پیشرفت Gaming Arm روی پی سی ، یچیزی هست که زمان بر هست و یدفعه نمیشه. جالبه که خود کاربرا هم این بهینه سازیا رو انجام میدن بعضا. اولین قدم هم عرضه محصولات مبتنی بر این معماری هست.سونی حقیقت داره تبدیل میشه به یک شرکت بادی به هر جهت!
برو سرمایه گذاری کن بازی ها رو برای یک پلتفرم دیگه بهینه کن، Nixxes رو بخر برای همین کار، یک روز تریلر Demon Souls معرفی کن که توش نسخه PC هم هست، از طرف دیگه مثلا Concord و داستاناش...
یک سلسله تصمیم گیری های عجیب غریب و بی تعادل!
والا اگر از ابتدا جای استیم سالها قبل یک لانچر رو PC میساخت هم الان فروش بالاتری داشته، هم از چیزی که هست و خود استیم هم بسیار بزرگتر میشد باشه!
معماری arm رو مک (Rosetta 2) با اون همه ساپورت اپل به سختی و تک و توک بازی ها رو ساپورت میکنه.
لایه Prsim که ماکروسافت داره بسیار ضعیف تره و شاید Spark از لحاظ سخت افزار شگفت انگیز باشه باز باید منتظر ساپورت و بهینه سازی بازی ساز ها روی پلتفرم windows arm باشیم تا بشه تجربه قابل قبولی داشت، درسته که در نهایت سیستم بسیار قدرتمند هست ولی واقعا Prsim در حد نرم افزار های ساده جوابگو هست در حال حاضر.
تجربه شخصی من با Surface Pro 11 X Elite به صورتی هست که حتی بازی های خیلی سبک مثل Blasphemous 2، Prince of Persia Rouge، Hollow knight یا با کلی باگ اجرا میشن یا پر هست از کرش های غیر منتظره.
درسته تفاوت X Elite و RTX Spark خیلی زیاد هست، ولی فقط تکیه بر قدرت بیشتر هم تا یک حدی میشه از روی موانع رد بشه و باید نرم افزاری هم ساپورت درست داشته باشه که فعلا وجود نداره، اپل هم با اون ابهش به اون صورت تا الان نشده رو پلتفرم خودش مسیرش رو هموار کنه.
جدا از این RTX Spark به نظرم بازم تمرکز به اون صورت بازی نخواهد بود و تمرکز اصلی اجرای مدل های زبانی پیچیده روی خود لپتاپ باشه تا یک لپتاپ گیمینگ، از نظر قیمتی هم شک دارم محصولی باشه که زیر 4000 دلار قیمت بخوره و رقیب بالاترین Macbook Pro ها خواهد بود بازم از این نظر که عملا تنها دستگاهی هستند (شاید strix halo هم بشه حساب کرد) که به این صورت توانایی دسترسی به حافظهشون رو دارند، حافظه ای که مثلا میشه تا 128 گیگ باشه و بخشی از خود چیپست هست، نه حافظه ای که حالا یا یک نفر اضافه کنه به دستگاه یا از قبل جوش خورده باشه رو مادربوردش.
gt7 حیف شدکاش سونی قبل اینکه برگرده به تنظیمات کارخانه ، بازی Ghost of Yotei برای اختتامیه می داد به همراه Demon souls
باید بلادبورن رو میدادن رو کامپیوتر بصورت رسمی رو استیم !!gt7 حیف شد
ریمیک بلادبورن لانچ تایتل کنسول بعدی سونیئه، هر چی رو بدن برای PC این رو قطعا منتشر نمی کننباید بلادبورن رو میدادن رو کامپیوتر بصورت رسمی رو استیم !!
جایگزین GT کلی شبیه ساز حرفه ای هست رو کامپیوتر ولی بلاد یک چیزی بود که خود میازاکی هم توش مونده بود همچین شاهکاری درست کرده !!
سونی حتی فریم کپ بازی رو واسه ps5 برنداشت بشه مثل آدم بازیش کرد باید رو 20 فریم بری حالا بیاد واسه پی سی رلیز کنه؟باید بلادبورن رو میدادن رو کامپیوتر بصورت رسمی رو استیم !!
جایگزین GT کلی شبیه ساز حرفه ای هست رو کامپیوتر ولی بلاد یک چیزی بود که خود میازاکی هم توش مونده بود همچین شاهکاری درست کرده !!
با تمام احترامی که واسه فن بیس بلادبورن قائلم اگه قراره بدنش یه استدیو ثالث که بعد از 15 سال ریمیک یک به یک بکنه مفت نمی ارزه دیگهریمیک بلادبورن لانچ تایتل کنسول بعدی سونیئه، هر چی رو بدن برای PC این رو قطعا منتشر نمی کنن![]()
gt خیلی یونیکه با ماد بازی وحشتناکی میشهجایگزین GT کلی شبیه ساز حرفه ای هست رو کامپیوتر ولی بلاد یک چیزی بود که خود میازاکی هم توش مونده بود همچین شاهکاری درست کرده !!
چی لست 1 یا دو ؟ مرد حسابی حدقل میگفتی Shadow of the Colossus یک چیزی یا حتی بلادبورنی یا حتی دیمون سولز تا حدی GT رو قبول دارمرو دست GT تو این 20 و خورده ای سال هیچ شبیه ساز و ریسینگی نیومد و نمیاد . اصن اون صدای کلاسیکی که وقتی تو منوی بازی میری به گوش ت میخوره و از نسخه های قدیمش تا الان پابرجاس ' یه دنیا حرف و اصالت با خودش داره . هر نسخه از GT خیلی خیلی از زمان خودش جلوتر بود . بازیای مشابه هندلینگ ها و صدای موتور ماشینا همه شبیه همناون وقت این بنده خدا ها دونه دونه صدای موتور و کیت اگزوز ماشینا و جزییاتشو جدا جدا روش کار کرده بودن . همینکه یلخی ماشین آزاد نمیکردی خودش یه حس خوب به گیمر میداد
بگذریم ' تو ریسینگها تا حدودی Grid 2 و آرکیدها NFS موست وانتد و کربن تونستن موفق ظاهر شن که باگذشت زمان نسخه های جدیدشون زدن گاراژ
بنظر من بیشترین محبوبیت سونی و تفاوتش با ناشرای دیگه ساختن عناوین اکشن ادونچر و داستانی درجه 1 در قالب سوم شخصه ' 3 تا عنوان که باهاش دنیای گیمینگ رو از زمان ps4 تا الان تکون داد ' U4 و Last 1/2 و gow ها بودن . همشون رو هم رو استیم و کامپیوتر منتشر کرد ' پرونده ی سونی رو استیم برای من خیلی وقته تموم شده و هرچی که میخواستمو منتشر کرده ' شاید چون سولز باز نیستم خیلی عناوین دیگه برام مهم نیس![]()
قبول دارم واقعا وقتی رو دست انداز رد میشی فیزیک دقیقی داره که تو هیچ بازی شبیه سازی نیست یک سری جزئیات مرگبار و دقیق داره این بازی واقعا خیلی خوبه البته من فقط نسخه 6 رو پلی 3 و نسخه اسپورت رو پلی 4 بازی کردمgt خیلی یونیکه با ماد بازی وحشتناکی میشه
داش اینو نگوبعد این اتفاقاته سونی که بازی های فیزیکی رو از 2028 کنسل کرد و موج منفی بزرگی ضدش راه افتاد دیگه فکر نکنم به این زودی ها بازی ای واسه pc بده ، کاش بجای tlou ها blood borne و demons souls رو میداد
من بر عکس ، همرو رفتم و به جنون رسیدمداش اینو نگو
تنها بازی که از سونی میخواستم tlou بود که بازی کردم و بقیه هیچکدومو بازی نکردم
بنظر من یکی دو سال بعد PS6 دوباره برمیگرده سراغ PC و شکی ندارم گرچه فعلا برای شخص من مهم نیس مگر بخواد tlou 3 بده
والا هم خیلی وقت بازی ندارم بیشتر دانلود میکنم و اخبار دنبال میکنممن بر عکس ، همرو رفتم و به جنون رسیدم
مگه میشه
دیزگان
آنچارتد
ریترنال
هورایزن
گاد
مرد عنکبوتی
و ....
Ignore کرد !!!!!!!!