اینترنت فیبر نوری (تانوما)

خبرش رو من دیدم که ضریب 2.7 دادن به مصرف بین الملل حالا درست یا نه دقیق نمیدونم
اما من که 20 گیگ نت همراه میخریدم 1 ماه دوام میاورد الان به 10 روز نمیرسه
همچین چیزی نداریم این جریان از خیلی وقت پیش بوده من هفت سال مشترک اسیاتک بودم همیشه میگفت نسبت حجم بین‌الملل به داخلی ۱ به ۲ بود یعنی ۱۰۰ گیگ نت داری فقط از داخل استفاده کنی اندازه ۲۰۰ گیگ میتونی دیتا بسوزونی(البته سایتای نیم بها کم پیدا میشه اپارت تمام بهاس پلن فورمای تماشای فیلم اکثرا تمام بهان با این که داخلی ان) مردم میرن داخلی فیلم ببینن اندازه یوتوب دیدن حجم کم میکنه پلتفورمای داخلی
مخابرات ۱ به ۲/۷ بود الانم همونه
اون که حجم زود کم میشه رو سیم کارت از خیلی وقت پیش بوده الانم بیشتر شده ربطی به این خبرا که کار میکنن نداره

پشتیبانی آسیاتک میگم این اینترنت ما رو پس کی نصب میکنی میگه نهایتا تا بیست هشتم این ماه :blink1:

مشهد بودی؟
هرروز یه چیزی میگن

واسه کابل کشی زنگ زدم گفت باید سفارش بدیم تجهیزات نداریم، صبوری کنین، دقیقا فرداش طرف تماس گرفت که هستین بیایم؟
دیروزم زنگ زدم گفتم مودم کی میاد؟ گفت هنوز سفارش دادیم از تهران که بفرستن، نیومده
صبح زنگ زد گفت یه ساعت دیگه میام برای نصب، حالا یا صبح رسیده مودم یا یه چیزی میگن:D

مشهد بودی؟
هرروز یه چیزی میگن

واسه کابل کشی زنگ زدم گفت باید سفارش بدیم تجهیزات نداریم، صبوری کنین، دقیقا فرداش طرف تماس گرفت که هستین بیایم؟
دیروزم زنگ زدم گفتم مودم کی میاد؟ گفت هنوز سفارش دادیم از تهران که بفرستن، نیومده
صبح زنگ زد گفت یه ساعت دیگه میام برای نصب، حالا یا صبح رسیده مودم یا یه چیزی میگن:D

نه مشهد نیستم ، کلا هر کی یه چیز میگه ، بعد بعضی خونه های بالاتر رو دیدم باکس مخابراتم هست در صورتی که تعهد پوشش دهی رو فقط زدن آسیاتک

خبرش رو من دیدم که ضریب 2.7 دادن به مصرف بین الملل حالا درست یا نه دقیق نمیدونم
اما من که 20 گیگ نت همراه میخریدم 1 ماه دوام میاورد الان به 10 روز نمیرسه
البته این یه مورد خاص رو من هم با اینترنت گوشی و هم اینترنت خونگی به کمک بخش wireless network connection status ویندوز چک کردم در هر دو حالت حجمی که انداخت با حجم مصرفی توی پنل همراه اول و پنل فیبر نوری مخابرات یکی و نسبت همون 1 به 1 بود ولی اینم بگم که خط adsl رو چون به ریز مصرف پنل کاربری دسترسی ندارم نتونستم چک کنم.!!!.....کلا با این افزایش تعرفه ای که مخابرات انداخت اگه واقعا بخواد این ضریب مصرف رو هم اعمال کنه دیگه حتی با دلار 200 تومن هم استارلینک مخصوصا برای خونه های سه واحد به بالا به صرفه تر میشه!!!!
ولی یادش بخیر یه زمانی یه آذری جهرمی بود توی اینجور قضیه ها حداقل یه توضیحی میداد و نمیگذاشت با امثال این شایعات هر روز با اعصاب و روان ملت بازی شه!(اگرچه همون هم سر اجرای رجیستری موبایل نفرین دائمی ملت رو برای خودش خرید)..ولی الان توی سکوت خبری یه شبه چند برابر میکنند و هر روز هم با یه شایعه ای توی این اوضاع روان ملت رو به هم میریزند و کسی هم نیست حداقل بیاد یه توضیحی بده توی این خراب شده چه خبره!!!

آخرین ویرایش:
البته این یه مورد خاص رو من هم با اینترنت گوشی و هم اینترنت خونگی به کمک بخش wireless network connection status ویندوز چک کردم در هر دو حالت حجمی که انداخت با حجم مصرفی توی پنل همراه اول و پنل مخابرات یکی و نسبت همون 1 به 1 بود....اصلا با این افزایش تعرفه ای که مخابرات انداخت اگه واقعا بخواد این ضریب مصرف رو هم اعمال کنه دیگه حتی با دلار 200 تومن هم استارلینک مخصوصا برای خونه های سه واحد به بالا به صرفه تر میشه!!!!
ولی یادش بخیر یه زمانی یه آذری جهرمی بود توی اینجور قضیه ها حداقل یه توضیحی میداد و نمیگذاشت با امثال این شایعات هر روز با اعصاب و روان ملت بازی شه!(اگرچه همون هم سر اجرای رجیستری موبایل نفرین دائمی ملت رو برای خودش خرید)..ولی الان توی سکوت خبری یه شبه چند برابر میکنند و هر روز هم با یه شایعه ای توی این اوضاع روان ملت رو به هم میریزند و کسی هم نیست حداقل بیاد یه توضیحی بده توی این خراب شده چه خبره!!!
رجیستری ربطی به اون نداشت از جای دیگه گرم میشد ولی واقعا یه چهارتا حرکت مثبت زد بیشترین تغییر اینترنت برا زمان همون بود من کلا باهاش حال میکردم اصلا دزدی هم کرده باشه باز ده پله از اونایی که میان دزدی میکنن هیچ کاری هم نمیکنن جلوتر بود حداقل چندتا کار انجام داد هم برا گیمینگ هم حجم اینترنت اون نمیومد فکر کنم هنوز رو اینترنت ثابت باید بسته های بیست سی گیگ میخریدیم این وزیر ارتباطات فعلی که فکر کنم هنوز همونیه که میگفت اسمس بدید شبکه اجتماعی ندارم نمیدونم عوض شد یا نه :D
اون مصرف حجم هم مسخره بازیای اینستاییه ماشالله فقط باید چرت و پرت بگی وایرال بشی دیگه. کلا چون بالای ۹۵ درصد مردم چه رو گوشی چه ثابت بسته کم حجم میگیرن زود تموم میشه فکر میکنن حجم دزدی میشه کافیه یکی یه چرتو پرتی مثل این بگه که وایرالشه الان مصرف حجم دیوایسا زیاده چه دانلود چه اپلود تو خونه ای که بقیه اعضا هم به نت وصلن تو حجم مصرفی طبیعیه خطا زیاد باشه من اصلا تو محل کارم نت ثابت گرفتم چون مصرف بسته های سیم کارت مادرم تو اینستا و اینترنت از خودم بیشتر بود :D

سلام
من ۳ روز پیش بدون هماهنگی با کسی یا جایی و با این که یک ماه از سرویسم مونده بود یک بسته ی یک ماهه ftto خریدم و توی ۵ دقیقه اتوماتیک فعال شد. خواستم بگم که دوستان هم بدونن ظاهرا محدودیتی در این موضوع نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or