اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
من 2K و پریست High بازی می کردم و بین ۷۰ تا ۸۰ فریم می گرفتم. بعد از نصب DLSS 5، فریم اومد رو ۱۰. بازی رو بستم و دوباره اجرا کردم و اوکی شد و فریم اومد رو ۴۴. ولی تغییر گرافیکی واقعا حیرت انگیزه. NPC ها که در حد GTA VI شده کیفیتشون. باقی موارد مثل نورپردازی و کیفیت بافت هم تفاوت دیوانه کننده ست.

دیروز چندتا شات از هاگوارتز و acbf اومد که تو یه لول دیگه ای بودن متاسفانه پستای ردیتشون دلیت شد منم حوصله ندارم تو دیسکورد بگردم دنبالشون ولی میشه گفت بهترین نمونه های dlss5 بودن که قشنگ طرف روش وقت گداشته بود بهترین خروجیو بده بنظرم وقتی خود سازنده ها ازش استفاده کنن اصلا مثل بعضی عکسا بد درنمیاد و یه خروجی طبیعی و عالی میتونه داشته باشه
خود nba 2k هم اگر ندیدید اینجا ببینید از وقتی فایل لیک شد ملت همه رو تست کردن جز همون بازی که فایل ازش لیک شد![]()
)آقا چرا رو لست آف آس ۱ و اویل ریکویم، فایلهای dlss رو میریزم و میرم تو بازی. اما تا dlss رو روشن میکنم بازی کرش میکنه؟روی 2 تا گیم تا الان تست کردم dlss5 رو و واقعا ریختم
View attachment 420292
resonance : تنظیمات ultra / native رزولوشن هم 2k. فریم تغییری نکرد بین on و off (البته محیط داخلیه و فریم توی فضای باز فکر کنم از 150 بیاد روی 100/110
View attachment 420294
ac blackflag: تنظیمات ultra / RT extended فریم جن رو مجبور شدم بذارم روی 2x و dlss هم روی quality. رزولوشن هم 2k (کیفیت ویدیو رو از 300 مگ آوردم 15 و سرعتشو 2x کردم)
خیلی flicker داشت تصویر نمیدونم چرا روی این گیم.
ولی در کل اونقدری که انتظار داشتم افت پرفورمنس نداره واقعا نسبت به تغییری که میده

اون فایل ادآن dlss ورژن آخره؟ چون توی دیسکورد دیدم نوشته بود یکی از ورژناش واسه re engine فیکس شده. توی همون مسیجهای پین شده بودآقا چرا رو لست آف آس ۱ و اویل ریکویم، فایلهای dlss رو میریزم و میرم تو بازی. اما تا dlss رو روشن میکنم بازی کرش میکنه؟
می تونی کمک کنی؟
@TeTrationاون فایل ادآن dlss ورژن آخره؟ چون توی دیسکورد دیدم نوشته بود یکی از ورژناش واسه re engine فیکس شده. توی همون مسیجهای پین شده بود

دقیقابا این dlss5 رسما amd به خاک میره
کنسولها شوت میشن
بازی انگار نسل بعد میشه dlss 6 فیلم سینمایی تحویلت میده لابد![]()
تنظیمات مربوط به نورپردازی و رنگ داره و قطعا چیزی که سازنده پیاده کنه خیلی بهتره یکی از هیتمن تست گذاشته بود تو یکی از مناطق به کل با تنظیمات دیفالت مشکل داشت دستکاری میشد حل میشدتنها مشکل بزرگی که من دیدم تو این ویدیوها Contrast و Sharpness بیش از حد بالاست که هم خیلی ظاهر بازی رو غیر طبیعی و شبیه به عکس میکنه و هم چشم رو اذیت میکنه که اونم مطمئنم به خاطر رسمی نبودن این نسخه و بهینه نبودنش برای این بازیاییه که داره روشون تست میشه و وقتی نسخه رسمی بیاد و خود سازنده بازی ورژن مادیفای شده ش رو تو بازیش بذاره این مشکلات رو نخواهد داشت.
اونم نهایت یه چندسال دیرتر میده بیرون و به نسل بعدی کنسولا هم راه پیدا میکنه حالا شاید محدودتر و به شکل دیگه. ولی نشون میده همیشه ای ام دی از نظر نرم افزاری عقبه متاسفانه... دلیل اینکه خودم به شخصه همیشه ترجیح میدم تو بودجه یکسان یه کارت انویدیا ضعیفتر رو انتخاب کنم تا یه کارت با قدرت خام بیشتر ای ام دی همین چیزاس با اومدن این nr و rr و mfg رسما ای ام دی با خاک یکسان شدهبا این dlss5 رسما amd به خاک میره
کنسولها شوت میشن
بازی انگار نسل بعد میشه dlss 6 فیلم سینمایی تحویلت میده لابد![]()

تنظیمات مربوط به نورپردازی و رنگ داره و قطعا چیزی که سازنده پیاده کنه خیلی بهتره یکی از هیتمن تست گذاشته بود تو یکی از مناطق به کل با تنظیمات دیفالت مشکل داشت دستکاری میشد حل میشد
اونم نهایت یه چندسال دیرتر میده بیرون و به نسل بعدی کنسولا هم راه پیدا میکنه حالا شاید محدودتر و به شکل دیگه. ولی نشون میده همیشه ای ام دی از نظر نرم افزاری عقبه متاسفانه... دلیل اینکه خودم به شخصه همیشه ترجیح میدم تو بودجه یکسان یه کارت انویدیا ضعیفتر رو انتخاب کنم تا یه کارت با قدرت خام بیشتر ای ام دی همین چیزاس با اومدن این nr و rr و mfg رسما ای ام دی با خاک یکسان شده
پ.ن: تو ایکس بودم دیدم یکی پست گذاشته و dlss5 رو تو kcd2 تحلیل و تمجید کرده یکی زیرش کامنت منفی گذاشته که ما میخوایم بازیو همونجور که ارتیست میخواسته پلی بدیم. حالا خود کسی که پست گذاشته بنیان گذار warhorse studios و سازنده و نویسنده خود kcd2 هست
View attachment 420340
ادیت: این پستشم در نوع خودش جالبه بخونید.
Daniel Vávra ⚔ (@DanielVavra) on X