Multi Platform Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
23 فوریه 2027
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
اگه این کمبتش بده پس کمبت ویچر 3 چیه ؟ :دی
به نظرم همه چیزش خوبه به جز Immersion و شهر بازی با اینکه میگن N نفر هستن و 100 تا خونه و فامیلی هست ولی یه حالت Paper بودن و گوست بودنی داره فضا انگار نمیشه زیاد روشون حساب کرد . در حد سلام چه خبر و بیا ازدواج کنیم هست و سریع وجودشون تکراری میشه .

نمیدونم این گیم پلی ۹ دقیقه ای از مبارزه با پتک رو دیدین یا نه ولی به نظرم خیلی بهتر از مبارزه با شمشیره و فیدبک دشمنا نسبت به ضربه ها خیلی بهتره و حس واقعی تری میده هر چند که هنوزم خیلی جای کار داره.

بیشتر به نظرم مبارزه با شمشیره که داغونه و انگار داری تو هوا تکون میدی و دشمنا دمج میخورن. اون مینی باس که دیگه خیلی بدتر بود از اون دشمنای عادی.

ولی جدا از این مسئله، به نظرم مشکل اصلی مبارزه ها یه مقداری کند بودن کلی انیمیشنا و روون نبودن ترنزیشن از یه دشمن به دشمن دیگه هست اگه اصلا همچین چیزی رو هدفمند گذاشته باشن داخل بازی و فکر میکنم اینکه حس میشه دشمنا تک تک میان جلو هم به خاطر همین باشه که اصلا مبارزاتش جوری نیست که بشه به صورت یکپارچه و روون با چند تا دشمن همزمان مبارزه کرد.

اگه این کمبتش بده پس کمبت ویچر 3 چیه ؟ :دی
به نظرم همه چیزش خوبه به جز Immersion و شهر بازی با اینکه میگن N نفر هستن و 100 تا خونه و فامیلی هست ولی یه حالت Paper بودن و گوست بودنی داره فضا انگار نمیشه زیاد روشون حساب کرد . در حد سلام چه خبر و بیا ازدواج کنیم هست و سریع وجودشون تکراری میشه .
ویچر ۳ برای سال ۲۰۱۵ بود همینکه داری با اون مقایسش میکنی عمق فاجعه رو نشون میده :D اسپل ها و تیرکمان بازی خوب بود اون قسمت شمشیرشو فقط همه اشاره میکنن که زیاد جالب نبود و واقعا اون انمی بزرگه حس خیلی بدی میداد. یجورایی از نظر اسپل انگار hogwarts legacy بود از نظر شمشیر در حد داغونترین assassin's creed :D
هرچند بقیه دوستان هم اشاره کردن کمبت کلا نقطه قوت این سری نیست نسخه های قبلی انقدر ازشون گذشته که دقیق یادم نیست ولی اونا هم تا جایی که یادمه زیاد کمبت قوی نداشتن
بنظرم تریلر یجورایی بی روح بود. امیدوارم تو بقیه بخشا خوب عمل کنه و بد از آب درنیاد ولی کلا حس خوبی نگرفتم ازش

بازی 130 خونه و 30 تا شغل داره و هنوز work in progress هست و تو تنظیمات اولترا پی سی و سختی higher بازی شده.
یه ضعف که به چشم میخوره که شهر پویا نیست که هنوز 6 ماه مونده و فعلا نمیشه بهش خورده گرفت چون افزودن جمعیت کاری نداره ولی یکم npc ها اسکل بودن
نکته دوم مبارزه با شمشیر با غوله، ضربات اگه سریع نمیکشن بخاطر درجه سختی هست و ایراد دیگه وزنشمشیره که زمان کافیه برا تغییرات اگه بخوان.
فعلا دو melee معرفی شده که چکش اون بشدت سنگین هست دو تا ranged معرفی شده که کارایی های متفاوتی دارند و 7 نوع magic
و نکته بعدی انتظار یه شمشیر بازی خیلی سنگین نداشته باشید خودشون گفته بودن
We’re taking the original game’s mix of melee, ranged, and magic – ‘Strength, Skill, and Will’ – and turning it into what we call style-weaving combat. We wanted to create a combat system which was fluid enough to allow you to really frictionlessly, seamlessly swap from melee to ranged to magic, without even a frame’s delay on it.

You should be able to strike with a sword and then hurl a fireball in a smooth movement. So that’s what we’ve set out to achieve with combat.

The combat scenarios that you’re going to find in our game are often about groups of enemies – and usually a tactical mix of enemies who will force you into choosing how you use your ranged, your melee, and your magic to crowd control, and to pick them off, and really to navigate the particular combat challenge that a particular set of enemies presents to you.

And there is still ample variety within those styles to allow you to pick the kind of fighter you want to be. You can opt for big damage spells, you can opt for tactical crowd control spells, you can go super precise or really blunt force with your melee weapons – it’s up to you.

You can still self-express when you’re in combat in our game, but it is all about cycling through and tactically using the different options available to you
حالا ایده شون خوبه یا بده، استنباط با خودتون ولی دنبال یه سیستم مبارزه یکپارچه بودند و میگه معمولا دشمنان ترکیبی تاکتیکی هستند.

ویچر ۳ برای سال ۲۰۱۵ بود همینکه داری با اون مقایسش میکنی عمق فاجعه رو نشون میده :D اسپل ها و تیرکمان بازی خوب بود اون قسمت شمشیرشو فقط همه اشاره میکنن که زیاد جالب نبود و واقعا اون انمی بزرگه حس خیلی بدی میداد. یجورایی از نظر اسپل انگار hogwarts legacy بود از نظر شمشیر در حد داغونترین assassin's creed :D
هرچند بقیه دوستان هم اشاره کردن کمبت کلا نقطه قوت این سری نیست نسخه های قبلی انقدر ازشون گذشته که دقیق یادم نیست ولی اونا هم تا جایی که یادمه زیاد کمبت قوی نداشتن
بنظرم تریلر یجورایی بی روح بود. امیدوارم تو بقیه بخشا خوب عمل کنه و بد از آب درنیاد ولی کلا حس خوبی نگرفتم ازش
عمق فاجعه؟ 😯 😁 خب ویچر ۳ شاید بشه گفت بهترین بازی تاریخ هست :دی در مورد یه بازی معمولی که صحبت نمی‌کنیم. بعدش کامبت بازی که به وضوح از ویچر ۳ بهتره، منظور دوستان نسبت به زمان عرضه هست :دی

به نظرم انتقاد به سورد کامبت به حقه. بالاخره یه بازی AAA که بیس کامبتش شمشیر زنیه باید یه استاندارد مناسبی رو رعایت کنه که تا الان که دیدیم نکرده. امیدوارم بتونن تا یه حدی بهترش کنه. یه مقدار باید موقع برخورد یه مکثی لگی چیزی بذارن که اون حس رو بده فکر نکنم اونقدرا چیز پیچیده و ناممکنی باشه.

به نظرم انتقاد به سورد کامبت به حقه. بالاخره یه بازی AAA که بیس کامبتش شمشیر زنیه باید یه استاندارد مناسبی رو رعایت کنه که تا الان که دیدیم نکرده. امیدوارم بتونن تا یه حدی بهترش کنه. یه مقدار باید موقع برخورد یه مکثی لگی چیزی بذارن که اون حس رو بده فکر نکنم اونقدرا چیز پیچیده و ناممکنی باشه.
نه به حق نیست. :D
زمانی انتقاد وارد بود که در نسخه های قبل هم کامبت در سطح بالا یا حداقل استاندارد میبود.
ولی سری فیبل همیشه (نسبت به زمان عرضه اش) کامبت بسیار ساده ای داشته و تمرکز بازی روی موارد دیگه ای بوده.

به عنوان یک طرفدار (قبلنم گفتم امکان نداره در ایران کسی پیدا بشه که گیم پلی تایم من رو در سری فیبل داشته باشه) کاملن مخالف اینم که کامبت بازی از این سادگیش خارج بشه.
سری ویچر هم همینطور بود. اونایی که ویچر 1 رو بازی کردن، کامبت در اون بازی یک جوک بود. فقط با یک دکمه (کلیک چپ) کل بازی در میومد.
و جالب اینجاست با همون سیستم به شدت ساده ، تبدیل شد به یکی از بزرگترین فرنچایزهای تاریخ.
نسخه دوم که یه مقدار عمق بیشتری به کامبت داد، خیلی از طرفدارا تسمه تایم پاره کردن. من یادمه حتی یه ماد هم ساخته شد که کل سیستم مبارزات رو اورهال کرده بود ( ساده تر ) برای اینکه پلیرهای نسخه اول بتونن با بازی ارتباط بگیرن.
..................

کامبت عمیق و سطح بالا میخاید، هرساله یه دوجین بازی های چینی و سولزلایک میاد. برید اونا رو بازی کنید خاهشن دست از سر این فیبل ما بردارید :D

نه به حق نیست. :D
زمانی انتقاد وارد بود که در نسخه های قبل هم کامبت در سطح بالا یا حداقل استاندارد میبود.
ولی سری فیبل همیشه (نسبت به زمان عرضه اش) کامبت بسیار ساده ای داشته و تمرکز بازی روی موارد دیگه ای بوده.

به عنوان یک طرفدار (قبلنم گفتم امکان نداره در ایران کسی پیدا بشه که گیم پلی تایم من رو در سری فیبل داشته باشه) کاملن مخالف اینم که کامبت بازی از این سادگیش خارج بشه.
سری ویچر هم همینطور بود. اونایی که ویچر 1 رو بازی کردن، کامبت در اون بازی یک جوک بود. فقط با یک دکمه (کلیک چپ) کل بازی در میومد.
و جالب اینجاست با همون سیستم به شدت ساده ، تبدیل شد به یکی از بزرگترین فرنچایزهای تاریخ.
نسخه دوم که یه مقدار عمق بیشتری به کامبت داد، خیلی از طرفدارا تسمه تایم پاره کردن. من یادمه حتی یه ماد هم ساخته شد که کل سیستم مبارزات رو اورهال کرده بود ( ساده تر ) برای اینکه پلیرهای نسخه اول بتونن با بازی ارتباط بگیرن.
..................

کامبت عمیق و سطح بالا میخاید، هرساله یه دوجین بازی های چینی و سولزلایک میاد. برید اونا رو بازی کنید خاهشن دست از سر این فیبل ما بردارید :D
فکر کنم یه بخش مبارزه ساده و در دسترس رو با ایراد داشتن اشتباه گرفتی.
اصلا این چه توجیهیه که چون نسخه های 20 سال پیش هم فلان طور بودن پس از این نسخه هم نباید انتظار خاصی داشت؟
اینطور باشه که بازیها اصلا نباید پیشرفت کنن و تو مکانیکهای نسخه های قبلی خودشون غرق بشن و درجا بزنن.
همون ویچر 1 بخش ضعیف بازی همین سیستم مبارزش بود ، چطور میشه که از اون دفاع میکنی؟
تا حدی که استودیو سر اولین معرفی Witcher 2 و انیمیشنهای نینجا طوری که براش طراحی کردن خیلی با ذوق و شوق داشتن حین توضیح دادن پرواز میکردن.
این روند رو دوباره تو ویچر 3 هم ادامه دادن و همیشه تلاششون رو کردن که بخش مبارزه رو در حد توانایی اون دوره استودیو پیشرفت بدن.

Witcher 1 به هیچ عنوان به خاطر بخش مبارزش نیست که کلی طرفدار پیدا کرد ، شخصیتها ،داستان و دنیاسازی جذاب بازی این کار رو کرد.

از ویچر بگذریم .
Fable ریبوت شده و انتظار همه اینه که اگه استودیو میاد سمت بخش مبارزه ریل تایم که انتخابش به دست پلیره ، کیفیت قابل قبولی رو هم ارائه بدن ، نه اینکه بخواد در حد بازیهای 5-4 سال اخیر هم نباشه.

هیچ کسی با ساده بودن بخش مبارزه مشکل نداره.
اصلا برای Fable دوباره یک دکمه بزارن و خود کرکتر اتومات ضربات رو به دلخواه و ریتم مناسب بزنه ولی اینها باید درست روی حریف بشینه ، هیتباکس درست باشه و چیزی رو که پلیر میبینه انجام شده بازی هم بتونه رجیستر کنه و فیدبک درست رو بده.
ضربات با شمشیر باید وزن داشته باشن ، انیمیشنها و انتقال اونها بین هم باید روون باشه.
اینها هیچکدوم بخش مبارزه رو پیچیده نمیکنن ولی روی کیفیت بصری بازی خیلی تاثیر دارن.

حرفت درسته که بخش مبارزه بخش اصلی بازی نیست و نباید عمق خیلی بالایی داشته باشه ولی همین حدی هم که تو بازی پیاده شده باید احساس درستی به پلیر بده و راضی کننده و جذاب باشه.

بازی داره 2027 میاد و درست پیاده کردن این موارد جزو استانداردهای بازیهای AAAست.
با یه بازی ایندی/AA طرف نیستیم که بخوایم این موارد رو بر اساس بودجه کم بازی نادیده بگیریم.

آخرین ویرایش:
فکر کنم یه بخش مبارزه ساده و در دسترس رو با ایراد داشتن اشتباه گرفتی.
اصلا این چه توجیهیه که چون نسخه های 20 سال پیش هم فلان طور بودن پس از این نسخه هم نباید انتظار خاصی داشت؟
اینطور باشه که بازیها اصلا نباید پیشرفت کنن و تو مکانیکهای نسخه های قبلی خودشون غرق بشن و درجا بزنن.
همون ویچر 1 بخش ضعیف بازی همین سیستم مبارزش بود ، چطور میشه که از اون دفاع میکنی؟
تا حدی که استودیو سر اولین معرفی Witcher 2 و انیمیشنهای نینجا طوری که براش طراحی کردن خیلی با ذوق و شوق داشتن حین توضیح دادن پرواز میکردن.
این روند رو دوباره تو ویچر 3 هم ادامه دادن و همیشه تلاششون رو کردن که بخش مبارزه رو در حد توانایی اون دوره استودیو پیشرفت بدن.

Witcher 1 به هیچ عنوان به خاطر بخش مبارزش نیست که کلی طرفدار پیدا کرد ، شخصیتها ،داستان و دنیاسازی جذاب بازی این کار رو کرد.

از ویچر بگذریم .
Fable ریبوت شده و انتظار همه اینه که اگه استودیو میاد سمت بخش مبارزه ریل تایم که انتخابش به دست پلیره ، کیفیت قابل قبولی رو هم ارائه بدن ، نه اینکه بخواد در حد بازیهای 5-4 سال اخیر هم نباشه.

هیچ کسی با ساده بودن بخش مبارزه مشکل نداره.
اصلا برای Fable دوباره یک دکمه بزارن و خود کرکتر اتومات ضربات رو به دلخواه و ریتم مناسب بزنه ولی اینها باید درست روی حریف بشینه ، هیتباکس درست باشه و چیزی رو که پلیر میبینه انجام شده بازی هم بتونه رجیستر کنه و فیدبک درست رو بده.
ضربات با شمشیر باید وزن داشته باشن ، انیمیشنها و انتقال اونها بین هم باید روون باشه.
اینها هیچکدوم بخش مبارزه رو پیچیده نمیکنن ولی روی کیفیت بصری بازی خیلی تاثیر دارن.

حرفت درسته که بخش مبارزه بخش اصلی بازی نیست و نباید عمق خیلی بالایی داشته باشه ولی همین حدی هم که تو بازی پیاده شده باید احساس درستی به پلیر بده و راضی کننده و جذاب باشه.

بازی داره 2027 میاد و درست پیاده کردن این موارد جزو استانداردهای بازیهای AAAست.
با یه بازی ایندی/AA طرف نیستیم که بخوایم این موارد رو بر اساس بودجه کم بازی نادیده بگیریم.
اگر ویچر 2 مکانیزم مبارزات خوب بود که هیچوقت در ویچر 3 مبارزات رو ساده تر نمیکردن. الان از دیدگاه کسی که دنبال مبارزات پیچیده تر و عمیق تره، ویچر 3 یه عقبگرد محسوب میشه.
ویچر 1 انقدر جذابیت های دیگه ای داشت که کسی روی سادگی مبارزاتش تمرکز نمیکرد. شاید همین سادگی خاسته یا ناخاسته باعث محبوبیت بازی شد.
البته که با مقایسه ویچر 3 با 2 هم میشه همین نتیجه رو گرفت. یعنی سازنده برگشته به همون فرمول قدیمی تر ولی در عین حال روونتر و اکشن تر از نسخه قبلیش.
خلاصه پیشرفت در بازی لزومن به این معنا نیست که یه سیستم پیچیده و دست و پا گیر (مثل ویچر 2) طراحی کرد.

بله قطعن بازی میتونه تو بخش انیمیشن و انتقال وزن شمشیر و موارد از این دست پیشرفت داشته باشه. که فکر میکنم تا زمان عرضه هم وقت داشته باشن برای بهبود این موضوعات. ولی همین الان هم اون فاجعه ای که میگید نیست.
یعنی برای کسی که فیبل های گذشته (در زمان خودشون) بازی کرده باشه ( که همون موقع هم مشکلات شبیه این رو داشت)، سیستم مبارزات نمیتونه نقطه ضعف بازی محسوب بشه.
چون کسی خوشش بیاد یا نه. این بازی هیچوقت به مبارزات حماسی و نفسگیر شناخته نمیشده. و کسی هم نمیتونه توقع داشته باشه بعد از این هم تغییر بنیادی تو این زمنیه شکل بگیره.
اگر دنبال اینگونه مبارزات هستید، همیشه گزینه های بهتری وجود داشته که هیچوقت در هیچ دورانی فرنچایز فیبل جزوشون نبوده.

این هم ادامه همون فرنچایزه. قرار نیست چون در سال 2027 عرضه میشه، یهو فیبل تبدیل بشه به یک سولزلایک.

اگر ویچر 2 مکانیزم مبارزات خوب بود که هیچوقت در ویچر 3 مبارزات رو ساده تر نمیکردن. الان از دیدگاه کسی که دنبال مبارزات پیچیده تر و عمیق تره، ویچر 3 یه عقبگرد محسوب میشه.
ویچر 1 انقدر جذابیت های دیگه ای داشت که کسی روی سادگی مبارزاتش تمرکز نمیکرد. شاید همین سادگی خاسته یا ناخاسته باعث محبوبیت بازی شد.
البته که با مقایسه ویچر 3 با 2 هم میشه همین نتیجه رو گرفت. یعنی سازنده برگشته به همون فرمول قدیمی تر ولی در عین حال روونتر و اکشن تر از نسخه قبلیش.
خلاصه پیشرفت در بازی لزومن به این معنا نیست که یه سیستم پیچیده و دست و پا گیر (مثل ویچر 2) طراحی کرد.

بله قطعن بازی میتونه تو بخش انیمیشن و انتقال وزن شمشیر و موارد از این دست پیشرفت داشته باشه. که فکر میکنم تا زمان عرضه هم وقت داشته باشن برای بهبود این موضوعات. ولی همین الان هم اون فاجعه ای که میگید نیست.
یعنی برای کسی که فیبل های گذشته (در زمان خودشون) بازی کرده باشه ( که همون موقع هم مشکلات شبیه این رو داشت)، سیستم مبارزات نمیتونه نقطه ضعف بازی محسوب بشه.
چون کسی خوشش بیاد یا نه. این بازی هیچوقت به مبارزات حماسی و نفسگیر شناخته نمیشده. و کسی هم نمیتونه توقع داشته باشه بعد از این هم تغییر بنیادی تو این زمنیه شکل بگیره.
اگر دنبال اینگونه مبارزات هستید، همیشه گزینه های بهتری وجود داشته که هیچوقت در هیچ دورانی فرنچایز فیبل جزوشون نبوده.

این هم ادامه همون فرنچایزه. قرار نیست چون در سال 2027 عرضه میشه، یهو فیبل تبدیل بشه به یک سولزلایک.
من نگفتم بخش مبارزه ویچر 2 عالی بود.
گفتم خود CDPR سعی کرد اون رو بهتر کنه و تغییرات بنیادی داد.
یعنی خود استودیو هم میدونست این بخش ضعیف بازیشونه که باید درش پیشرفت انجام بشه ، این رو دوباره تو ویچر 3 هم انجام دادن و کلی تغییر درش دادن.

چیزی که در مورد ویچر گفتی اینطور به نظر رسید که از اونجایی که بخش مبارزه ویچر 1 ساده بود باعث شد که بازی به چشم بیاد و کلی طرفدار جذب کنه که خب این عملا وارونه دیدن تصویره.
بازی نقاط ضعف خودش رو داشت مثل بخش مبارزه ولی نقاط قوت مهمی هم داشت که بالاتر اشاره کردم و اونها دلایل اصلی بودن که بازی دیده شد و باعث جهانی شدنش شدن.

بحث ما تو این یکی دوصفحه این نبود.
کسی نگفت بخش مبارزه فاجعست و باید کیفیتی مثلا در حد الدن رینگ یا بازیهای تیم نینجا/کپکام داشته باشه.
در مورد فیدبک و ایمپکت شمشیر و ترنزیشن انیمیشنها گفتیم در حد بازیهای روز نیست و نیاز داره که تو زمان باقیمونده پالیش بشه.
این هم بیشتر تو مبارزه با اون باس خودش رو نشون داد و با دشمنهای معمولی خب واقعا شرایط بهتره ولی هنوز جای کار داره.

بخوام مثال بزنم:
مثلا ما تو GTA هم رانندگی با ماشین داریم ، خب تو GT7 یا شبیه سازهای مهمتر هم این رو داریم.
این درست نیست که از GTA در سطح اون ریسینگهای تخصصی انتظار پرداخت به موارد شبیه سازی فیزیک ماشین و مدل رانندگی رو داشته باشیم ولی خب انتظار هم نداریم که حرکت ماشینها بقول خارجی ها Choppy باشه یا وقتی با یک ماشین دیگه تصادف میکنیم از تو دل هم رد بشیم و انگار دوتا سنگ یا مقوا به هم برخورد کرده باشن (یه چی مثل واچداگز 1) یا کنترل بد ماشین تو سایبرپانک و...

نباید تو تله اینکه این مجموعه از بازی همیشه بخش مبارزه ساده ای داشته و... گیر کرد و بگیم پس همین باعث شده که بازی مورد توجه قرار بگیره.
درست پیاده کردن این موارد اتفاقا به کیفیت خود بازی کمک میکنه و جذابترش میکنه .

آخرین ویرایش:
به نظرم که کامبتش OK و احتمالا تا روز عرضه بازم بهبودش میدن. یه مورد مورد دیگه اینکه یه سری دوستان میگن این سری به کامبت معروف نبوده و این حرفا. این چیزا سال 2026 دیگه خریدار نداره :دی بازی AAA هستش و همه انتظار دارن کامبت بازی هم عالی باشه. تیم سازنده بازی هم همه تلاشش رو کرده تا بهترین کامبت رو برا بازی بسازه. بهونه‌هایی که خیلی وقتا طرفدارای بتزدا واسه بازیای بتزدا میارن دیگه خریدار نداره !! البته این قضیه که ممکنه بازی بیاد و بقیه قسمتاش ضعف کامبت رو بپوشونه، یه بحث دیگست ولی بازم این هیچ ربطی به سطح انتظارات از یه بازی AAA نداره. خود استدیو سازنده میدونه سطح انتظارات بالاست، میدونه چقدر استاندارد صنعت تو این زمینه‌ها بالا رفته و همیشه سعی داره بهترین باشه، پس سطح استدیویی مثل پلی‌گراند رو پایین نیارید.

من نگفتم بخش مبارزه ویچر 2 عالی بود.
گفتم خود CDPR سعی کرد اون رو بهتر کنه و تغییرات بنیادی داد.
یعنی خود استودیو هم میدونست این بخش ضعیف بازیشونه که باید درش پیشرفت انجام بشه ، این رو دوباره تو ویچر 3 هم انجام دادن و کلی تغییر درش دادن.

چیزی که در مورد ویچر گفتی اینطور به نظر رسید که از اونجایی که بخش مبارزه ویچر 1 ساده بود باعث شد که بازی به چشم بیاد و کلی طرفدار جذب کنه که خب این عملا وارونه دیدن تصویره.
بازی نقاط ضعف خودش رو داشت مثل بخش مبارزه ولی نقاط قوت مهمی هم داشت که بالاتر اشاره کردم و اونها بودن که بازی درخشید و باعث جهانی شدنش شدن.

بحث ما تو این یکی دوصفحه این نبود.
کسی نگفت بخش مبارزه فاجعست و باید کیفیتی مثلا در حد الدن رینگ یا بازیهای تیم نینجا/کپکام داشته باشه.
در مورد فیدبک و ایمپکت شمشیر و ترنزیشن انیمیشنها گفتیم در حد بازیهای روز نیست و نیاز داره که تو زمان باقیمونده پالیش بشه.
این هم بیشتر تو مبارزه با اون باس خودش رو نشون داد و با دشمنهای معمولی خب واقعا شرایط بهتره ولی هنوز جای کار داره.

بخوام مثال بزنم:
مثلا ما تو GTA هم رانندگی با ماشین داریم ، خب تو GT7 یا شبیه سازهای مهمتر هم این رو داریم.
این درست نیست که از GTA در سطح اون ریسینگهای تخصصی انتظار پرداخت به موارد شبیه سازی فیزیک ماشین و مدل رانندگی رو داشته باشیم ولی خب انتظار هم نداریم که حرکت ماشینها بقول خارجی ها Choppy باشه یا وقتی با یک ماشین دیگه تصادف میکنیم از تو دل هم رد بشیم و انگار دوتا سنگ یا مقوا به هم برخورد کرده باشن (یه چی مثل واچداگز 1) یا کنترل بد ماشین تو سایبرپانک و...

نباید تو تله اینکه این مجموعه از بازی همیشه بخش مبارزه ساده ای داشته و... گیر کرد و بگیم پس همین باعث شده که بازی مورد توجه قرار بگیره.
درست پیاده کردن این موارد اتفاقا به کیفیت خود بازی کمک میکنه و جذابترش میکنه .
الان متوجه شدم منظورت رو.

ولی بخام صادقانه نظر شخصیم رو بگم ، من واقعن دوست ندارم مبارزات بازی از اینی که الان هست بهتر بشه :D
چون این مبارزات ساده و به گفته برخی کلانکی در سری فیبل برای من جزیی از dna بازی محسوب میشه. :D

نمیدونم چطوری چیزی که ذهنمه رو تبدیل به متن کنم و توضیح بدم. واقعن سخته.
منظورم اینه که اگر بخش مبارزات عمیق تر و یا حتی به گفته خودت بهتر بشه، اون بازی برای من از Fable بودن فاصله میگیره.:D
حالا شاید من فقط در دنیا اینطوری فکر میکنم یا شایدم خیلی های دیگه مثل من باشن. واقعن اطلاعی ندارم و قصدم ندارم سلیقم رو به کسی فرو کنم. ولی این جمله ای که گفتی : "بخش مبارزه ویچر 1 ساده بود باعث شد که بازی به چشم بیاد و کلی طرفدار جذب کنه" از نظر من درسته :D
حتی فکر میکنم خود cdpr هم تا حدی به این موضوع اعتقاد پیدا کرد که در شماره 3 مبارزات خیلی روون تر و ساده تر از 2 شد.

از دیدگاه من تو یه سری از بازیها، کامبت بهانه ای هستش که شما رو در دنیا و اتمسفر بازی قرق کنه. شاید اگر کمی زیاد از حد بهش پرداخته بشه، سازنده از اون هدفی که داشته دور میشه.

• Like
Reactions: dark souls
به نظرم که کامبتش OK و احتمالا تا روز عرضه بازم بهبودش میدن این یـ مورد مورد دیگه اینکه یـ سری دوستان میگن این سری به کامبت معروف نبوده و این حرفا این چیزا سال 2026 دیگه خریدار نداره :دی بازی AAA هستش و همه انتظار دارن کامبت بازی هم عالی باشه تیم سازنده بازی هم همه طلاشش رو کرده تا بهترین کامبت رو برا بازی بسازه . بهونه هایی که خیلی وقتا طرفدارای بتزدا واسه بازیای بتزدا میارن دیگه خریدار نداره !! البته این قضیه که ممکنه بازی بیاد و بقیه قسمتاش ضعف کامبت رو بپوشونه یـ بحث دیگست ولی بازم این هیچ ربطی به سطح انتظارات از یـ بازی AAA نداره . خود استدیو سازنده میدونه سطح انتظارات بالاست میدونه چقدر استاندارد صنعت تو این زمینه ها بالا رفته و همیشه سعی داره بهترین باشه پس سطح استدیویی مثل پلی گراند رو پایین نیارید.
بازی مایکروسافته کلا کسی انتظاری از بازی نداره. پلیگراند هم فعلا فقط ریسینگهای خوبی ساخته توی RPG که اصلا حرفی نزده اسمشو کنار بتزدا میاری. ما فقط دلمون خوشه جای اون mmo که میخواستن تحویل بدن دارن فیبل سینگل پلیر میسازن وگرنه انتظارات درپایینترین سطحه.

تلاش نه طلاش

بازی مایکروسافته کلا کسی انتظاری از بازی نداره. پلیگراند هم فعلا فقط ریسینگهای خوبی ساخته توی RPG که اصلا حرفی نزده اسمشو کنار بتزدا میاری. ما فقط دلمون خوشه جای اون mmo که میخواستن تحویل بدن دارن فیبل سینگل پلیر میسازن وگرنه انتظارات درپایینترین سطحه.
فن‌های بتزدا یک‌عمره واسه BGS بهونه میارن که «نه، چیز X و Y و Z مهم نیست و همینی که هست». نتیجش میشه عقب‌افتادگی استودیو تو خیلی از زمینه‌ها. دارم میگم سطح فنی پلی‌گراند رو با این مدل بهونه‌ها پایین نیارید. بازی 70 دلاری AAA ـه، خواه‌ناخواه انتظارات بالاست. مهم نیست ریسینگ‌ساز بودن یا نه، مهم اینه که این بازی به عنوان یه فلگ‌شیپ از یه کمپانی میلیارد دلاری داره منتشر میشه و استودیو سازنده بازی هم قطعاً خودش این رو بهش واقف ـه.

تو نسخه های قبلی Fable گرافیک و مدل سازی آبجکتا و کرکترا هم کارتونی و شبیه انیمیشنای دیزنی بود و اتفاقا همون موقع خیلیا میگفتن این یه بخشی از DNA سری فیبل هست. پس الان که بازی گرافیک و طراحیش واقع گرایانه شده باید بگیم سازنده اشتباه کرده و باید برگرده به همون سبک بازیای قبلی؟

اینکه بگیم این مدل کامبت بخشی از سری فیبل هست یا نیازی به کامبت خوب نداره و ... بیشتر به نظرم یه توجیه برای پوشوندن ضعف این قسمته و هیچ دلیل منطقی پشتش وجود نداره.

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or