اموزش هک برای کنسول PS5

سلام

چند تا سوال در رابطه با هک داشتم

اول اینکه ورژن کارخانه کنسول من تا همین چند وقت قبل 6.02 بود که به خاطر دیسک last of us 2 مجبور شدم بیام 8.20 ، آیا در پایداری و خاموشی این تغییر ورژن در هک تاثیری دارد.

قبلا یک روشی بود که اگر اشتباه نکنم 6 تا 7.61 با دیسک هک میشد پایداری اون روش چطوری بود.

دوم بهترین روش برای هک دستگاه من کدوم هست.

با فایل ریستور etahen هک کنم یا kstuff.

برای اجرای بازی های ps5 ، میشه فقط(همین 2 فایل رو در کنسول داشته باشم) با kstuff و shadowmount بازی رو اجرا کرد.

این روش جدید هاست که ورژن 9 الی 12 هست وضعیتش از نظر پایداری چطوری هست.

ورژن کنسول شما از نظر هک خیلی خوبه

بهترین روش برای شما هک webkit هست همین هکی که خودتان گفتین هک های دیگه هم هست مثل یوتیوب یا دیسک ولی شما از وب کیت استفاده کن ولی ورژن کنسول را باید دستی به 9 یا بالاتر آپدیت کنی
سعی کن بالاتر از 10.01 نری فعلا زیر 10.01 باش

از نظر پایداری خیلی خوبه ولی هیچ هکی نیست که 100 درصد پایدار باشه خیلی وقت هک یوتیوب بودم اصلا خاموشی نداشت از وقتی هم وب کیت هستم خاموشی نداشتم
فقط بعضی اوقات هک موقع اجرا شکست می خوره میگه سیستم را ریست کن هک دوباره اجراکن
خودم فقط با همین دو پیلود هک اجرا میکنم بعضی اوثات برای جایه جایی بین حافظه داخلی و خارجی یک پیلود دیگه هم مثل web file manager اجرا میکنم
اگر میخوای هکت پایدار باشه اصلا سمت ایتاهن نرو ایتاهن باعث کرش یا خاموشی میشه
پیتزاهن هم داره از روی ایتاهن گسترش پیدا میکنه بازم سمت اون نرو فقط kstuff و shadowmount

• Like
Reactions: HD5870 and vahid-m
ورژن کنسول شما از نظر هک خیلی خوبه

بهترین روش برای شما هک webkit هست همین هکی که خودتان گفتین هک های دیگه هم هست مثل یوتیوب یا دیسک ولی شما از وب کیت استفاده کن ولی ورژن کنسول را باید دستی به 9 یا بالاتر آپدیت کنی
سعی کن بالاتر از 10.01 نری فعلا زیر 10.01 باش

از نظر پایداری خیلی خوبه ولی هیچ هکی نیست که 100 درصد پایدار باشه خیلی وقت هک یوتیوب بودم اصلا خاموشی نداشت از وقتی هم وب کیت هستم خاموشی نداشتم
فقط بعضی اوقات هک موقع اجرا شکست می خوره میگه سیستم را ریست کن هک دوباره اجراکن
خودم فقط با همین دو پیلود هک اجرا میکنم بعضی اوثات برای جایه جایی بین حافظه داخلی و خارجی یک پیلود دیگه هم مثل web file manager اجرا میکنم
اگر میخوای هکت پایدار باشه اصلا سمت ایتاهن نرو ایتاهن باعث کرش یا خاموشی میشه
پیتزاهن هم داره از روی ایتاهن گسترش پیدا میکنه بازم سمت اون نرو فقط kstuff و shadowmount
ممنون از راهنماییتون

یکی این لامصبو بزار

لینک اموزش p30day هر کاری میکنم پیدا نمیکنم
روش cd هست روش فلش رو پیدا نمیکنم برای فرمور ۱۲.۴۰
اگر برای جیلبریک کنسول فایو ورژن 12.40 به روش دیسک میخای که نباید پیدا کنی چون موجود نیست!
بنظر یمقدار باید در مورد کاری که میخای انجام بدی مطالعه کنی.

شما از طریق وب کیت یا دیسک هیچ فرقی ندارن میتونی کنسول کپی خور کنی
پایداری هر دو روش خوبه تجربه خودم دارم میگم

شما باید یکم اطلاعات از پایه هک یاد بگیری
kstuff , shadowmount و بقیه پیلودها چندوقت یکبار بروز میشن و بهتر میشن باید بلد باشی چطور روی کنسولت آپدیت کنی

Release Payloads Mirror · itsPLK/ps5-payloads-mirror

لینک بالا اکثر پیلودهای خوب توش همیشه بروز میکنشون

بازی ها قبلا پاک میشدن العان با روش جدید هک دیسک و وب کیت بازی ها قبلیت پاک نمیشن ولی بعد از کپی خور خودت پاکشون میکنی حجم داشته باشی برای اجرا بازی های جدید
اگرم ssd داشته باشی احتیاجی به اینکار نیست
العان hdd و ssd اختلاف قیمت زیادی ندارن شما می خوای بخری ssd پدر مادر داری بخر حتما حتما سیم دار باشه پشت کنسول نذاری گرمای کنسول باعث کند شدن سرعت ssd میشه

درآخر دوستان لطف کنن سوال هاشون توی این تایپیک بزارن تایپیک اخبار مربوط به اخبار هست
ممنونم ازت.پس شما نتیجه ک گرفتی اینه ک توی پایداری این جلبریک ک ی دیسکم میگیری کنارش با این وب کیت جدیده هیچ تفاوتی ندارن؟یجا خونده بودم یوتیوبه پایدار تره درست غلط نمیدونم...
بعد چه دیسک چه یوتیوب چه وب کیت چهارروز دیگه اپدیت شد یا نسخه ای بهتر اومد میشه استفاده کرد؟
در اخر توی اس اس دی اکسترنال ها پیشنهاد شما چیه؟آ دیتا sc740خوبه؟

دوستان سلام
من با وب کیت کپی خور کردم ورژن دستگاه ۱۱.۴۰
ولی وقتی دما میره بالا فن دستگاه نمیره رو دور تند و همون دور کند کار میکنه
با برنامه ps5upload میذارمش رو ۷۵ بعد فن نرمال کار میکنه
اول این برنامه ps5upload از هر ده بار یک بار کانکت میشه
اصلا چیکار کنم این مشکل حل بشه؟یا برای کنترل فن بهتر از ps5upoload چیه؟

دوستان نمیشه یه پستی چیزی ینفر اماده کنه کامل با حوصله توضیح بده تمام این روش های هک چه تفاوتایی دارن کدوم پایدار تره؟مثلا من دستگاهم ۱۰.۶۰ دیسکه هرکی ی روش میگه یکی میگه هکی ک کنارش ی بلوری میزاری برن بهتره اون یکی میگه وب کیت جدیده بهتره یا یکی دیگه ی ورژن دیگس سوال اونم همینه.بجای اینکه صد نفر پست تکراری بزارن نمونش من یکی بیاد صفرتا صد تفاوت ها معایب ها پایداری و...بزاره

پایداری که در وب کیت اونم ورژن webkit-autoloader-installer_v0.2.1.elf هست نه در دیسک هست و نه در اپ یوتوب
این همونیه ک پی۳۰ دی گذاشته؟از چه نظر شما ک یوتیوب رو داشتی و ازون نسخه ک با دیسک ۵۰ دقیقه حل میشده میگید وب کیت بهتره؟من ۱۰.۶۰ دیسک دارم و جلبریک هم نشده واسه اولین بار میخوام کپی خورش کنم
شما و دوستان بازی رو اکس فت دانلود میکنید بعد میریزید رو کنسول یا میبرید جایی بریزن رو هارد؟با گوشیم میشه دانلود کرد؟

پایداری که در وب کیت اونم ورژن webkit-autoloader-installer_v0.2.1.elf هست نه در دیسک هست و نه در اپ یوتوب
این همونیه ک پی۳۰ دی گذاشته؟از چه نظر شما ک یوتیوب رو داشتی و ازون نسخه ک با دیسک ۵۰ دقیقه حل میشده میگید وب کیت بهتره؟من ۱۰.۶۰ دیسک دارم و جلبریک هم نشده واسه اولین بار میخوام کپی خورش کنم
شما و دوستان بازی رو اکس فت دانلود میکنید بعد میریزید رو کنسول یا میبرید جایی بریزن رو هارد؟با گوشیم میشه دانلود کرد؟

دوستان نمیشه یه پستی چیزی ینفر اماده کنه کامل با حوصله توضیح بده تمام این روش های هک چه تفاوتایی دارن کدوم پایدار تره؟مثلا من دستگاهم ۱۰.۶۰ دیسکه هرکی ی روش میگه یکی میگه هکی ک کنارش ی بلوری میزاری برن بهتره اون یکی میگه وب کیت جدیده بهتره یا یکی دیگه ی ورژن دیگس سوال اونم همینه.بجای اینکه صد نفر پست تکراری بزارن نمونش من یکی بیاد صفرتا صد تفاوت ها معایب ها پایداری و...بزاره
دیسک فعلا بهتر و پایدارتره وب کیت تازه اومده باید صبر کنی باگهاش رو بگیرن

• Like
Reactions: satellitedvb
بلاخره با روش بیگ هکتور تونستم payload رو بالا بیارم
بعد بالا اومدن کنسول nanoDNS رو نصب کردم و دسترسی به نت برام باز شد و رو کنسول shadowmountplus و kstufflite نصب کردم
بازی ماینکرفت رو برای ps5 دانلود کردم وبا exfat emage builder تبدیل کردم به exfat و بعدش دوباره PFS یعنی فشرده تر
PS5 explorer با فرمت pkg رو روی کنسول نصب کردم بعد اجرای shadowmountplus و kstufflite بازی ماینکرفت که روی فلش بود رو شناسایی میکنه ولی روش کلیک میکنی ارا نمیشه ارور میده و همچنین PS5 explorer که با پسوند pkg نصب کرده بودم اجرا نمیشه و ارور میده و بغل ایکونش یه علامت ممنوع هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنونم ازت.پس شما نتیجه ک گرفتی اینه ک توی پایداری این جلبریک ک ی دیسکم میگیری کنارش با این وب کیت جدیده هیچ تفاوتی ندارن؟یجا خونده بودم یوتیوبه پایدار تره درست غلط نمیدونم...
بعد چه دیسک چه یوتیوب چه وب کیت چهارروز دیگه اپدیت شد یا نسخه ای بهتر اومد میشه استفاده کرد؟
در اخر توی اس اس دی اکسترنال ها پیشنهاد شما چیه؟آ دیتا sc740خوبه؟
با کنسول 10.01 و 10.40 روش های مختلف امتحان کردم پایداری فرقی نداره هرکدام راحتتری باهاش کار کن 10.01 تا چندوقت پیش روش یوتیوب بودم العان رفتم وب کیت 10.40 با دیسک بود العان وب کیت هیچ تفاوتی توی پایداری نیست
با تجربه خودم میگم
ssd می خوای اونی انتخاب کن حداقل سرعتش 10gbps باشه حتما کابل دار باشه چون گرمای خروجی باعث گرم شدن و افت سرعت میشه مارک معتبری باشه حتما گارانتی معتبری داشته باشه
بلاخره با روش بیگ هکتور تونستم payload رو بالا بیارم
بعد بالا اومدن کنسول nanoDNS رو نصب کردم و دسترسی به نت برام باز شد و رو کنسول shadowmountplus و kstufflite نصب کردم
بازی ماینکرفت رو برای ps5 دانلود کردم وبا exfat emage builder تبدیل کردم به exfat و بعدش دوباره PFS یعنی فشرده تر
PS5 explorer با فرمت pkg رو روی کنسول نصب کردم بعد اجرای shadowmountplus و kstufflite بازی ماینکرفت که روی فلش بود رو شناسایی میکنه ولی روش کلیک میکنی ارا نمیشه ارور میده و همچنین PS5 explorer که با پسوند pkg نصب کرده بودم اجرا نمیشه و ارور میده و بغل ایکونش یه علامت ممنوع هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
مبارک باشه

بعضی بازی ها دیتا مشکل داره یا مشکل بک پورت دارن باید ببینی مشکلش چیه
برای اجرای ps5 explorer باید پیلود Lapy-JB-Daemon_v1.2.elf اجرا کنی خودم بجاش از web file manager استفاده میکنم یکم برنامه اش گرافیکی تره کار باهاش راحتتره
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager

با کنسول 10.01 و 10.40 روش های مختلف امتحان کردم پایداری فرقی نداره هرکدام راحتتری باهاش کار کن 10.01 تا چندوقت پیش روش یوتیوب بودم العان رفتم وب کیت 10.40 با دیسک بود العان وب کیت هیچ تفاوتی توی پایداری نیست
با تجربه خودم میگم
ssd می خوای اونی انتخاب کن حداقل سرعتش 10gbps باشه حتما کابل دار باشه چون گرمای خروجی باعث گرم شدن و افت سرعت میشه مارک معتبری باشه حتما گارانتی معتبری داشته باشه

مبارک باشه

برای اجرای ps5 explorer باید پیلود Lapy-JB-Daemon_v1.2.elf اجرا کنی خودم بجاش از web file manager استفاده میکنم یکم برنامه اش گرافیکی تره کار باهاش راحتتره
ممنون فقط یکی دوتا سوال دارم
برای اجرای هک کنسول همیشه باشد به نت وصل باشم یا فلش باید موقع هک دوباره به کنسول وصل باشه؟
بعد هک اجرای نرم افزارهای ضروری مثل
با تجربه خودم میگم

مبارک باشه

ممنون فقط یکی دوتا سوال دارم
برای اجرای هک کنسول همیشه باشد به نت وصل باشم یا فلش باید موقع هک دوباره به کنسول وصل باشه؟
بعد هک اجرای نرم افزارهای ضروری مثل kstuf و shadowmont و غیره هر بار باید اجرا شه یا یک بار برای همیشه هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Mjhm
  • medium
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or