جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

گفته میشه دمای هات اسپات سری ۵۰۰۰ انویدیا در نسخه جدید HWMonitor 1.65 قابل دسترس شده!
مشخص نیست که انویدیا اجازه داده داده های سنسور هات اسپات در دسترس قرار بگیره یا اینکه به صورت نرم افزاری راهی برای دسترسی بهش پیدا شده

NVIDIA RTX 5000 GPUs get hotspot temperature readings in new version of HWMonitor to help diagnose cooling-related flaws

گفته میشه دمای هات اسپات سری ۵۰۰۰ انویدیا در نسخه جدید HWMonitor 1.65 قابل دسترس شده!
مشخص نیست که انویدیا اجازه داده داده های سنسور هات اسپات در دسترس قرار بگیره یا اینکه به صورت نرم افزاری راهی برای دسترسی بهش پیدا شده

NVIDIA RTX 5000 GPUs get hotspot temperature readings in new version of HWMonitor to help diagnose cooling-related flaws
خیر یک مودر کشفش کرده و فهیده هست فقط مخفی شده چون خیلی دماها بالاست و جالبه حتی تراتل هم با اون دما می کنه کارت
من همون موقع که فهمیدم حذف شده گفتم اینقدر دیده دماها بالاست تصمیم گرفته حذفش کنه
همین مودر 5070 تی ای تست کرده 107 بهش داده البته کارتشم مدل جالبی نبود

خیر یک مودر کشفش کرده و فهیده هست فقط مخفی شده چون خیلی دماها بالاست و جالبه حتی تراتل هم با اون دما می کنه کارت
من همون موقع که فهمیدم حذف شده گفتم اینقدر دیده دماها بالاست تصمیم گرفته حذفش کنه
همین مودر 5070 تی ای تست کرده 107 بهش داده البته کارتشم مدل جالبی نبود
آره منم تست کردم ۲۰ درجه بین هات اسپات و gpu اختلاف دما بود اونم مدل تاف ایسوس، هات اسپات بعد ۲ ساعت سایبرپانک به ۹۴ رسید
در صورتی که نسل قبل حتی مدل معمولی زوتک با کولر داغونم نهایت ۱۵ درجه اختلاف دمای هات اسپات داشتن و مدلای بهتر اختلاف دما دور و بر ۱۰ بود

آره منم تست کردم ۲۰ درجه بین هات اسپات و gpu اختلاف دما بود اونم مدل تاف ایسوس، هات اسپات بعد ۲ ساعت سایبرپانک به ۹۴ رسید
در صورتی که نسل قبل حتی مدل معمولی زوتک با کولر داغونم نهایت ۱۵ درجه اختلاف دمای هات اسپات داشتن و مدلای بهتر اختلاف دما دور و بر ۱۰ بود
94 مشکلی نیست الانم تابستانه هات اسپات 4090 تاف منم تا 100 درجه می رفت استریکس دوستمم تا 100 می رفت هم تافه هنوز سالمه هم استریکسه طی اخرین استعلام. یعنی بعد از 3 4 سال هیچیشون نشد بعدا هم فهمیدم تا 110 درجه گویا اوکیه هستن کسایی که توی فروم ها ادعا می کنن تا 116 117 درجه هم نسل 4 شون می ره
سری استرال نسل 5000 حدود 7 تا سنسور دمایی روی برد داره که خیلی بهتر همه چیز نشون می ده که من ندیدم یکیش حتی به 80 برسه خیلی کارت گرون تریه اما به نسبت چیزایی که داره می ارزه

• Like
Reactions: Augustus
اپدیت جدید هات اسپات درست کرده دمای کمتر و دقیق تری نشون می ده
هر چند دماش با سنسورهای کارت متفاوت هست بعدا باید تحقیق کنم ببینم علتش چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or