جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اووووووه ماااااااای گااااااد
دو ساعت پای سیستم بودم که DLSS 5 رو نصب کنم (به لطف فیلتر بودن همه چیز)
رو سایبرپانک نصب کردم و نتیجه حیرت انگیزه:oمن 2K و پریست High بازی می کردم و بین ۷۰ تا ۸۰ فریم می گرفتم. بعد از نصب DLSS 5، فریم اومد رو ۱۰. بازی رو بستم و دوباره اجرا کردم و اوکی شد و فریم اومد رو ۴۴. ولی تغییر گرافیکی واقعا حیرت انگیزه. NPC ها که در حد GTA VI شده کیفیتشون. باقی موارد مثل نورپردازی و کیفیت بافت هم تفاوت دیوانه کننده ست.
من که با همین ستینگ میرم. گور بابای fps کمتر:D
اینم از مقایسه که خودم گرفتم. تفاوت فاحش رو ببینید
با دی ال اس اس ۵

بدون دی ال اس اس

اینم ویدیو آموزشی و فایلهای مورد نیاز

اگه مثل من کارت سری ۴۰ دارین، یادتون باشه که بعد از نصب و اولین بار که میرید تو بازی و DLSS رو فعال می کنید، فریم ممکنه دراپ کنه رو ۵ و ۱۰. بازی رو ببندید و دوباره اجرا کنید و درست میشه.

آخرین ویرایش:
دیروز چندتا شات از هاگوارتز و acbf اومد که تو یه لول دیگه ای بودن متاسفانه پستای ردیتشون دلیت شد منم حوصله ندارم تو دیسکورد بگردم دنبالشون ولی میشه گفت بهترین نمونه های dlss5 بودن که قشنگ طرف روش وقت گداشته بود بهترین خروجیو بده بنظرم وقتی خود سازنده ها ازش استفاده کنن اصلا مثل بعضی عکسا بد درنمیاد و یه خروجی طبیعی و عالی میتونه داشته باشه
خود nba 2k هم اگر ندیدید اینجا ببینید از وقتی فایل لیک شد ملت همه رو تست کردن جز همون بازی که فایل ازش لیک شد :D

دیروز چندتا شات از هاگوارتز و acbf اومد که تو یه لول دیگه ای بودن متاسفانه پستای ردیتشون دلیت شد منم حوصله ندارم تو دیسکورد بگردم دنبالشون ولی میشه گفت بهترین نمونه های dlss5 بودن که قشنگ طرف روش وقت گداشته بود بهترین خروجیو بده بنظرم وقتی خود سازنده ها ازش استفاده کنن اصلا مثل بعضی عکسا بد درنمیاد و یه خروجی طبیعی و عالی میتونه داشته باشه
خود nba 2k هم اگر ندیدید اینجا ببینید از وقتی فایل لیک شد ملت همه رو تست کردن جز همون بازی که فایل ازش لیک شد :D

تنها مشکل بزرگی که من دیدم تو این ویدیوها Contrast و Sharpness بیش از حد بالاست که هم خیلی ظاهر بازی رو غیر طبیعی و شبیه به عکس میکنه و هم چشم رو اذیت میکنه که اونم مطمئنم به خاطر رسمی نبودن این نسخه و بهینه نبودنش برای این بازیاییه که داره روشون تست میشه و وقتی نسخه رسمی بیاد و خود سازنده بازی ورژن مادیفای شده ش رو تو بازیش بذاره این مشکلات رو نخواهد داشت.

روی 2 تا گیم تا الان تست کردم dlss5 رو و واقعا ریختم :D

View attachment 2026-08-30 14-19-06.mp4
resonance : تنظیمات ultra / native رزولوشن هم 2k. فریم تغییری نکرد بین on و off (البته محیط داخلیه و فریم توی فضای باز فکر کنم از 150 بیاد روی 100/110

View attachment 2026-08-30 14-49-10.mp4
ac blackflag: تنظیمات ultra / RT extended فریم جن رو مجبور شدم بذارم روی 2x و dlss هم روی quality. رزولوشن هم 2k (کیفیت ویدیو رو از 300 مگ آوردم 15 و سرعتشو 2x کردم :-")
خیلی flicker داشت تصویر نمیدونم چرا روی این گیم.
ولی در کل اونقدری که انتظار داشتم افت پرفورمنس نداره واقعا نسبت به تغییری که میده

روی 2 تا گیم تا الان تست کردم dlss5 رو و واقعا ریختم :D

View attachment 420292
resonance : تنظیمات ultra / native رزولوشن هم 2k. فریم تغییری نکرد بین on و off (البته محیط داخلیه و فریم توی فضای باز فکر کنم از 150 بیاد روی 100/110

View attachment 420294
ac blackflag: تنظیمات ultra / RT extended فریم جن رو مجبور شدم بذارم روی 2x و dlss هم روی quality. رزولوشن هم 2k (کیفیت ویدیو رو از 300 مگ آوردم 15 و سرعتشو 2x کردم :-")
خیلی flicker داشت تصویر نمیدونم چرا روی این گیم.
ولی در کل اونقدری که انتظار داشتم افت پرفورمنس نداره واقعا نسبت به تغییری که میده
آقا چرا رو لست آف آس ۱ و اویل ریکویم، فایلهای dlss رو میریزم و میرم تو بازی. اما تا dlss رو روشن میکنم بازی کرش میکنه؟:(

می تونی کمک کنی؟

• Sad
Reactions: TeTration
آقا چرا رو لست آف آس ۱ و اویل ریکویم، فایلهای dlss رو میریزم و میرم تو بازی. اما تا dlss رو روشن میکنم بازی کرش میکنه؟:(

می تونی کمک کنی؟
اون فایل ادآن dlss ورژن آخره؟ چون توی دیسکورد دیدم نوشته بود یکی از ورژناش واسه re engine فیکس شده. توی همون مسیج‌های پین شده بود

• Love
Reactions: u.s.a
اون فایل ادآن dlss ورژن آخره؟ چون توی دیسکورد دیدم نوشته بود یکی از ورژناش واسه re engine فیکس شده. توی همون مسیج‌های پین شده بود
@TeTration
ویرایش مجدد
خیلی خنگم =)):D
برداشتم کل پوشه streamline رو کپی کردم:D
اوکی شد. مرسی از شما دوست عزیز:x
ــــــ
دوستانی که میخوان دی ال اس اس ۵ رو نصب کنن طبق این آموزش برن.

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: TeTration

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or