریم ریت و اسکرین های کوچیک مانیتور در مقابل تی وی.
هر موقع میخوام‌رو پی سی بازی کنم انقدر درگیر تنظیمات گرافیکی و ماد زدن میشم که دیگه حال ادامه بازی رو ندارم:D
یعنی منظور کلیم اینه کنسول همیشه مشتریشو داره چون خیلیا به اون ستینگ راحتش عادت دارن.
کنسول راحت هست ولی به چه قیمتی؟ اشتراکایی که مجبوری بخری تا بتونی انلاین بازی کنی و هر چندماه گرون میشه! سیاستای ضدمشتری که انگار سر لج برداشتن! سر نمایش بازیاشون شفاف نیستن و معلوم نیست استودیوهاشون چه غلطی میکنن! حتی دیگه تخفیفات درست و حسابیم نمیزنن روی بازیا. قیمت کنسولای نسل بعدم که ممکنه سر به فلک بشه. :D
من خودم کنسول پلیرم ولی وضعیت داره بحرانی میشه دیگه همش باید حرص بخوریم از دستشون. شخصا حاضرم با تنطیمات گرافیکی روی صندلی سر و کله بزنم ولی نشینم اخبارو چک کنم که دیجیتالی کرد، پس فردا فمیلی شرینگ رو برداشت، برای بازیای ریمسترش ۸۰ دلار کرد توی پاچمون و هزار و یک جور عوضی بازی دیگشون. بماند که قابلیتایی که پیسی به کاربر میده از استور استیم گرفته تا امثال همین dlss شرف داره به بقیه چیزا.
یه زمانی دلخوش انحصاریا بودیم که الان یا شدن گسهای بی کیفیت یا اصلا معلوم نیست استودیوها دارن چی میسازن چه غلطی میکنن چه زمانی بازیاشون عرضه میشن. سر بازی استودیوهایی مثل راکستارم اگه VI رو بازی کنیم دیگه رفت تا چندین و چندسال بعد که ایشالا تا اون موقع اوضاع کنسولا بهتر شده باشه و مدیریتشون سرعقل اومده باشن. البته اگه زنده باشیم! :D

قطعا نظرم تغییری نکرده :D

هیچوقت به چنین فجایعی نمیشه گفت ریمیک. هروقت حالتی ایجاد شد که بتونه جدای از تکسچر، نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن و فیزیک رو هم محاسبه کنه اونوقت میتونم به چشم یه تکنولوژی بدرد بخور بهش نگاه کنم و ازش لذت ببرم.
در حال حاضر اون ماد های درپیتی یوتیوبی به نظرم کارایی بیشتری از لحاظ بصری دارن.

من فکر کنم این مدل ai رو بر مبنای یه سیاره ای جز زمین ترین کردن چون نورپردازی و سایه زنی روی کاراکتر ها حداقل مربوط به این سیاره نمیشه :D
به نظرم الکی داری گارد میگیری.
این ریمیک که اصلن یه مقوله جداس. ریمیک ساخت یه بازی جدید براساس داستان و ستینگ نسخه قدیمیشه.
ولی این dlss5 داره جلوی یه سری کمپانی که عادت کرده بودن با یه سری تغییرات نسبت به نسخه اصلی، بازی رو به عنوان ریمستر یا انهنسد میکردن تو پاچه ملت و بابتش پول میگرفتن، دهنشون الان سرویس میشه:D

نام نمیبرم که کسی تریگر نشه ولی خودت میدونی کمپانی هایی هستن که برای یه آپدیت ساده نسل نهمی از مخاطب پول میگیرن. حالا اینجا یه سری کاربر در عرض چند روز کلی پیریست درست کردن که از اون آپدیت ها و حتی نسخه های به اصطلاح ریمستر، 10 لول بهتره و رایگان هم هست.
حالا خود سازنده بخاد تنظیمات دقیق تر انجام بده قطعن زمان کمتری هم نسبت به چندتا کاربر عادی نیاز داره.

خلاصه اینکه این حرکت رسمن به دوران "ریمستر" ها پایان داد. 100% به نفع کاربرها شد و یه ضرر سنگین برای کمپانی هایی که با "ریمستر" ملت رو تلکه میکردن.

یه چیزی که دوستان در پس این dlss5 نمی بینن اینه که احتمالا انویدیا با این حجم عظیم استفاده و سواستفاده و اینده اش و‌ غیره، میاد حق اشتراکی یا عضویتی یا نمیدونم افزایش قیمت کارتی چیزی میزنه روش :|

فرض کن یه شرکتی بازی زده سال ۲۰۱۰ و حالا ریسمتر و ریمیک و هر چیزی هم بخواد بزنه روش به پای این dlss نمیرسه ! خوب اون شرکت بدبخت میشه چون نسخه ۲۰ سال پیشش داره اندازه یه نسخه امروزی خروجی میده :|
یه بویی اخرش از این بلند میشه چون واقعا خوبه

هر چند اون uncanny valley رو واقعا داره ولی بازم خیلی جاها عالی کار میکنه

• Like
Reactions: RoadRash
یه چیزی که دوستان در پس این dlss5 نمی بینن اینه که احتمالا انویدیا با این حجم عظیم استفاده و سواستفاده و اینده اش و‌ غیره، میاد حق اشتراکی یا عضویتی یا نمیدونم افزایش قیمت کارتی چیزی میزنه روش :|

فرض کن یه شرکتی بازی زده سال ۲۰۱۰ و حالا ریسمتر و ریمیک و هر چیزی هم بخواد بزنه روش به پای این dlss نمیرسه ! خوب اون شرکت بدبخت میشه چون نسخه ۲۰ سال پیشش داره اندازه یه نسخه امروزی خروجی میده :|
یه بویی اخرش از این بلند میشه چون واقعا خوبه

هر چند اون uncanny valley رو واقعا داره ولی بازم خیلی جاها عالی کار میکنه
انویدیا در حال حاضر ارزشمند ترین شرکت دنیاست و به این چندرغاز پول اشتراک نیازی نداره واقعا. درامدش از ai و تکنولوژیای خارج از گیمینگ اینقد فضایی زیاده که بعید میدونم وقت داشته باشه با گیمرا در بیوفته و بخواد ازشون ماهی ۱۰ دلار بگیره.

روی نت پر شده از DLSS5 طرف انچارتد 4 تست میکرد چقدر تغییر میکنه تصویر رسما ریمستر بازی میشه . اگر بتونند همچین چیزی روی کنسول هم اجرا کنن مخصوصا بازی های قدیمی واقعا بدرد بخوره
کنسولا که بر پایه Amd هستن.
Amd هم معلوم نیست چن سال نیاز داره تا به یه تکنولوژی مشابه این برسه و روی کنسول پیادش کنه. مگر اینکه کنسولی بر پایه انویدیا منتشر بشه.

• Like
Reactions: u.s.a and Rohshen
دیگر نیازی به ریمیک نخواهیم داشت، DLSS 5 منجی ما خواهد بود.

View attachment 420499
اینا به اسم ریمستر پلاس میاد تو بازار😁 ریمیک باید کوبیده شه و از اول ساخته شه. ولی می‌تونی روی ریمیک، ریمستر پلاس رو هم اجرا کنی😁😁

• Smile
Reactions: He!n3ger
انویدیا در حال حاضر ارزشمند ترین شرکت دنیاست و به این چندرغاز پول اشتراک نیازی نداره واقعا. درامدش از ai و تکنولوژیای خارج از گیمینگ اینقد فضایی زیاده که بعید میدونم وقت داشته باشه با گیمرا در بیوفته و بخواد ازشون ماهی ۱۰ دلار بگیره.

Amd هم معلوم نیست چن سال نیاز داره تا به یه تکنولوژی مشابه این برسه و روی کنسول پیادش کنه. مگر اینکه کنسولی بر پایه انویدیا منتشر بشه.

چرا فکر میکنی نداره :|
الان سرویس های ابری گیمینگ و همین فناوری هارو پس مرض داشت ایا که سیستم چید براشون :|
اینا همه اش دون‌پاشی برای اینده است و جاپایی که باید نگه داشت برای بعد
الان سونی و مایکرو به این شندرغاز پلاس و گلد و التیمیت محتاج اند؟ نه ولی یه پول اضافه است به علاوه اینکه طرف رو گیر می اندازی تو لوپ خدمات و سرویس اشتراکی

چرا فکر میکنی نداره :|
الان سرویس های ابری گیمینگ و همین فناوری هارو پس مرض داشت ایا که سیستم چید براشون :|
اینا همه اش دون‌پاشی برای اینده است و جاپایی که باید نگه داشت برای بعد
الان سونی و مایکرو به این شندرغاز پلاس و گلد و التیمیت محتاج اند؟ نه ولی یه پول اضافه است به علاوه اینکه طرف رو گیر می اندازی تو لوپ خدمات و سرویس اشتراکی
حالا یه ۲ دقیقه جنبه منفی هر چیزی رو نبین بذار بابتش خوش باشیم! :D

• Smile
Reactions: NERO 7
حالا یه ۲ دقیقه جنبه منفی هر چیزی رو نبین بذار بابتش خوش باشیم! :D
کااااااملا صحبت درستی بود و منفی نگری خودم در این ابواب رو قبول دارم :D ولی وقتی شب میخوابی صبح پا نشده، ده تومن رفته رو دلار یا موشک خورده بیخ گوش ات، اتومات فقط دنبال اون بدبختی ایش میگردی :(:|

Oh Boy do I have news for you :دی

=======

1788254254725.png

Type-Moon دیروز اعلام کرد که Fate/Extra Record دچار تغییر تو ناشر و توسعه دهنده شده
این بازی که برای عرضه تو بهار 2026 تاریخ خورده بود، مارس امسال بعد از کناره گیری باندای نامکو به عنوان ناشر تا مدت نامشخص تاخیر خورد

Type-Moon بعد از سکوت خبری چند ماهه بیانیه داده توسعه دهنده این بازی هم اکنون استدیوی Meteorise ـه (که تو ساخت بازی های Atelier Firis و Tribe Nine نقش داشته) و جای Studio BB خود کمپانی رو میگیره و ناشر بازی هم قراره خود Aniplex باشه.

از طرفی هم Kazuya Niino که برای کارگردانی بازی به BB Studios ملحق شده بود هم طی پیامی با معذرت خواهی جدایی خودش رو از از این استدیو اعلام کرد و حتی اسم خودشو از تیتراژ نهایی بازی خط زده (به نوعی مسئولیت این تاخیر رو برعهده گرفته)

بازی به گفته Type-Moon تو تاریخ نامشخص برای استیم، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، نینتندو سوییچ 1 و نینتندو سوییچ 2 عرضه خواهد شد.

منبع: Fate/Extra Record is now being published by Aniplex & developed by Meteorise with additional Switch 2 release | RPG Site

Nvidia یکی از کمپانی‌هایی خواهد بود که دچار افت شدید ارزش و سهام میشه. همین الان بازار هوش مصنوعی رو به اشباع شدن هست. حداقل دیگه مثل قبل چیپ انویدیا رو نمی‌خوان! که هم برای خودشون گرونه، هم برای کاربر. هم مصرف بالایی داره و تولید هر توکن گرون و کندتر هست.

این تیتر که‌مسخره بازی بود.

کمپانی‌های بزرگ هوش مصنوعی رفتن سمت ساخت پردازنده اختصاصی. یکی دو مورد از همین‌ کمپانی‌های غول Ai سفارش‌های سال ۲۰۲۷شون رو کنسل کردن که یکی از بزرگترین‌هاش براش openAi بوده). OpenAi هم بدجوری با Nvidia و مدیر عاملش رفتن تو بیف. بعد کنکلی سفارش OpenAi، مدیر Nvidia گفته اون ۲۵۰ بیلیون دلاره بود قرار بود تو دیتاسنترتون تو اوهایو ساپورت کنیم. اون کنکله و فقط تا ۱۲۰ بیلیون می‌تونیم. OpenAi هم گفته آناناس👍، اون اتحادیه Open Secure AI Alliance بود می‌خواستی بکنی تو پاچه‌ی بقیه، ما داخل کمپانی و بین کارمندا مطرح‌ش کردیم و بهش نخواهیم پیوست که همین یعنی بقیه هم گوشی دستتون باشه با طناب این نرید توی چاه و انویدیا فقط می‌خواد خودش رو امن نگه داره و هرچیزی در آینده به عنوان امنیت بسازه و بکنه تو پاچه‌مون!
در کنارش چیپ اختصاصی OpenAi با نام هالوپینو دائما ازش جزئیات لیک میشد تا اینکه یسری اطلاعات پابلیک کردن که واس انویدیا خنجری بود که رفت توش. دقیقا رفت توش چون انتظارش از چیپ‌اختصاصی این نبود! قسمت‌هایی که انویدیا داخلش ضعف داره رو کاملا توش بهتر عمل می‌کنه، ارزونتر هست و برق کمتری مصرف می‌کنه، پاسخگویی سریعتری داره، هزینه تولید هر توکن به مراتب از چیپ انویدیا کمتره. برای کاربر ارزونتر میشه+ کلی چیز دیگه. حرف منظور داری زدن و گفتن چیپ طوری طراحی شده که کلی از مدل‌های هوش مصنوعی رو اجرا می‌کنه مثل deepseek, kimi و ... بدون نیاز به تغییر خاصی‌.
خیلیا پیش بینی کردن احتمالا دید ورود به فروش چیپ رو هم داشته باشن و این برای انویدیا بده.

اما ذکر کردن همچنان محصولات انویدیا رو میخره!! 😁

رئیس انویدیا فشاری شده و کله‌ش خراب شده دو سه روز پیش تو برنامه‌ مد مانی، گفته من چیپ هالوپینو نمیخرم. هاست نظرش رو در مورد چیپ‌های اختصاصی کمپانی‌ها ازش میپرسه؟ اینم میگه، من اوکیم، مشووکل نداریم. زیاد از این پروژه‌ها شروع کردن و خیلیاشون کنسل شده‌. بعدش یجور میگه ما اینجاییم تا از شکامون پشتیبانی کنیم. ما خفن‌ترین‌های دنیای تکنولوژی رو میسازیم!

یطور از این تعریفا می‌کنه که مشخصه پشتش داره میگه سهامدارا نرید بفروشید ما به فاعک میریم.😁

حالا این قسمت آخر رو بذار کنار اینا که در راه هستند: گوگل (با تراشه‌های TPU)، آمازون (تراشه‌های Trainium و Inferentia) و متا (تراشه‌های MTIA) و ....

از قدیم هم نشون داده گیمر جماعت براش اونقدرا اهمیت نداره. الان که چسبیده به Ai و کارت‌هاش رو رگباری گرون کرده. ۵۰۹۰ قیمت بیشتر از ۵ هزار دلار داره! ۵۰۸۰ هم رسما داره فرو می‌کنه!

چند سال قبل‌ترش چنان جماعت گیمر رو به ماینر جماعت فروخت که کارت‌ها الکی قیمت‌شون سر به فلک‌ کشید. دقیقا بعد از افت ارزهای دیجیتال یه دور ریخت‌. اون ریختن اونقدرا بزرگ نبود ولی اگر شرایط باهاش یاری نکنه و نتونه دوران Ai سمت سرور رو تا زمان فروش خیلی خیلی زیاد ربات‌ها به خونه‌ها ادامه بده، احتمالا ارزشش به نصف هم میرسه‌.(تصور خودم خیلی شدیدتر هست! خروج از ترلیون دلاریها!)

بلاخره به حیاط خلوت کاربر‌های گیمر هم نیاز داره. اون گپ خالی که براش پیش میاد رو با کارت گرافیک، فروش سابز کلودو کوفت و زهر مار پر کنه تا حیات کممانی رو ادامه بده. سهامداری که یه روز درامد درشت داشته و ارزش سهامش به سقف چسبیده، توقع نداره فروش کمپانی بچسبه به کف‌! اونجا لحظه فرو پاشی و تعطیلیه!

از محصولات انویدیا، استفاده کنیم و لذت ببریم ولی به این کمپانی دل نبندیم‌. اینا گیمر جماعت رو به آنجاشون می‌گیرن.

قطعا نظرم تغییری نکرده :D

هیچوقت به چنین فجایعی نمیشه گفت ریمیک. هروقت حالتی ایجاد شد که بتونه جدای از تکسچر، نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن و فیزیک رو هم محاسبه کنه اونوقت میتونم به چشم یه تکنولوژی بدرد بخور بهش نگاه کنم و ازش لذت ببرم.
در حال حاضر اون ماد های درپیتی یوتیوبی به نظرم کارایی بیشتری از لحاظ بصری دارن.

من فکر کنم این مدل ai رو بر مبنای یه سیاره ای جز زمین ترین کردن چون نورپردازی و سایه زنی روی کاراکتر ها حداقل مربوط به این سیاره نمیشه :D

دیگر نیازی به ریمیک نخواهیم داشت، DLSS 5 منجی ما خواهد بود.

View attachment 420499

حداقل در مورد این ویدو که به انتشار گذاشتین.
این منبع اصلیشه:

بازی ماد سنگین شده، با RTX Remix به بازی عملا Pathtracing اضافه شده، به جز اون یک لایه Neural Rendering هم اضافه شده، در ابتدا ویدیو، اینجا وضوح پایین هست گزینه هایی که انتخاب میشه معلوم نیست، ولی اصلا با پنل به اشتراک گذاشته برای DLSS5 کاربر کار نمیکنه در این قسمت ویدیو (اول ویدیو دستکاری میکنه)، تفاوت نور پردازی به روشن خاموش کردن Neural Rendering بر نمی‌گرده، بلکه وضعیت از Sunny Windy به Cloudy تغییر میده و در نتیجه نور پردازی و سایه زنی هم عوض میشه.

ما که مثل کنسول بازا مشکل نداریم بقیه هم به یک سری بازیا/تکنولوژی ها دسترسی داشته باشند، انشالله AMD مشابهش رو بده. nintendo هم که از همین الان سخت افزارش ساپورت میکنه. حداقل اون زمان دیگه از اه اه پیف پیف در بیاد.

سونی و مایکروسافت تا خرخره با Amd قرارداد بستن و محاله که وسط اخرین گام های نهایی طراحی کنسولهای نسل دهمیشون یهو بیان کنسل کنن و کلی ضرر کنن و قرار باشه کلی غرامت هم پرداخت کنن

من خودمم خیلی دوست دارم این تکنولوژی واسه کنسولها هم بیاد .باید amd حرکتی بزنه اونم احتمالا واسه نسل نهم شاید اقدامی نبینیم .

• Like
Reactions: arash1996
AMD قطعا چیزی بر پایه Neural Rendering رو در آینده منتشر می‌کنه، ولی مشکل این شرکت فقط چند سال عقب بودنش نیست. به جز FSR 4 که بالاخره به DLSS نزدیک شده، بقیه فناوری‌های AMD اصلا در حد فناوری‌های مشابه NVIDA نیستند. برای مقابله با Reflex اومدند و +Anti-Lag رو عرضه کردند که نه‌تنها لگ رو به خوبی فناوری انویدیا پایین نمیاره، بلکه توی بعضی از بازی‌های آنلاین هم ازش نمیشه استفاده کرد. فریم جنریشن مبتنی بر هوش مصنوعی AMD بعد از این همه مدت همچنان مشکل frame pacing داره و عملا غیر قابل استفاده است. Ray Regeneration هم برخلاف Ray Reconstruction اصلا بازی رو upscale نمی‌کنه.

این ویدئو Digital Foundry رو اگه تماشا کنید، می‌بینید که یه کارت ضعیف‌تر NVIDIA چطور می‌تونه با ترکیب فریم جنریشن و Reflex از کارت قوی‌تر AMD هم فریم بیشتری بگیره و هم latency کمتری:

Nvidia Reflex Does Much More Than We Give It Credit For

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or