omid0
کاربر سایت
View attachment tiktok-1785794282316.mp4خفن ترین اژدهای سریال هم با اختلاف کراکسیسه چقدر ابهت داره
View attachment tiktok-1785794282316.mp4خفن ترین اژدهای سریال هم با اختلاف کراکسیسه چقدر ابهت داره
نبرد بعدی تو همین منطقه تامبلتونه ولی اینبار نبرد ادما نیست دیگه برای همین این نبرد مهمتر از نبرد قبلیه و خودش کامل یه قسمت بیشتر میطلبه تازه اگر پرداخت کامل نخوان بکننتامبلتون تموم شد. کورلیس که گفت. سقوط کرد شهر. اینا برمیگردن کینگزلندینگ و نهایتا نبرد با سیلور وینگ ببینیم اگه فرار نکنه تازه. باید منتظر رویارویی با ویگار باشیم
کاش از پیدایش اژدهایان و قاره اسوس سریالی میساختن واقعا سریال دارک و جالبی میشد.این کراکسیس یکی از بهترین نمونه های اژدهایان هستش. یه نظریه هست که تقریبا 70 درصد همه قبولش دارن:
خود تارگارین ها توسط والرین ها بوجود اومدن وخود والرین ها هم توسط امپراطوری سحر (Empire of Dawn)تو قاره اسوس بوجود اومدن. حالا این وسط تلاش های اولیه جادوگرها و پایرومنسر های والرین شده اژدهایان و تلاشهای بعدی و موفق ترشون شده نژاد تارگارین ها
والرین ها تو معادنشون میرسن به یسری کرمهای قرمز رنگ و بزرگ و بدون چشم (Wyrm) و اون کرمها کارگرها و برده هارو میخورن یا خونشون باعث میشه کور بشن. بعد جادوگرها و پایرومنسرها از اون کرم ها استفاده میکنن و تو آزمایشهاشون میرسن به این اژدهایان. حالا این کرکسیس بیشتر از همه شبیه اون کرم ها هست. هم قرمزه و هم گردن و بدن کشیده ای داره. بخاطر همین بهش میگن Blood Wyrm
سریال دارک فقط اتفاقاتی که سر اریا تارگرین افتاده.کاش از پیدایش اژدهایان و قاره اسوس سریالی میساختن واقعا سریال دارک و جالبی میشد.
خب من فکر کنم قرار نیست مثل کتاب باشه. تو کتاب نبرد دوم اتفاقا فقط بین اژدهایان نیست و باقی مانده هایتاور هاست. ولی جمله کورلیس ک گفت شهر سقوط کرده عملا این سیگنال رو داد که دوتا جنگ تامبلتون تموم شده. کلا حتی شیوه ای که اورموند تامبلتون رو گرفت هم مثل کتاب نبود. همون گرفتن اولیه تامبلتون عملا جنگ اول بود که سریال کامل حذفش کرد. مگه اینکه بخوان یه جنگ سومی باشه که بعیده.نبرد بعدی تو همین منطقه تامبلتونه ولی اینبار نبرد ادما نیست دیگه برای همین این نبرد مهمتر از نبرد قبلیه و خودش کامل یه قسمت بیشتر میطلبه تازه اگر پرداخت کامل نخوان بکنن
پس اگر دوتا جنگ تامبلتون تموم شد پس چرا این همه کارکتر زنده ان؟خب من فکر کنم قرار نیست مثل کتاب باشه. تو کتاب نبرد دوم اتفاقا فقط بین اژدهایان نیست و باقی مانده هایتاور هاست. ولی جمله کورلیس ک فت شهر سقوط کرده عملا این سیگنال رو داد که دوتا جنگ تامبلتون تموم شده.
توی کتاب قضیه آریا تارگرین کامل گفته شده؟سریال دارک فقط اتفاقاتی که سر اریا تارگرین افتاده.
سوار بالریون میشه ولی این اژدها یهویی خودجوش برش میداره میبره جایی که به مدت یسال فک کنم، هیچکس ازش خبر نداشته. وقتیم که برمیگرده توی یه وضعیت فیزیکی وحشتناک و چندشی بوده که معالجه کننده هاش پشماشون میریزه. تب وحشتناک و کرم توی بدنش و از داخل داشته آتیش میگرفته و پوست و گوشتش داغون شده بوده.
این بنده خدا حالا هیچی خود بالریون با اون عظمت و قدرت وقتی برمیگرده یه زخم وحشتناک روی بدنش بوده.
احتمال داده شده که بالریون برداشته اریا رو برده جایی که قبلا والریا بوده و معلوم نیست اونجا چه موجوداتی بودن که رخنه کردن توی بدن شاهزاده و همچین بلایی سرش آوردن. اصلا چی اونجا زندگی میکرده که تونسته همچین جراحتی به بالریون وارد کنه!
خیلی ترسناکه همچین داستانی که بهشم توجه نمیشه. اینکه اون مدت چی سرش اومده و توی والریای قدیم چه موجوداتی تونستن زنده بمونن. اگه سریالی چیزی ازش ساخته بشه دیدنیه.
تو کتاب دیمون و اسکار تالی اصلا نیستن تو تامبلتون. تو جنگ دوم که حتی سیلور وینگ درگیر هم نمیشه و فقط موقع گرفتن تابملتون تو همون جنگ اول خیانت میکنه. من بنظرم ایما برای نگه داشتن بیننده تا اواخر فصل بعد کاری به رینیرا و دیمون و ایموند و اگان ندارن. بقیه رو به یه نحوی کله پا میکننپس اگر دوتا جنگ تامبلتون تموم شد پس چرا این همه کارکتر زنده ان؟احتمال دارهمکان دیگه ای باشه ادامه نبرد ولی من حس میکنم اینا هنوز کارشون با تامبلتون تموم نشده
ولی جدی تامبلتون دو قشنگ دوتا اپیزود میخواد بماند بقیه دیگه
کوتاه دربارش گفتن. البته نگفته اونجایی که بالریون میبرتش کجاس و چی شده. حدس و گمانه که باید والریا بوده باشه و بلایی که سر خودش و بالریون اومده هم از زبون اونایی که بالا سرش بودن تعریف شده.توی کتاب قضیه آریا تارگرین کامل گفته شده؟
رامین جوادی که کارش واقعا درسته، ولی فکر میکنم سازنده ها برخلاف گات فضا رو برای رامین جوادی اونقدر مهیا نکردن که بتونه دوباره اون شاهکارها رو خلق کنهبیاین از حق نگذریم:
رامین جوادی پنج دقیقه اخرم باز ترکوند دسخوش![]()