Nintendo بحث و تبادل نظر پیرامون بازی های Switch

switch_logo.png

سلام

دنبال یه تاپیک میگشتم که داخلش در مورد چنتا بازی حرف بزنم و از اونجایی که واسه بازی های سوییچ تاپیک زده نمیشه و یا اگه زده بشه یکی دو صفحه جلو نمیره گفتم این تاپیک رو بزنم که مرجعی باشه واسه تبادل نظر :دی

نظرتون درباره

Splatoon Raiders​

چیه ؟ بگیرم یا نه
ظاهراً که خیلی خوب درومده و هرچقدر زمان می‌گذره ملت بیشتر دارن اون لوپ گیم پلیش رو درک میکنن من اگر پول دستم بود قطعا همین الان میگرفتم اگر از لوتر شوتر خوشت میاد بنظرم بگیر

دوستان این SPLATOON RIDERS رو حتی اگه نمایش هاشو درک نکردید یه فرصتی بدید.من از نمایش هاش میگفتم چه بازی حوصله سربریه.طی اتفاقی گیف کارت دستم اومد خریدمش و واقعا لذت بخشه.معتادش شدم.گرافیکشم رو HANDHELD خیلی خوبه و اصلا BLURRY نمیشه.

FFXIV هم خریدم .اینم واقعا خوب اجرا میشه فقط یکم لودینگ هاش طولانیه که دارن براش آپدیت فیکس میدن.

دوستان این SPLATOON RIDERS رو حتی اگه نمایش هاشو درک نکردید یه فرصتی بدید.من از نمایش هاش میگفتم چه بازی حوصله سربریه.طی اتفاقی گیف کارت دستم اومد خریدمش و واقعا لذت بخشه.معتادش شدم.گرافیکشم رو HANDHELD خیلی خوبه و اصلا BLURRY نمیشه.

FFXIV هم خریدم .اینم واقعا خوب اجرا میشه فقط یکم لودینگ هاش طولانیه که دارن براش آپدیت فیکس میدن.
اسپلتون رو منم گرفتم و تقریبا معتادش شدم بازی بعد ۱۰ ساعت که یکم سلاح ها و گجت های مختلف رو باز و آپگرید میکنی تازه جون میگیره و میفهمی چه گیم پلی عمیقی داره. حالا قصد دارم بیشتر بازی کنم مفصل تر بنویسم ازش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or