امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Pragmata

1000063522.jpg

داستان :
به دنبال قطع ارتباط با ایستگاه کاوشگری Cradle روی قمر ماه ، هیو ویلیامز به همراه چند نفر عازم ماه می شوند تا علت را جویا شوند. اما بعد اتفاقی فقط هیو زنده می ماند و ربات های موجود در ایستگاه کاملا تهاجمی و متخاصم شده اند . حال او به همراه دختری مرموز که ربات انسان نما از پروژه پراگماتا به نام دیانا هست ، و توانایی هک ربات ها و درها رو دارد تصمیم به پرده برداری از اتفاقات این ایستگاه مرموز دارند.

بازی تم مرموز. فضایی ، اکشن سوم شخصه

استایل هیو ، منو یاد بازی تایتان فال ۲ می انداخت ، طراحی ربات ها منو یاد Atomoc Heart و Horizon forbidden west می انداخت .

تو این ژانر ، بازی زیاد ساخته نمی شود . این بازی با کیفیت بالا واقعا حکم یک جواهر داره .

اتمسفر بازی و جو بازی قشنگ حس و حال کاوش در فضا و تنهایی و رمز و رازگونه دارد .

طراحی مراحل فوق العاده خوب هست با اینکه کل بازی در ایستگاه فضایی روایت می شود ولی سعی شده با گنجاندن پوشش گیاهی و معادن ، از یکنواختی محیط ها جلوگیری شود .

راهنما بازی عالی هست و خطی طور می توانید بازی رو به اتمام برسانید .

گیم پلی بازی غنی و شامل کلی ابزار و ارتقا و اسلحه های مختلف هست. گنجاندن سیستم هک در حین مبارزه ، ایده جدید و جالبی بود .

تنوع دشمنان فوق العاده و هر کدام ویژگی مخصوص به خودشون دارد و باید با استراتژی و فکر به مقابله پرداخت.

شیمی بین هیو و دیانا عالی دراومده و منو یاد جوئل و الی می انداخت یکجورایی . توئیست داستانی خوبی در نیمه دوم بازی گنجانده شده که کنجکاوی بیشتری رو برمی انگیزد .

هوش مصنوعی و تنوع دشمنان عالی . در درجات سختی بالا واقعا چالشیه . مبارزات شلوغ و نفس گیر

گرافیک هنری و طراحی محیط سفینه خیلی خوبه .

نور پردازی و رنگ بندی عالیه و با رنگ های بی روح قشنگ حس سیاره ماه و انزوا در فضا القا می کند

بازی بسیار بهینه و روان اجرا می شد .

تنها مشکلی که من داشتم ، در حین انجام ماموریت سیو نمی شه و باید به پناهگاه برگشت و سیو کرد و بعد بازگشت به ماموریت دشمنان دوباره زنده می شوند .

بازی نسبتا طولانیه (۶ چپتر) و حدودا ۱۱ ساعت برای من به طول انجامید .

خلاصه بگم بازی فوق العاده هست و منو واقعا سوپرایز کرد . در انجامش شک نکنید . پایان بندی فوق العاده .
دم کپکام گرم که بی ادعا عالی جلو می رود .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 10 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 9 از 10

Doom: The Dark Ages Revelations

10/10

کمال سه‌گانه‌ی مدرن، پرفکت و یک بازی نقص.
بعد از اتمام Revelations الان برای من The Dark Ages بهترین نسخه‌ از فرنچایز محسوب میشه و قطعا به Eternal ترجیحش می‌دم.
در بخش‌های پایانی DLC ترکیب سپر و نیزه و گرز و اسلحه برای زنده موندن آنچنان جنون آمیز میشه که انگار یه تایپیست حرفه‌ای در حال تایپ کردن روی کیبرده! و عجیب اینجاست که همه چیز به قدری ماهرانه طراحی شده که این تعداد کلید زدن نه تنها عذاب‌آور نیست که به بخشی از هماهنگی ذهن و بدن پلیر تبدیل میشه.
زدن باس پایانی با انگیزه‌ای که از اول بازی ساخته میشه فوق العاده ست و البته باس End Game هم یک باس جنون آمیز و به شدت به یاد موندنیه، که به درستی در End Game قرار گرفته چون بسیار پیچیده و کمی‌ دور از اتمسفر تاریک و جدی Dark Ages هست.

پایان بندی بسته الحاقی کاملا مسیر رو برای یک عنوان مستقل یا یک DLC مفصل دیگه فراهم می کنه. امیدوارم مایکروسافت id رو نابود نکنه و به زودی شاهد ادامه‌ی این Crusade شکوهمند Slayer باشیم. حد فاصل وقایع TDA و Doom 2016 یه متریال عالی برای ساختن بازی بعدیه، تصور اینکه چه کارهایی با High Council میشه کرد و چه مبارزات و Gearهای فوق‌العاده‌ای میشه از دل این ستینگ درآورد واقعا لذت بخشه.

آخرین ویرایش:
Doom: The Dark Ages Revelations

10/10

کمال سه‌گانه‌ی مدرن، پرفکت و یک بازی نقص.
بعد از اتمام Revelations الان برای من The Dark Ages بهترین نسخه‌ از فرنچایز محسوب میشه و قطعا به Eternal ترجیحش می‌دم.
در بخش‌های پایانی DLC ترکیب سپر و نیزه و گرز و اسلحه برای زنده موندن آنچنان جنون آمیز میشه که انگار یه تایپیست حرفه‌ای در حال تایپ کردن روی کیبرده! و عحیب اینجاست که همه چیز به قدری ماهرانه طراحی شده که این تعداد کلید زدن نه تنها عذاب‌آور نیست که به بخشی از هماهنگی ذهن و بدن پلیر تبدیل میشه.
زدن باس پایانی با انگیزه‌ای که از اول بازی ساخته میشه فوق العاده ست و البته باس End Game هم یک باس جنون آمیز و به شدت به یاد موندنیه، که به درستی در End Game قرار گرفته چون بسیار پیچیده و کمی‌ دور از اتمسفر تاریک و جدی Dark Ages هست.

پایان بندی بسته الحاقی کاملا مسیر رو برای یک عنوان مستقل یا یک DLC مفصل دیگه فراهم می کنه. امیدوارم مایکروسافت id رو نابود نکنه و به زودی شاهد ادامه‌ی این Crusade شکوهمند Slayer باشیم. حد فاصل وقایع TDA و Doom 2016 به متریال عالی برای ساختن بازی بعدیه، تصور اینکه چه کارهایی با High Council میشه کرد و چه مبارزات و Gearهای فوق‌العاده‌ای میشه از دل این ستینگ درآورد واقعا لذت بخشه.
بسیار نقدت خوندنی، عالی و دقیق و درست بود👏👏👏👏

Uncharted Legacy of Thieves Collection

انچارتد 4 رو درجه سختی هارد تموم کردم، ده سال پیش رو پلی 4 معمولی فکر کنم 30 فریم بود بازیش کرده بودم
بازی به نسبت به لست پارت 1 پورت بهتری داشت خیلی راحت 165 فریم گرفتم با کم کردن یک سری جزءیات
از نظر گیم پلی با یکی از روان ترین و بشدت تمیز ترین و لذت بخش ترین گیم پلی های تاریخ گیم طرفیم
شوتینگ بازی بی نهایت لذت بخش، هر سلاح به دقت طراحی شده و صدا گزاری شده
مبارزات تک به تک واقعا خدا بود
مخفی کاری؟ اصلا نگو بهترین سیستم فینیشر تمام ادوار تاریخ گیمینگ رو داره
طراحی مراحل؟ اینقدر تو این بازی صحنه اکشن و لذت بخش هست فکر نکنم داخل فیلم های سریع و خشن باشه
پلتفرم؟ اساسین یونیتی دربرابرش هیچی
از لحاظ فنی و فیزیک راه رفتن کارکتر ها و دویدن هاشون و تخریپ پذیری محیط و صحنه های اکشن و کیفیت صورت کارکتر ها لامصب فیلم بود

و اما واقعا بازی طولانی بود نزدیک 22 تا چپتر بود اونم رو هارد نزدیک 35 ساعت طول کشید برام، محیط ها بشدت بزرگ شدن نمیه جهان باز طراحی خیلی خدایی دارن
بافت گیاهی بازی واقعا معرکه بود اون جیپ هندلینگش فیزیکش خدا بود
معاما های اصلی خیلی خوب بودن
از لحاظ داستانی با یکی از بهترین داستان های گیمینگ طرفیم، اصلا کاری کرد عاشق دزدان دریایی بشم، این نسخه از انچارتد 4 بنظرم مکمل بازی اساسین کرید بلک فلک هست حالا از لحاظ داستانی ربطی به هم ندارن ولی این همه اطلاعات در مورد دزدان دریایی و پیدا کردن گنج و اون قسمت اخر بازی که نمیکم اسپویل نشه برای منی که اصلا از بلک فلک خوشم نیومد الان دوست دارم وجب به وجبش رو شخم بزنم xD

در کل شخصیت نیتن دریک بشدت شخصیت جالبی داشت، همیشه خنده رو، شوخ طلب و النا همسرش و صد البته بیشتر شخصیت پردازی بازی برای سم بود و این شخصیت چه شخصیت پردازی خدایی داشت . بیشتر داستان بازی محور تلاش این عزیز هست!

امیدوارم این سری ادامه داشته باشه و همین الان هم واقعا خیلی دارم له له رو بزنم سه گانه قبلی رو بازی کنم
مرحله ماداگاسکار بازی بهترین طراحی مرحله تاریخ گیم از نظر من هست .

واقعا عقده این بازی رو با موس کیبرد داشتم اصلا لذتش قابل مقایسه با دسته نیست این گیم پلی نرم و روان و تر و تمیز با فریم بالای 100 و موس و کیبرد اصلا یک چیز ماورای خیال هست! شوتینگ های ناتی داگ واقعا خیلی لذت بخش هستن...

20260828175825_1.jpg 20260828180021_1.jpg 20260828232000_1.jpg 20260814020756_1.jpg 20260829160335_1.jpg 20260830224938_1.jpg 20260829165223_1.jpg

نمره من به این بازی

Uncharted: The Lost Legacy

از لحاظ گیم پلی و صحنه های سینمای دست کمی از نسخه اصلی نداره، تو این نسخه چپتر 4 که یک محیط بشدت بزرگ داره حکم اون مرحله ماداگاسکار نسخه 4 رو داره بازی برایم من نزدیک 6.5 ساعت طول کشید
داستان بازی قابل قبول بود، گرافیک و گیم پلی بازی همون نسخه 4 هست مرحله اخر بازی هم واقعا خیلی سینمایی بود و بشدت لذت بخش
یک نمره از بازی کم میکنم چون نور پردازی بازی و طراحی محیط های بازی غیر از چپتر 4 به انچارتد 4 نمیرسید با وجود این که بعد از اون اومده.

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or