Jaw
کاربر سایت
الان که حدوداً قسمت ۵۰ الی ۶۰ ناروتو شیپودنم همچنان نتونستم با کاراکتر ساسکه ارتباط برقرار کنم؛ باز بچگیاش بهتر بود. حالا هر چقدرم که استعداد داره و قویه؛ این نشون میده قدرت صرف کافی نیست. تک بُعدی، الکی خشک، واکنش احساسی، یه بچه قفل و لجباز؛ دلم میخواد یکی بیاد پسشو بزنه. نقطه مقابلش برادرش ایتاچی اونم آرومه ولی کنترل شده و حساب شده، منطقی، رفتارهاش معنی دارن، عمق داره کاراکترش حتی با تمام سایکوتیک شدنش و کاری که در گذشتهش مرتکب شده بازم جذبت میکنه و میخوای با یه منطقی قبولش کنی. باید دید در آینده چه میشود.
همین جنگ اخری من کل ناروتو دیدمش و خیلی حوصلم نمیکشه طومار بنویسم ولی بنظرم اتفاقا پر قوس ترین داستان مربوط به همین دو برادره نمیخوام اسپویلت کنم ولی تا اخر برو بعد اومدی بودم گپ میزنیم دربارش ولی بنظرم ایتاچی تو کل داستان یجوری MVP محسوب میشه
در کل اگر بخوام یه شخصیت فوق رو مخ حال بهم زن معرفی کنم همون ساکوراس فوقالعاده شخصیت کرینج رو مخ کاشکی بهتر در میوردنش...
در کل اگر بخوام یه شخصیت فوق رو مخ حال بهم زن معرفی کنم همون ساکوراس فوقالعاده شخصیت کرینج رو مخ کاشکی بهتر در میوردنش...

واسه همین اعصاب خورد کن بود دقیقا بعضی وقتا. منظورم اینه یه تیپ شخصیتی نداشتن که همونو ادامه بدن. جنبه های مختلف نشون میدادن بعضی وقتا.