خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

دوستان من یه سوال داشتم، الان با این وضعیتی که پیش اومده، نسل بعد واسه بکوارد چیکار میکنن؟ یا اینکه مجبوریم کنسول رو نگه داریم؟
حالا بذار نسل بعد برسه و دو سال ازش بگذره. ممکنه راهکارهای خاصی پیدا بشه.

• Sad
Reactions: Amir-Splinter
به نظرم سونی خیلی زود یکسری خبر خوب در همین راستا میده که جو منفی رو بشوره ببره.
چی شد فکر کردی سونی همچین قصدی داره؟ :D مگه سر هزار تا خبر منفی قبلش چنین کاری کرده بود؟ :D الگوی این نسل سونی این طوریه که با خبر منفی بدتر باعث میشه خبر منفی قبلی یادت بره.
ما ساپورت میکنیم چندین سال این کنسول رو:دی
حتی همونکارم قرار نیست بکنن آخه :)) رسما اومدن گفتن از 2028 کلا هیچ دیسک فیزیکی نداریم. هرچی هست واسه قبل اون تاریخه :D

آخرین ویرایش:
حرفتون درسته . اما دیسک های نوری واقعا دیگه به انتهای عمر خودشون رسیدن ازین نظر نمیشه به سونی ایرادی گرفت . قبول دارید ؟
اگر رسیده بودن به چنین بلک لشی برخورد نمیکردیم...
الان شما برو چنل یوتیوب PS ، امکان نداره بتونی تو نظرات هییییچ تریلری، در مورد اون بازی نظری بخونی
فقط دیسک میبینی... هیچ فرقیم نداره چه بازیی
یا امروز سازنده اکسپدیشن در مورد این قضیه صحبت کرده و ...
به طور خلاصه، خیر... هنوز به نظر میاد زوده
و ادامه چرا زوده رو کمی در نقل قول پایین میگم :))

به نظرم سونی خیلی زود یکسری خبر خوب در همین راستا میده که جو منفی رو بشوره ببره.
بکوارد ، دیجیتالی کردن خریدهای نسخه های فیزیکی و... هیچ کدومش تایید نشده ولی احساسم میگه سونی یه چیزی از دل همه اینها میکشه بیرون که پلیرها رو تا حدی راضی کنه.
اینها مطمئنا براش برنامه ریزی کردن ، همینطوری یک شبه تصمیم نگرفتن که الان بیان یه شوک به کل صنعت بدن و برن تا انتشار PS6 برگردن.
اینجا هم خیر!
یعنی واقعا اگر سونی برنامه ای داشته باشه، نهااااااایت حماقتش بوده که اول بیاد خبر بد رو اینجوری بگه، بعد بخواد یکی دو ماه بعد یا بیشتر دمیج کنترل کنه!
خیلی خرن اگر اینجوری عمل کردن واقعا:دی و بعیده انقدر خر باشن:-"

اصولا چنین خبری رو باید همزمان با راه حل هاش و یا حتی به صورت قابلیت های جدید و خفن میدادن:))
مثل نینتندو که اومد نحوه به اشتراک گذاری بازی رو توضیح داد و ...

یک شبه برای حذف نسخه فیزیکی تصمیم نگرفتن، ولی به نظر میاد به هیچ راه حلی هم فکر نکردن!
یه جمله ای بود فکر کنم تو دوران حاشیه های X1 گفتن... که هرکی با این موارد آن لاین و ... مشکل داره، ما هنوز X360 رو داریم...
کاملا انتظار دارم سونی بیاد بگه هرکی با تصمیم ما مشکل داره PS5 هست و فعلا میتونید با اون سر کنید و ما ساپورت میکنیم چندین سال این کنسول رو:دی

چی شد فکر کردی سونی همچین قصدی داره؟ :D مگه سر هزار تا خبر منفی قبلش چنین کاری کرده بود؟ :D الگوی این نسل سونی این طوریه که با خبر منفی بدتر باعث میشه خبر منفی قبلی یادت بره.
به خاطر زمانبندیش.
میگم حدسم اینه که برای کل این روند قطعا برنامه دارن.
اینجا هم خیر!
یعنی واقعا اگر سونی برنامه ای داشته باشه، نهااااااایت حماقتش بوده که اول بیاد خبر بد رو اینجوری بگه، بعد بخواد یکی دو ماه بعد یا بیشتر دمیج کنترل کنه!
خیلی خرن اگر اینجوری عمل کردن واقعا:دی و بعیده انقدر خر باشن:-"

اصولا چنین خبری رو باید همزمان با راه حل هاش و یا حتی به صورت قابلیت های جدید و خفن میدادن:))
مثل نینتندو که اومد نحوه به اشتراک گذاری بازی رو توضیح داد و ...

یک شبه برای حذف نسخه فیزیکی تصمیم نگرفتن، ولی به نظر میاد به هیچ راه حلی هم فکر نکردن!
یه جمله ای بود فکر کنم تو دوران حاشیه های X1 گفتن... که هرکی با این موارد آن لاین و ... مشکل داره، ما هنوز X360 رو داریم...
کاملا انتظار دارم سونی بیاد بگه هرکی با تصمیم ما مشکل داره PS5 هست و فعلا میتونید با اون سر کنید و ما ساپورت میکنیم چندین سال این کنسول رو:دی
نه اتفاقا ، به نظر من اگه همچین برنامه ای داشته باشن روش درست همینه که خبر بد رو بدی ، فرصت هم بدی که ملت هضمش کنن ، رسانه ها به قدر کافی بکوبن و هرچی میخوان بگن.
ولی در ادامه خبرهای خوب رو هم طوری بچینی که مثلا منجر بشه به معرفی PS6 تا یه موج مثبت درست کنی و هایپ لازم رو برای نسل بعد راه بندازی.

مطمئنا نمیخوای بگی باید صبر میکردن و با معرفی PS6 بخوان خبر حذف دیسک ها رو اعلام کنن؟

اون خبر خوبه که حالا میخواد دیجیتالی شدن خریدها باشه ، بکوارد و... باشه یا هرچی که نمیدونم... به هیچ عنوان تلخی حذف دیسک رو که نمیشوره ببره.
نهایتا التیامش میده.
اینکه همزمان با اعلام حذف دیسک اون رو اعلام میکردن قطعا هیچ اثر مثبتی که نمیداشت هیچ بلکه زیر تلخی و شوک بزرگ حذف نسخه های فیزیکی گم هم میشد و دوباره همین جو منفی فعلی ایجاد میشد.

حالا باید دید چی میشه.
گفتم که این حدسمه ، به نظرم اگه خبری باشه منطقی تره که الان نخوان اعلامش کنن.
اگه نباشه هم که خب خاک مضاعف تو سرشون :))

آخرین ویرایش:
بکوارد ، دیجیتالی کردن خریدهای نسخه های فیزیکی و... هیچ کدومش تایید نشده ولی احساسم میگه سونی یه چیزی از دل همه اینها میکشه بیرون که پلیرها رو تا حدی راضی کنه.
اینها مطمئنا براش برنامه ریزی کردن ، همینطوری یک شبه تصمیم نگرفتن که الان بیان یه شوک به کل صنعت بدن و برن تا انتشار PS6 برگردن.
اگه اینجوری باشه، نسخه فیزیکی نسل فعلی ارزشمندتر میشه ، ممکنه حتی گرونتر هم بشه
البته باید ببینیم از داستان بلک اوت ماه آینده چه نتیجه به دست میاد

• Like
Reactions: m.d.makan
به خاطر زمانبندیش.
میگم حدسم اینه که برای کل این روند قطعا برنامه دارن.

نه اتفاقا ، به نظر من اگه همچین برنامه ای داشته باشن روش درست همینه که خبر بد رو بدی ، فرصت هم بدی که ملت هضمش کنن ، رسانه ها به قدر کافی بکوبن و هرچی میخوان بگن.
ولی در ادامه خبرهای خوب رو هم طوری بچینی که مثلا منجر بشه به معرفی PS6 تا یه موج مثبت درست کنی و هایپ لازم رو برای نسل بعد راه بندازی.

مطمئنا نمیخوای بگی باید صبر میکردن و با معرفی PS6 بخوان خبر حذف دیسک ها رو اعلام کنن؟

اون خبر خوبه که حالا میخواد دیجیتالی شدن خریدها باشه ، بکوارد و... باشه یا هرچی که نمیدونم... به هیچ عنوان تلخی حذف دیسک رو که نمیشوره ببره.
نهایتا التیامش میده.
اینکه همزمان با اعلام حذف دیسک اون رو اعلام میکردن قطعا هیچ اثر مثبتی که نمیداشت هیچ بلکه زیر تلخی و شوک بزرگ حذف نسخه های فیزیکی گم هم میشد و دوباره همین جو منفی فعلی ایجاد میشد.

حالا باید دید چی میشه.
گفتم که این حدسمه ، به نظرم اگه خبری باشه منطقی تره که الان نخوان اعلامش کنن.
اگه نباشه هم که خب خاک مضاعف تو سرشون :))
آخه مثلا وقتی میای یه حرکت بد میزنی، کنارش جذابیت های جدید نشون میدی که اون حرکت افتضاح نشه ...

مثلا وقتی پلاس اجباری کردن، اومدن با وعده ی درایو کلاب پلاس ادیشن ( و نه حتی نسخه کامل:-" ) ملت رو گول زدن:دی

در کنار چندتا بازی دیگه، که یه سری ایندی معروف هم بود بینشون

اما حرکتی که چند وقت فقط فحش بخوری اشتباهه محضه
حتی اون always online X1 رو هم اومدن جذاب نشون بدن که کل زندگیتون، حتی سفارش پیتزا و فیلم دیدن و ...تون با کنسول خواهد بود، بی نیاز میشید به همه چی و ...

الان حتی مثلا خبر ترکیدن Id هم، دو روز بعدش حالا اجباری یا هرچی، بیانیه دادن ما وضعمون اوکیه و تیممون اندازه زمان Doom اولی(از سه گانه) هست و ...

حتی این وسط شایعه داره میاد که مایکرو داره رو طرحی برای دادن لایسنس بازی های فیزیکی به ملت میده
ولی ما حتی چنین چیزی از سمت سونی نمیشنویم:دی

باور کن اگر به چیزیم فکر کنند ( که از سونیی که هنوز حرکتی برای بکوارد PS3 نزده و نخواهد زد احتمالا) بعد از این بازخوردیه که گرفتن، نه اینکه براش از قبل برنامه ای بوده باشه:دی

هرجوری فکرشو میکنم این تیم واقعا بعیده برنامه ی خاصی داشته باشن:دی

حداقل باید دیسک رو همچنان برای ps5 تا زمانی که کنسول ساپورت میشه میدادن . مثلا اینطور بود که خب نسل بعدی تمام دیجیتالیه و اصلا دیسک درایو نداره اما بازی هایی که روی نسل قبل یعنی همین ps5 میان میتونن فیزیکی هم داشته باشن .
اصلا اینا ps5 رو با دیسک درایو فروختن . اضافه پولشو از مردم گرفتن وظیفشونه تا ساپورت میشه دیسک هم بدن . این کلاه برداریه .

فکر کنم یه کدی بهت میدن با تخفیف زیاد بخری مثلا ۹۰ تا ۹۵ درصد
بر چه اساسی میخوان کد بدن ؟ داخل پک فیزیکی میذارن ؟

حداقل باید دیسک رو همچنان برای ps5 تا زمانی که کنسول ساپورت میشه میدادن . مثلا اینطور بود که خب نسل بعدی تمام دیجیتالیه و اصلا دیسک درایو نداره اما بازی هایی که روی نسل قبل یعنی همین ps5 میان میتونن فیزیکی هم داشته باشن .
اصلا اینا ps5 رو با دیسک درایو فروختن . اضافه پولشو از مردم گرفتن وظیفشونه تا ساپورت میشه دیسک هم بدن . این کلاه برداریه .
احتمالا نسل تا 2028 تموم میشه

بر چه اساسی میخوان کد بدن ؟ داخل پک فیزیکی میذارن ؟
فکر کنم منظور ایشان این بود بازی های فیزیکی که دارید چطور به کنسول بعد منتقل میشه. به نظر من میتونه با استفاده از بارکد جعبه دیسک به ازاری هر بارکد به کد تخفیف اون بازی رو بده. البته این حدس هست باید تا نسل بعد صبر کرد اگه زنده بمونیم

فکر کنم یه کدی بهت میدن با تخفیف زیاد بخری مثلا ۹۰ تا ۹۵ درصد
بازم به نظرم منطقی نیست، چرا اصلا باید دوباره بخریم چیزی رو که قبلاً پولشو دادیم ، مگه اینکه با اسم ریمستری چیزی بدن.

------------------------

من که طرفدار گیم انلاین نیستم، اگه قراره نسخه فیزیکی هم نباشه
احتمالا کنسول نسل بعد رو کپی خور بگیرم یا کلا سوییچ کنم رو پی سی

هرچقدرم هم این موضوع کم طرفدار باشه، باید بگم دیدن نسخه فیزیکی بازی ها و اینکه در واقع من مالکیت چیزی واقعی رو دارم خیلی موضوع مهمی هست اقلام واسه من .

• Like
Reactions: simplexcomic96
Hacking Group Anonymous Speaks Out Against PlayStation Disc Cancellation
گروه هکری گفته کاربران حد امکان دیسک‌های فیزیکی را در حالی که در دسترس هستند، خریداری کنند.از داده‌ها و فایل‌های مهم برای فیلم‌ها، بازی‌ها و غیره نسخه پشتیبان تهیه کنید.

Expedition 33 Director Laments Loss of Physical Discs Following PlayStation's Decision
کارگردان Expedition 33 ابراز تاسف کرده

جالبه که همزمان با اعلام رسمی سونی مبنی بر پایان تولید دیسک، کمپانی های دیگه هم دارن آمار فروش دیسک میدن.
اتفاقیه؟ :D
View attachment 415548
اینها خودشون از خداشونه بابا.
حالا که سونی پا پیش گذاشته دارن نقش بازی میکنن که ای بابا چرا سونی همچین کــــــرد؟! وااااااااااا.
ما که داشتیم روی دیسک بازیهامون رو میدادیـــــــــــــم ، ای سونی اخمخ.
:)) :))
ولی در عمل دارن پشت سونی رو هم میگیرن که نظرش در مورد کاهش صعودی فروش فیزیکی درست بوده و فقط نباید به آمار چندتا بازی انحصاری اکتفا کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or