اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
خدمتت دوست عزیزکسی هست فایلش برای rtx40 رو بفرسته لطفا؟![]()
ایده ای ندارماین فایلای مربوط به اینو از کجا میشه دانلود کرد؟
این فایلای مربوط به اینو از کجا میشه دانلود کرد؟پرام! انگار ریمیک شده!
گرچه fps مشتی پایین میاد ولی بازم ویژوالی خیلی تفاوت ایجاد میکنه خوراک بازیهای قدیمیه لامصب![]()
الان به هرچی برچسب ai بخوره ملت هیت میدن. بگن خوشمون نمیاد یا اصلا فقط چون ai هست خوشمون نمیاد منطقی تره تا بچسبونن به آرتیستا. یه سری مقایسه بود که خود بازیا خوبن نیاز به dlss5 ندارن بعد کاشف به عمل میومد که طرف ماد نصب کرده که عکس خوب دراومدهفکر کن خود سازنده بازی اومده داره میگه هدف ما این بوده که فلان قسمت شبیه به این چیزی که DLSS5 درست کرده بشه ولی به خاطر محدودیت های انجین بازی این اتفاق نیفتاده، یعنی اگه انجینشون محدودیت نداشت محصول نهایی میشده همون چیزی که با NR از DLSS5 گرفتن. بعد ملت اومدن زیرش نوشتن مرحوم گو* خورده همون چیزی که اون انجین محدود خروجی داده بهتره و اون یکی آشغاله
قبلا میگفتن هرچی جلوتر میریم با پیشرفت تکنولوژی انسانها کودن تر میشن من باورم نمیشد الان کم کم دارم به این باور میرسم که حقیقت داشته![]()
یا یه سری کرایسیس ۳ رو مثال میزنن. من خودم فن دو آتیشه کرایسیس و کرایتک بودم اون شرکت رسما بخاطر همین گرافیک بالاش ورشکست شد بازیاش از نظر گرافیکی فراتر از زمان خودش بودن و انقدر رو گرافیک وقت میذاشتن که تمام بخشای دیگه بازی نیمه کاره و ضعیف بود هرچقدر سازنده بیشتر رو گرافیک وقت بذاره بیشتر از بخشای دیگه زده میشه رسما بجز بازیای راک استار هر بازی دیگه ای که گرافیک برگ ریزون داشته تمام بخشای دیگش مشکل داشتن اخرین نمونش هم کالیستو پروتوکل بود. The order 1886 خدابیامرز هم همینطورMario 64 هم میتونید ببینید البته اینجا رو ماد های دیگه اجرا شده و نمیشه با بیس گیم مقایسه کردش ولی ارزش دیدن دارهرد دد یک ببینین چی میشه! اوف
قشنگ شیلنگ گرفته روی ریمسترای دوزاری که تا الان بهمون غالب میکردن! گیم چنجره لامصب.
درود و ارادتالان این dlss5 فقط روی چهره ها تاثیر داره یا محیط هم تغییر میده؟
preset جدیدی اضافه نکرده؟ آخریش همون M هست؟
آپدیتایی که توی کانال دیسکورد میذاره واسه ادآن رو حتما بگیرید هر چند وقت یکبار. الان ورژن 4.6 که داده مشکل فلیکر رو کلا فیکس کردخیلی flicker داشت تصویر نمیدونم چرا روی این گیم.
خب دقیقا اسمش روشه، "رندرینگ عصبی"!والا من هر ویدیویی از dlss5 تو یوتیوب دیدم همه افتاده حال و ناراحتنانگار یه غمی تو دل شون دارن اما نمیتونن بیان کنن
![]()
غم تو دلشون اینه که یا کنسول گیمرن و باید حداقل ۵ ۶ سال صبر کنن تا یه کپی دست دوم از این تکنولوژی براشون عرضه بشه یا هیتر انویدیا هستن!والا من هر ویدیویی از dlss5 تو یوتیوب دیدم همه افتاده حال و ناراحتنانگار یه غمی تو دل شون دارن اما نمیتونن بیان کنن
![]()
کلا یه ابزار و آپشن هست برای سازنده تا مصرف کننده. سازنده با گزینه ها ور میره و میبینه کدوم آپشن به اون چیزی که توی ذهنش هست نزدیک تره.خب دقیقا اسمش روشه، "رندرینگ عصبی"!این فایل ها عملا هیچ بهینه سازی روشون انجام نگرفته، پس نتیجه نهایی میتونه خیلی متفاوت تر از این تغییرهایی که می بینیم باشه. خود هوانگ هم گفته این قابلیت صرفا یک دکمه on/off نیست، بلکه ابزاری در دست سازنده س که هر طور که دلش بخواد تغییرات رو در بازیش اعمال کنه.
:
:
از همین الآن میشه انتظار داشت کارت های سری 6000 انویدیا از نظر ظرفیت های Ai و تکنولوژی چقدر خوفناک هستن.