مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یعنی شما میگید (80% برای گیم و 20% برای بقیه کارها و استفاده طولانی) باندل 9950X3D و 5070 بهتر از Ultra 9 295K و 5070 هست دیگه اینطوری که معلومه؟!
9950x3d خیلی غوله میتونی پردازنده رو یکم یواش تر انتخاب کنی :D
چون 80 درصد برای گیم میخوای AMD انتخاب اول و آخرته.

باورتون نمیشه ولی خودمم نمیدونم :D:D:D ، مثلا استفاده کامل از ماژول های PCI Express و باندهاش یا الان که بازی ها به سمت CPU محور بودن رفتن تعامل کامل پردازنده در رندر سه بعدی یا این چنین موارد!
چون اشاره کردید که همچین کانفیگی دارید میخواستم بپرسم وضعیت دمای پردازنده ـتون چطوره ؟ چه توی لود چه تو گیم و چه آیدل؟ ممنونم چون خودم موندم الان بین Ultra 9 285k یا 9950X3D! با اینکه میدونم X3D راندمان بهتری داره تو گیمینگ اما از دو تا چیز مطمئن نیستم یکی کارآمدی بلند مدت ـش و یکی دما و اون یکی همین باور عجیب غریبی که دارم چون خودم از بچگی باندل پردازنده ـم اینتل بوده و گرافیک Radeon گرفتم اما برعکسشو نه تجربه ـشو ندارم
البته من سری x3d ندارم . از 9700x با 5070 استفاده میکنم که core در حالت بیکاری طبق hwmonitor حدود 36 درجه هست . لود 73 درجه

یکی از بدترین انتخاب ها 5070 هست یا 5060 تی ای بخرید یا 5070 تی ای
من حتی 4070 تی ای سوپر بهش ترجیح می دم
ضمنا این سوال کلیشه ای هم جوابش اینکه هیچ ارتباطی بین CPU GPU نیست که عدم سازگاری ایجاد کنه
شما مادربردی که می خری تاثیر داره توی جفتش روی اون سعی کنید دقت بیشتری کنید
برای گیم هم بهترین گزینه 9800 هست بعدش 7800 هزینه برای X3D دیگر مدل ها کارایی کمترش می کنه یا بهترین حالت برابرن پس فقط اونا رو برای رندلینگ های سنگین انتخاب کنید

در ادامه صحبت Persia Tech.
هزینه اضافه برای 9950X3D دربار 9800X3D برای کسی که ۸۰ درصد هدفش گیم هست توجیح نداره. درکنارش خنک کننده قوی تری هم لازم داره.
مصرف تقریبا دو برابر در بازی.
AMD Ryzen 9 9950X3D Review - Great for Gaming and Productivity
در کنارش فریم دهی پایینتر
برای بازی کردن (اینجا هر دو با Noctua MH-D15) خنک شدن و دما حدود ۱۰ درجه‌ بالاتر.

در مورد گرافیک هم مشکل اصلی ۵۰۷۰ حافظه رم ۱۲ گیگ هستش که تو ۱۴۴۰ اذیت خواهد کرد. از نظر قدرت خام هم پایینتر کمی پایینتر از ۴۰۷۰ti super هستش.
در مورد مشکل رم من تجربه شخصی به اشتراک‌ بزارم، مثلا تو indiana jones the great circle با patch tracing و ‌حداکثر تنظیمات گرافیکی، و dlss fg x2 و dlss balanced. بیشتر زمان ها فریم ریت بین ۱۰۰-۱۲۰ میچرخید، ولی حتی ۱۶ گیگ رم گرافیک هم تو بعضی قسمت های بازی گلوگاه میشده که باعث‌ استاتر های بسیار بد در بازی میشده، این مشکل هم با یک درجه کم کردن texture resolution به راحتی حل میشد.

همین مشکل رو من قبل با 4070ti سر hogwarts legacy با RT داشتم که ۱۲ گیگ رم اونجا گلوگاه میشد.

مسئله اصلی ولی با نگاه به قیمت ها به نظر قیمت نا معقول 5070ti در شرایط فعلی هست که حدود ۶۰-۷۰ درصد بیشتر، اونم نه فقط ایران. تو کانادا 5070asus prime ارزش ۱۱۰۰ دلاری داره، 5070ti asus prime ۱۷۰۰ دلار.
حالا زمان عرضه ۵۰۸۰ asus prime قیمتش ۱۴۴۹ دلار بوده!

ولی با پیشنهاد ۵۰۶۰ti هم موافق نیستم از نظر خروجی به طور کلی تو یک کلاس دیگه قرار داره و بیشتر گرافیک ۱۰۸۰p حساب میشه، در حالی که ۵۰۷۰ کاملا گرافیک ۱۴۴۰ هست با نقطه ضعف رم.

5060TI با مولتی فریم جنریشن می شه ضعفش جبران کرد اما کمبود وی رم هیچ رقمه نمی شه کاریش کرد
همین یکی دو ساله هم نسل بعدی قراره عرضه بشه اصلا 10 12 گیگ وی رم جوابگو نیست
به نسبت هم خیلی بد فروش تره مخصوصا در اینده

• Sad
Reactions: Thundersky
حالا اگه بخوایم از نظر دما (با اینکه میدونم اینجا تاپیک GPU ـه اما چون حرفش شد) بین 285K و 9950X3D یه مقایسه بکنیم هم در حالت لود و هم گیم ، کدوم بهتر ـن ؟ (اگه فقط ملاک گیم رو قرار ندیم ، با اینکه در نهایت بیشتر لود با همون گیم خواهد بود!)

• Like
Reactions: Thundersky
حالا اگه بخوایم از نظر دما (با اینکه میدونم اینجا تاپیک GPU ـه اما چون حرفش شد) بین 285K و 9950X3D یه مقایسه بکنیم هم در حالت لود و هم گیم ، کدوم بهتر ـن ؟ (اگه فقط ملاک گیم رو قرار ندیم ، با اینکه در نهایت بیشتر لود با همون گیم خواهد بود!)
همون لینکی که‌ فرستادم برای دما داخلش ۲۸۵ رو هم داره.
منابع دیگه هم حتما هستن، لزوما خنک کننده ایده ال برای اینتل بهترین انتخاب برای amd نیست.
برای همین خیلی مقایسه جالبی نیست.

دما تو گیمینگ
1000074283.png
چرا گیر دادی به 285؟:دی اگه اینتل میخوای 270بگیر ارزونتر و یه کم قویتره.
برا گیم بچه ها گفتن amdخیلی بهتره برا رندر و گیم 9950x3dحرف نداره ولی قیمتش بالاست.برا فقط گیم 9800بی نظیره. قیمت معقول گیم و رندر هم9700xعالیه نسل بعد amd هم بیاد بدون عوض کردن مادربرد میتونی راحت ارتقا بدی درکل ارزش خرید بالاتری داره.

ببین باید مشخص کنی دقیقا چی میخوای. اگه گیم میخوای، رو چه رزولوشنی میخوای بازی کنی (برای 5070 میتونی روی 2k حساب باز کنی) اگرم کارهای مهندسی انجام میدی دقیقا مشخص کنی چکاری‌. چون هر برنامه ای پیش نیازهایی داره.

از نظر دما 285K یکم خنک تره ولی از نظر راندمان بازی 9950X3D تو بیشتر بازی ها قوی تر عمل میکنه (هر چند کمبو با 5070 تا حلق گلوگاه میشه و بهتره CPU رده پایین تری انتخاب کنی. اگه بخوای حتما 9950X3D رو انتخاب کنی باید مابقی قطعات رو هم انتخاب رده بالاتری داشته باشی)

این ویدئو رو هم ببین:

بازم ممنون بابت همه دوستان بابت راهنمایی :x:x:x
هر چند کمبو با 5070 تا حلق گلوگاه میشه و بهتره CPU رده پایین تری انتخاب کنی
این قسمت از صحبتت رو متوجه نشدم ؟! یعنی پردازنده قوی با 5070 باتلنک میشه اما پردازنده ضعیف تر نمیشه؟! چجوری؟!
ببین هدفم انتخاب یه باندل خیلی خوب پردازنده و مادربورد و رم هست که چندین سال اوکی باشه الان ـم با یه GPU حالا یا 5070 یا 5080 ترکیب کنم که سال های بعد هم یه GPU رو ارتقا خواستم بدم اوکی باشه
تارگت هم گیم اولیشه اما میخوام یه چیز همه چی تموم باشه خصوصا رو دما هم حساس ـم ، رزولوشن هم 2K و 120 هرتز هست

برا گیم کارت گرافیک از همه مهمتره الکی برا سی پی یو پرچمدار خرج نکنید.به بنچمارک هایcpu که اکثر سایت ها و کانال های یوتیوب انجام میدن زیاد توجه نکنید اونا میان با رزولوشن1080یا720 با تنظیمات پایین بنچمارک میگیرن که بار از رو gpuبرداشته شه. برا نشون دادن قدرت سی پی یو تو گیم راهش همینه ولی خب مگه چند درصد ملت رو این حالت بازی میکنن؟cpu خیلی قوی بیشتر به درد گیمرهای میخوره که تو گیم های رقابتی و سی پی یو محور مثل کانتر و وارزون و...دنبال فریم های خیلی بالا هستن.
شما وقتی رو 2kیا4kبا تنظیمات اولترا گیم بزنی فشار بیشتر روgpuتاcpuرو این حالت حتی یه9600xهم کار رو درمیاره نیازی به 9950نداری.
میانگین فریم تو این برسی رو نگاه کنید فاصله 245کا 30تومنی تو4kبا 9950xd3که130تومن قیمتشه فقط10فریم:دی هر 1فریم10میلیون:دی
1000074284.png

بازم ممنون بابت همه دوستان بابت راهنمایی :x:x:x

این قسمت از صحبتت رو متوجه نشدم ؟! یعنی پردازنده قوی با 5070 باتلنک میشه اما پردازنده ضعیف تر نمیشه؟! چجوری؟!
ببین هدفم انتخاب یه باندل خیلی خوب پردازنده و مادربورد و رم هست که چندین سال اوکی باشه الان ـم با یه GPU حالا یا 5070 یا 5080 ترکیب کنم که سال های بعد هم یه GPU رو ارتقا خواستم بدم اوکی باشه
تارگت هم گیم اولیشه اما میخوام یه چیز همه چی تموم باشه خصوصا رو دما هم حساس ـم ، رزولوشن هم 2K و 120 هرتز هست
فکر کن یه ماشین داری که ظرفیتش 10 تُن ه. بعد تو نهایت 3 تُن جا به جا میکنی. اینجا عملا 7 تُن بلااستفاده می مونه.

9950X3D خیلی قوی ه و برای استفاده فقط گیمینگ بنظر من در مقایسه با پردازنده های دیگه ارزش هزینه اضافه رو نداره.

اگه واقعا میخوای سیستمی ببندی که آینده نگرانه باشه و جا کافی برای ارتقا بذاره، بنظرم بهترین انتخاب 9800X3D هستش با اختلاف (بدون در نظر گرفتن هزینه، چون در نهایت مهمترین ملاک هزینه در برابر کارایی ه)

هزینه اضافه رو میتونی روی قطعات دیگه بذاری که منطقی تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or