سرخط خبرها

اینی که دو صفحه قبلتر نشون دادین خیلی واقعی تر کرده بازی رو که، مشکلش چیه؟
مشکلش اینه که باید یه گیری بدن بالاخره :D

به قدری گرافیک بازی عوض میشه که قابل توصیف نیست. من خودم تو ۴ تا بازی تست کردم. رسما تبدیل شد به بازی نکست جن!!! سایبرپانک که دوتا شات مقایسه گذاشتم. باورنکردنی بود. الان TLOU 1 رو دوباره دارم میرم. جدا اغراق نمیکنم، اما تاثیرش دیوانه کننده ست. موهای دست و سینه جول رو میشه شمرد.
حالا میخوام رد دد ۲ رو دانلود کنم و برای ۸۵۶۹۹۳۲۵۷۴۷۵۲۸۸ـــمین بار دوباره پلی بدم:>:D
اینم شات از سایبرپانک که خودم گرفتم. با فیلترشکن نمیاد.
با دی ال اس اس ۵

بدون دی ال اس اس

آخرین ویرایش:
اینی که دو صفحه قبلتر نشون دادین خیلی واقعی تر کرده بازی رو که، مشکلش چیه؟
مقاومت اولیه دربرابر تغییرات

مراحل ۵ گانه سوگ
    • ۱. انکار: نپذیرفتن واقعیت یا شوک اولیه.
    • ۲. خشم: عصبانیت .
    • ۳. چانه‌زنی: تلاش برای تغییر واقعیت یا معامله با سرنوشت.
    • ۴. افسردگی: غم شدید و ناامیدی پس از درک واقعیت.
    • ۵. پذیرش: کنار آمدن با وضعیت جدید و شروع حرکت به جلو

اینکه اینن ابزار دست کاربر نباید بیوفته، برعکس باید بیوفته. ابزارهای انویدیا که دست کاربرا افتاده و عرضه عمومی شده و حتی amd که مثلا fsr4 هست باعث شده کسی منتظر شرکت واینسته و خودشون اعمال کنن و این باعث شده کمپانی سریع انجام بده تا از رقابت با کاربر عقب نمونه.
در مورد کاربرها، کاربرها امولاتور میسازن،بازی پورت و ریمستر میکنن و مادهایی خلق میکنن که خودشون میشه بازی و نتایج و لذتی که از این پروژه ها میبری از بازیهایی که توسط استودیوهای چند صد نفره میبری، ممکنه بهتر باشه.
پس این ابزارها هم به اونها کمک میکنه، هم باعث ایجاد خلاقیت و کاهش زمان مصرفیشون میشه و هم ممکنه این وسطها چند تا ایندی استودیو هم ساخته بشه. دقیقا همین محدود نشدنه که کمک میکنه به اونها که تو pc ایده هاشونو اجرا نکنن و هر کسی هم دوست نداره، میتونه استفاده نکنه، اونها اجبار نکردن و در مورد کنسولها بعیده اعمال بشه حتی برا نسل بعد، چون اولا برا انویدیا هست و ثانیا amd تازه این نسل رفته سراغ ریتریس درست و حسابی و احتمال اینکه بره سراغ چنین چیزی وقتی هنوز تو path trace میلنگه و باید تو نسل جدید اونو ارتقا بده، خیلی کمه. AMD بعد 3 نسل تازه فهمید برا رقابت با DLSS باید یه سیستم ارتقا با هسته مجزا بسازه
اینم تو سری 30 اجراش کردن، فریم تک رقمی داده
________
شاید کسی دوست داره برا هر ریمستر 30-40 دلار پول بده ولی با همینا میتونن کاربرا ریمستر بدن بیرون،رایگان و مجانی مثل پورتهایی که دارن الان میکنن و ابزارهای RTX انویدیا هم واقعا کمک بهشون میکنه

اینایی که مقاومت میکنن همونایی هستن که میگن بازیهای صد سال پیش رو نباید ریمیک کامل کرد به روح و روان بازی آسیب میزنه و النگو هاش کج میشه!
اصلا اگه گرافیک بالا بدی و بازی رو بهبود بدی من قهرم من گرافیک پایین میخوام گرافیک باعث بیماری میشه و اصلا نباید به گرافیک پایین ایراد گرفت مهم روح و روان بازیه باید درون و ذهنش سالم باشه ظاهر باید زشت باشه~X(
تنها ایرادی که میشه گرفت اینه بیوفته دست سازندگان مفت خور و بدون تلاش و بدون بهینه سازی و تلاش کردن همه بازیها رو بندازن رو این و برن عشق و حال!مثل خیلی از این سازندگان تنبل که با فناوری آپسکیل ai بهینه سازی و کار کردن رو جزئیات گرافیکی رو بی خیال میشن و میندازن گردن ai و سخت افزار! یه حرفم بهش بزنی به اونجاش برمیخوره و میگه شما نژاد پرستین و ضد بشری هستین و برده گیر آوردین

اینکه اینن ابزار دست کاربر نباید بیوفته، برعکس باید بیوفته. ابزارهای انویدیا که دست کاربرا افتاده و عرضه عمومی شده و حتی amd که مثلا fsr4 هست باعث شده کسی منتظر شرکت واینسته و خودشون اعمال کنن و این باعث شده کمپانی سریع انجام بده تا از رقابت با کاربر عقب نمونه.
در مورد کاربرها، کاربرها امولاتور میسازن،بازی پورت و ریمستر میکنن و مادهایی خلق میکنن که خودشون میشه بازی و نتایج و لذتی که از این پروژه ها میبری از بازیهایی که توسط استودیوهای چند صد نفره میبری، ممکنه بهتر باشه.
پس این ابزارها هم به اونها کمک میکنه، هم باعث ایجاد خلاقیت و کاهش زمان مصرفیشون میشه و هم ممکنه این وسطها چند تا ایندی استودیو هم ساخته بشه. دقیقا همین محدود نشدنه که کمک میکنه به اونها که تو pc ایده هاشونو اجرا نکنن و هر کسی هم دوست نداره، میتونه استفاده نکنه، اونها اجبار نکردن و در مورد کنسولها بعیده اعمال بشه حتی برا نسل بعد، چون اولا برا انویدیا هست و ثانیا amd تازه این نسل رفته سراغ ریتریس درست و حسابی و احتمال اینکه بره سراغ چنین چیزی وقتی هنوز تو path trace میلنگه و باید تو نسل جدید اونو ارتقا بده، خیلی کمه. AMD بعد 3 نسل تازه فهمید برا رقابت با DLSS باید یه سیستم ارتقا با هسته مجزا بسازه
اینم تو سری 30 اجراش کردن، فریم تک رقمی داده
________
شاید کسی دوست داره برا هر ریمستر 30-40 دلار پول بده ولی با همینا میتونن کاربرا ریمستر بدن بیرون،رایگان و مجانی مثل پورتهایی که دارن الان میکنن و ابزارهای RTX انویدیا هم واقعا کمک بهشون میکنه
این در مقابل ریمستری که می‌کنن تو پاچه ملت، ریمیک‌ حساب میشه😁

-----------------------------------

حالا نسخه نهاییش پابلیک بشه، ببینیم چی از آب درمیاد. فعلا جینگولک بازیه و یه مقداری دارن ع*نش رو درمیارن😁.

اون شرکت رقیب، ([خدابیامرز AMD [ati ) حرکتی نزده؟

حالا دست کاربر هم باشه dlss5 و دلش بخواد برینه توی آرت بازی. مشکلش چیه؟ مادهای اسکایریم رو ندید که شبیه jrpg میشه بازی؟ کلی هم طرفدار داره. نهایتا یه گزینه اس دیگه. اونم واسه کارتای انویدیا. قطعا مثل بقیه گزینه ها میشه خاموش و روشنش کرد. حالا چه کاربر عادی بکنه چه سازنده. اگه سازنده کرد که بازی خودشه دلش خواسته. اگه کاربر هم کرد که بازم دلش خواسته .

اگه کسی نمیخواد، خاموشش میکنه. یا بهش ور میره تا اونجور که میخواد بشه.

من خروجیشو توی tlou دیدم. صدسال حاضر نیستم برگردم به خود تنظیمات اصلی بازی. بنظرم نیل دراکمن هم میبود همین کارو میکرد.

این در مقابل ریمستری که می‌کنن تو پاچه ملت، ریمیک‌ حساب میشه😁

-----------------------------------

حالا نسخه نهاییش پابلیک بشه، ببینیم چی از آب درمیاد. فعلا جینگولک بازیه و یه مقداری دارن ع*نش رو درمیارن😁.

اون شرکت رقیب، ([خدابیامرز AMD [ati ) حرکتی نزده؟
نسبت به خوباش تازه، بری سراغ اون آرت استایل خوب ها و کالکشن های نوستالژی که اوضاعشون خرابه
ابلیویون از هر جهت واقعا بد بود به اون نمیگن چه آرت استایلی هست.
به کالکشن متال گیر، گیر نمیدن پلیگان ها رو میشه شمرد ولی اون اصلتو حفظ کرده و دادن 50 دلار واجبه
یا ریمسترهای تام رایدر و .....
ولی اینجا آرت استایل و همه چی رو از بین میبره و رسما صنعت گیمو نابود کرده.
یچیزی وجود داره نمیدونم از کجا اومده، پایبندی به خاطرات، نمیدونم حفظ استایل، نمیدونم نوستالژی.
میگیم اگه امروز متال گیر با این حجم کاتسین ساخته میشد نمیگرفت و تو نسخه آخر که داد که ناتمام موند شیوه روایی رو عوض کرد ولی بقیه میگن خدا روشکر، حس نوستالژی حفظ شد و همه کاتسین ها هست و میشه n ساعت کاتسین دید.
الان برا فیفا 26 رو دیدم که چهره هاشو همیشه بد طراحی میکنه، واقعا بهبود پیدا کرده یکم مصنوعی هست ولی الان میفهمی کی به کیه
_______
این جمله نوستالژی بد چیزیه، چرا نمیرین برا حفظ نوستالژی با اینتترنت دایل آپ کانکت کنین و بعد تو یاهو مسنجر آهنگ بزارین و بنویسین asl
m 21 karaj
f 22 teh
? ? rasht

• Like
Reactions: RoadRash
البته یه مقداری از این جهت گیری که نسبت به این DLSS 5 NR وجود داره به خاطر یه نگرانی ناخودآگاه به وجود اومده که نکنه در آینده دیگه سازنده ها کلا بیان طراحی ویژوال بازی رو بسپرن به AI و بعدا همین کار رو با گیم پلی، داستان و نویسندگی بازی هم انجام بدن و کم کم هنر بازیسازی از بین بره.

ولی به نظرم این اتفاق خیلی بعیده بیفته چون حتی همین چیزی هم که الان لیک شده خودش چیزی رو از پایه طراحی نمیکنه و فقط Asset های موجود تو بازی رو با همون شکلی که سازنده توی بازی گذاشته فقط بهتر میکنه. به خاطر همینم هرچی پایه گرافیک فنی و هنری یه بازی بهتر باشه خروجی که این فیلتر میده هم بهتر میشه. واقعا به شکل خیلی عجیب و پیچیده ای هوشمندم هست یعنی قشنگ تشخیص میده که جهت گیری هنری و فنی سازنده از هر کدوم از جزئیاتی که تو بازیش گذاشته چی بوده و میاد همونو ارتقاش میده به خاطر همینم هست که خروجی هایی که داریم میبینیم اینقدر خوب شدن.

=======

من تقریبا مطمئنم هستم که این لیک کار خود انویدیا بوده به دو تا دلیل.

دلیل اول اینکه میخواسته اون نفرت و جهت گیری انباشته ای که وجود داشته تا موقع ریلیز رسمی خالی بشه رو سر انویدیا یه مقداری تخلیه بشه و مردم با دیدن اینکه این فیچر اونقدرا هم بد نیست نظرشون نسبت بهش عوض بهش و کم کم بهش عادت کنن.
دلیل دومم اینکه وقتی مردم با این همه ویدیوهای لیک شده دارن میبینن که این ویژگی اون چیزی که فکر میکردن نبوده و برعکس چقدر خوبه، انتظارشون براش زیاد میشه و این میتونه به فروش کارتهای سری ۵۰۰۰ انویدیا خیلی کمک بکنه.

یعنی یه فیچر که معرفیش باعث شد انویدیا کلی هیت بگیره الان با این لیک کلا ورق رو برگردوند و باعث تعریف و تمجید همه از انویدیا شده اونم قبل از اینکه به صورت رسمی عرضه ش کنه.

How it started:

یه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.

View attachment 420086View attachment 420088View attachment 420087View attachment 420089

How it's going:

دیگر نیازی به ریمیک نخواهیم داشت، DLSS 5 منجی ما خواهد بود.

View attachment 420499

How it started:

How it's going:
قطعا نظرم تغییری نکرده :D

هیچوقت به چنین فجایعی نمیشه گفت ریمیک. هروقت حالتی ایجاد شد که بتونه جدای از تکسچر، نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن و فیزیک رو هم محاسبه کنه اونوقت میتونم به چشم یه تکنولوژی بدرد بخور بهش نگاه کنم و ازش لذت ببرم.
در حال حاضر اون ماد های درپیتی یوتیوبی به نظرم کارایی بیشتری از لحاظ بصری دارن.

من فکر کنم این مدل ai رو بر مبنای یه سیاره ای جز زمین ترین کردن چون نورپردازی و سایه زنی روی کاراکتر ها حداقل مربوط به این سیاره نمیشه :D

الان اختلاف کنسول با PC وحشتناک شده.خودم هم کنسول دارم هم PC ولی با این DLSS داره کامل اولویتم بازی رو PC میشه.
جدای dlss سر قیمت گذاری کنسولای نسل بعد، احتمال دیجیتالی شدنشون (استیمم دیجیتالیه ولی تفاوت قیمت ریجنای این کجا و کنسولا کجا)، قیمت پی اس پلاس و امثالهم که نمی صرفه و هرروز قانون من دراوردی میکنن تو پاچه کاربر کلا دیگه کنسول اون جایگاه و ارزش سابقش رو نداره اصلا. خیلیا از نسل بعد کوچ میکنن سمت پیسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or