Multi Platform Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
23 فوریه 2027
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
اولین بازی استودیو تو سبکی خارج از ریسینگ هست، فکر نکنم کسی انتظار داشته باشه یهو بیان و بهترین نقش‌آفرینی بازار رو بسازن 😁 همون Forza Horizon هم از اول کار بهترین ریسینگ که نبود. ولی باز همین چیزی که تا الان دیدیم فوق‌العاده هست، یه سری ایرادات داره ولی نکات مثبت خیلی زیادی هم داره. همه اینا به کنار، انصافا گرافیک بازی خیلی تر و تمیز و خوشگل هست، یعنی GTA VI رو بزاریم کنار، فکر نکنم فعلا هیچ اپن‌ورلد دیگه‌ای نزدیک بهش بشه.

از همه چیز مهم‌تر برای من این هست که با وجود عوض شدن سبک گرافیکی، بازی دقیقا همون Fable ـی هست که انتظارش رو داشتیم. تغییرات زیاد و مدرن شدن بازی با حفظ کردن روح سری، چیزی هست که باید به خاطرش پلی‌گرند رو تحسین کرد.

من حس می‌کنم نهایتش یه چیزی در حد Outer Worlds یا Avowed از استودیوهای تحت نظر مایکروسافت بشه. یعنی بازی خوبی می‌شه حتما، ولی نه اینکه بخواد تاثیرگذار یا موندگار بشه. همچین حسی از ویدئوهاش گرفتم. حالا خیلی تا عرضه مونده، بیاد و ببینیم چی می‌شه.

خدایی مبارزات بازی افتضاحه. قابل قبول هم نیست. یه تیم کوچیک میاد mortall shell میسازه یا اصلا چرا راه دور بریم. حتس avowed بهتر بنظر میاد. اینقدر سخته واسشون؟ چیزی که من میبنیم در حد استانداردهای ۱۰ سال پیش هم نیست واقعا.

اولین بازی استودیو تو سبکی خارج از ریسینگ هست، فکر نکنم کسی انتظار داشته باشه یهو بیان و بهترین نقش‌آفرینی بازار رو بسازن 😁 همون Forza Horizon هم از اول کار بهترین ریسینگ که نبود. ولی باز همین چیزی که تا الان دیدیم فوق‌العاده هست، یه سری ایرادات داره ولی نکات مثبت خیلی زیادی هم داره. همه اینا به کنار، انصافا گرافیک بازی خیلی تر و تمیز و خوشگل هست، یعنی GTA VI رو بزاریم کنار، فکر نکنم فعلا هیچ اپن‌ورلد دیگه‌ای نزدیک بهش بشه.

از همه چیز مهم‌تر برای من این هست که با وجود عوض شدن سبک گرافیکی، بازی دقیقا همون Fable ـی هست که انتظارش رو داشتیم. تغییرات زیاد و مدرن شدن بازی با حفظ کردن روح سری، چیزی هست که باید به خاطرش پلی‌گرند رو تحسین کرد.
این دید به نظرم اشتباست که چون اینها قبلا ریسینگ ساز بودن پس سطح انتظار رو نباید بالا برد و ایراداتی از این دست رو چشم پوشی کرد.

این تیم دوم به منظور ساخت فیبل جمع شد و کلی استعداد براش استخدام کردن.
انگاری یک استودیوی جدید برای این بازی احداث کرده باشن و بودجه قابل توجهی هم داشتن.

مثلا گیم ساینس که Black Myth رو ساخت قبلش بازی ساخته بود؟
یا همین S-game استودیوی سازنده فنتوم بلید قبل این کجا بودن؟
فرق اینها با تیم سازنده Fable چیه؟

این دید درست نیست.
به نظرم باید ایرادات بازی گفته بشه و سطح انتظار ما هم از بازی باید خیلی بالا باشه که استودیو تمام تلاشش رو بکنه که اون رو رفع کنه.
همونطور که مثلا CI Games بخش مبارزات Lords of the fallen رو نسبت به نمایشهای اولیه خیلی بهتر کرد ، بعد از انتشار هم دوباره خیلی روش کارد.
مشکل اون بازی هم دقیقا مثل fable همین فیدبک و ایمپکت هنگام ضربات و ... بود که خب نهایتا به طور 100درصد عالی نشد ولی خیلی تلاش کردن و واقعا پیشرفت داشتن.

این دید به نظرم اشتباست که چون اینها قبلا ریسینگ ساز بودن پس سطح انتظار رو نباید بالا برد و ایراداتی از این دست رو چشم پوشی کرد.

این تیم دوم به منظور ساخت فیبل جمع شد و کلی استعداد براش استخدام کردن.
انگاری یک استودیوی جدید برای این بازی احداث کرده باشن و بودجه قابل توجهی هم داشتن.

مثلا گیم ساینس که Black Myth رو ساخت قبلش بازی ساخته بود؟
یا همین S-game استودیوی سازنده فنتوم بلید قبل این کجا بودن؟
فرق اینها با تیم سازنده Fable چیه؟

این دید درست نیست.
به نظرم باید ایرادات بازی گفته بشه و سطح انتظار ما هم از بازی باید خیلی بالا باشه که استودیو تمام تلاشش رو بکنه که اون رو رفع کنه.
همونطور که مثلا CI Games بخش مبارزات Lords of the fallen رو نسبت به نمایشهای اولیه خیلی بهتر کرد ، بعد از انتشار هم دوباره خیلی روش کارد.
مشکل اون بازی هم دقیقا مثل fable همین فیدبک و ایمپکت هنگام ضربات و ... بود که خب نهایتا به طور 100درصد عالی نشد ولی خیلی تلاش کردن و واقعا پیشرفت داشتن.
خب الان داری حرف من رو تایید می‌کنی 😁 نه Black Myth و نه Phantom Blade بازی‌های پرفکتی نیستن (البته دومی رو از نمایش‌ها میگم) و Fable احتمالا به مراتب بهتر از هر دوی این بازی‌ها عمل می‌کنه. منظورم من اینه انتظار نداشته باشید مثل Witcher 3 بیاد و همه رو بترکونه! 😁 اینکه کل بازی رو ول کنیم و صرفا رو یه بخش زوم کنیم و بگیم خب این داغون و افتضاحه و باهاش کل بازی رو بکوبیم، دیدگاه درستیه؟! تازه دیگه هر جور هم نگاه کنیم این بخش مبارزات در بدترین حالت خوب و اوکی هست و با داغون و اینا خیلی فاصله داره :دی

آخرین ویرایش:
بزرگ‌ ترین مشکل Hit Reactionه که حس برخورد ضربات رو منتقل نمی کنه، وقتی به انمی ضربه می زنه انگار شمشیر تفاوتی براش نداره به هوا یا زمین! بخوره و دشمنان هم نسبت به ضربه وارده ری اکشنشون تو دیواره! نه Knockback درستوحسابی نه stagger قابل‌ توجهی و نه حتی انیمیشنی که وزن ضربه رو منتقل کنه. ضربه‌ ها و سلاح‌ های melee اون اثرگذاری که از یک بازی AAA در سال 2026 انتظار داریم رو منتقل نمی کنن. مورد بعدی اینکه فرمول مبارزه با انمی ها بیش از حد ساده به نظر می‌ رسه، کاملا قابل پیش بینیه حتی برای باس چون مدام این لوپ داره تکرار می شه و مبارزات خیلی سریع تکراری میشن که در این تریلر کاملا مشهوده. انیمیشن ها کموبیش خشکو مصنوعی به نظر می‌ رسنو در بخش فنی نتونستن مثل بخش هنری توازن برقرار کنن. AI هم در تریلر شوکیس مایکرو هم گفتم بیش از حد انمی ها منفعل عمل می کنن، خیلی راحت اجازه میدن بازیکن حملات مدام تکراریشو! پشت سر هم پیاده کنه بدون اینکه ذره ای چالش براش ایجاد کنن، حتی برای نمایش تریلر هم جذابیتی نداره
برخی چند تا مسئله رو میکس کردن که بگن فیبل اینه! مسئله این نیست که مکانیزم مبارزاتش تنوع نداره، ترکیب melee، ranged و magic روی کاغذ بله متنوعه اما.. نحوه اجرا و پیاده‌ سازی این مکانیزم‌ هاست که باعث می شه یک بازی عمق پیدا کنه یا سطحی بنظر برسه. داشتن چند نوع سلاح و چند روش مختلف برای حمله به‌ تنهایی نمی نونه سیستم کامبت عمیق بسازه. کاری که Black Myth و حداقل تا اینجا تریلرهای Phantom Blade اصولی انجامش دادن. از طرف دیگه هم چون تجربه اولشونه یا گرافیک چون خوبه می شه از بخش گیم پلی چشم پوشی کرد از اون حرفاست:D برعکسش صادقه ولی انلاک کردن این مورد فقط از عهده برخی برمیاد!

Black Myth: Wukong متای ۸۱ داره، اون یکی بازی فکر نکنم خیلی بهتر از این باشه :دی حداقل یه چیزی مثال بزنید آدم رغبت کنه بحث رو ادامه بده 😆😁 دیگه اصل اولیه بحث این هست که متوجه باشیم تو بازی نقش‌آفرینی مثل فیبل، سیستم مبارزات بخشی از گیم‌پلی هست!

Black Myth: Wukong متای ۸۱ داره، اون یکی بازی فکر نکنم خیلی بهتر از این باشه :دی حداقل یه چیزی مثال بزنید آدم رغبت کنه بحث رو ادامه بده 😆😁 دیگه اصل اولیه بحث این هست که متوجه باشیم تو بازی نقش‌آفرینی مثل فیبل، سیستم مبارزات بخشی از گیم‌پلی هست!
من مگه گفتم Black Myth میانگین 99 گرفته؟
اصلا متا چه ربطی به بحث داره؟
مگه داریم مقایسه کیفیت بازیها رو انجام میدیم؟

دارم میگم این توجیه که اینها ریسینگ ساز بودن و بازی اولشونه و اینکه نباید انتظار داشته باشیم بخش مبارزه رو خوب در بیارن مغلطست.
چون تو PG یه تیم جدا به این منظور تشکیل دادن ، جذب نفرات داشتن برای مثالش هم اون دوتا استودیو رو مثال زدم که بگم از هیچی استودیوهاشون اومده بالا و تونستن بخش مبارزه جذابی براش توسعه دادن.

حالا ما از فیبل انتظار اون عمق مبارزه رو که نداریم ، بحث اینه که همینی که ارائه میده رو بتونن با پالیش بیشتری ارائه بدن و نقصهاش رو رفع کنن چون هم زمان کافی داشتن و هم بودجه خوب ، بازی هم AAAست.

==========
کامنت یکی از بچه ها پاک شد ولی واقعا فکر میکنین بحث VS هست؟
انصافا؟؟!!

پس فردا ND هم برای اینترگلتیک گیم پلی بده و یه همچین ایراداتی داشته باشه رو باید تو سطح نت همه جا جار زد که استودیو متوجه اشتباهش بشه و فیکس کنه.
ولی نباید به روی ND بیاریم چون اولین بازیشون تو این سبکه؟

اگه درست یادم باشه استاندارد نسخه های قبلیم همین 40 50 ساعت بود که بسته به سبک بازی کردن هرکی کوتاه تر یا طولانی تر میشد.
تجربه اول ژانر نقش آفرینی تیمشونم هست و بنظرم نخواستن خیلی ریسک کنن و محتوای زیاد بذارن توی بازی. همین 40 50 ساعت هم ماموریت تکراری و فعالیتای حوصله سربر نداشته باشه برد کردن. خودم شخصا میدونم همچین دنیایی که اینا خلق کردن 100 ساعتی توشم.
سیستم مدیریت خونه و کسب و کار و تعامل با npcها و ایناش به تنهایی کلی قراره سرگرمم کنه. لیس زدن کل مپ بماند حالا!:D

من مگه گفتم Black Myth میانگین 99 گرفته؟
اصلا متا چه ربطی به بحث داره؟
مگه داریم مقایسه کیفیت بازیها رو انجام میدیم؟

دارم میگم این توجیه که اینها ریسینگ ساز بودن و بازی اولشونه و اینکه نباید انتظار داشته باشیم بخش مبارزه رو خوب در بیارن مغلطست.
چون تو PG یه تیم جدا به این منظور تشکیل دادن ، جذب نفرات داشتن برای مثالش هم اون دوتا استودیو رو مثال زدم که بگم از هیچی استودیوهاشون اومده بالا و تونستن بخش مبارزه جذابی براش توسعه دادن.

حالا ما از فیبل انتظار اون عمق مبارزه رو که نداریم ، بحث اینه که همینی که ارائه میده رو بتونن با پالیش بیشتری ارائه بدن و نقصهاش رو رفع کنن چون هم زمان کافی داشتن و هم بودجه خوب ، بازی هم AAAست.

==========
کامنت یکی از بچه ها پاک شد ولی واقعا فکر میکنین بحث VS هست؟
انصافا؟؟!!

پس فردا ND هم برای اینترگلتیک گیم پلی بده و یه همچین ایراداتی داشته باشه رو باید تو سطح نت همه جا جار زد که استودیو متوجه اشتباهش بشه و فیکس کنه.
ولی نباید به روی ND بیاریم چون اولین بازیشون تو این سبکه؟
شما اشتباهی نقل قول کردی و من در جوابت یه مطلب دیگه گفته بودم 😁 این کامنت بحثش فرق داره و ربطی به بحث با شما نداشت.‌ خلاصه صحبت من هم این هست که نباید انتظار داشت همه بخش‌های بازی پرفکت و بدون نقص باشه، فکر نکنم حرف غیر منطقی هم گفته باشم :دی اینکه مثلا بخش مبارزات و اینا باید یه سری حداقل‌ها رو رعایت کنه و کیفیت خوبی ارائه بده که مشخصه، ولی این بازی کلی بخش‌های دیگه هم داره که بتونه یه بالانسی تو همه این موارد به وجود بیاره، موفق عمل کرده. من از اولین کامنت دارم میگم انتظار کیفیت و موفقیتی مثل Witcher 3 نداشته باشید، حالا ایرادات بازی فلان بخش هست و باید فیکس بشه کاملا درسته و من حرفی غیر از این نزدم.

اون مثال ND هم جدی خیلی بی ارتباط هست :دی هر وقت ND یه ریسینگ ساخت اون وقت نباید انتظار داشته باشیم تو اولین شماره یه کیفیتی در سطح Forza Horizon ارائه بده :D

این عزیزانی که دارند لاطائلات درباره کامبت بازی میگن اصلا متوجه هستن بازیای بسیاری توی همین سبک! اکثرا کامبتشون در دیوار تشریف داره؟ بیا آبلیوین ریمستر رو ببین، بیا اسکایریم رو ببین، بیا استارفیلد رو ببین. شرط می بندم بازی سونی بود الان دوستان داشتن به به و چه چه می کردند!

تنها عیب گیم پلی، همون وضعیت عجیب اون مینی باس غول تشنه که خیلی دیر نوار Stagger اش پر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or