Multi Platform Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
23 فوریه 2027
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
حتی تو عکس‌هایی که گذاشته میشه فهمید که Martin Lancaster و Craig Owens نویسنده‌های سری Batman Arkham بودن و از سال ۲۰۱۸ اومدن PG، یعنی از زمان تاسیس تیم دوم. حتی Anna Megill هم با کلی تیم معروف مثل رمدی و اسکوار و سی دی پراجکت و آرکین کار کرده. ولی چون یکی از کارهاش Avatar بوده باید فاتحه داستان بازی رو خوند 😯 😆

نکته مهم تر چیه ؟
چرا تیم سازنده اجازه داده این بخش گیم پلی داخل مهم ترین نمایشگاه صنعت گیم نمایش داده بشه :-??اعضای استودیو دوم Playground افراد تازه کار نیستن ( مایکروسافت روی کاغذ بهترین های سبک rpg برای ساخت fable استخدام کرده ) چه اتفاقی افتاده که با تجربه ترین افراد صنعت گیم که هر کدوم 20 سال بازی می سازن اجازه دادن این قسمت بازی نمایش داده بشه :-??واقعا چند ماه قبل از عرضه واقعا چیز دیگه ای برای نمایش دادن نداشتن ؟

چیزی که بیش از همه نگران کننده است تیم نویسندگان

View attachment 420101
  • Martin Lancaster
  • Craig Owens
  • Andrew Walsh
هر سه نفر نویسنده Suicide Squad: Kill the Justice League بودن ~X(
Anna Megill نویسنده Avatar: Frontiers of Pandora سه سال پیش از تیم جدا شده ( قطعا نوشته هاش داخل بازی هست )

Narrative Lead بازی Andrew S. Walsh نویسنده Horizon Forbidden West / pop 2008 / Watch Dogs: Legion

View attachment 420095View attachment 420096View attachment 420098View attachment 420107

از این تیم سازنده داستان شاهکار بیرون میاد ؟ :D خواهیم دید چه خواهد شد

تنها نکته منحصر به فرد بازی NPC / تعامل با NPC ها / تعامل با جهان بازی / سیستم کار بازیه

مشکل بزرگ چیه؟

Fable بعد از GTA 6 عرضه می شه :D باید دید مقابل استاندارد جدید صنعت گیم چند مرده حلاج

کامبت بالدورز گیت 3 در زمان عرضه بهترین کامبت CRPG تاریخ گیم بود
بحث سر چیه ؟
کسی ادعا کرده Fable باید بهترین کامبت تاریخ گیم ارئه میداد ؟ نه
بحث سر اینکه چرا یه بازی AAA 2027 در حد پایین ترین استاندارد معمولی صنعت گیم ( بازی های گاچا ) نیست
بله هر کسی ازاد این نقطه ضعف نادیده بگیره / چشم پوشی کنه و روی نقاط قوت بازی مانور بده :-bd اما این چشم پوشی تغییری در اصل مشکل کامبت ایجاد نمی کنه

راه حل اینکه بازی با GTA 6 مقایسه نشه چیه ؟
تیم سازنده باید با هر فشار / کرانچی شده بازی رو تابستان 2026 عرضه می کرد که نکرد :D اون فرصت دیگه از دست رفته و نه تنها Fable , هر بازی AAA که بعد از GTA 6 منتشر بشه خواه ناخواه مقایسه می شه
هر بازی روی گرافیک مانور بده مقایسه می شه
هر بازی روی انیمیشن و داستان گویی مانور بده مقایسه می شه
هر بازی که روی جهان و فعالیت های فرعی مانور بده مقایسه می شه
هر بازی مثل Fable که روی NPC / تعامل با NPC ها / تعامل با جهان بازی مانور بده مقایسه می شه
یه نکته رو اضافه کنم ... تعداد انیمیشن های gta6 چهار برابر ( ۶۰۰ هزارتا ) تعداد خط دیالوگ های فیبل ( بازی سبک rpg ) هست :D

Fable will feature over 150,000 lines of dialogue, Playground Games confirms

ببین منم از بازی خیلی خوشم اومده تو تاپیک مورد انتظار ترین ها هم رتبه اول گذاشتمش. در این حد یعنی :D ولی اینکه انتقادا داره کم کم پیشروی میکنه تو تاپیک سر دفاع اشتباهیه که دارید میکنید :D

بازی به وضوح کامبتش نسبت به باقی اجزا بازی بالانس مناسبی نداره. اینکه یکی انتظار داشته باشه ضربه ای که میزنه ایمپکت داشته باشه مساوی با این نیست که انتظار یه کامبت شاهکار و عمیق میخواد. همین که مثلا ضربات مثل GOW رو انمی مینشست هم کافی بود. منتها یهو اومدین گفتید بازی اصلا همچین رسالتی نداره شما یه کامبت افسانه ای انتظار دارید. یا مثلا میگید چرا انتقاد میکنید فقط یه بخشی از گیم پلی مشکل داره. ملت به راه رفتن کاراکتر انتقاد نکردن که به کامبتش کردن یعنی یکی از مهم ترین بخش های یه بازی :D

از بازی خوشتون اومده منم خیلی خوشم اومده ولی اینکه همچین ضعف واضحی رو نادیده بگیرید و یه جور توهم یا زیاده خواهی جلوه ش بدین اون بخش علاقتون به بازی هم واسه بقیه یه جور تعصب به نظر میاد.
انتقاد هیچی، یکی بیاد توضیح بده که به فلان دلیل بازی آشغال هست هم اوکیه و داره نظرش رو میگه، مثل ماکان که توضیح داده به فلان دلیل بازی رو دوست نداره. ولی کامنت‌های این چند تا دوست تو همین یکی دو صفحه رو ببین به نظرت انتقاد هست؟ 😆😁

حتی تو عکس‌هایی که گذاشته میشه فهمید که Martin Lancaster و Craig Owens نویسنده‌های سری Batman Arkham بودن و از سال ۲۰۱۸ اومدن PG، یعنی از زمان تاسیس تیم دوم. حتی Anna Megill هم با کلی تیم معروف مثل رمدی و اسکوار و سی دی پراجکت و آرکین کار کرده. ولی چون یکی از کارهاش Avatar بوده باید فاتحه داستان بازی رو خوند 😯 😆
نکته مهم همین
این دو نفر در 10 سال چقد سقوط کردن ~X( از Batman: Arkham Knight رسیدن به ابر فاجعه مثل Suicide Squad: Kill the Justice League ~X(این روند سقوط همچنان ادامه داره ؟ شخصیت های FABLE هم قراره دیالوگ های فاجعه / توهین امیز Suicide Squad تکرار کنن ؟
Anna Megill سه سال پیش جدا شده یا اخراج شد مشخص نیست :-??
هیچکدوم از این 5 نفر در حدی نیستن که داستان یه RPG دیالوگ محور مثل Fable بنویسن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
ببین منم از بازی خیلی خوشم اومده تو تاپیک مورد انتظار ترین ها هم رتبه اول گذاشتمش. در این حد یعنی :D ولی اینکه انتقادا داره کم کم پیشروی میکنه تو تاپیک سر دفاع اشتباهیه که دارید میکنید :D

بازی به وضوح کامبتش نسبت به باقی اجزا بازی بالانس مناسبی نداره. اینکه یکی انتظار داشته باشه ضربه ای که میزنه ایمپکت داشته باشه مساوی با این نیست که انتظار یه کامبت شاهکار و عمیق میخواد. همین که مثلا ضربات مثل GOW رو انمی مینشست هم کافی بود. منتها یهو اومدین گفتید بازی اصلا همچین رسالتی نداره شما یه کامبت افسانه ای انتظار دارید. یا مثلا میگید چرا انتقاد میکنید فقط یه بخشی از گیم پلی مشکل داره. ملت به راه رفتن کاراکتر انتقاد نکردن که به کامبتش کردن یعنی یکی از مهم ترین بخش های یه بازی :D

از بازی خوشتون اومده منم خیلی خوشم اومده ولی اینکه همچین ضعف واضحی رو نادیده بگیرید و یه جور توهم یا زیاده خواهی جلوه ش بدین اون بخش علاقتون به بازی هم واسه بقیه یه جور تعصب به نظر میاد.
در مورد پیشروی انتقادها که ممد بالاتر خیلی مختصر و مفید جواب داد. این کاربرها شناخته شده هستن و بهترین راهکار اینه که ایگنورشون کرد.

ولی در مورد کامبت من توضیح دادم که چرا دارم دفاع میکنم. حالا یه قسمتیش کاملن شخصیه و یه قسمتی هم کاملن منطقی.
کدوم یکی از fable ها (1,2,3) در زمان عرضه کامبت خوبی داشتن؟ جواب : هیچکدوم. پس چرا fable انقدر محبوب شد؟ جواب: چون محبوبیتش هیچ ارتباطی با کامبت بازی نداشت.

الان کسی از کامبت ایراد میگیره که از بیرون اومده باشه. ظاهرن انتقادش هم به جا هست. ولی در اصل هیچکس fable های قبلی رو به خاطر کامبت خوبش نخریده.
نسخه جدید هم همینطوره. کسی که fable رو برای تجربه یه کامبت نفسگیر و عمیق و دارای ایمپکت بخره، قطعن تو ذوقش میخوره. چون این بازی هم یک fable هست. حالا در سال 2080 با بودجه 896778 میلیون دلاری ساخته بشه هم استانداردی که این آیپی در زمینه کامبت داشته همین بوده و اگر سطحش پایین تر بیاد میتونیم ازش انتقاد کنیم.
حتی ویچر هم مثال زدم که شماره یکش میشه گفت چیزی به اسم کامبت نداشت. و در شماره 3 هم تا حد زیادی دوباره برگشت به ساده سازی کامبت ها.

کسی که قبلن سری fable رو تجربه کرده باشه و خوشش اومده باشه، قطعن و بدون شک با کامبت این نسخه هم هیچ مشکلی نداره. چون اون شخص اگر کامبت براش مهم بود هیچوقت طرفدار سری fable نمی شد که الان بخاد منتظر نسخه جدیدش باشه.
کسی هم که این سری رو تجربه نکرده باشه، تو نسخه جدید دنبال استانداردهای کامبت بازیهای چینی و سولزلایک میگرده که خب اونم قطعن ناامید میشه.

نکته مهم همین
این سه نفر در 10 سال چقد سقوط کردن ~X( از Batman: Arkham Knight رسیدن به ابر فاجعه مثل Suicide Squad: Kill the Justice League ~X(این روند سقوط همچنان ادامه داره ؟ شخصیت های FABLE هم قراره دیالوگ های فاجعه / توهین امیز Suicide Squad تکرار کنن ؟
Anna Megill سه سال پیش جدا شده یا اخراج شد مشخص نیست :-??
هیچکدوم از این 5 نفر در حدی نیستن که داستان یه RPG دیالوگ محور مثل Fable بنویسن
سقوط چی؟ مگه همین Lancaster تنهایی داستان SS رو نوشته؟ اصلا چقدر تو داستان بازی نقش داشته؟ این بابا از ۲۰۱۸ اومده PG. اصلا تو نویسندگی مگه چیزی به اسم اخراج داریم؟ یکی از اونایی که اسم بردی رو من سرچ کردم تو بیشتر از ۲۰ تا استودیو کار کرده، هر کدوم یک تا سه سال. مشخصه اصلا سیستم کاری طرف همین هست و مشخصا آدم قابلی هم بوده که این همه استودیو معروف باهاش کار کردن :دی اتفاقا این تیم نویسنده روی کاغذ نوید یه داستان خوب رو میدن. حالا درسته تعداد دیالوگ‌هاش از انیمیشن‌های GTA 6 کمتره (ربط گودرز با شقایق از این بیشتره 😆)، ولی رزومه قابل قبولی دارن و احتمال نتیجه خوب، خیلی بیشتر از نتیجه بد هست :دی

همه اینا به کنار، انصافا گرافیک بازی خیلی تر و تمیز و خوشگل هست، یعنی GTA VI رو بزاریم کنار، فکر نکنم فعلا هیچ اپن‌ورلد دیگه‌ای نزدیک بهش بشه.

اینکه بخوای GTA VI رو با فیبل مقایسه کنی از کجا اومده؟ اینجوری باشه که حتی بازیای ناتی داگ و سانتا مونیکا و امثالهم هم به پای ساخته های راکستار نمیرسه از بس که اینا کلا توی یه لیگ دیگن! :D
یه عده که کلا کارشون تروله و Playground Games بازیای FH هم میساخت اونا بازیش نمیکردن و میکوبیدن توی سرش. حداقلش اینه این استودیو ریسک کرد و تیمی که ریسینگ میساخت اومده نقش آفرینی میسازه چیزی که توی این نسل از کمتر استودیویی دیدیم.
استودیو دیگه ای اگه همچین ریسکی کرد و محصول بهتری ساخت بعد بیاید بزنید توی سر فیبل. اگرم بازی بدیه خب بازیش نکنید دم به دقیقه طومار نوشتن نداره که. طرف اومده 150 خط نوشته که بگه بازی بده. بعید میدونم کسی از اون 150تا خط حتی حوصله خوندن 20 خطشم داشته باشه. نخر بازی هم نکن. کسی هم خوشش بیاد بازی میکنه. هرموقع هم اومد و متای زرد و قرمز گرفت اونوقت میگیم بازی داغون و ناامید کنندس.
بعد یه چیزی که هست از نسخه اول Fable تا الان این فرنچایز یه حس و حال RPG خاصی داره که حالا خوب یا بد، توی هیچ بازی هم سبک دیگه ای هم نیست. توی همه نسخه هام کیفیت ماموریتها به کمیت ترجیح داده شده و با اینکه تایم پلی بازیاش طولانی نیست ولی بشدت جذابه. شما اینو مقایسه کن با تایم پلی مثلا Forbidden West که از یجایی به بعد آدم تگری میزد دیگه.
____
کارو به ترول نویسنده های این بازی میکشین لااقل شرایطو مهیا نکنین که آدم یاد حضور آلانا پیرس به عنوان نویسنده توی سانتا مونیکا بیفته! لکه ننگ تاریخ استودیو سانتا شد اومدن این دوزاری! :D

آخرین ویرایش:
بازی که قشنگ فیبله،من نسخه 3 رو بازی کردم خیلی حال داد زمان خودش. این نسخه ام شدیدا فیبله ولی مشکل خیلیا با بازی این هست که انتظار داشتن بعد این همه سال تغییرات اساسی توی مکانیزم بازی انجام بگیره و ازش انتظار یه rpg مدرن داشتن. انتظارشون به جاست ولی فیبل همیشه همین بوده و این نسخه ام یه ریبوت سیف هست و بسیار وفادار به فیبل های قبلی.
به هرحال من تا الان حس خوبی از بازی گرفتم.

یعنی شهر به اون بزرگی با کلی NPC و شغل و ساختمون و غیره به نظرت اسکوپ کوچک هست؟!

محمد بزرگی یه شهر با NPC های زیاد که اسکوپ محسوب نمیشه. اسکوپ پروژه، یعنی طول و عرض توامان. از پلی تایم و خط داستانی و محتوای جانبی بگیر تا عمق کامبت و مثلا تنوع Enemy ها... وقتی کل بازی در حالت داستانی 15 تا 20 ساعت گیم پلی داره یعنی اسکوپکش کوچیکه. اتفاقا یه خبری هم در این باب امد چند سال پیش که میگفتن پروژه اسکوپش تغییر کرده... احتمالا کوچیک ترش کردن تا از پس ساخت بر بیان.

اصلا بازی رو باید با چی مقایسه کنیم؟ :دی این بازی ریبوت هست، باید با خودش مقایسه بشه و البته به قول تو چون آخرین نسخه‌اش خیلی سال پیش اومده مشخصا باید پیشرفت زیادی نسبت به اون دوران داشته باشه. حالا تو چه بخشی باید پیشرفت ببینیم، همون چیزهایی که نسخه‌های قبلی توش تبحر داشتن :دی

آفرین. به نظرم اونچه باید رو خودت گفتی، Fable باید با اونچه ازش انتظار میره و درش تبحر داره مقایسه بشه. آیا این چیزی که نشون دادن نسخه دو نسل بعدی Fable هایی هست که رو 360 دیدیم؟

حالا یه سری بخش‌های بازی ایراد داره که خب مشخصه و احتمال داره تا موقع عرضه بهتر بشه. ولی یه سری بلندپروازی و پیشرفت‌های واضح هم داره که البته این هم باید موقع عرضه دید که چقدر حرفشون درست بوده. ولی دیگه اینجوری نیست بگیم بازی کوچک و درپیتی هست و نسبت به پانزده سال پیش پیشرفتی نداشته و حرفی برای گفتن نداره :دی همین الان ملت دارن این رو با ویچر ۳ مقایسه می‌کنن که به نظر من اشتباه هست ولی خب سطح توقع ملت بعضاً این قدر بالا هست :دی

من در هیچ کجای پستم نگفتم بازی کوچیک و درپیتی:دی گفتم در زمینه ویژوال و آرت دیرکشن و این چیزا عالیه، کامبت در بهترین حالت متوسطه، انیمیشن ها بدن، سورد فایت فاجعه است، داستان هم نظر ندارم و البته خیلی منتظرم ببینم در زمینه تعامل با NPC ها و کلا ایمرژن چطور عمل کرده و آیا میتونه نصف چیزی که Fable ها در قدیم بودن رو ارایه بده یا نه. الان یه مقدار بعید میدونم راستش.

در کل یه مقدار انتظاراتت رو بیار پایین به نظرم با دید یه شاهکار نرید جلو بخوره تو ذوقتون.

مثل ماکان که توضیح داده به فلان دلیل بازی رو دوست نداره.

مجدد من این حرفو نزدم و Day 1 میخرمش:دی چون Fable رو دوست دارم، نه به اندازه تو، اما از قدیم باهاش خاطره دارم، کلا از شماره اول بازی که از یه مرده پول گرفتم خیانتشو به زنش لو ندم و از زنشم باز پول گرفتم و لو دادم شوهرشو شیفته بازی شدم:دی ولی علاقه به بازی دلیل نمیشه آدم ایرادات رو نبینه. من نظرمو بدون سانسور درباری همه بازی ها میگم همیشه. کاری هم ندارم چه واکنشی میگیره. حالا چه GoW:L باشه، چه ولورین و چه ایشون:دی

آخرین ویرایش:
اشتباه دیدم بازی 4 تا نویسنده داره :D عذر می خوام
سقوط چی؟ مگه همین Lancaster تنهایی داستان SS رو نوشته؟ اصلا چقدر تو داستان بازی نقش داشته؟ این بابا از ۲۰۱۸ اومده PG. اصلا تو نویسندگی مگه چیزی به اسم اخراج داریم؟ یکی از اونایی که اسم بردی رو من سرچ کردم تو بیشتر از ۲۰ تا استودیو کار کرده، هر کدوم یک تا سه سال. مشخصه اصلا سیستم کاری طرف همین هست و مشخصا آدم قابلی هم بوده که این همه استودیو معروف باهاش کار کردن :دی اتفاقا این تیم نویسنده روی کاغذ نوید یه داستان خوب رو میدن. حالا درسته تعداد دیالوگ‌هاش از انیمیشن‌های GTA 6 کمتره (ربط گودرز با شقایق از این بیشتره 😆)، ولی رزومه قابل قبولی دارن و احتمال نتیجه خوب، خیلی بیشتر از نتیجه بد هست :دی

دیگه هر چه قدر اسپمر و ترول باشی و هدفت هم گند زدن به هر تاپیکی مربوط به مایکروسافت باشه، بازم خیلی چیپ و ضایع هست بیای حرف من رو کات کنی و بخش گرافیک رو حذف کنی 😯😆
اصلا چقدر تو داستان بازی نقش داشته؟
Martin Lancaster نویسنده اصلی
Craig Owens نویسنده ارشد
1787997717464.png

نوشتن مثل بازیگری نیست ( طرف 10 سال پیش یه نقش خوب داشته امروز هم میتونه یه نقش دیگه رو بهتر بازی کنه ) نویسنده بر اساس تجربه شخصی / چیز های که در زندگی تجره کرده می نویسه و هر روندی داشته باشه ( رو به بالا / رو به سقوط ) ادامه میده
سبک / کیفیت نوشته بیانگر زندگی چند سال گذشته اون نویسنده است و بعید دوباره به عقب برگرده و او کیفیت گذشته رو تکرار کنه
یه مثال چند لول بالاتر
GRR MARTIN یکی بزرگان عصر معاصر نمی تونه The Winds of Winter بنویسه , چرا ؟
اون بازه زمانی 16 ساله که A Song of Ice and Fire تمام شده و در این 15 سال گذشته ( ابر موفقیت سریال / شهرت عجیب و غریب جهانی ) یه شخصیت دیگه شکل داده که قادر نیست چیزی که مخاطب مجموعه A Song of Ice and Fire انتظار داره رو تکرار کنه

دیالوگ های FABLE و Suicide Squad با فاصله زمانی کمی نسبت به هم نوشته شدن و بعید سبک / کیفیت نویسنده ها در این بازه زمانی کم تغییر خاصی کرده باشه :-??
در مورد پیشروی انتقادها که ممد بالاتر خیلی مختصر و مفید جواب داد. این کاربرها شناخته شده هستن و بهترین راهکار اینه که ایگنورشون کرد.

ولی در مورد کامبت من توضیح دادم که چرا دارم دفاع میکنم. حالا یه قسمتیش کاملن شخصیه و یه قسمتی هم کاملن منطقی.
کدوم یکی از fable ها (1,2,3) در زمان عرضه کامبت خوبی داشتن؟ جواب : هیچکدوم. پس چرا fable انقدر محبوب شد؟ جواب: چون محبوبیتش هیچ ارتباطی با کامبت بازی نداشت.

الان کسی از کامبت ایراد میگیره که از بیرون اومده باشه. ظاهرن انتقادش هم به جا هست. ولی در اصل هیچکس fable های قبلی رو به خاطر کامبت خوبش نخریده.
نسخه جدید هم همینطوره. کسی که fable رو برای تجربه یه کامبت نفسگیر و عمیق و دارای ایمپکت بخره، قطعن تو ذوقش میخوره. چون این بازی هم یک fable هست. حالا در سال 2080 با بودجه 896778 میلیون دلاری ساخته بشه هم استانداردی که این آیپی در زمینه کامبت داشته همین بوده و اگر سطحش پایین تر بیاد میتونیم ازش انتقاد کنیم.
حتی ویچر هم مثال زدم که شماره یکش میشه گفت چیزی به اسم کامبت نداشت. و در شماره 3 هم تا حد زیادی دوباره برگشت به ساده سازی کامبت ها.

کسی که قبلن سری fable رو تجربه کرده باشه و خوشش اومده باشه، قطعن و بدون شک با کامبت این نسخه هم هیچ مشکلی نداره. چون اون شخص اگر کامبت براش مهم بود هیچوقت طرفدار سری fable نمی شد که الان بخاد منتظر نسخه جدیدش باشه.
کسی هم که این سری رو تجربه نکرده باشه، تو نسخه جدید دنبال استانداردهای کامبت بازیهای چینی و سولزلایک میگرده که خب اونم قطعن ناامید میشه.
یه سوال پیش میاد ؟
اگه در این چند ماه کامبت بازی چند لول بهبود پیدا کرد چه واکنشی نشون میدی ؟
بازی تحریم می کنی ؟ این بازی کامبت اش شاهکار دیگه fable نیست :D فیبلی که کامبت خوب داشته ارزش بازی کردن نداره :D
قطعا همین جا در ستایش Playground کتاب می نویسی :D

اگه ویچر 4 کامبت معمولی داشته باشه ملت CDPR نابود می کنن

بله fable دو نسل پیش به خاطر کمبود وقت / بودجه / نبود امکانات فنی / ضعف سخت افزار مشکلاتی داشته
چه ارتباطی به بازی که دو نسل بعد در 7 سال ساخته شده ( 3 گانه اصلی fable در 6 سال عرضه شده ) با سخت افزار 10 ها برابر قوی تر / بودجه چند برابری / بهترین امکانات فنی صنعت گیم داره ؟
1788000063117.png
اگه مایکروسافت اون زمان / بودجه بیشتری اختصاص میداد اعضای مرحوم Lionhead Studios چه واکنشی نشون میدادن ؟ فک می کنی می گفتن
نه ما زمان / بودجه بیشتر نمی خوایم .... ما کامبت بازی ارتقا نمیدیم ....
قطعا اگه بودجه / زمان / امکانات بیشتری داشتن کامبت / گیم پلی / گرافیک / انیمیشن ها رو ارتقا میدادن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Solidsnake_1
یه سوال پیش میاد ؟
اگه در این چند ماه کامبت بازی چند لول بهبود پیدا کرد چه واکنشی نشون میدی ؟
بازی تحریم می کنی ؟ این بازی کامبت اش شاهکار دیگه fable نیست :D فیبلی که کامبت خوب داشته ارزش بازی کردن نداره :D
تحریم نمیکنم ولی قبلن نظرم رو در این باره گفتم:
منظورم اینه که اگر بخش مبارزات عمیق تر و یا حتی به گفته خودت بهتر بشه، اون بازی برای من از Fable بودن فاصله میگیره.:D
قطعن از اینکه ایمپکت ضربات بهتر بشه استقبال میکنم ولی با پیچیده شدن سیستم مبارزات مخالفم.

قطعا همین جا در ستایش Playground کتاب می نویسی :D
من همین الان هم میتونم در ستایش Playground کتاب بنویسم. استودیویی که با این تبحر تونست گرافیک بازی رو از فانتزی با ریالستیک تغییر بده ولی برای من طرفدار قدیمی هنوز روح فیبل درش کاملن حس میشه. این کار هر استودیویی نیست و قطعن باید ستایش بشه.

اگه ویچر 4 کامبت معمولی داشته باشه ملت CDPR نابود می کنن
نه. مگه سر ویچر 3 ملت cdpr رو نابود کردن؟ اون سیستم مبارزات سخت و پیچیده 2 که باعث شد خیلی ها مثل من بازی رو دراپ کنن، تغییر داد و به شدت ساده ترش کرد. اتفاقن ملت هم نه تنها نابودش نکردن بلکه به شدت استقبال کردن.

بله fable دو نسل پیش به خاطر کمبود وقت / بودجه / نبود امکانات فنی / ضعف سخت افزار مشکلاتی داشته
چه ارتباطی به بازی که دو نسل بعد در 7 سال ساخته شده ( 3 گانه اصلی fable در 6 سال عرضه شده ) با سخت افزار 10 ها برابر قوی تر / بودجه چند برابری / بهترین امکانات فنی صنعت گیم داره ؟
بارها گفتم که همون fable های دونسل پیش رو با عناوین هم ژانرش مقایسه کنی که در همون دو نسل پیش منتشر شدن، از نظر مبارزات 100 تا بازی بهتر هم بود. اساسن کسی fable رو برای مبارزاتش دوست نداره. هزار بار.

اگه مایکروسافت اون زمان / بودجه بیشتری اختصاص میداد اعضای مرحوم Lionhead Studios چه واکنشی نشون میدادن ؟ فک می کنی می گفتن
نه ما زمان / بودجه بیشتر نمی خوایم .... ما کامبت بازی ارتقا نمیدیم ....
قطعا اگه بودجه / زمان / امکانات بیشتری داشتن کامبت / گیم پلی / گرافیک / انیمیشن ها رو ارتقا میدادن
من سالها پیش با خودت راجع به همین موضوع کلی بحث کردم. نمیدونم یادت رفته یا چی.
خیلی ها از جمله خودم اون زمان مایکروسافت رو مقصر کم و کاستی های fable 3 میدونستیم.
حتی یادمه منتقدهایی بودن که بعضی از انتخابهای داخل بازی رو به عنوان تعنه به مایکروساف برای کمبود بودجه و ندادن زمان کافی به Lionhead تعبیر میکردن.
ولی چند سال بعدش خود پیتر مولینو تو یه مصاحبه اذعان کرد که این کمبودها ربطی به مایکروسافت نداشت و مایکروسافت همه جوره از Lionhead در اون دوران حمایت کرده بود. دلایل اصلی هم چیزهایی بودن که الان ربطی به این بازی که ساخت یه استودیو دیگس نداره.

محمد بزرگی یه شهر با NPC های زیاد که اسکوپ محسوب نمیشه. اسکوپ پروژه، یعنی طول و عرض توامان. از پلی تایم و خط داستانی و محتوای جانبی بگیر تا عمق کامبت و مثلا تنوع Enemy ها... وقتی کل بازی در حالت داستانی 15 تا 20 ساعت گیم پلی داره یعنی اسکوپکش کوچیکه. اتفاقا یه خبری هم در این باب امد چند سال پیش که میگفتن پروژه اسکوپش تغییر کرده... احتمالا کوچیک ترش کردن تا از پس ساخت بر بیان.

آفرین. به نظرم اونچه باید رو خودت گفتی، Fable باید با اونچه ازش انتظار میره و درش تبحر داره مقایسه بشه. آیا این چیزی که نشون دادن نسخه دو نسل بعدی Fable هایی هست که رو 360 دیدیم؟

من در هیچ کجای پستم نگفتم بازی کوچیک و درپیتی:دی گفتم در زمینه ویژوال و آرت دیرکشن و این چیزا عالیه، کامبت در بهترین حالت متوسطه، انیمیشن ها بدن، سورد فایت فاجعه است، داستان هم نظر ندارم و البته خیلی منتظرم ببینم در زمینه تعامل با NPC ها و کلا ایمرژن چطور عمل کرده و آیا میتونه نصف چیزی که Fable ها در قدیم بودن رو ارایه بده یا نه. الان یه مقدار بعید میدونم راستش.

در کل یه مقدار انتظاراتت رو بیار پایین به نظرم با دید یه شاهکار نرید جلو بخوره تو ذوقتون.

مجدد من این حرفو نزدم و Day 1 میخرمش:دی چون Fable رو دوست دارم، نه به اندازه تو، اما از قدیم باهاش خاطره دارم، کلا از شماره اول بازی که از یه مرده پول گرفتم خیانتشو به زنش لو ندم و از زنشم باز پول گرفتم و لو دادم شوهرشو شیفته بازی شدم:دی ولی علاقه به بازی دلیل نمیشه آدم ایرادات رو نبینه. من نظرمو بدون سانسور درباری همه بازی ها میگم همیشه. کاری هم ندارم چه واکنشی میگیره. حالا چه GoW:L باشه، چه ولورین و چه ایشون:دی
من اکثر حرف‌هات رو قبول دارم، حتی اگر انتقاد باشه چون مشخصا یه سری جاها هنوز تکمیل نشدن و خب شاید هم تکمیل نشن :دی ولی در مورد اسکوپ نمی‌دونم نسخه‌های قبلی رو یادت هست یا نه، PG اومده یه سری از بخش‌ها رو کامل گسترش داده، از نقشه و NPC ها بگیر تا سیستم تعاملی با افراد حاضر در محیط. همین که بیشتر از ۱۰۰۰ تا NPC دست ساز با شغل و شخصیت مشخص داریم، میشه گسترش اسکوپ بازی. یعنی اینکه صرفا یه محیط گنده بی خاصیت بسازیم که خب خیلی جالب نیست و اونجوری نمیشه بگیم به به اسکوپ بازی بزرگ شده 😁 من فیبل رو با خودش مقایسه می‌کنم، نسخه‌های قبلی یه جورایی هاب بیسید بودن، یعنی یه سری نقشه کوچک چسبیده به هم، اینجا محیط بزرگ‌تر و یکپارچه رو شاهد هستیم، یعنی واقعی‌تر شدن حس اپن‌ورلد. سیستم مبارزات نسخه قبلی اینقدر ساده بود که تو نسخه دوم حتی مرگ وجود نداشت و با تموم شدن خط سلامتی، یه کمی XP کم میشد و از همون جا شخصیت اصلی ریسپاون می‌شد، یعنی چالش صفر! از نظر محتوا که نسخه‌های قبلی حتی از این نسخه هم کوتاه‌تر بودن. حقیقتش بخوام تک به تک مقایسه کنم خیلی طولانی میشه و حوصله ندارم 😆😁 دیگه از من قبول کن بازی نسبت به نسخه‌های قبلی پیشرفت زیادی داشته در حد همون دو نسل 👀😆😁

سطح انتظار اتفاقا خیلی نکته مهمی هست. من انتظار دارم بازی کاری کنه که Forza Horizon انجام داد. یه بازی خیلی خوب و خاص که تو نسخه‌های بعدی خیلی پیشرفت کرد و بهترین بازی سبک خودش شد. ولی تو شروع کار همین که بتونه یه امضایی از خودش به یادگار بزاره کافیه، اسکوپ بزرگت‌تر و جاه‌طلبانه‌تر واسه نسخه‌های بعدی :دی

انگاری پلی گراوند یه استودیو ایندی AA کوچیکه اونی نیست که تنها بازی های قابل احترام ده سال گذشته xbox با متا بالا ۹۰ رو ساخته ، انتظار اینکه بازیشون استاندارد های کامبت و انیمیشن زمان ps2 رو داشته باشه اشتباهه به نظر دوستان 😞

ویرایش : زمان ps2 چیه اشتباه از من بود زمان نینتندو ۶۴ هم دوستان فرستادن بازی ها انیمیشن در باز کردن داشتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or