جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

آنچارتد 4 همینطوری گرافیکش هنوز تاپ بود الان با dlss5 ببینین عجب هیولایی شده! این قشنگ دست استودیوهای گولاخ گرافیکی بیفته حتی نمیشه تصور کرد که خروجی ها چقدر پشم افکن خواهد بود!

خودم دارم تمام بازیهای قدیمی رو دوباره پلی میدم :Dالان لست ۱ رو دارم میرم. به قدری وحشتناک شده که قابل توصیف نیست. موها دست و سینه جول رو میشه شمرد:D
حالا رویام این بود که کارت ۵۰۹۰ داشتم. آلن ویک ۲ رو 4K با ری تریس و پث تریس و دی ال اس اس ۵ میرفتم8->

اگه به بازیای نینتندو علاقه دارید با کمک capture card تونستن dlss5 رو مستقیم رو بازیای سویچ ۲ اجرا کنن تستای ماریو و زلدا و دانکی کانگ هم گذاشته
EDMIRE (@EDMIRE2k) on X
ظاهرا محدود به بازیا نمیشه و رو چیزای دیگه هم قابل اجراس
این روش هم هرچند استفاده ازش منطقی نیست ولی بصورت تئوری اینجوری میشه رو کنسولا هم dlss5 رو اجرا کرد
یه خبر دیگه هم اومده که اجرای nr با کمک optiscaler بجای reshade یکم پرفورمنس بهتری میده. (Renan Maniero (@renan_maniero) on X) من خودم انچنان زیاد توقع ندارم حداقل تو لانچ رسمی تفاوت پرفورمنس زیادی باشه ولی با توجه به اینکه گفتن محدود به سری ۵۰۰۰ میشه ممکنه نسخه اصلی بصورت fp4 باشه. اینی که لیک شده fp8 هست اگه نسخه اصلی هم همین باشه احتمالا یه اختلاف پرفورمنس جژئی داشته باشه ولی اگه fp4 باشه ممکنه پرفورمنس خیلی خیلی بهتری داشته باشه البته فقط رو سری ۵۰۰۰

نسخه رسمی هم میتونیم رو بازی های قدیمی فعال کنیم؟
نسخه رسمی هنوز منتشر نشده قائدتا تو بازیایی که dlss پشتیبانی میکنن رسمی فعال میشه بقیه هم غیر رسمی فعال میشه
Trails in the sky سه بار از فیلتر رد شده. جالبه هیچکی هم اشاره نمیکنه که عملا فیک محسوب میشه وقتی اینارو پخش میکنن. jo (@hatty__) on X
پایینتر برید پستارو بخونید و تو یه پست هم همون بازیو با یدور dlss5 نشون داده که البته همونم همه چیزو رو اخرین درجه گذاشته
های فای راش هم باید یا فیک باشه یا مثل همین یکی چند دور فیلتر شده باشه چون همون اول ملت تست کردن تاثیر خاصی نداشت.
اگه رو ارت استایل خاص میخواید ببینید بتمن لگو هست رو صورت تغییر خاصی نداره نور پردازی محیط تغییر میکنه برای انیمه هم wuwa و zzz و بقیه گاچا ها از همون اول ویدیو هاشون پر شد میتونید ببینید.
ادیت: های فای راش هم سه بار از فیلتر nr رد شده Cakewalking Forward (@Tortokhod) on X

نسخه رسمی هنوز منتشر نشده قائدتا تو بازیایی که dlss پشتیبانی میکنن رسمی فعال میشه بقیه هم غیر رسمی فعال میشه
منظورم اینه نسخه رسمی که اومد با کنترل پنل/انویدیا اپ بتونیم رو همه بازی هایی که dlss ساپورت نمیکنن (قدیمی ها) هم فعال کنیم.
نسخه غیر رسمی ماده میتونه مشکل و باگ تو بعضی بازی ها وجود داشته باشه. ولی اگه نسخه رسمی باشه بدون مشکل میتونه اجرا شه.
منظورم اینه

منظورم اینه نسخه رسمی که اومد با کنترل پنل/انویدیا اپ بتونیم رو همه بازی هایی که dlss ساپورت نمیکنن (قدیمی ها) هم فعال کنیم.
نسخه غیر رسمی ماده میتونه مشکل و باگ تو بعضی بازی ها وجود داشته باشه. ولی اگه نسخه رسمی باشه بدون مشکل میتونه اجرا شه.
منظورم اینه
بازیهایی که ساپورت نمیکنن باید دستی مثل الان تنظیم کنی.
مثلا الان رو MGS 4 هم ملت پیاده ش کردن:D

• Like
Reactions: Eazy-E
منظورم اینه
تا جایی که میدونم هنوز مشخص نیست حرفی هم نزدن ازش البته یه سری خبرای رسمی این چند روز هم دنبال نکردم من.
باید منتظر بمونیم ریلیز بشه ببینیم برنامشون چیه
احتمالا لیست بازیای dlss امکان override داشته باشن بازیای قدیمی تر ساپورت مستقیم نشن و با ماد فعال بشن مشکلاتشم حل میشه تا اون موقع. درکل چون یه ابزار هستش بهتره کاربر عادی کلا بصورت آماده و tune شده نصب و استفاده کنه تا این حالت فعلی

• Like
Reactions: Eazy-E
آقا الان اینایی که رو یوتوب بازیا قدیمی غیر dlss رو دارن DLSS 5 میزنن چطوریه پس؟

--
ادیت: از توی گایدای دیسکوردشون پیدا کردم، نیازمند Dlss Feeder هست.

روی دوتا بازی قدیمی تست کردم، Titanfall 2 و Halo 2 Anniversary جفتشون به خوبی عمل کردن اما Halo 2 واقعا خوب شد، هم حالت Anniversary هم اورجنیالش:
خاموش:
MCC-Win64-Shipping_2026_09_01_06_09_22_211.jpg
روشن:
MCC-Win64-Shipping_2026_09_01_06_09_16_215.jpg

قشنگ گرافیک بازی زنده میشه بدون اینکه یه ذره آرت استایل خراب شه.
چهره ها هم خیلی خوب شده بود ولی لعنتیا فرار میکردن مگه میشد زوم کرد روشون :دی

فقط مشکلی که هست حداقل روی 3080 ـی که من دارم تست میکنم مهم نیست سایبرپانک باهاش بزنی یا قدیمی ترین بازی دنیا میاد رو 20 یا 25 فریم لاک میشه :| فک کنم باگی چیزیه و فعلا فقط با فریم جنریشن تونستم قابل بازیش کنم تا وقتی یه فکری به حالش کنن.

طریقه نصب روی بازی های قدیمی تر که DLSS ساپورت نمیکنن:

1. ReShade (ورژن ادآن) را اجرا کنید (https://reshade.me)، فایل .exe بازی را به آن معرفی کنید، Direct3D 10/11/12 را انتخاب کنید و تیک «Enable loading of add-ons» را بزنید.

2. فایل‌های dlss5-feed.addon64 و DLSS5_Feed.fx را از Release دانلود کنید. فایل dlss5-feed.addon64 را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید و DLSS5_Feed.fx را داخل پوشه‌ی reshade-shaders\Shaders\ بریزید.

3. LumeniteFX را دانلود کنید (از Code ▸ Download ZIP). پوشه‌ی Shaders آن (شامل فایل‌های lumenite_*.fx و پوشه‌ی include) را داخل reshade-shaders\Shaders\ کپی کنید و فایل Textures\lumenite_bluenoise256.png را داخل reshade-shaders\Textures\ قرار دهید.

4. فایل renodx-dlss5.addon64 (نسخه‌ی v4.55 — هشدار بالا را ببینید) و nvngx_dlssnr.dll را از RenoDX Discord دریافت کنید. هر دو را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید. همچنین یک nvngx_dlss.dll هم قرار دهید (می‌توانید آن را از هر بازی دارای DLSS یا از DLSS Swapper تهیه کنید).

5. برای باز کردن پنل ReShade کلید Home را بزنید، DLSS5_Feed.fx را انتخاب کنید، در Preprocessor definitions مقدار DLSS5_MV_PROVIDER = 3 را تنظیم کنید و افکت‌ها را Reload کنید.

6. داخل بازی: «LUMENITE: Kernel 2.0» را فعال کنید، سپس DLSS 5 Feed را که زیر آن قرار دارد فعال کنید و بعد در پنل DLSS 5 Neural Rendering گزینه‌ی neural rendering را روشن کنید. قابلیت MSAA/SSAA خود بازی را خاموش کنید.

آخرین ویرایش:
آقا الان اینایی که رو یوتوب بازیا قدیمی غیر dlss رو دارن DLSS 5 میزنن چطوریه پس؟

من چندتا تست کردم Waiting for the NGX module میده اون پایین و کار نمیکنه.

تو دیسکوردشونم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم، هرکی سوال کرده ایگنور شده.
کسی اینجا نمیدونه چجوری میشه فعالش کرد؟
لینک آموزش و نحوه اجرا برای بازیهای قدیمی

Here’s How You Can Install and Enable DLSS 5 in Every DX9, DX10, DX11, DX12, and Vulkan Game

GitHub - jlrouzies-fr/DLSS5-Feeder: DLSS 5 neural rendering in D3D11/D12/Vulkan games that ship without any DLSS — feeds a synthetic DLAA contract (ReShade depth + motion vectors) to the DLSS 5 add-on via a private D3D12 device.
GitHub - umar-afzaal/LumeniteFX: Lumenite ReShade Effects

خودم هنوز امتحان نکردم 😅

• Like
Reactions: m.a.t

--
ادیت: از توی گایدای دیسکوردشون پیدا کردم، نیازمند Dlss Feeder هست.

روی دوتا بازی قدیمی تست کردم، Titanfall 2 و Halo 2 Anniversary جفتشون به خوبی عمل کردن اما Halo 2 واقعا خوب شد، هم حالت Anniversary هم اورجنیالش:
خاموش:
View attachment 420502
روشن:
View attachment 420503

قشنگ گرافیک بازی زنده میشه بدون اینکه یه ذره آرت استایل خراب شه.
چهره ها هم خیلی خوب شده بود ولی لعنتیا فرار میکردن مگه میشد زوم کرد روشون :دی

فقط مشکلی که هست حداقل روی 3080 ـی که من دارم تست میکنم مهم نیست سایبرپانک باهاش بزنی یا قدیمی ترین بازی دنیا میاد رو 20 یا 25 فریم لاک میشه :| فک کنم باگی چیزیه و فعلا فقط با فریم جنریشن تونستم قابل بازیش کنم تا وقتی یه فکری به حالش کنن.

طریقه نصب روی بازی های قدیمی تر که DLSS ساپورت نمیکنن:

1. ReShade (ورژن ادآن) را اجرا کنید (https://reshade.me)، فایل .exe بازی را به آن معرفی کنید، Direct3D 10/11/12 را انتخاب کنید و تیک «Enable loading of add-ons» را بزنید.

2. فایل‌های dlss5-feed.addon64 و DLSS5_Feed.fx را از Release دانلود کنید. فایل dlss5-feed.addon64 را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید و DLSS5_Feed.fx را داخل پوشه‌ی reshade-shaders\Shaders\ بریزید.

3. LumeniteFX را دانلود کنید (از Code ▸ Download ZIP). پوشه‌ی Shaders آن (شامل فایل‌های lumenite_*.fx و پوشه‌ی include) را داخل reshade-shaders\Shaders\ کپی کنید و فایل Textures\lumenite_bluenoise256.png را داخل reshade-shaders\Textures\ قرار دهید.

4. فایل renodx-dlss5.addon64 (نسخه‌ی v4.55 — هشدار بالا را ببینید) و nvngx_dlssnr.dll را از RenoDX Discord دریافت کنید. هر دو را کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید. همچنین یک nvngx_dlss.dll هم قرار دهید (می‌توانید آن را از هر بازی دارای DLSS یا از DLSS Swapper تهیه کنید).

5. برای باز کردن پنل ReShade کلید Home را بزنید، DLSS5_Feed.fx را انتخاب کنید، در Preprocessor definitions مقدار DLSS5_MV_PROVIDER = 3 را تنظیم کنید و افکت‌ها را Reload کنید.

6. داخل بازی: «LUMENITE: Kernel 2.0» را فعال کنید، سپس DLSS 5 Feed را که زیر آن قرار دارد فعال کنید و بعد در پنل DLSS 5 Neural Rendering گزینه‌ی neural rendering را روشن کنید. قابلیت MSAA/SSAA خود بازی را خاموش کنید.
باگ نیست نیاز به ساپورت سخت افزاری fp8 داره که فقط سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ دارن البته دارن رو پرفورمنسش برای سری ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ هم کار میکنن ولی درکل مشکلی که داری باگ نیست بخاطر کارتته

باگ نیست نیاز به ساپورت سخت افزاری fp8 داره که فقط سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ دارن البته دارن رو پرفورمنسش برای سری ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ هم کار میکنن ولی درکل مشکلی که داری باگ نیست بخاطر کارتته
اصلا مزیتی سری 5000 نسبت به سری 4000 تو اجرای DLSS5 داره؟چون یادمه چندوقت پیش فقط برای سری ۵۰۰۰ تایید شده بود.

اصلا مزیتی سری 5000 نسبت به سری 4000 تو اجرای DLSS5 داره؟چون یادمه چندوقت پیش فقط برای سری ۵۰۰۰ تایید شده بود.
بالاتر نوشتم. الان بصورت fp8 اجرا میشه سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ جفتشون از fp8 بصورت سخت افزاری پشتیبانی میکنن. تو شرایط فعلی نه مزیت خاصی نداره ولی امکانش هست که تو ریلیز اصلی بصورت fp4 باشه که در اون صورت سری ۴۰۰۰ سخت افزاری پشتیبانی نمیکنه و ۵۰۰۰ پشتیبانی میکنه و احتمالا پرفورمنس بهتری میده رو ۵۰۰۰. کلا همش حدسه فعلا
اگه نسخه اصلی همین باشه و محدود به ۵۰۰۰ کنن صرفا برای مارکتینگ و فروش کارتای جدیدتره این محدودیت ولی اگه تغییرات داشته باشه ممکنه رو سری ۵۰۰۰ پرفورمنس بهتری بده و رسمی یا غیر رسمی به همین شکل که الان هست (البته بازم با یکم پرفورمنس بهتر نسبت به این ریشید) رو ۴۰۰۰ اجراشه. درکل رو ۴۰۰۰و۵۰۰۰ میدونیم قابل استفادس ولی کارتای قدیمی تر فعلا نه مگر خود کامیونیتی یچیز نسبتا مشابه یا راه حل دیگه ای برای قدیمیا پیدا کنه

• Like
Reactions: m.a.t and Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or