جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

پرام! انگار ریمیک شده!:D

گرچه fps مشتی پایین میاد ولی بازم ویژوالی خیلی تفاوت ایجاد میکنه خوراک بازیهای قدیمیه لامصب:D

این فایلای مربوط به اینو از کجا میشه دانلود کرد؟
ایده ای ندارم :D جزو ویدئوهای رندوم یوتوب بود منم گذاشتم اینجا:D

آخرین ویرایش:
فکر کن خود سازنده بازی اومده داره میگه هدف ما این بوده که فلان قسمت شبیه به این چیزی که DLSS5 درست کرده بشه ولی به خاطر محدودیت های انجین بازی این اتفاق نیفتاده، یعنی اگه انجینشون محدودیت نداشت محصول نهایی میشده همون چیزی که با NR از DLSS5 گرفتن. بعد ملت اومدن زیرش نوشتن مرحوم گو* خورده همون چیزی که اون انجین محدود خروجی داده بهتره و اون یکی آشغاله :D

قبلا میگفتن هرچی جلوتر میریم با پیشرفت تکنولوژی انسانها کودن تر میشن من باورم نمیشد الان کم کم دارم به این باور میرسم که حقیقت داشته :D
الان به هرچی برچسب ai بخوره ملت هیت میدن. بگن خوشمون نمیاد یا اصلا فقط چون ai هست خوشمون نمیاد منطقی تره تا بچسبونن به آرتیستا. یه سری مقایسه بود که خود بازیا خوبن نیاز به dlss5 ندارن بعد کاشف به عمل میومد که طرف ماد نصب کرده که عکس خوب دراومده :)) یا یه سری کرایسیس ۳ رو مثال میزنن. من خودم فن دو آتیشه کرایسیس و کرایتک بودم اون شرکت رسما بخاطر همین گرافیک بالاش ورشکست شد بازیاش از نظر گرافیکی فراتر از زمان خودش بودن و انقدر رو گرافیک وقت میذاشتن که تمام بخشای دیگه بازی نیمه کاره و ضعیف بود هرچقدر سازنده بیشتر رو گرافیک وقت بذاره بیشتر از بخشای دیگه زده میشه رسما بجز بازیای راک استار هر بازی دیگه ای که گرافیک برگ ریزون داشته تمام بخشای دیگش مشکل داشتن اخرین نمونش هم کالیستو پروتوکل بود. The order 1886 خدابیامرز هم همینطور
من خودم تازه یکی دو ماه پیش دوباره سایبرپانکو از اول تا اخر رفتم واقعا صورت ان پی سی های رندوم بده هیچکس نمیتونه منو قانع کنه که اون صورتای شبیه سیب زمینی بهتر از اینن و آرتیست روشون وقت گذاشته
رد دد یک ببینین چی میشه! اوف :D

قشنگ شیلنگ گرفته روی ریمسترای دوزاری که تا الان بهمون غالب میکردن! گیم چنجره لامصب.
Mario 64 هم میتونید ببینید البته اینجا رو ماد های دیگه اجرا شده و نمیشه با بیس گیم مقایسه کردش ولی ارزش دیدن داره
Modders unlock experimental NVIDIA DLSS 5 hours after DLL discovery (image comparisons in Control) News

• Like
Reactions: m.a.t and Sport
الان این dlss5 فقط روی چهره ها تاثیر داره یا محیط هم تغییر میده؟🤔

preset جدیدی اضافه نکرده؟ آخریش همون M هست؟
درود و ارادت
روشی که فعلاً به صورت غیر رسمی تونستیم بهش برسیم از طریق ری‌شید هست, و بله مثل سایر ReShade Presets ها روی کل محیط تاثیر می‌ذاره. ولی خب به سادگی اونا نیست

• Like
Reactions: u.s.a and xxxmah
والا من هر ویدیویی از dlss5 تو یوتیوب دیدم همه افتاده حال و ناراحتن :D انگار یه غمی تو دل شون دارن اما نمیتونن بیان کنن :D
خب دقیقا اسمش روشه، "رندرینگ عصبی"! :D این فایل ها عملا هیچ بهینه سازی روشون انجام نگرفته، پس نتیجه نهایی میتونه خیلی متفاوت تر از این تغییرهایی که می بینیم باشه. خود هوانگ هم گفته این قابلیت صرفا یک دکمه on/off نیست، بلکه ابزاری در دست سازنده س که هر طور که دلش بخواد تغییرات رو در بازیش اعمال کنه.
:
:
از همین الآن میشه انتظار داشت کارت های سری 6000 انویدیا از نظر ظرفیت های Ai و تکنولوژی چقدر خوفناک هستن.

والا من هر ویدیویی از dlss5 تو یوتیوب دیدم همه افتاده حال و ناراحتن :D انگار یه غمی تو دل شون دارن اما نمیتونن بیان کنن :D
غم تو دلشون اینه که یا کنسول گیمرن و باید حداقل ۵ ۶ سال صبر کنن تا یه کپی دست دوم از این تکنولوژی براشون عرضه بشه یا هیتر انویدیا هستن! :D
همین الان توی یوتیوب سرچ کنی کلی ویدیو علیه انویدیا هست که چه کمپانی کثیفی هست و فلان و به امان!
خب دقیقا اسمش روشه، "رندرینگ عصبی"! :D این فایل ها عملا هیچ بهینه سازی روشون انجام نگرفته، پس نتیجه نهایی میتونه خیلی متفاوت تر از این تغییرهایی که می بینیم باشه. خود هوانگ هم گفته این قابلیت صرفا یک دکمه on/off نیست، بلکه ابزاری در دست سازنده س که هر طور که دلش بخواد تغییرات رو در بازیش اعمال کنه.
:
:
از همین الآن میشه انتظار داشت کارت های سری 6000 انویدیا از نظر ظرفیت های Ai و تکنولوژی چقدر خوفناک هستن.
کلا یه ابزار و آپشن هست برای سازنده تا مصرف کننده. سازنده با گزینه ها ور میره و میبینه کدوم آپشن به اون چیزی که توی ذهنش هست نزدیک تره.
بعد مصرف کننده توی بازی خاموش یا روشن میکنه.
حالا الان اون نسخه سازنده ها افتاده دست مصرف کننده ها و شروع کردن دستکاری کردن
یه عده هم بیکارن و واسه گرفتن بازدید شروع میکنن هیت دادن و غیره…

جلوی پیشرفت تکنولوژی رو نمیشه گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or