اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
خودم دارم تمام بازیهای قدیمی رو دوباره پلی میدمآنچارتد 4 همینطوری گرافیکش هنوز تاپ بود الان با dlss5 ببینین عجب هیولایی شده! این قشنگ دست استودیوهای گولاخ گرافیکی بیفته حتی نمیشه تصور کرد که خروجی ها چقدر پشم افکن خواهد بود!

محیط هم تغیییر میدهالان این dlss5 فقط روی چهره ها تاثیر داره یا محیط هم تغییر میده؟
preset جدیدی اضافه نکرده؟ آخریش همون M هست؟
نسخه رسمی هنوز منتشر نشده قائدتا تو بازیایی که dlss پشتیبانی میکنن رسمی فعال میشه بقیه هم غیر رسمی فعال میشهنسخه رسمی هم میتونیم رو بازی های قدیمی فعال کنیم؟
Trails in the sky سه بار از فیلتر رد شده. جالبه هیچکی هم اشاره نمیکنه که عملا فیک محسوب میشه وقتی اینارو پخش میکنن. jo (@hatty__) on Xتست DLSS5 روی بازی های با گرافیک و آرت استایل انیمه ای و خاص مثل Hi-fi Rush و Trials in the Sky
View attachment 420482View attachment 420483View attachment 420484
View attachment 420485View attachment 420486View attachment 420487View attachment 420488
View attachment 420489
View attachment 420490
View attachment 420491
منظورم اینه نسخه رسمی که اومد با کنترل پنل/انویدیا اپ بتونیم رو همه بازی هایی که dlss ساپورت نمیکنن (قدیمی ها) هم فعال کنیم.نسخه رسمی هنوز منتشر نشده قائدتا تو بازیایی که dlss پشتیبانی میکنن رسمی فعال میشه بقیه هم غیر رسمی فعال میشه
بازیهایی که ساپورت نمیکنن باید دستی مثل الان تنظیم کنی.منظورم اینه نسخه رسمی که اومد با کنترل پنل/انویدیا اپ بتونیم رو همه بازی هایی که dlss ساپورت نمیکنن (قدیمی ها) هم فعال کنیم.
نسخه غیر رسمی ماده میتونه مشکل و باگ تو بعضی بازی ها وجود داشته باشه. ولی اگه نسخه رسمی باشه بدون مشکل میتونه اجرا شه.
منظورم اینه
تا جایی که میدونم هنوز مشخص نیست حرفی هم نزدن ازش البته یه سری خبرای رسمی این چند روز هم دنبال نکردم من.منظورم اینه نسخه رسمی که اومد با کنترل پنل/انویدیا اپ بتونیم رو همه بازی هایی که dlss ساپورت نمیکنن (قدیمی ها) هم فعال کنیم.
نسخه غیر رسمی ماده میتونه مشکل و باگ تو بعضی بازی ها وجود داشته باشه. ولی اگه نسخه رسمی باشه بدون مشکل میتونه اجرا شه.
منظورم اینه
فک کنم باگی چیزیه و فعلا فقط با فریم جنریشن تونستم قابل بازیش کنم تا وقتی یه فکری به حالش کنن.لینک آموزش و نحوه اجرا برای بازیهای قدیمیآقا الان اینایی که رو یوتوب بازیا قدیمی غیر dlss رو دارن DLSS 5 میزنن چطوریه پس؟
من چندتا تست کردم Waiting for the NGX module میده اون پایین و کار نمیکنه.
تو دیسکوردشونم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم، هرکی سوال کرده ایگنور شده.
کسی اینجا نمیدونه چجوری میشه فعالش کرد؟
باگ نیست نیاز به ساپورت سخت افزاری fp8 داره که فقط سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ دارن البته دارن رو پرفورمنسش برای سری ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ هم کار میکنن ولی درکل مشکلی که داری باگ نیست بخاطر کارتتهآقا الان اینایی که رو یوتوب بازیا قدیمی غیر dlss رو دارن DLSS 5 میزنن چطوریه پس؟
--
ادیت: از توی گایدای دیسکوردشون پیدا کردم، نیازمند Dlss Feeder هست.
روی دوتا بازی قدیمی تست کردم، Titanfall 2 و Halo 2 Anniversary جفتشون به خوبی عمل کردن اما Halo 2 واقعا خوب شد، هم حالت Anniversary هم اورجنیالش:
خاموش:
View attachment 420502
روشن:
View attachment 420503
قشنگ گرافیک بازی زنده میشه بدون اینکه یه ذره آرت استایل خراب شه.
چهره ها هم خیلی خوب شده بود ولی لعنتیا فرار میکردن مگه میشد زوم کرد روشون
فقط مشکلی که هست حداقل روی 3080 ـی که من دارم تست میکنم مهم نیست سایبرپانک باهاش بزنی یا قدیمی ترین بازی دنیا میاد رو 20 یا 25 فریم لاک میشهفک کنم باگی چیزیه و فعلا فقط با فریم جنریشن تونستم قابل بازیش کنم تا وقتی یه فکری به حالش کنن.
طریقه نصب روی بازی های قدیمی تر که DLSS ساپورت نمیکنن:
- ReShade (ورژن ادآن) را اجرا کنید (https://reshade.me)، فایل .exe بازی را به آن معرفی کنید، Direct3D 10/11/12 را انتخاب کنید و تیک «Enable loading of add-ons» را بزنید.
- فایلهای dlss5-feed.addon64 و DLSS5_Feed.fx را از Release دانلود کنید. فایل dlss5-feed.addon64 را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید و DLSS5_Feed.fx را داخل پوشهی reshade-shaders\Shaders\ بریزید.
- LumeniteFX را دانلود کنید (از Code ▸ Download ZIP). پوشهی Shaders آن (شامل فایلهای lumenite_*.fx و پوشهی include) را داخل reshade-shaders\Shaders\ کپی کنید و فایل Textures\lumenite_bluenoise256.png را داخل reshade-shaders\Textures\ قرار دهید.
- فایل renodx-dlss5.addon64 (نسخهی v4.55 — هشدار بالا را ببینید) و nvngx_dlssnr.dll را از RenoDX Discord دریافت کنید. هر دو را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید. همچنین یک nvngx_dlss.dll هم قرار دهید (میتوانید آن را از هر بازی دارای DLSS یا از DLSS Swapper تهیه کنید).
- برای باز کردن پنل ReShade کلید Home را بزنید، DLSS5_Feed.fx را انتخاب کنید، در Preprocessor definitions مقدار DLSS5_MV_PROVIDER = 3 را تنظیم کنید و افکتها را Reload کنید.
- داخل بازی: «LUMENITE: Kernel 2.0» را فعال کنید، سپس DLSS 5 Feed را که زیر آن قرار دارد فعال کنید و بعد در پنل DLSS 5 Neural Rendering گزینهی neural rendering را روشن کنید. قابلیت MSAA/SSAA خود بازی را خاموش کنید.
اصلا مزیتی سری 5000 نسبت به سری 4000 تو اجرای DLSS5 داره؟چون یادمه چندوقت پیش فقط برای سری ۵۰۰۰ تایید شده بود.باگ نیست نیاز به ساپورت سخت افزاری fp8 داره که فقط سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ دارن البته دارن رو پرفورمنسش برای سری ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ هم کار میکنن ولی درکل مشکلی که داری باگ نیست بخاطر کارتته
بالاتر نوشتم. الان بصورت fp8 اجرا میشه سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ جفتشون از fp8 بصورت سخت افزاری پشتیبانی میکنن. تو شرایط فعلی نه مزیت خاصی نداره ولی امکانش هست که تو ریلیز اصلی بصورت fp4 باشه که در اون صورت سری ۴۰۰۰ سخت افزاری پشتیبانی نمیکنه و ۵۰۰۰ پشتیبانی میکنه و احتمالا پرفورمنس بهتری میده رو ۵۰۰۰. کلا همش حدسه فعلااصلا مزیتی سری 5000 نسبت به سری 4000 تو اجرای DLSS5 داره؟چون یادمه چندوقت پیش فقط برای سری ۵۰۰۰ تایید شده بود.