Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

چقدر پرفورمنس بهتر شده!
عالی بود! خفن تر شد ، باورم نمیشه این همه جزئیات و پردازش داره روی کنسول اجرا میشه! واقعا الان دیگه میشه گفت یه بازی نسل ۹‌ای داریم میبینیم!
هرچقدر استودیو ها از اون آنریل کوفتی جدا شدن و موتور خودشون رو بهتر کردن خروجی شون بهتر شد! موتور اینا رو در کنار دسیما (هورایزن۲ و Death stranding 2 ) تا اینجا چشم نواز ترین و در عین حال خوش پرفورمنس!!!! ترین میدونم 😗

View attachment 419110
ای کاش راهی بود با سازنده ارتباط میگرفتیم که زیرنویس فارسی رو به بازی اضافه کنه. واقعا برای این بازی با این سطح از واجباته.

ای کاش راهی بود با سازنده ارتباط میگرفتیم که زیرنویس فارسی رو به بازی اضافه کنه. واقعا برای این بازی با این سطح از واجباته.
همون پوریای عزیز یا Poormaz که اینجا هم اکانت داره توی اینستاگرام بهش گفتم که این سازنده های پیگیر و دلسوزی داره باهاشون ارتباط بگیر یه جوری این زیرنویسی که درست کردی رو بهشون بده وارد بازی کنن ، گفت تلاشم رو کردم ولی جوابی نگرفتم .
خیلی خوب میشد اگه فارسی میشد ، زورم از این میاد که حتی کنسول های کپی‌خور هم میتونن فارسی پلی بدن ولی مثلا من که قانونی گرفتم نمیتونم!
حالا اگه کسی تونست راهی پیدا کنه بهشون یه متن آماده میکنیم براشون می‌فرستیم!

همون پوریای عزیز یا Poormaz که اینجا هم اکانت داره توی اینستاگرام بهش گفتم که این سازنده های پیگیر و دلسوزی داره باهاشون ارتباط بگیر یه جوری این زیرنویسی که درست کردی رو بهشون بده وارد بازی کنن ، گفت تلاشم رو کردم ولی جوابی نگرفتم .
خیلی خوب میشد اگه فارسی میشد ، زورم از این میاد که حتی کنسول های کپی‌خور هم میتونن فارسی پلی بدن ولی مثلا من که قانونی گرفتم نمیتونم!
حالا اگه کسی تونست راهی پیدا کنه بهشون یه متن آماده میکنیم براشون می‌فرستیم!

فکر نکنم قبول بکنند چون یه جورایی بار حقوقی و مالی داره ! یعنی شما از سر خیرخواهی و خوبی میفرستی براشون ولی اونا از کجا بدونن که واقعا چیزهایی که ترجمه شده درسته!؟ از کجا معلوم وسط فلان دیالوگ npc بازی که اصلا کسی نمیره سراغش شما چهارتا فحش سیاسی یا مانیفست درکرده باشی؟ میشه یه جران و هجمه علیه بازی و میره سر تیتیر اخبار زرد، پس باید یکی رو‌ استخدام کنند تا تک تک اینارو چک کنه تا تازه بعدش اضافه بکنن که با در نظر گرفتن فروشش در کل مناطق فارسی زبان به این نتیجه میرسن که نمیصرفه

اگر میشد میتونستیم گروهی هی ایمیل بدیم تا کاری بشه کرد

تاثیری نداره.
همین کارها رو عربها ، ترکهاو... هم میکنن که خیلی بیشتر از ماها تو بین الملل دیده میشن ولی در نهایت بازخوردی نمیگیرن و تحت ماد تو نکسوس‌مادز و... منتشر میشن.

استودیو/ناشر باید خودش شعور لازم رو داشته باشه و بخواد که همکاری کنه وگرنه به ندرت همچین اتفاقی میفته.

به نظرم بهترین کار هم اینه که از قبل از انتشار بازی با فرستادن نمونه کار و... با استودیو لینک شد.
مثلا برای ویچر 4 یا ... که به اونها فرصت کافی رو داد که بتونن حتی روش مانور هم بدن.

دوستان تو محیطها نبردهای خیلی شلوغ برای شما هم افت فریم داره؟اگر ندارید تنظیماتش رو بگید
سلام
ببین من خیلی مشکل داشتم باهاش
از هوش مصنوعی کمک خواستم
گفت msi afterburner رو نصب کن
بعد تنظیماتش هم گفت
اصلا ۱۸۰ درجه تغییر کرد
فوق العاده کارآمد بود

دوستان تو محیطها نبردهای خیلی شلوغ برای شما هم افت فریم داره؟اگر ندارید تنظیماتش رو بگید
آقا وحید
ببین تنظیمات خوبی صفحه قبلی گذاشتم
خیلی فریم بر ثانیه خوبی میگیرم ، البته TV من VRR و ۱۲۰ فریم داره و سونیه با کنسول بهتر مچن بی تاثیر نیست .
بعد از آپدیت آخری هم خیلی خیلی بهتر شد.

تلوزیونت چیه ( vrr و 120 ساپورت میکنه یا نه )
و اینکه الان رو چه تنظیماتی گذاشتی که افت فریم گرفتی
بگی بهتر میتونم راهنماییت کنم .
وقت نکردم امروز برم سروقتش چک میکنم ببینم چیه وضعیتش

آقا وحید
ببین تنظیمات خوبی صفحه قبلی گذاشتم
خیلی فریم بر ثانیه خوبی میگیرم ، البته TV من VRR و ۱۲۰ فریم داره و سونیه با کنسول بهتر مچن بی تاثیر نیست .
بعد از آپدیت آخری هم خیلی خیلی بهتر شد.
هنوز اپدیت نکردم متاسفانه

• Like
Reactions: AM!R
اولین اکسپنشن بازی به اسم Charting the Unknown معرفی شد و ۱۵ اکتبر/۲۳ مهر عرضه میشه.

من برای اینکه برام اسپویل نشه ندیدمش ولی کامنت های یوتوب باحاله . همه کسایی که بازی کردن میدونن یکی از بهترین بازی های امسال شایدم این نسل هست . همه کسایی که 40-50 ساعت به بالا بازی کردن میدونن بازی پشم ریزونه اصلا یه تجربه عجیب و جدیده . فکر کنم 7 میلیون تا الان فروخته و داره بیشتر هم میشه و امتیازات یوزرها خیلی بالاتر از امتیاز نقدهای Biased دوزاری هست . اگه وضع مملکت انقدر داغون نبود و پول ممکلت پهن نبود مطمئنم بچه های بیشتری تو BC این بازی رو میخریدن و الان تاپیک بازی بجای 15 صفحه 150 صفحه رفته بود جلو ( منظورم اینه چون پول نیست پس ترجیح میدن بازی های با متای بالا بخرن و ریسک نکنن ) .
ولی حیف واقعا . بازی از نظر گیم پلی عظمت گرافیک وخیلی چیزای دیگه بازی های RPG غربی رو میکنه تو جیبش . داستانش هم خوبه و Pacing مناسبی داره . اینو کسی میگه که بلادبورن و بایوشاک و Cyberpunk بهترین بازی های عمرش هستن .

آقا جزییات بازی دیوانه کننده ست . واقعا بعد از این چطوری میتونه آدم بازی های OpenWorld غربی رو بازی کنه با اون مپ های خالی و مسخرشون . تو بازی هرجا قدم میزنی یه گونه حیوانی با جزییات با رفتار دقیق وجود داره حتی حشرات رو هم میشه گرفت مگس پشه عنکبوت و و و جالبه به کار هم میان تو آلکمی و چیزای دیگه .
یه سری چیزای خیلی باحال هم داره اصلا میبینم عشق میکنم . از اونجایی که بازی شاید یکی از زنده ترین و پویا ترین بازی های تاریخ هست همه جا آدم ها در حال رفت و آمد و انجام کارهای روزمره شون هستن مثلا تو بازی با Bandit ها درگیر میشیم شمشیرزن های ولگرد که در حال گذر هستن میان کمک ما و هر کدوم هم برای خودشون لباس و زره خاصی دارن بعد اینکه دشمن ها کشته شدن این عوضی ها شروع میکنن به لوت کردن دشمن ها و میشینن آیتم هاشون رو میگردن و بر میدارن :D
یا مثلا تو یه کوئست دکتر مزرعه رو نجات دادم بعد 10-15 ساعت بازی کردن رندوم رفتم تو یه خونه دیدم دکتره رفته داره یکی رو معاینه میکنه و باهاش حرف میزنه :دی تازه دیالوگ هم میگه و مارو میشناسه و باقی ماجرا .
هر چی فکرش رو میکنم این بازی رو باید هم بهش 6 و 7 میدادن بهش 9 و 10یی که لیاقتشه میدادن که بازی سازهای چپول سفارشی غربی که 2 روز سر کارن 4 روز مرخص بهشون فشار میومد و کرینج اذیتشون میکرد اگه میخواستن 1 دهم کریمزون دیزرت هم بسازن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or