سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
بهترین ترجمه برای کتاب هاش از کدوم ناشر و مترجمه؟
وسوسه شدیم بخریم :)

اگه کسی خریدی داشته لطفا راهنمایی کنه

فقط مثلا گیم آو ترونز و همین سریال و کل این داستانا که میگین توی یکی دو کتابه یا تعدادشون زیاده؟
بدون سانسور میخوای که کیفیت ترجمش خوب باشه از شاپ خصوصی ارلین (ارلین بوکشاپ) میتونی کل مجموعشو با هم بخری. توی گوگل سرچ کنی سایتشو میاره و یه پک آثار جرج مارتین گذاشته برای فروش.
ترجمه خواستی بخری از نشر دولتی نخر چون سانسور افتضاحی دارن.

پسر عجب اپیزودی بود، عجب نبردی، پس کلا سریال در مورد سراولف بود ما نمیدونستیم! :D تو کتاب هم همینکارو کرده یا اینجا اینطوری شد؟
بازیگر رینیرا واقعا حرف نداره، چقدر هم با لباس و آرایشش این قسمت خفن در اومده بود و چهره اش هم که خوراک همین نقشه. فقط دلم به شدت برای هلینا سوخت.

رودریک داستین هم که بازیگریش و اون آماده شدن ارتشش قبل از نبرد فوق العاده بود تو این قسمت. موزیک رامین جوادی هم باز عالی بود آخرکار. کلا این قسمت بنظرم از کل سریال بهتر بود.
رینیرا کاری که باید مدتها پیش یجایی تو این دنیای ما می شد(!) رو انجام داد.

من کتاب رو نخوندم و اطلاعات زیادی هم ندارم ولی فقط از بازیگر این اورمند می شه دفاع کرد و نه از خودش. کسی که از جون آدما سپر دفاعی درست می کنه ارزش طرفداری نداره، باید داستان آشنایی باشه برامون.

پسر عجب اپیزودی بود، عجب نبردی، پس کلا سریال در مورد سراولف بود ما نمیدونستیم! :D تو کتاب هم همینکارو کرده یا اینجا اینطوری شد؟
بازیگر رینیرا واقعا حرف نداره، چقدر هم با لباس و آرایشش این قسمت خفن در اومده بود و چهره اش هم که خوراک همین نقشه. فقط دلم به شدت برای هلینا سوخت.

رودریک داستین هم که بازیگریش و اون آماده شدن ارتشش قبل از نبرد فوق العاده بود تو این قسمت. موزیک رامین جوادی هم باز عالی بود آخرکار. کلا این قسمت بنظرم از کل سریال بهتر بود.
رینیرا کاری که باید مدتها پیش یجایی تو این دنیای ما می شد(!) رو انجام داد.

من کتاب رو نخوندم و اطلاعات زیادی هم ندارم ولی فقط از بازیگر این اورمند می شه دفاع کرد و نه از خودش. کسی که از جون آدما سپر دفاعی درست می کنه ارزش طرفداری نداره، باید داستان آشنایی باشه برامون.
تو کتابم همینه با تغییراتی البته. حتی بدتر از این. تبعات این حرکتش هم خیلی زیاده هم واسه خودش هم دیگران.

بازیگر های این قسمت چقدر خوب بودند !
رودریک ، رینیرا ، اورموند و هلینا
رینیرا هرچقدر کاراکترش نچسبه بازیگریش فوق العاده بود ولی این قسمت خصوصا سکانس اخرش که بدون دیالوگ و با چهره میشد افکارش رو بخونی!

از اینکه دیگه هلینا رو نداریم ناراحتم
اورموند رو هم دوست داشتم به این زودی حذف نشه
ولی بجز اون
همه چیز خوب بود واقعا
البته با معیار house of dragon وگرنه هنوز به گات نمی‌رسه نه نبرد ها و پرداخت به جزئیات

در مورد پتانسیل ساخت سریال تو این یونیورس هم بگم که مثل جنگ ستارگان پتانسیلش بینهایته ولی امیدوارم به اب بستن و شیردوشی بی معنی نرسیم و کار قوی بدن بیرون مثل شوالیه هفت پادشاهی

خود والریا به تنهایی سریال کامل ۷-۶ فصلی میطلبه
اون سرزمین های شرقی رو که اصلا نمیشه با یه سریال جمع کرد و خیلی گسترده هست

دریا و رازهاش و صدها جزیره هم هست که هر کدوم داستان خودشو داره
شهر های ازاد و رمز ورازهاشون هم میتونن جالب باشن

قسمت خوبی بود این الدنگ جانکی از همون اول معلوم بود همه رو به فنا میده تنها سودش این بود که جان دیمون نجات داد!
هلینا برای من خیلی شخصیت نچسبی بود و به نظرم داستان هول محورش افتضاح بود

این اژدها دیمون بود سوار شد؟ اون اژدها احمق به همه سواری میده؟:دی برن ویگار رو‌ سوار بشن‌ پس:دی
نه اژدها دیمون نبود

این چرا اینجوری رفت وسط نبرد :D

lnh1wkruhvih1.gif

View attachment Demon- ‘caraxes’. caraxes- 🚶 - r-freefolk_2.mp4

View attachment 417292
دقیقا واسه منم سواله
دنریس لباس هاش سوخت ولی بدنش آسیب ندید
این یچیز من در اوردی خود سریال بود کتاب همچین چیزی نداره هیچکدوم از تارگرین همین دنی هم مقاوم به اتیش نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or