DragonSword : Awakening

• Thread starter Thread starter ce7en44
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Hound13 Inc.
تاریخ انتشار
22 Jul, 2026
ناشر
Hound13 Inc.
پلتفرم‌ها
  1. PC
dragonsword-awakening-939179.9.jpg

DragonSword : Awakening یک بازی گاچا در سبک اکشن نقش آفرینی بوده که به دلیل عدم سودآوری کافی توسط ناشر بازی در شرف تعطیلی بوده ولی سازنده امتیاز بازی رو خریده و با تغییر در سیستم های بازی و حذف قسمت های گاچا، دوباره به صورت سینگل پلیر منتشرش کرده.
چون امتیاز خوبی در استیم گرفته و خودم هم قصد تجربه اش رو داشتم، تاپیکش رو ساختم که اگه کسی در آینده جذب بازی شد بتونه از نظرات دوستان استفاده کنه.

خلاصه داستان:
Typical JRPG Story

ژانر:
JRPG Open world WHATEVER

تریلر بازی (با کمترین کیفیت ممکن):

View attachment DragonSword - Awakening on Steam_2.mp4

تصاویر (از سایت دانلودها برداشتم):

DragonSword-Awakening-screenshots-02.jpg DragonSword-Awakening-screenshots-05.jpg DragonSword-Awakening-screenshots-04.jpg DragonSword-Awakening-screenshots-03.jpg DragonSword-Awakening-screenshots-01.jpg DragonSword-Awakening-screenshots-06.jpg

آخرین ویرایش:
حیف که فعلا برای کنسولا نمیاد! خیلی بازی خفنیه و جالبه که محتوای بشدت زیاد و متنوعی داره و همه ویژگیای بازیای گاچا رو داره اما همه چی رو از توی خود بازی میتونین بگیرین. بهترین تصمیم رو گرفتن که سینگل پلیرش کردن.

من حدود ۱۵ ساعتی دارم بازی میکنم
گیم پلی بازی خوبه، کارای ترکیبی توش حرف اول رو میزنه
باس ها واقعا سختن
با گشت و گذار توی بازی چیز میزای به درد بخوری پیدا میکنید که میتونید اسکیل های شخصیت هارو تقویت کنید، لول های شخصیت هارو ببرید بالا و ...
دانجن های بازی خیلی شبیه هم هستن و این می‌تونه نکته منفی بازی باشه
زبان بازی هم کره ای هستش ولی زیرنویس انگلیسی داره
در کل تا اینجا راضی هستم، تا بریم جلوتر ببینیم می‌تونه این ریتم رو حفظ کنه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or