Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

قسمت 1378 وان پیس دیدم و در کف عجیبی ام~X(

به نظرتون برم سراغ مانگاا ؟
واقعا هفته ای یه قسمت کمهه و ظلم برای من که تا کل انیمه پشت هم دیدم سختهههه
بنظرم نه اصلا...تازه نیمه دوم آرک هزاران برابر همه چیز دیوانه وار تر میشه.

مانگا رو شروع کن انیمه رو هم در کنارش ادامه بده :D
من آخر وانو و ایگ هد رو AnimeONLY رفتم و واقعا یک صفای دیگه داشت. اینبار هم بنظر خودم اشتباه کردم وگرنه تجربه گاد ولی برای اولین بار در فرمت سینمایی خیلی قراره جادویی باشه.

بنظرم نه اصلا...تازه نیمه دوم آرک هزاران برابر همه چیز دیوانه وار تر میشه.

من آخر وانو و ایگ هد رو AnimeONLY رفتم و واقعا یک صفای دیگه داشت. اینبار هم بنظر خودم اشتباه کردم وگرنه تجربه گاد ولی برای اولین بار در فرمت سینمایی خیلی قراره جادویی باشه.
آخه مشکل اینه تا آرک بعدی بیاد پیر شدم من~X(
بعد یه جوری شدم هیچ انیمه ای بهم فاز نمیده دوباره نشتم دارم از اول وان پیس میبینم:D

آخه مشکل اینه تا آرک بعدی بیاد پیر شدم من~X(
بعد یه جوری شدم هیچ انیمه ای بهم فاز نمیده دوباره نشتم دارم از اول وان پیس میبینم:D
داداش اینا آخر درسروزا رسیدن من دبیرستان بودم. الان آخرای ۲۰ سالگی هستم. در هر صورت قراره پیر بشی.:))

سلام من برگشتم :D

بعد از ۱ ماه سخت و فشرده برنامه مترجم خودکار K3 نسخه موبایل (اندروید) منتشر شد.

1787518967323.png

P.S
واقعا ۱ ماه خیلی سختی بودش....بخصوص برای منی که Windows نویس ـم و تا الان برای اندروید یک خط کد هم نزده بودم :)
P.SS
دیگه هیچ وقت برای اندروید برنامه نویسی نمیکنم :))

این قسمت شاهد بازگشت کریپی ترین کاراکتر موشوکو تنسی بودیم :D

View attachment 418775

انصافا چه کوفتیه شبیه یکی از باسای بلادبورنه :D
اینم توی حرمسرا آورده؟ :-"

پس.ن: تا قسمت ۶ بیشتر ندیدم :D

این قسمت شاهد بازگشت کریپی ترین کاراکتر موشوکو تنسی بودیم :D

View attachment 418775

انصافا چه کوفتیه شبیه یکی از باسای بلادبورنه :D
اینم توی حرمسرا آورده؟ :-"

پس.ن: تا قسمت ۶ بیشتر ندیدم :D

باو این اسب از خدا خورده خودش خونواده و زن و بچه داره. به رودئوس که رحم نکردید زندگی شو سرپا کرد، به این بدبخت رحم کنید :دی

سلام خسته نباشید
این ترجمه خودکار انیمه خیلی خوبه کارم راه انداخته خصوصا واسه کارای قدیمی زیرنویس درست حسابی نداره.
فقط یه سوال گاهی مینویسه 1 خط یافت نشد یا 40 خط یافت نشد مشکلی داره؟ یا کلا اروری نمیده اما بنظر ترجمه کامل میاد
سلام، خیلی ممنونم

ببین برنامه میاد اول تعداد خط های زیرنویس اصلی رو شمارش میکنه، مثلاً 100 خط هستش و همه یکجا به هوش مصنوعی میده
اونطرف هوش مصنوعی هم باید دقیقاً 100 خط با همون 'تایم کد' ها رو ترجمه کنه بده...از اونجای هوش مصنوعی همیشه یه سری خط رو به صورت تصادفی جا میندازه و ترجمه نمیکنه، برنامه اخر کار گزارش میده که چند خط جا مونده و از متن انگلیسی استفاده میکنه و جای ترجمه قرار میده.

خب، خیلی ها برای حل این مشکل چی کار میکنن، زیرنویس رو تقسیم میکنن و تیکه تیکه به هوش مصنوعی میدن که ترجمه کنه، این روش ممکنه که مشکل بالا رو تا حد زیادی حل کنه، ولی باعث میشه ترجمه و اصطلاحات تو تمام انیمه دیگه یکی نباشه.

بعضی ها هم بهم پیشنهاد داده بودن که فقط خطوط ترجمه نشده، دوباره برای ترجمه فرستاده بشه، که با این وضع شلوغی سرورهای جمنای که همش high demand میدن...اینکار تازه باعث درده سر طرف مقابل میشه.

بهترین راهکاری که فعلاً به ذهنم رسیده و دوست دارم تو کدهای ترجمه خودکار زیرنویس قرارش بدم، مشخص کردن یه system Instruction خوبه که جداگونه، همراه پراپمت ارسال بشه.
تو پروژه های دیگه هم امتحان کردم و جواب داد، هم باعث شده مدل بهتر عمل کنه و خطاش بیاد پایین و هم کاری رو که حاضر نیست انجام بده رو به زور انجام بده و قوانین خودش رو بشکنه.

فعلاً مشغول مترجم خودکار مانگا برای اندروید ام...این پروژه که به ثمر برسه، حتماً مشکل زیرنویس رو هم حلش میکنم.

سلام طبق قولی که داده بودم...تو پراپمت ترجمه system Instruction قرار دادم و تو چندتا تستی که داشتم دیگه مثل قبل "خطوط ترجمه نشده ای" رو ندیدم....

ترجمه خودکار زیرنویس انیمه با Gemini

P.S
نمیگم که مشکل 100درصد حل شده، چون جمنای هر کاری که دل ـش بخواد میکنه...
مثلاً امشب که میخواستم قسمت آخر بلیچ رو با جمنای 3.6 فلش ترجمه کنم، حاظر به ترجمه نمیشد و چک که کردم، بخاطر کپی رایت ترجمه نمیکرد!!! ولی مدل 3.5 فلش راحت ترجمه میکرد.
برای همین مجبور شدم یه مقدار پراپمت و حتی ترتیب ارسال پیلود رو تغییر بدم تا حساسیت کپی رایت مدل 3.6 فلش رو پایین بیارم....تا حاظر بشه قسمت اخر بلیچ رو ترجمه کنه.

1788030207397.png

فیلم چهارم مادوکا داره تو ژاپن اکران میشه و من باید غصه این رو بخورم که کارفرما دو ماهه پول منو بخاطر وضع EA نداده :(

البته عوضش فیلم سوم گینتاما خیلی تمیز به صورت دیجیتالی اومده بیرون :دی
همه چیز کامل تیره و تار نیست. بریم بازسازی آرک یوشیوارا رو ببینیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or