Mohammad@li
کاربر سایت
هر موقع از بابت تهدید خارجی کمی خیالشون راحت میشه میان سراغ دشمن اصلی یعنی مردم. الانم از اینترنت شروع کردن تا مرحله به مرحله حرکت کنن به سمت چیزای دیگه.
average وضعیت نت از ساعت ۷ به بعد
منم مشکل دارم کلی پکت لاس و پینگ بالا زنگ زدم میگن اختلال پهنای باند داریم 3 روزهدوستان نت مخابراتم از دیروز, سرعت دانلود و بازکردن سایت یک دهم شده. توی تنظیمات مودم اما upstream و downstream همون عددای همیشگی هستن. مشکل چیست؟؟
هردوشون بستگی به محل زندگیت دارن٬ p2p به شرطی خوبه که رادیو شما به فرستنده نزدیک باشه٬ هرچند پینگش اصلن ثابت نیست٬ بعدشم کافیه ۲ تا دکل برای موبایل اضافه کنن اطرافتون٬ نویزی که میندازه رو سرعت و کیفیت رو هیچکاریش نمیشه کردPtp تاحالا استفاده کردین ؟ بین ptp و td lte کدومش بهتره؟ فیبر نوری میشه بدون خط تلفن ثابت وصل کرد؟ بعد اگه بخوام خونه رو عوض کنم میتونم با خودم جا به جاش کنم؟![]()
سلام آیدی بده با هم بازی کنیمسلام دوستان. روی استیم Battlefield1 خریدم EA app نمیاد و ارور ریجن میده. راهی هست بشه بازی کرد؟ و آیا اگه با وی پی ان/دی ان اس واردش بشی و تحریم رو دور بزنی خطر بن شدن وجود داره؟
فیبر نوری بهترینهدوستان من به دلایلی احتمالا دیگه نتونم از نت شاتل استفاده کنم,کلا adsl
میشه لطفا راهنمایی کنید که بهترین گزینه چه برای انلاین بازی کردن که نت تایپ 2 بده و چه برای دانلود چی هست
ممنون