Skylar
کاربر سایت
قیمت های بالا سه برابر شدن یعنی ۹۹ تومن شد ۳۰۰ تومن.
فقط یه سوال این بسته ها کی معرفی شدن که حالا سه برابر شدن؟
بخدا من یه ماهه فهمیدم چنین بسته ای هم وجود داره.
این بسته ها خیلی وقته اومدن. همراه اول یه بسته همه چیز تمام هم داره که یکماه اینترنت نامحدود و مکالمه و پیامک میده ولی سقف مصرف منصفانه ش رو نمیدونم چقدره.قیمت های بالا سه برابر شدن یعنی ۹۹ تومن شد ۳۰۰ تومن.
فقط یه سوال این بسته ها کی معرفی شدن که حالا سه برابر شدن؟
بخدا من یه ماهه فهمیدم چنین بسته ای هم وجود داره.
رایتل خوبه که همون mciهمراه اوله ولی تفاوتش با همراه اینه که نت تایپ ش ۳ هست!!دوستان لطفا اپراتورهای دیگه ای غیر از همراه اول و ایرانسل که بسته های اینترنت مقرون به صرفه و حجیم داشته باشن میشناسید معرفی کنید
باید اپراتورای دیگه رو چک کنید من لوتوس تل و اپ تل و سامانتل میشناسم ولی شاید بازم اضافه شده باشه معمولا سرویس دهنده هرچی ناشناخته تر باشه قیمتاش بهترهدوستان لطفا اپراتورهای دیگه ای غیر از همراه اول و ایرانسل که بسته های اینترنت مقرون به صرفه و حجیم داشته باشن میشناسید معرفی کنید
ارزونترین و کم دردسر ترین روش از قدیم ای دی اس ال پر حجم بود کندی سرعت داره ولی هم خیلی ارزونتره هم دردسر دانلود تو ساعتای خاص رو نداره بنظرم سرعت کند ولی بدون محدودیت زمانی ارزشش بیشتره تا سرعت زیاد ولی شبانه من خیلی ساله این شبانه هارو استفاده نمیکنم با اینکه قدیم همراه اول سرعت شدیدا خوب میگرفتم و محدودیتی نداشت برام چند ترا گاها دانلود میکردم ولی حوصله دردسر شبانه دانلود کردنشو نداشتم اگه دانلود خیلی عجله ای نباشه ای دی اس ال استفاده کنید اگه دارید تخلیه کنید یه شرکت دیگه جشنواره اولیه بزنید الان شاتل ۴ ترا ۱۸۰۰ میده پیشگامان ۳ ترا میده ۱۲۰۰ بقیه هم باید همین باشن من که چند ساله بی دردسر همینارو استفاده میکنم سری اخر ۱۵۰۰ فکر کنم دادم برا ۱۲ ترااون بسته حجم بالا همراه اولم 1تا 9 صبح مثل اینکه حذف شد، کدش این بود دیگه نمیاد: *1000*2521#
بسته شبانه 30 روزه هم که نیست
فقط ایرانسل مونده با بسته 200 گیگ 300 تومن!
عملا برای دانلودهای زیاد دیگه گزینه نیست دیگه مثل اینکه
بسته ها هستند کدش اینه شده 2 تا 9 صبح قیمتش ولی 88 شده + 10 درصد مالیاتش.اون بسته حجم بالا همراه اولم 1تا 9 صبح مثل اینکه حذف شد، کدش این بود دیگه نمیاد: *1000*2521#
بسته شبانه 30 روزه هم که نیست
فقط ایرانسل مونده با بسته 200 گیگ 300 تومن!
عملا برای دانلودهای زیاد دیگه گزینه نیست دیگه مثل اینکه
این بسته کجاس؟ توی اپش که همچین چیزی نیستمتاسفانه تنها بسته بدرد بخور فقط رایتل شبانه میده اونم معلوم نیست تا کی همین قیمت باشه
25 تومن 40 گیگ و میشه چند تا همزمان فعال کرد ..
اره عجیبه توی اپش نیست از سایت رایتل گرفتم .این بسته کجاس؟ توی اپش که همچین چیزی نیست